VALIKKO

5 Lions Megaways -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Klikkaa tästä pelaamaan

5 Lions Megaways toimijalta Pragmatic Play

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

5 Lions Megaways Arvostelu

5 Lions Megaways

Valmistaudu tähän loistavaan matkaan Aasiaan 5 Lions Megaways-nettikolikkopelissä.

Tätä peliä pelataan 6 rullan kokoonpanolla, ja tämä peli tarjoaa pelaajille huikeat 200 704 polkua anteliaasti suuriin palkintoihin. Aktivoi vain eksklusiivinen ilmaiskierrostoiminto, ja pelaajat pääsevät käsiksi erilaisiin ilmaiskierrosbonuksiin ja wild-kerroinkomboihin. Bonusominaisuudet, kuten wild-kertoimet ja pyörivät rullat, auttavat pelaajia lisäämään voittoja jopa 40-kertaisiksi peruspelissä.


Julkaistu: 14.06.2021
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X5000

Kirjoittanut: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Arvostelua päivitetty viimeksi: 16 Aug 2022

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Wild-kertoimet, jotka on lisätty jopa 40-kertaisiksi

7 eri vaihtoehtoa ilmaiskierrosbonuksista

Tyylikkään näköinen kiinalainen teema

Jopa 200,704 eri tapaa voittaa

Korkea RTP 96,5 % ja korkea varianssi

Haitat

Näyttää hyvin samankaltaiselta kuin edeltäjänsä korttipaikka.

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja Pragmatic Play

Volatiliteetti

RTP% 96.50

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.20

Enimmäispanos 125.00

Rullat 7

Rivit 8

Peliteemat

Aasialainen ja itämainen


Peliominaisuudet

Bonuspanos Osto-ominaisuus Valitse ilmaiskierroksen tila Ryöpyvät/kasautuvat voitot Ilmaiskierrosten multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Hahmot

Onnensammakko Feeniks Kiinalaiset leijonat Kiinalaiset lohikäärmeet


Liity hauskaan ja palkitsevaan matkaan 5 Lions Megaways -kolikkopelin kanssa.

Liity hauskaan ja palkitsevaan matkaan 5 Lions Megaways -kolikkopelin kanssa.

5 Lions Megaways - Intro

Pragmatic Playn kehittämässä 5 Lions Megaways -pelissä on Megaways-kiekot, sillä kolikkopeli perustuu Big Time Gamingin kuuluisaan moottoriin. Tämä erityinen moottori antaa pelaajille mahdollisuuden vaihtaa rullille laskeutuvia symboleita jokaista uutta kierrosta kohden. 2-7 symbolia laskeutuu rullille 1 ja 6, kun taas lopuille rullille (2, 3, 4 ja 5) voi laskeutua jopa 8 symbolia.

Pelaajat saavat tilaisuuden voittaa suuria voittoja 200 704 erilaisen voittotien avulla.Jos haluat oppia lisää Megaways-moottorin taustalla olevasta toiminnallisuudesta, voit piipahtaa moottorin yleiskatsauksessamme.

Liittyminen mahtavien leijonien riveihin maksaa sinulle 0,20-125 euroa jokaisella pyöräytyksellä. Tämän asetelman avulla pelaajat voivat hallita budjettiaan tehokkaasti ja suunnitella panoksensa strategioidensa mukaisesti. Korkein voitto yhdellä pyöräytyksellä on 5 000 kertaa panoksesi arvoinen. Voittaakseen pelin, pelaajien on saatava vähintään kolme samanlaista symbolia aktiiviselle voittolinjalle voittaakseen korotetuilla kertoimilla.

Bonuslisäyksiin kuuluvat ilmaiskierrokset, Tumbling Reels ja Wild Multipliers -ominaisuudet. No niin, aika lähteä liikkeelle 5 Lions Megaways -kolikkopelin erämaahan, ja tutustutaan tämän nettivideokolikkopelin teemaan ja asetuksiin.

Video: 5 Lions Megaways -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Valmistaudu 5 Lions Megawaysiin, sillä grafiikka ja soundtrack räjäyttävät tajuntasi.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

5 Lions Megaways - Teema, suunnittelu ja symbolit

5 Lions Megaways -kolikkopelissä on hienosti suunniteltu grafiikka, jota täydentää hienosti kiinalainen teema. Peli näyttää ottaneen vaikutteita saman teeman aiemmista versioista, kuten 5 Lions Gold ja 5 Lions Dance. Pelissä kuullaan perinteistä kiinalaista musiikkia, jossa on funky rytmi, mikä oli mielestämme varsin miellyttävää. Kehittäjät tekivät hyvää työtä ja onnistuivat tämän kolikkopelin äänimaailmassa ja visuaalisessa ilmeessä.

Tässä kolikkopelissä olevat rullat ovat syvänsinisiä ja niissä on kultaiset reunat, ja niissä on kauniita perinteisiä symboleja muinaisesta kiinalaisesta astrologiasta. Nämä symbolit ovat arvojärjestyksessä kilpikonna, koi (kala), sammakko ja feeniks. Jokaisella symbolilla on erilainen voittoarvo, kun se on osa yhdistelmää. Korkeimman arvon omaava symboli, raivoava lohikäärme, voi antaa pelaajille 25-kertaisen voittosumman. Sinun on saatava 6 näistä ainutlaatuisista symboleista voittavaan yhdistelmään.

Wild Golden Lion -symbolit voidaan sijoittaa rullille 2, 3, 4 tai 5, ja ne poistavat kaikki symbolit scatter-symbolia lukuun ottamatta. Scatter-symbolion mustavalkoisen Yin/Yang-tekijän muotoinen. HTML5-teknologian ansiosta tätä kolikkopeliä voi pelata useilla alustoilla, kuten älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla, samoilla ominaisuuksilla ja malleilla.

Se on oikea henki. Tällä vauhdilla saatat pian saada villiä kultaista leijonaa...

Se on oikea henki. Tällä vauhdilla saatat pian saada villiä kultaista leijonaa...

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

5 Lions Megaways - perusteet

Kuinka pelata & voittaa

5 Lions Megaways -pelin käynnistäminen ja pyöräytysten aloittaminen on suhteellisen helppoa:

  1. Kun olet päävalikossa, paina ruudulla olevaa"i-painiketta", joka vie sinut voittotaulukkoon.
  2. Tavalliset vaakasuoraan piirretyt kolme viivaa ovat pääsy tämän kolikkopelin asetuksiin. Äänitehosteiden äänenvoimakkuus ja pyörimisnopeus ovat tässä säädettäviä vaihtoehtoja.
  3. Painikkeilla + ja - voit säätää panoksen kokoa haluamallasi tavalla. Pelaajat voivat panostaa 0,10-100 kolikkoa jokaisella pyöräytyksellä.

Kuten olet ehkä huomannut kokemuksissasi Megaways-pohjaisista kolikkopeleistä, voittotapojen määrä vaihtelee sen mukaan, kuinka monta symbolia osut jokaiselle rullalle. Kun kullakin rullalla näkyy 2-7 symbolia, sinulla on mahdollisuus voittaa enintään 117 649 erilaista voittoyhdistelmää. Ja kun saat voiton, "kaskadi" poistaa kaikki symbolit kombosta ja korvaa ne uudemmilla.

Tässä kolikkopelissä on myös avokätisesti lisätty wild-kertoimia. Tämä tarkoittaa sitä, että kun voitat wild-symbolilla voittoyhdistelmässäsi. Voittosi kerrotaan wild-symbolin arvolla, ja voit saada jopa x40-kertoimen.

HIENO! Se on vain yksi monista sadoista tuhansista voittavista yhdistelmistä...

HIENO! Se on vain yksi monista sadoista tuhansista voittavista yhdistelmistä...

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

5 Lions Megaways - Pelattavuus & bonusominaisuudet

Leijonat symboloivat valtaa, hallintaa ja ylivaltaa. 5 Lions Megaways -kolikkopelissä seikkailumme vievät meidät Kiinaan asti tutkimaan tätä mystistä ja loistavaa petoa. Megaways-moottoriasennuksen varaan rakennetussa pelissä voit pelata mahdollisuuksista voittaa jopa 200 704 aktiivista voittolinjaa hämmästyttävän massiivista voittopalkkiota varten.

Voit mahdollisesti varmistaa enemmän voittavia voittolinjoja Tumble-ominaisuuden aktivoituessa yhden kierroksen aikana. Sinun on kuitenkin saatava kasa ilmaisia ja villejä kertoimia, jotta voit nostaa voittomahdollisuuksiasi merkittävästi. Muuten tämä kolikkopeli on täynnä hauskoja ja jännittäviä bonuksia, jotka sähköistävät nautintoa entisestään.

Wild-kerroinominaisuus

Mitä tulee bonusominaisuuksiin, meille esitellään jännittävä Wild Multipliers Feature. Voittoyhdistelmässä sinun täytyy saada wild-symboli, Golden Lion, aktivoidaksesi tämän ominaisuuden. Kun näin tapahtuu, voittoarvoasi korotetaan kertoimella, joka on 2x - 40x panoksesi välillä.

Tumble-ominaisuus

Seuraavaksi meillä on Tumble Feature. Kun tämä toiminto aktivoituu, se poistaa kaikki voittoyhdistelmän symbolit ja korvaa ne uusilla symboleilla rullilla. Tämä tarkoittaa, että sinulla on paremmat mahdollisuudet saada peräkkäisiä voittoja yhden kierroksen aikana. Tämä toiminto toimii niin kauan kuin keräät voittoja.

Valitse haluamasi määrä ilmaiskierroksia ja villien kertoimien arvot.

Valitse haluamasi määrä ilmaiskierroksia ja villien kertoimien arvot.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

5 Lions Megaways - Ilmaiskierrosominaisuus

Voit hyödyntää kampanjaan liittyvää ilmaiskierrostoimintoa ja lisätä mahdollisuuksiasi voittaa suuri palkinto. Kun aktivoit tämän toiminnon, sinut palkitaan joko 3x, 5x, 25x tai 100x panoksesi arvoisella voitolla.

Sinun on saatava vähintään 3 Yin/Yang-scatter-symbolia rullille yhdellä pyöräytyksellä, jotta voit hyödyntää tätä bonusta. Tämä satunnainen tekijä riippuu siitä, kuinka monta scatter-symbolia saat, ja vaatimukset ovat 3, 4, 5 ja 6 scatteria kutakin voittoarvoa varten nousevassa järjestyksessä.

  • 15x, 30x tai 40x wild-kerroin antaa sinulle 6 ilmaiskierrosta.
  • 10x, 15x tai 30x wild-kertoimilla saat 10 ilmaiskierrosta .
  • 8x, 10x tai 15x wild-kertoimilla saat 13 ilmaiskierrosta.
  • 5x, 8x tai 10x wild-kertoimilla saat 15 ilmaiskierrosta.
  • 3x, 8x tai 5x wild-kertoimilla saat 20 ilmaiskierrosta.
  • 2x, 3x tai 5x wild-kertoimilla saat 25 ilmaiskierrosta.
  • Saat minkä tahansa yhdistelmän ilmaiskierroksia tai wild-kertoimia mysteeri-ilmaiskierroksilla.

Ilmaiskierrosbonuksen aikana voitetut voitot skaalautuvat aiemmin valitsemillasi wild-kertoimilla. Ilmaiskierrosbonusominaisuuksien käynnistäminen uudelleen edellyttää, että suoritat saman tempun uudelleen. Saa vähintään kolme scatter-symbolia rullille. Saat kuitenkin vain saman määrän ilmaiskierrosbonuksia, jonka valitsit aiemmin. Mutta kuuntele meitä. Parasta on se, että voit käynnistää tämän toiminnon uudelleen loputtomasti!

Kun RTP on 96,5 % ja varianssi on suuri, tarvitset paljon bonuksia voittaaksesi suuria palkintoja.

Kun RTP on 96,5 % ja varianssi on suuri, tarvitset paljon bonuksia voittaaksesi suuria palkintoja.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

5 Lions Megaways - RTP ja varianssi

5 Lions Megaways -kolikkopelin RTP on keskimääräistä parempi 96,5 % . Pelin mukana tulee myös korkea varianssi. Tämä tarkoittaa lähinnä harvinaisempia voittoja, ja suuret voitot riippuvat bonustoimintojen laadusta ja määrästä, joita käytät pelikierroksellasi.

Kunnianosoitukset kaikesta tästä ja Megaways-pelimoottorista. Voit mahdollisesti voittaa suurimman palkinnon, joka on 5 000 kertaa panoksesi per kierros.

5 Lions Megaways -kolikkopeli - korkein palkinto yhdellä pyöräytyksellä on jopa 5 000x panoksesi.

5 Lions Megaways -kolikkopeli - korkein palkinto yhdellä pyöräytyksellä on jopa 5 000x panoksesi.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

5 Lions Megaways - Johtopäätös

Pragmatic Play on onnistunut hyvin siinä, ettei se ole alistunut Aasian-teemaisia Megaways-kolikkopelejä täynnä olevien markkinoiden paineille, vaan on pitänyt pelinsä yksinkertaisena. He ottivat alkuperäisen pelin suunnittelun ja yhdistivät sen Megaways-moottoriin luodakseen uuden mutta tutun kokemuksen. 5 Lions Megaways-kolikkopelissä Pragmatic Play teki oikean ratkaisun säilyttämällä joitakin rakastettuja ominaisuuksia, kuten ilmaiskierrostoiminnon, alkuperäisestä pelistä ja lisäämällä näin uuden nettikolikkopelin hauskuutta.

Jokainen pyöräytys 5 Lions Megaways -kolikkopelissä voi olla uusi ja ikimuistoinen kokemus. Moninkertaisten kaatojen ja villien kertoimien ansiosta voit ansaita huikean määrän käteispalkintoja yhdellä pyöräytyksellä. Kokemuksemme mukaan ilmaiskierrosominaisuuden valintamekanismi ansaitsee valokeilan, sillä pelaajille tarjotaan useita vaihtoehtoja 6-25 ilmaiskierroksen pelaamiseen sekä villien kertoimien arvot 3x-40x.

Jos olet näin innostunut, mitä sitten odotat? Oletko jo 5 Lions -sarjan aiempien pelien fani? Älä sano enempää. Tämä kolikkopeli on tarkoitettu juuri sinulle. Saat käsiisi alkuperäisen 5 Lions -nettikolikkopelin päivitetyn version, jossa on paremmat huippupalkintoarvot(5000x uudessa kolikkopelissä vs. 3520 alkuperäisessä kolikkopelissä).

Siirry mihin tahansa suosittelemastamme Pragmaattinen peli nettikasinoihin ja valmistaudu taistelemaan yhdessä aasialaisen petojen kuninkaan kanssa jo tänään.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

FAQ

Mikä on suurin yksittäisen kierroksen voitto 5 Lions Megaways -kolikkopelissä?

Korkein palkinto, jonka voit saada pelatessasi 5 Lions Megaways -peliä, on 5000 kertaa panoksesi, mikä on parannus alkuperäisen kolikkopelin 3520-kertaiseen huippuvoittoon.

Mikä on 5 Lions Megaways -kolikkopelin RTP?

Tämän kolikkopelin RTP on 96,5 %, mikä on korkeampi kuin useimmissa muissa kolikkopeleissä. Kunnianosoitus korkealle varianssille, kaikki suuret voittosi tulevat kertoimista.

Onko 5 Lions Megaways -kolikkopelissä ilmaiskierrosominaisuus?

Kyllä. Tämä kolikkopeli sisältää ilmaiskierrosominaisuuden, jonka avulla voit valita eri yhdistelmiä ilmaiskierroksista ja wild-kertoimista.

Miten Wild-kerroin aktivoituu 5 Lions Megaways -kolikkopelissä?

Kun saat wild-symbolin voittavaan yhdistelmään, Wild Multiplier -toiminto käynnistyy. Tämän ominaisuuden avulla voitot kasvavat satunnaisella, jopa 40-kertaisella kertoimella.

Kuinka monta eri tapaa voittaa 5 Lions Megaways -kolikkopelissä on?

Voit pelata enintään 200 704 eri voittotavalla. Tämä arvo on hieman korkeampi kuin muissa Megaways-pohjaisissa kolikkopeleissä.

Voinko kokeilla 5 Lions Megaways -nettikolikkopeliä ilmaiseksi?

Kyllä, ehdottomasti voit! Me huolehdimme sinusta täällä BETO issa. Voit pelata 5 Lions Megaways -nettikolikkopelin demoversiota ilmaiseksi.