VALIKKO

Big Bass Splash -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut (2023)

Klikkaa tästä pelaamaan

Big Bass Splash toimijalta Reel Kingdom

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Big Bass Splash Arvostelu

Big Bass Splash

Big Bass Splash -kolikkopeli on toinen lupaava lisä Big Bass -kolikkopelien listaan, jonka on tehnyt Pragmatic Play. Kalastajaon nyt hypännyt monsteriautoonsa, ja hän on valmis pyydystämään vielä enemmän kalaa. Tämäkolikkopeli tuo mieleen Big Bass Bonanzan, sillä siinä on myös 5x3-asettelu ja 10 voittolinjaa. Ilmaiskierroksetovat tärkein ominaisuus, ja sen avulla voit voittaa jopa 5 000-kertaisesti panoksesi.

Tässä Big Bass Splash-arvostelussanäet, mikä tekee tästä kolikkopelistä erityisen. Selvität kaikki epäilyksesi, jos luet loppuun asti.


Julkaistu: 06.06.2022
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X5000

Kirjoittanut: Julius De Vries | Arvostelua päivitetty viimeksi: 19 Feb 2023

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Maksimivoitto on 5,000x panoksesi arvosta.

Jopa5 modifikaattoria ilmaiskierroksilla

Paremmatmahdollisuudet käynnistää ilmaiskierroksia

Ilmaiskierroksetvoidaan käynnistää uudelleen korkeammalla kertoimella.

Mahdollisuus ostaa ilmaiskierroksia

Haitat

Korkea volatiliteetti

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja Reel Kingdom

Volatiliteetti

RTP% 95.67

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.10

Enimmäispanos 250.00

Rullat 5

Rivit 3

Peliteemat

Kalastus Meri


Peliominaisuudet

Plusmerkki Level Up Osto-ominaisuus Energian keruu Ilmaiset lisäkierrokset Ilmaiskierrosten multiplier RTP-väli Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Big Bass Splash on jännittävä kolikkopeli, joka viihdyttää kalastuksen ystäviä.

Big Bass Splash on jännittävä kolikkopeli, joka viihdyttää kalastuksen ystäviä.

Tervetuloa Big Bass Splash -nettikolikkopeliin

Kalastusseikkailujatkuu Big Bass Splash -kolikkopelissä. Setarjoaa korkean RTP:n ja kunnollisen maksimivoiton sekä useita jännittäviä modifikaattoreita ilmaiskierroksilla.

Tässäkolikkopelissä on 5 kiekkoa, 3 riviä ja 10 voittolinjaa. Peruspelissäei tapahdu juuri mitään, ja sinun on odotettava ilmaiskierrostenbonuskierrosta. Ilmaiskierrostenaikana voi voittaa kalarahasymboleita, ja ilmaiskierroksilla on jopa 5 modifikaattoria, joita voidaan soveltaa satunnaisesti millä tahansa kierroksella.

Tässäkolikkopelissä on Wild-symboleita, kertoimia, nudgeja, Respinejä ja paljon muuta. Voit helposti ostaa ilmaiskierroksia, mikä ei ollut mahdollista alkuperäisessä slotissa. Selitämme kaiken yksityiskohtaisesti pian, joten jatka tämän arvostelun lukemista.

Video: Big Bass Splash -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut (2023)

Big Bass Splash -kolikkopelin pelattavuus

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Kalastusaiheja parannettugrafiikka

Teemaja suunnittelu

Teemaonsamankaltainen kuin muissa Big Bassin ilmaisissa nettikolikkopeleissä, mikä ei ole yllättävää. Odotimme teeman pyörivän kalastuksen ympärillä, mutta tämän kolikkopelin teemalla on oma tyylinsä ja lähestymistapansa, joka tekee siitä erilaisen. Taustalla onhyvin yksityiskohtainen vedenalainen näkymä järvestä. Taustallanäet kaloja uimassa, värikkäitä vedenalaisia kasveja, meduusoja, kuplia, hiekkaa ja paljon muuta.

Ääniraitaonkevyt ja pirteä, kuten samanlaisissa kolikkopeleissä. Kiekkoja pyörittäessäsi kuuluu ääni, joka muistuttaa vesipisaran osumista veteen. Arvostamme vaivaa, jota he ovat nähneet tämän tyylikkään teeman luomiseksi.

Symbolit

Hirviöauto, onkivapa, sudenkorento, syöttilaatikko ja FishMoney-symbolitovat korkeapalkkaisia symboleja. Korkeapalkkaisetsymbolitmaksavat sinulle 20x - 200x panoksestasi, kun saat voittoyhdistelmiä, joissa on viisi samanlaista symbolia. Matalapalkkaiset symbolitovat korttisymboleita, ja ne maksavat vain 5x-10x panoksestasi, jos saat viisi samanlaista voittoyhdistelmää.

Wild-symbolioniloinen parrakas kalastaja, joka on esiintynyt useissa muissa kolikkopeleissä. Scatter-symbolion koukussa oleva ahven, joka yrittää paeta hyppäämällä vedestä.

Kerää kalastaja-symbolejakäynnistääksesi ilmaiskierroksetuudelleen ja kasvattaaksesi kertoimia.

Kerää kalastaja-symbolejakäynnistääksesi ilmaiskierroksetuudelleen ja kasvattaaksesi kertoimia.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Kuinka pelata Big Bass Splash -kolikkopeliä

Nyt autamme sinua ymmärtämään, miten tätä kolikkopeliä voi pelata. Aloitetaan.

 • Painike , jossa on siisti gorilla, jolla on kruunu päällään, on spin-painike , jolla saat rullat pyörimään.
 • Pyöräytyspainikkeen molemmin puolin olevat plus- jamiinuspainikkeetsäätävät kokonaispanostasi ja asettavat sen 0,10 eurosta 250 euroon.
 • i-painike avaa pelin säännöt ja mainitsee myös symbolien voitot.
 • Valikkopainikkeella i-painikkeen vieressä pääset käsiksi järjestelmäasetuksiin, kuten akun säästöön ja ympäröivään musiikkiin.
 • Kaiutinkuvakkeellavoit kytkeä äänen päälle tai pois päältä.
 • Osta ilmaiskierroksia-vaihtoehto on vasemmassa yläkulmassa, ja voit käyttää sitä tarvittaessa.

Joset tiedä, miten voit voittaa tässä kolikkopelissä, anna meidän auttaa sinua. Kun saat samanlaisia symboleita vierekkäisille rullille vasemmalta oikealle millä tahansa voittolinjalla, saat voiton. Tämäon tavallinen tapa saada voittoja monissa kolikkopeleissä, joten sinun tulisi olla siitä tietoinen.

3 tai useampi scatter käynnistää ilmaiskierrokset.

3 tai useampi scatter käynnistää ilmaiskierrokset.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Uskomattomat bonusominaisuudet

Ilmaiskierrosominaisuus, jossa on 5 modifiointimahdollisuutta,on tärkein bonus, jota odotat innolla. Ilmaiskierroskierroksenkäynnistäminen ei olekovin vaikeaa, sillä saat mahdollisuuden saada 3. scatterin, jos onnistut saamaan kaksi. Aloitetaanpaominaisuuksien tutkiminen yksityiskohtaisesti.

Ilmaiskierrosominaisuus

Voit käynnistää ilmaiskierroksetsaamalla 3 tai useamman scatter-symbolin rullille. Seuraavassakerrotaan, kuinka monta ilmaiskierrostasaat saatuasi scattereita.

 • 3 scatteria = 10 ilmaiskierrosta.
 • 4 scatteria = 15 ilmaiskierrosta
 • 5 scatteria = 20 ilmaiskierrosta

Jossaat rullille vain 2 scatteria, voit saada mahdollisuuden saada 3. scatterin. Joskiekoilla olevat scatterit voivat siirtyä yhden sijan alaspäin pysyen pelialueen sisällä, saat Respin-pelin. Respineissäscattereita sisältävät rullat siirtyvät yhden sijan alaspäin, ja loput rullat pyörivät uudelleen, jolloin saat mahdollisuuden saada toisen scatterin.

Ennen ilmaiskierrostenalkamista valitaan satunnaisesti 0-5 modifiointikierrosta, joita sovelletaan seuraavalla kierroksella. Tässä ovat modifiointitekijät.

 • Lisää kalaa: Rullilla on enemmän kalarahasymboleitaseuraavalla ilmaiskierroskierroksella.
 • Enemmän kalamiehiä: Seuraavalla ilmaiskierroskierroksellaon enemmän wild-symboleita.
 • Enemmän dynamiitteja, koukkuja ja basookoja: Mahdollisuutesi käynnistää dynamiitti-, koukku- tai basookakierrostoiminto kasvaa.
 • Aloita tasolta2: Ilmaiskierroksetalkavat progressiivisen ominaisuuden tasolta 2.
 • 2 ylimääräistäkierrosta: Seuraavalla kierroksellaon 2 ylimääräistä ilmaiskierrostaalusta alkaen, ja saat 2 lisäkierrosta jokaisella uudelleenkäynnistyksellä.

FishermanWild-symbolinäkyy vain ilmaiskierrostenaikana, ja se kerää ja palkitsee rahasymbolien arvot. KaikkiWild-symbolit kerätään, ja joka neljännen Wild-symbolin kerääminen varmistaa, että käynnistät ilmaiskierroksetuudelleen. Saat 10 ilmaiskierrostalisää, ja rahasymbolien kerroin nousee 2x, 3x ja 10x toisella, kolmannella ja neljännellä tasolla.

Saat uudelleenaktivoidut kierrokset heti, kun nykyinen ilmaiskierroseräpäättyy. Et kuitenkaan voi käynnistää ilmaiskierroksiauudelleen sen jälkeen, kun olet saavuttanut progressiivisen mittarin neljännen tason.

Ilmaiskierrostenlopussa voidaan käynnistääkolmesatunnaista toimintoa. Seuraavassaon lueteltu satunnaisominaisuudet.

 • DynamiteSpin -ominaisuus: Kala-symbolitvoivat ilmestyä satunnaisiin paikkoihin DynamiteSpin -toiminnon kautta, kun rullilla on vain wildeja mutta ei rahasymbolia.
 • Hook Spin -toiminto: Koukku voi vetää satunnaisen rullan ylös ja paljastaa kalastaja-symbolin, kun rullilla on rahasymboleita mutta ei kalastaja-symboleita.
 • Bazooka Spin Feature: Kun sinulla on Fisherman-symboleitamutta ei kalasymboleita, Bazooka-toiminto voi muuttaa kaikki symbolit muiksi symboleiksi paitsi Fisherman-symbolit.

Huomaa, että voit myös ostaa ilmaiskierroksiaOsta ilmaiskierroksia-vaihtoehdon kautta maksamalla 100x panoksesi.

Nautijopa 5 muuntajasta ilmaiskierroksilla

Nautijopa 5 muuntajasta ilmaiskierroksilla

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP, varianssi ja maksimivoitto

Big Bass Splash RTPon 96,71 %, mikä on korkea RTPkuten muissakin tämän sarjan kolikkopeleissä.

Tämän kolikkopelinvolatiliteettion korkea, eli 5 viidestä, joten sinun on käytettävä hieman kärsivällisyyttä pelatessasi tätä kolikkopeliä.

Maksimivoittoon 5 000x panoksesi, mikä on korkeampi kuin useimmissa tämän sarjan kolikkopeleissä. Sinun tulisi tietää, että alkuperäisen kolikkopelin maksimivoitto oli vain 2 100x panoksestasi.

Nautitutusta kalastusaiheesta ja uusista ominaisuuksista Big Bass Splash -kolikkopelissä.

Nautitutusta kalastusaiheesta ja uusista ominaisuuksista Big Bass Splash -kolikkopelissä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

OnkoBig Bass Splash -kolikkopeli sen arvoinen?

Big Bass Splash-kolikkopelion täydellinen, sillä se tyydyttää sekä uusia pelaajia että tämän pelisarjan faneja. Tämän sarjan fanitpitävät tutusta tyylistä ja pelattavuudesta uusilla ominaisuuksilla. Uudet pelaajatnauttivat tehokkaista ilmaiskierroksista, joissa on modifikaattoreita, ja maksimivoitosta, joka on 5 000 kertaa panoksesi suuruinen. Lyhyesti sanottunatässä kolikkopelissä on jokaiselle jotakin.

Modifioijatovat hauskoja ja auttavat tekemään jokaisesta ilmaiskierroskierroksestaainutlaatuisen. Ilmaiskierrostenuudelleenkäynnistäminen eiolevaikeaa, sillä voit helposti saada 4 wildia bonuskierroksen aikana. Itseasiassa rahasymbolien kerroin kasvaa jokaisen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä, joten voit voittaa enemmän. Satunnaisominaisuudet auttavat sinua myös muuntamaan hävityt kierrokset suuriksi voitoiksi.

Vaikkalisäominaisuuksia on lisätty, alkuperäisen pelin fanit tunnistavat, että peruspelaaminen on sama. Päätavoitteenaonedelleen ilmaiskierrostenkäynnistäminen ja rahasymbolien laskeutuminen kalastaja-symboleidenkanssa niiden arvojen keräämiseksi. Vanhemmat pelaajat eivät siis ole hukassa tätä kolikkopeliä pelatessaan.

Big Bass Splash -kolikkopeliä kannattaa pelata BETO-kolikkopelien suosittelemilla kasinoilla jo tänään.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Big Bass Splash SlotFAQ

Kuinka suuri on Big Bass Splash -kolikkopelin maksimivoitto?

Maksimivoittoon 5 000x panoksesi, ja se on yksi suurimmista maksimivoitoista kalastusautomaattipelien julkaisemissa kolikkopeleissä. Pragmatic Play.

Mikä on Big Bass Splash -videokolikkopelin RTPja varianssi?

Pääset nauttimaan 96,71 %:n RTP:stä peruspelissä ja osta ilmaiskierroksia -toiminnossa. Tämän kolikkopelin volatiliteetti onerittäin korkea, minkä vuoksi suosittelemme, että panostat matalalla.

OnkoBig Bass Splash -kolikkopelissä ilmaiskierroksia?

Kyllä, ilmaiskierroksiaon jopa 5 modifiointikierrosta ja mahdollisuus käynnistää ne uudelleen. Wild-symboleilla on tärkeä rooli, sillä ne keräävät rahasymboleita ja auttavat sinua käynnistämään ilmaiskierroksiauudelleen.

Miten Buy FreeSpins -ominaisuus toimii Big Bass Splash -nettikolikkopelissä?

Voit klikata Osta ilmaiskierroksia-toimintoa ja maksaa 100x panoksesi ilmaiskierrostenkäynnistämiseksi.

OnkoBig Bass Splash -kolikkopeli huijaus?

Big Bass Splash -kasinopelin on kehittänyt Pragmatic Play, joka on yksi niistä kolikkopelien kehittäjistä, joihin kaikki tällä alalla luottavat. Ei siis ole mitään syytä pitää tätä kolikkopeliä huijauksena.

OnkoBig Bass Splash -kolikkopeliä mahdollista pelata ilmaiseksi?

Kyllä, voit nauttia ilmaiskierroksista, joissa on modifikaattoreita ja uudelleenkierroksia, pelaamalla Big Bass Splash -demoa ilmaiseksi täälläBETOssa.