VALIKKO
Haku
Kolikkopelit

Big Bass Splash Pelaa Ilmaiseksi

Big Bass Splash Slot Demo

Big Bass Splash Pelaa Ilmaiseksi
Pelaa nyt
Klikkaa tästä pelaamaan

Big Bass Splash toimijalta Reel Kingdom

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Big Bass Splash Arvostelu LuokitustähtiLuokitustähti

Big Bass Splash Demo

Big Bass Splash -kolikkopeli on toinen lupaava lisä Big Bass -kolikkopelien luetteloon, jonka on tehnyt Pragmatic Play. Kalastaja on nyt hypännyt monsteriautoonsa, ja hän on valmis pyydystämään vielä enemmän kalaa. Tämä kolikkopeli muistuttaa sinua Big Bass Bonanza, sillä siinä on myös 5x3-asettelu ja 10 voittolinjaa. Ilmaiskierrokset ovat tärkein ominaisuus, ja sen avulla voit voittaa jopa 5 000-kertaisesti panoksesi.

Tässä Big Bass Splash -arvostelussa näet, mikä tekee tästä kolikkopelistä erityisen. Selvität kaikki epäilyksesi, jos luet loppuun asti.


Julkaistu: 06.06.2022
Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON
Maksimivoitto: X5000

Kirjoittanut: Julius De Vries | Arvostelua päivitetty viimeksi: 12 toukokuu 2024 | Faktatarkistus, jonka on tehnyt: Kim Birch

SERTIFIOITU SERTIFIOITU
Julius de Vries arvioi kasinobonukset ja -ehdot täällä BETO™-sivustolla, jotta hämäräperäiset toimijat eivät huijaa lukijoitamme. Hän on myös todennettu peliasiantuntija. Tietoa toimijasta Julius De Vries

BETO Slots -asiantuntijoiden arviot

Suosio

Luokitustähti
Luokitustähti

Uutuus

Luokitustähti
Luokitustähti

RTP %

Luokitustähti
Luokitustähti

Jackpotit

Luokitustähti
Luokitustähti

Tavat voittaa

Luokitustähti
Luokitustähti

Jännittävyys

Luokitustähti
Luokitustähti

Video: Pelattavuus & iso voitto

Pelaa nyt

Kolikkopeliominaisuudet

Bonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Hyödyt Hyödyt

Hyödyt

AvaaMaksimivoitto on 5,000x panoksesi arvosta.

AvaaJopa 5 modifikaattoria ilmaiskierroksilla

AvaaParemmat mahdollisuudet käynnistää ilmaiskierroksia

AvaaIlmaiskierrokset voidaan käynnistää uudelleen korkeammalla kertoimella.

AvaaMahdollisuus ostaa ilmaiskierroksia

Haitat Haitat

Haitat

Sulje Korkea volatiliteetti

Kolikkopelin tiedot

Kolikkopelit Tarjoaja Reel Kingdom

Kolikkopelit Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON

Kolikkopelit RTP% 95.67

Kolikkopelit Pelityyppi Kolikkopelit

Kolikkopelit Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Kolikkopelit Minimipanos 0.10

Kolikkopelit Enimmäispanos 250.00

Kolikkopelit Rullat 5

Kolikkopelit Rivit 3

Kolikkopelit Voittolinjat 10

Peliteemat

Kalastus Meri


Peliominaisuudet

Plusmerkki Level Up Osto-ominaisuus Energian keruu Ilmaiset lisäkierrokset Ilmaiskierrosten multiplier RTP-väli Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Big Bass Splash on jännittävä kolikkopeli, joka viihdyttää kalastuksen ystäviä.

Big Bass Splash on jännittävä kolikkopeli, joka viihdyttää kalastuksen ystäviä.

Tervetuloa Big Bass Splash -nettikolikkopeliin

Kalastusseikkailu jatkuu Big Bass Splash -kolikkopelissä. Se tarjoaa korkean RTP:n ja kunnollisen maksimivoiton sekä useita jännittäviä modifikaattoreita ilmaiskierroksilla.

Tässä kolikkopelissä on 5 rullaa, 3 riviä ja 10 voittolinjaa. Peruspelissä ei tapahdu juuri mitään, ja sinun on odotettava ilmaiskierrosten bonuskierrosta. Ilmaiskierrosten aikana voi voittaa kalarahasymboleita, ja ilmaiskierroksilla on jopa 5 modifikaattoria, joita voidaan soveltaa satunnaisesti millä tahansa kierroksella.

Tässä kolikkopelissä on Wild-symboleita, kertoimia, Nudgeja, Respinejä ja paljon muuta. Voit helposti ostaa ilmaiskierroksia, mikä ei ollut mahdollista alkuperäisessä slotissa. Selitämme kaiken yksityiskohtaisesti pian, joten jatka tämän arvostelun lukemista.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Kalastusaihe ja parannettu grafiikka

Teema ja suunnittelu

Teema on samankaltainen kuin muissa Big Bassin ilmaisissa nettikolikkopeleissä, mikä ei ole yllättävää. Odotimme teeman pyörivän kalastuksen ympärillä, mutta tämän kolikkopelin teemalla on oma tyylinsä ja lähestymistapansa, joka tekee siitä erilaisen. Taustalla on hyvin yksityiskohtainen vedenalainen näkymä järvestä. Taustalla näet kaloja uimassa, värikkäitä vedenalaisia kasveja, meduusoja, kuplia, hiekkaa ja paljon muuta.

Ääniraita on kevyt ja pirteä, kuten samanlaisissa kolikkopeleissä. Kiekkoja pyörittäessäsi kuuluu ääni, joka muistuttaa vesipisaran osumista veteen. Arvostamme vaivaa, jota he ovat nähneet tämän tyylikkään teeman luomiseksi.

Symbolit

Hirviöauto, onkivapa, sudenkorento, syöttilaatikko ja Fish Money -symbolit ovat korkeapalkkaisia symboleja. Korkeapalkkaiset symbolit maksavat sinulle 20x - 200x panoksestasi, kun saat voittoyhdistelmiä, joissa on viisi samanlaista symbolia. Matalapalkkaiset symbolit ovat korttisymboleita, ja ne maksavat vain 5x-10x panoksestasi, jos saat viisi samanlaista voittoyhdistelmää.

Wild-symboli on iloinen parrakas kalastaja, joka on esiintynyt useissa muissa kolikkopeleissä. Scatter-symboli on koukussa oleva ahven, joka yrittää paeta hyppäämällä vedestä.

Kerää kalastaja-symboleja käynnistääksesi ilmaiskierrokset uudelleen ja kasvattaaksesi kertoimia.

Kerää kalastaja-symboleja käynnistääksesi ilmaiskierrokset uudelleen ja kasvattaaksesi kertoimia.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Kuinka pelata Big Bass Splash -kolikkopeliä

Nyt autamme sinua ymmärtämään, miten tätä kolikkopeliä voi pelata. Aloitetaan.

 • Painike , jossa on siisti gorilla, jolla on kruunu päällään, on spin-painike , jolla saat rullat pyörimään.
 • Pyöräytyspainikkeen molemmin puolin olevat plus- ja miinuspainikkeet säätävät kokonaispanostasi ja asettavat sen 0,10 eurosta 250 euroon.
 • i-painike avaa pelin säännöt ja mainitsee myös symbolien voitot.
 • Valikkopainikkeella i-painikkeen vieressä pääset käsiksi järjestelmäasetuksiin, kuten akun säästöön ja ympäristömusiikkiin.
 • Kaiutinkuvakkeella voit kytkeä äänen päälle tai pois päältä.
 • Osta ilmaiskierroksia -vaihtoehto on vasemmassa yläkulmassa, ja voit käyttää sitä tarvittaessa.

Jos et tiedä, miten voit voittaa tässä kolikkopelissä, anna meidän auttaa sinua. Kun saat samanlaisia symboleita vierekkäisille rullille vasemmalta oikealle millä tahansa voittolinjalla, saat voiton. Tämä on tavallinen tapa saada voittoja monissa kolikkopeleissä, joten sinun tulisi olla siitä tietoinen.

3 tai useampi scatter käynnistää ilmaiskierrokset.

3 tai useampi scatter käynnistää ilmaiskierrokset.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Uskomattomat bonusominaisuudet

Ilmaiskierrosominaisuus, jossa on 5 modifiointimahdollisuutta, on tärkein bonus, jota odotat innolla. Ilmaiskierroskierroksen käynnistäminen ei ole kovin vaikeaa, sillä saat mahdollisuuden saada 3. scatterin, jos onnistut saamaan kaksi. Aloitetaanpa ominaisuuksien tutkiminen yksityiskohtaisesti.

Ilmaiskierrosominaisuus

Voit käynnistää ilmaiskierrokset saamalla 3 tai useamman scatter-symbolin rullille. Seuraavassa kerrotaan, kuinka monta ilmaiskierrosta saat saatuasi scattereita.

 • 3 scatteria = 10 ilmaiskierrosta.
 • 4 scatteria = 15 ilmaiskierrosta
 • 5 scatteria = 20 ilmaiskierrosta

Jos saat rullille vain 2 scatteria, voit saada mahdollisuuden saada 3. scatterin. Jos kiekoilla olevat scatterit voivat siirtyä yhden sijan alaspäin pysyen pelialueen sisällä, saat Respin-pelin. Respineissä scattereita sisältävät rullat siirtyvät yhden sijan alaspäin, ja loput rullat pyörivät uudelleen, jolloin saat mahdollisuuden saada toisen scatterin.

Ennen ilmaiskierrosten alkamista valitaan satunnaisesti 0-5 modifiointikierrosta, joita sovelletaan seuraavalla kierroksella. Tässä ovat modifiointitekijät.

 • Lisää kalaa: Rullilla on enemmän kalarahasymboleita seuraavalla ilmaiskierroskierroksella.
 • Enemmän kalamiehiä: Seuraavalla ilmaiskierroskierroksella on enemmän wild-symboleita.
 • Enemmän dynamiitteja, koukkuja ja basookoja: Mahdollisuutesi käynnistää dynamiitti-, koukku- tai basookakierrostoiminto kasvaa.
 • Aloita tasolta 2: Ilmaiskierrokset alkavat progressiivisen ominaisuuden tasolta 2.
 • 2 ylimääräistä kierrosta: Seuraavalla kierroksella on 2 ylimääräistä ilmaiskierrosta alusta alkaen, ja saat 2 lisäkierrosta jokaisella uudelleenkäynnistyksellä.

Fisherman Wild -symboli näkyy vain ilmaiskierrosten aikana, ja se kerää ja palkitsee rahasymbolien arvot. Kaikki Wild-symbolit kerätään, ja joka neljännen Wild-symbolin kerääminen varmistaa, että käynnistät ilmaiskierrokset uudelleen. Saat 10 ilmaiskierrosta lisää, ja rahasymbolien kerroin nousee 2x, 3x ja 10x toisella, kolmannella ja neljännellä tasolla.

Saat uudelleenkierrokset heti, kun nykyinen ilmaiskierroserä päättyy. Et kuitenkaan voi käynnistää ilmaiskierroksia uudelleen sen jälkeen, kun olet saavuttanut progressiivisen mittarin neljännen tason.

Kolme satunnaista toimintoa voidaan käynnistää ilmaiskierrosten lopussa. Seuraavassa on lueteltu satunnaisominaisuudet.

 • Dynamite Spin -ominaisuus: Kala-symbolit voivat ilmestyä satunnaisiin paikkoihin Dynamite Spin -toiminnon kautta, kun rullilla on vain wildeja mutta ei rahasymbolia.
 • Hook Spin -toiminto: Koukku voi vetää satunnaisen rullan ylös ja paljastaa kalastaja-symbolin, kun rullilla on rahasymboleita mutta ei kalastaja-symboleita.
 • Bazooka Spin Feature: Kun sinulla on Fisherman-symboleita mutta ei kalasymboleita, Bazooka-toiminto voi muuttaa kaikki symbolit muiksi symboleiksi paitsi Fisherman-symbolit.

Huomaa, että voit myös ostaa ilmaiskierroksia Osta ilmaiskierroksia -vaihtoehdon kautta maksamalla 100x panoksesi.

Nauti jopa 5 muuntajasta ilmaiskierroksilla

Nauti jopa 5 muuntajasta ilmaiskierroksilla

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP, varianssi ja maksimivoitto

Big Bass Splash RTP on 96,71 %, mikä on korkea RTP kuten muissakin tämän sarjan kolikkopeleissä.

Tämän kolikkopelin volatiliteetti on korkea, eli 5 viidestä, joten sinun on käytettävä hieman kärsivällisyyttä pelatessasi tätä kolikkopeliä.

Maksimivoitto on 5 000x panoksesi, mikä on korkeampi kuin useimmissa tämän sarjan kolikkopeleissä. Sinun tulisi tietää, että alkuperäisen kolikkopelin maksimivoitto oli vain 2 100x panoksestasi.

Nauti tutusta kalastusaiheesta ja uusista ominaisuuksista Big Bass Splash -kolikkopelissä.

Nauti tutusta kalastusaiheesta ja uusista ominaisuuksista Big Bass Splash -kolikkopelissä.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Onko Big Bass Splash -kolikkopeli sen arvoinen?

Big Bass Splash -kolikkopeli on täydellinen, sillä se tyydyttää sekä uusia pelaajia että tämän pelisarjan faneja. Tämän sarjan fanit pitävät tutusta tyylistä ja pelattavuudesta uusilla ominaisuuksilla. Uudet pelaajat nauttivat tehokkaista ilmaiskierroksista, joissa on modifikaattoreita, ja maksimivoitosta, joka on 5 000 kertaa panoksesi suuruinen. Lyhyesti sanottuna tässä kolikkopelissä on jokaiselle jotakin.

Modifioijat ovat hauskoja ja auttavat tekemään jokaisesta ilmaiskierroskierroksesta ainutlaatuisen. Ilmaiskierrosten uudelleenkäynnistäminen ei ole vaikeaa, sillä voit helposti saada 4 wildia bonuskierroksen aikana. Itse asiassa rahasymbolien kerroin kasvaa jokaisen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä, joten voit voittaa enemmän. Satunnaisominaisuudet auttavat sinua myös muuntamaan hävityt kierrokset suuriksi voitoiksi.

Vaikka lisäominaisuuksia on lisätty, alkuperäisen pelin fanit tunnistavat, että peruspelaaminen on sama. Päätavoitteena on edelleen ilmaiskierrosten käynnistäminen ja rahasymbolien laskeutuminen kalastaja-symboleiden kanssa niiden arvojen keräämiseksi. Vanhemmat pelaajat eivät siis ole hukassa tätä kolikkopeliä pelatessaan.

Big Bass Splash -kolikkopeliä kannattaa pelata BETO-kolikkopelien suosittelemilla kasinoilla jo tänään.

NuoliNuoliTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Big Bass Splash Slot FAQ

Kuinka suuri on Big Bass Splash -kolikkopelin maksimivoitto? Nuoli Nuoli

Maksimivoitto on 5 000x panoksesi, ja se on yksi suurimmista maksimivoitoista kalastusautomaattipelien julkaisemissa kalastusautomaateissa. Pragmatic Play.

Mikä on Big Bass Splash -videokolikkopelin RTP ja varianssi? Nuoli Nuoli

Pääset nauttimaan 96,71 %:n RTP:stä peruspelissä ja osta ilmaiskierroksia -toiminnossa. Tämän kolikkopelin volatiliteetti on erittäin korkea, minkä vuoksi suosittelemme, että panostat matalalla.

Onko Big Bass Splash -kolikkopelissä ilmaiskierroksia? Nuoli Nuoli

Kyllä, ilmaiskierroksia on jopa 5 modifiointikierrosta ja mahdollisuus käynnistää ne uudelleen. Wild-symboleilla on tärkeä rooli, sillä ne keräävät rahasymboleita ja auttavat sinua käynnistämään ilmaiskierroksia uudelleen.

Miten Buy Free Spins -ominaisuus toimii Big Bass Splash -nettikolikkopelissä? Nuoli Nuoli

Voit klikata Osta ilmaiskierroksia -toimintoa ja maksaa 100x panoksesi ilmaiskierrosten käynnistämiseksi.

Onko Big Bass Splash -kolikkopeli huijaus? Nuoli Nuoli

Big Bass Splash -kasinopelin on kehittänyt Pragmatic Play, joka on yksi niistä kolikkopelien kehittäjistä, joihin kaikki alan toimijat luottavat. Ei siis ole mitään syytä pitää tätä kolikkopeliä huijauksena.

Onko Big Bass Splash -kolikkopeliä mahdollista pelata ilmaiseksi? Nuoli Nuoli

Kyllä, voit nauttia ilmaiskierroksista, joissa on modifikaattoreita ja uudelleenkierroksia, pelaamalla Big Bass Splash -demoa ilmaiseksi täällä BETOssa.