VALIKKO
Haku
Kolikkopelit

Gates of Olympus Pelaa Ilmaiseksi

Gates of Olympus Slot Demo

Gates of Olympus Pelaa Ilmaiseksi
Pelaa nyt
Klikkaa tästä pelaamaan

Gates of Olympus toimijalta Pragmatic Play

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Mitali
TOUKOKUU 2024

Gates of Olympus Arvostelu LuokitustähtiLuokitustähti

Gates of Olympus Demo

Matkusta antiikin Kreikkaan ja Zeuksen valtakuntaan Gates of Olympus -videokolikkopelissä osoitteesta Pragmatic Play.

Tämä on mytologinen kolikkopeli, jossa kaikki-isä Zeus on valmiina auttamaan sinua. Se on kasinokolikkopeli, jossa on 6 rullaa ja 5 riviä . Voit nauttia jännittävistä bonusominaisuuksista, kuten ilmaiskierrosominaisuudesta, Tumble-ominaisuudesta, Ante-panosominaisuudesta ja huikeasta pay-anywhere-järjestelmästä.

Tämä on erittäin volatiliteettinen peli, jonka maksimivoitto on 5000-kertainen panoksesi. Panostustaso on laaja vaihteluväli, joka ulottuu 0,20 €:n minimipanoksesta 100 €:n maksimipanokseen. Lue Gates of Olympus arvostelumme loppuun asti ja opi kaikki, mitä tästä jännittävästä pelistä on tiedettävä.


Julkaistu: 13.02.2021
Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON
Maksimivoitto: X5000

Kirjoittanut: Kim Birch | Arvostelua päivitetty viimeksi: 13 toukokuu 2024 | Faktatarkistus, jonka on tehnyt: Jasmin Williams

SERTIFIOITU SERTIFIOITU
Kim Birch on voittanut ja hävinnyt maailman parhaita pokeriammattilaisia vastaan. Sen lisäksi, että Kim on pokerin ja blackjackin asiantuntija, hän on myös julkaissut kolme kirjaa. Tietoa toimijasta Kim Birch

BETO Slots -asiantuntijoiden arviot

Suosio

Luokitustähti
Luokitustähti

Uutuus

Luokitustähti
Luokitustähti

RTP %

Luokitustähti
Luokitustähti

Jackpotit

Luokitustähti
Luokitustähti

Tavat voittaa

Luokitustähti
Luokitustähti

Jännittävyys

Luokitustähti
Luokitustähti

Video: Pelattavuus & iso voitto

Pelaa nyt

Kolikkopeliominaisuudet

Bonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Hyödyt Hyödyt

Hyödyt

AvaaMaksaa missä tahansa -ominaisuus

AvaaIlmaiskierrokset kasvavilla kertoimilla

AvaaMaksimivoitto on 5,000x panoksesi

AvaaRTP on kunnollinen

AvaaJännittävä kreikkalaiseen mytologiaan perustuva pelattavuus

Haitat Haitat

Haitat

Sulje Suuri varianssi

Sulje Maksimivoitto olisi voinut olla suurempi

Kolikkopelin tiedot

Kolikkopelit Tarjoaja Pragmatic Play

Kolikkopelit Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON

Kolikkopelit RTP% 96.50

Kolikkopelit Pelityyppi Kolikkopelit

Kolikkopelit Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Kolikkopelit Minimipanos 0.20

Kolikkopelit Enimmäispanos 100.00

Kolikkopelit Rullat 6

Kolikkopelit Rivit 5

Peliteemat

Timantit Muinaiset kulttuurit


Peliominaisuudet

Bonuspanos Satunnainen kertoja Osto-ominaisuus Ryöpyvät/kasautuvat voitot Ilmaiskierrosten multiplier Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Hahmot

Zeus Jumalat


Saa täsmääviä symboleja missä tahansa ja voita Gates of Olympus -pelissä

Saa täsmääviä symboleja missä tahansa ja voita Gates of Olympus -pelissä

Tervetuloa Gates of Olympus kolikkopeliin - astu Zeuksen valtakuntaan!

Gates of Olympus on Pragmatic Play gamblingin uusi kolikkopeli, joka julkaistiin 25. helmikuuta 2021. Pragmatic Play on julkaissut monia mytologian ympärillä pyöriviä kolikkopelejä. Tällä kertaa he ovat siirtäneet painopisteen antiikin Kreikkaan - kreikkalaiseen mytologiaan.

Aina kun puhutaan kreikkalaisesta mytologiasta, on puhuttava Zeuksesta. Zeus on kreikkalaisen mytologian mahtavin jumala, ja näemme kuinka mahtava hän on tässä kolikkopelissä.

Tässä kolikkopelissä on pay-anywhere-järjestelmä. Yksinkertaisesti sanottuna sinulle maksetaan, jos saat samanlaisia symboleita mihin tahansa ruudulle. Sinun ei siis tarvitse huolehtia voittoyhdistelmän muodostamisesta vasemmalta oikealle tai symbolien sijoittamisesta voittolinjalle. Sinun tarvitsee vain laskea 8 tai useampi samanlainen symboli mihin tahansa rullille, ja saat voiton.

Zeus on aina ollut tunnelmallinen jumala, ja tämä kolikkopeli on Zeuksen tavoin myös erittäin epävakaa. Sinulla on mahdollisuus panostaa hieman korkeampi panos, jolloin voit tuplata mahdollisuutesi voittaa ilmaiskierroksia. Ilmaiskierrokset myönnetään, kun saat rullille tietyn määrän scatter-symboleita. Ne ovat erittäin palkitsevia, sillä kerroin kasvaa edelleen, kun saat lisää voittoja kertoimilla ilmaiskierrosten bonuskierroksen aikana.

Tumble-toiminto on myös olemassa, jotta voit muuntaa yhden voiton useammaksi voitoksi. Jos et ymmärrä, miten nämä ominaisuudet toimivat, jatka lukemista, sillä selitämme ne pian yksityiskohtaisesti.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Taivaallinen teema ja grafiikka

Teema & suunnittelu

Gates of Olympus -kolikkopelin grafiikka ja teema ovat taivaallisen näköisiä. Se on suunniteltu näyttämään Olympukselta, joka muistuttaa Olympusta, jossa Zeus leijuu rullien oikealla puolella. Musiikki on pääasiassa rauhallista ja rauhoittavaa. Pelattavuus ei kuitenkaan ole rauhallinen, joten sinun on oltava valmis toimintaan.

Gates of Olympus -kolikkopelin symbolit

Symbolit on suunniteltu mytologisen teeman mukaisesti. Niissä on erilaisia vihreitä, sinisiä ja punaisia jalokiviä. Kultainen kruunu on kaikkein premium-näköisin ja korkeimmin maksava symboli. Muiden korkeasti maksavien symbolien tavoin näet myös hiekkakellon, jossa on sinistä hiekkaa, kauniin sormuksen ja maljan.

Zeus nähdään scatter-symbolina, joka palkitsee sinut ilmaiskierroksilla. Sinun on saatava vähintään 4 Zeus-scatter-symbolia, jotta pääset ilmaiskierroskierrokselle.

Kaiken kaikkiaan tämän kolikkopelin ulkoasu on hyvä. Se ei ole mitään poikkeuksellista, mutta se on tarpeeksi hyvä kiehtomaan sinua.

Oikea voittoyhdistelmä ja sensaatiomainen voitto Gates of Olympus kolikkopelissä verkossa

Oikea voittoyhdistelmä ja sensaatiomainen voitto Gates of Olympus kolikkopelissä verkossa

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Sähköiset bonusominaisuudet ja ilmaiskierrosbonus

Olemme selittäneet yksityiskohtaisesti, miten pay-anywhere-järjestelmä toimii, joten emme toista sitä tässä. Lyhyesti sanottuna sinulle maksetaan symboleista, jotka laskeutuvat minne tahansa rullille. Katsotaanpa nyt tämän palkitsevan videokolikkopelin bonusominaisuuksia.

Tumble-ominaisuus

Voiton jälkeen voittavat symbolit katoavat rullilta. Muut symbolit täyttävät voittosymbolien luoman tilan, ja uudet symbolit putoavat ylhäältä täyttämään koko rullan. Jos saat voiton vielä kerran, prosessi toistuu. Tumble-tila toimii edelleen, jos saat jatkuvasti uusia voittoyhdistelmiä ja voittoja.

Kerroinsymbolit

Näet erilaisia kertoimia peruspelissä ja ilmaiskierrosten bonuskierroksella. Kertoimet osuvat satunnaisesti ja palkitsevat sinut satunnaisesti 2x-500-kertaisella kerroinarvolla. Kertaussymbolien kokonaisarvo kerrotaan kierroksen kokonaisvoitolla kierroksen lopussa.

Ilmaiskierrosominaisuus ja scatter-symbolit

Kuten mainitsimme, saat ilmaiskierroksia, kun saat 4 tai useamman scatterin rullille. Saat 15 ilmaiskierrosta. Kertoimisymboleita on myös tässä. Kun voitat rullilla olevalla kertoimisymbolilla, kerroinarvo lisätään kokonaiskertoimiin.

Kokonaiskerroin kasvaa aina, kun saat voiton, jossa kerroin on rullilla. Sen jälkeen kokonaiskerroinarvo kerrotaan voitolla. Voit siis saada valtavia voittoja, jos kasvatat kokonaiskerrointa. Kertoimia nähdään useammin ilmaiskierrosominaisuuden aikana, mikä lisää voittojasi.

Ilmaiskierrosten bonuskierros voidaan käynnistää uudelleen. Saat 5 ylimääräistä ilmaiskierrosta, kun saat 3 tai useamman scatter-symbolin rullille. Ilmaiskierroksilla on siis eniten ansaintamahdollisuuksia, eikä niitä kannata ottaa kevyesti.

Ante-panos

Ante-panos-toiminnolla kasvatat keskimääräistä panostasi 25 % ja tuplaat mahdollisuutesi voittaa ilmaiskierroksia. Jos otat tämän ominaisuuden käyttöön, et kuitenkaan voi ostaa bonuskierroksia 100-kertaisella panoksella. Jos käytät tätä ominaisuutta, varmista, että sinulle sopii korkeampi panosmäärä.

Ilmaiskierroksia Gates of Olympus -nettikolikkopelissä

Ilmaiskierroksia Gates of Olympus -nettikolikkopelissä

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Miten valloitan Gates of Olympus -paikan?

Gates of Olympus onkolikkopeli, jossa on suuri varianssi, joten sinun on tarkkailtava, kuinka paljon panostat. Ei olisi viisasta aloittaa korkeaa panostusta ennen kuin ymmärrät, miten kolikkopeli toimii.

Vedonlyöntialue on laaja, ja voit panostaa 0,20 euron minimipanoksesta 100 euron maksimipanokseen.

Suosittelemme kokeilemaan ensin Gates of Olympus play free -versiota ja muita ilmaispelejä. Näin voit ymmärtää perusasiat ennen kuin riskeeraat rahaa. Voittoja ei tule usein, mutta voit saada suuria voittoja ilmaiskierrosten ja Tumble-ominaisuuden ansiosta. Nämä bonusominaisuudet tarjoavat paljon kunnon voittoja.

Muista pelata vastuullisesti ja panostaa viisaasti saadaksesi kaiken irti tästä Gates of Olympus nettikolikkopelistä.

Korkean voittosumman voitto Gates of Olympus -kolikkopelissä

Korkean voittosumman voitto Gates of Olympus -kolikkopelissä

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Volatiliteetti, RTP ja maksimivoitto Gates of Olympus -kolikkopelissä

Emme yritä pelotella sinua, mutta Gates of Olympus kolikkopelin volatiliteetti on 5 viidestä. Se on siis hyvin epävakaa ja sitä on käsiteltävä varovasti. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinulla on mahdollisuus saada niitä massiivisia voittoja.

RTP on 96,6 %, mikä on helpotus, koska voit odottaa saavasi kunnon summan takaisin, jos pelaat pitkään.

Tämän kolikkopelin maksimivoitto on 5 000x panoksesi yhdellä pyöräytyksellä. Tämä ei ole korkein voitto, jonka näet korkean vaihtelun kolikkopeleissä, mutta se on tarpeeksi hyvä houkuttelemaan uusia Pragmatic-pelaajia. Voit saada maksimivoiton ilmaiskierrosten kautta, joten voit joutua odottamaan jonkin aikaa saadaksesi maksimivoiton.

Tätä kolikkopeliä voi pelata myös mobiilissa ja muilla laitteilla, joten sinun ei tarvitse huolehtia pelaamisesta matkalla.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Onko Gates of Olympus sen arvoinen?

Gates of Olympus -kolikkopelissä on tarpeeksi ominaisuuksia ja jännitystä pitämään sinut koukussa pitkään. Jokainen voitto on edellistä merkittävämpi. Tuntuu uskomattomalta kasata näitä kertoimia ilmaiskierrosten aikana ja saada voittoja, jotka kasvavat jatkuvasti.

Älä unohda maksimivoittoa, joka on 5 000x panoksesi yhdellä pyöräytyksellä, mikä tekee tästä slotista paljon houkuttelevamman. Tulet nauttimaan tämän kolikkopelin nousuista ja laskuista. Muista aina, että suuret voitot odottavat niitä, jotka ovat kärsivällisiä.

Zeus on paras hahmo tähän kolikkopeliin, koska hän edustaa sitä, mistä tässä kolikkopelissä on kyse. Vihainen jumala, joka voi olla hyvin antelias, jos onnistut miellyttämään häntä. Joten mitä sinä odotat? Tämän on määrä olla seikkailu, jonka tulet muistamaan. Kokeile tätä sähköistä kolikkopeliä, äläkä unohda jakaa suuria voittojasi kanssamme.

NuoliNuoliTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Gates of Olympus Slot FAQ

Mikä on RTP osoitteessa Gates of Olympus? Nuoli Nuoli

RTP on 96,6 %, mikä on hieman korkeampi kuin alalla keskimäärin.

Mikä on volatiliteetti Gates of Olympus? Nuoli Nuoli

Tässä kolikkopelissä on suurin volatiliteetti, joten sinun on ymmärrettävä kolikkopeliä ennen kuin panostat suuren summan.

Kuinka korkea on Max Win osoitteessa Gates of Olympus? Nuoli Nuoli

Maksimivoitto on 5 000 kertaa panoksesi, mikä on melko hyvä.

Miten maksa missä tahansa -toiminto toimii? Nuoli Nuoli

Sinulle maksetaan, jos saat enemmän kuin 8 samanlaista symbolia mihin tahansa kohtaan rullilla.

Voitko selittää, miten kerroinominaisuus toimii? Nuoli Nuoli

Kertoimisymboleja putoaa rullille satunnaisesti. Kun saat voiton rullilla olevalla kertoimisymbolilla, kokonaiskerroin kerrotaan kokonaisvoitolla, ja saat lopullisen arvosi.

Onko mahdollista pelata Gates of Olympus kolikkopeliä netissä ilmaiseksi? Nuoli Nuoli

Voit pelata tätä upeaa kolikkopeliä ilmaiseksi täällä BETOssa. Meillä on laaja kokoelma ilmaisia pelejä Pragmatic Play ja muilta tunnetuilta kolikkopelien kehittäjiltä.