VALIKKO

Gates of Olympus -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Klikkaa tästä pelaamaan

Gates of Olympus toimijalta Pragmatic Play

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

MAALISKUU 2023

Gates of Olympus Arvostelu

Gates of Olympus

Matkusta antiikin Kreikkaan ja Zeuksen valtakuntaan Pragmatic Playn Gates of Olympus -videokolikkopelissä.

Tämä on mytologinen kolikkopeli, jossa kaikki-isä Zeus on valmiina auttamaan sinua. Se on kasinokolikkopeli, jossa on 6 rullaa ja 5 riviä . Voit nauttia jännittävistä bonusominaisuuksista, kuten ilmaiskierros-ominaisuudesta, Tumble-ominaisuudesta, Ante-panos-ominaisuudesta ja loistavasta pay-anywhere-järjestelmästä.

Tämä on erittäin volatiliteettinen peli, jonka maksimivoitto on 5000-kertainen panoksesi. Panostustaso on laaja ja vaihtelee 0,20 euron minimipanoksesta 100 euron maksimipanokseen. Muista lukea Gates of Olympus -arvostelumme loppuun asti, jotta opit kaiken tietämisen arvoisen tästä jännittävästä pelistä.


Julkaistu: 13.02.2021
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X5000

Kirjoittanut: Kim Birch | Arvostelua päivitetty viimeksi: 16 Aug 2022

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Maksaa missä tahansa Ominaisuus

Ilmaiskierrokset kasvavilla kertoimilla

Maksimivoitto on 5,000x panoksesi

RTP on kunnollinen

Jännittävä kreikkalaiseen mytologiaan perustuva pelattavuus

Haitat

Suuri varianssi

Maksimivoitto olisi voinut olla suurempi

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja Pragmatic Play

Volatiliteetti

RTP% 96.50

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.20

Enimmäispanos 100.00

Rullat 6

Rivit 5

Peliteemat

Timantit Muinaiset kulttuurit


Peliominaisuudet

Bonuspanos Satunnainen kertoja Osto-ominaisuus Ryöpyvät/kasautuvat voitot Ilmaiskierrosten multiplier Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Hahmot

Zeus Jumalat


Saa täsmääviä symboleja missä tahansa ja voita Gates of Olympus -pelissä

Saa täsmääviä symboleja missä tahansa ja voita Gates of Olympus -pelissä

Tervetuloa Gates of Olympus

Gates of Olympus on Pragmatic Play -rahapelien uusi kolikkopeli, joka julkaistiin 25. helmikuuta 2021. Pragmatic Play on julkaissut monia kolikkopelejä, jotka pyörivät mytologian ympärillä. Tällä kertaa he ovat siirtäneet painopisteen antiikin Kreikkaan - kreikkalaiseen mytologiaan.

Aina kun puhutaan kreikkalaisesta mytologiasta, on puhuttava Zeuksesta. Zeus on kreikkalaisen mytologian mahtavin jumala, ja näemme kuinka mahtava hän on tässä kolikkopelissä.

Tässä kolikkopelissä on pay-anywhere-järjestelmä. Yksinkertaisesti sanottuna sinulle maksetaan, jos saat samanlaisia symboleita mihin tahansa ruudulle. Sinun ei siis tarvitse huolehtia voittoyhdistelmän muodostamisesta vasemmalta oikealle tai symbolien sijoittamisesta voittolinjalle. Sinun tarvitsee vain laskea 8 tai useampi samanlainen symboli minne tahansa rullille, ja saat voiton.

Zeus on aina ollut tunnelmallinen jumala, ja tämä kolikkopeli on Zeuksen tavoin myös erittäin ailahtelevainen. Voit panostaa hieman korkeammalla, jolloin voit tuplata mahdollisuutesi voittaa ilmaiskierroksia. Ilmaiskierroksia saa, kun saa tietyn määrän scatter-symboleita rullille. Ne voivat olla erittäin palkitsevia, sillä kerroin kasvaa edelleen, kun saat lisää voittoja kertoimilla ilmaiskierrosten bonuskierroksen aikana.

Tumble-toiminto on myös olemassa, jotta voit muuntaa yhden voiton useammaksi voitoksi. Jos et ymmärrä, miten nämä ominaisuudet toimivat, jatka lukemista, sillä selitämme ne pian yksityiskohtaisesti.

Video: Gates of Olympus -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Gates of Olympus -nettikolikkopelin pelattavuus Pragmatic Playltä

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Taivaallinen teema ja grafiikka

Teema & suunnittelu

Gates of Olympus -kolikkopelin grafiikka ja teema ovat taivaallisen näköisiä. Se on suunniteltu näyttämään Olympukselta, ja se muistuttaakin Olympusta, kun Zeus leijuu rullien oikealla puolella. Musiikki on pääasiassa rauhallista ja rauhoittavaa. Pelattavuus ei kuitenkaan ole rauhallista, joten sinun on oltava valmis toimintaan.

Symbolit

Symbolit on suunniteltu mytologisen teeman mukaisesti. Niissä on erilaisia jalokiviä, joiden värit ovat vihreä, sininen ja punainen. Kultainen kruunu on kaikkein premium-näköisin ja korkeimmin maksava symboli. Muina korkeapalkkaisina symboleina voit nähdä myös hiekkakellon, jossa on sinistä hiekkaa, kauniin sormuksen ja maljan.

Zeus nähdään scatter-symbolina, joka palkitsee sinut ilmaiskierroksilla. Siksi sinun on saatava vähintään 4 Zeus-scatter-symbolia, jotta pääset ilmaiskierroskierrokselle.

Kaiken kaikkiaan tämän kolikkopelin ulkoasu on hyvä. Se ei ole mitään poikkeuksellista, mutta se on tarpeeksi hyvä kiehtomaan sinua.

Oikea voittoyhdistelmä ja sensaatiomainen voitto Gates of Olympus kolikkopelissä verkossa

Oikea voittoyhdistelmä ja sensaatiomainen voitto Gates of Olympus kolikkopelissä verkossa

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Sähköiset bonusominaisuudet ja ilmaiskierrosbonus

Olemme jo selittäneet yksityiskohtaisesti, miten pay-anywhere-järjestelmä toimii, joten emme toista sitä tässä. Lyhyesti sanottuna sinulle maksetaan siitä, että saat symboleja mihin tahansa rullille. Katsotaanpa nyt tämän palkitsevan videokolikkopelin bonusominaisuuksia.

Tumble-ominaisuus

Kun saat voiton, voittavat symbolit katoavat rullilta. Muut symbolit täyttävät voittosymbolien luoman tilan, ja uudet symbolit putoavat ylhäältä täyttämään koko rullan. Jos saat voiton vielä kerran, prosessi toistuu. Tumble-tila toimii niin kauan kuin saat uusia voittoyhdistelmiä ja voittoja.

Kerroinsymbolit

Näet erilaisia kertoimia peruspelissä ja ilmaiskierrosten bonuskierroksella. Kertoimet osuvat satunnaisesti ja palkitsevat sinut satunnaisesti 2x-500-kertaisella kerroinarvolla. Kertaussymbolien kokonaisarvo kerrotaan kierroksen kokonaisvoitolla kierroksen lopussa.

Ilmaiskierrosominaisuus ja scatter-symbolit

Kuten aiemmin mainitsimme, saat ilmaiskierroksia, kun saat 4 tai useamman scatterin rullille. Saat 15 ilmaiskierrosta. Kertoimisymboleita on myös tässä. Kun voitat rullilla olevalla kertoimisymbolilla, kerroinarvo lisätään kokonaiskertoimiin.

Aina kun saat voiton rullilla olevalla kertoimella, kokonaiskerroin kasvaa. Sen jälkeen kokonaiskerroinarvo kerrotaan voitolla. Voit siis saada valtavia voittoja, jos onnistut kasvattamaan kokonaiskerrointa. Kertoimia nähdään ilmaiskierrosominaisuuden aikana useammin, mikä lisää voittojasi.

Ilmaiskierrosten bonuskierros voidaan käynnistää uudelleen. Saat 5 ylimääräistä ilmaiskierrosta, kun saat 3 tai useamman Scatter-symbolin rullille. Ilmaiskierroksilla on siis eniten ansaintamahdollisuuksia, eikä niitä kannata ottaa kevyesti.

Ante-panos

Ante-panos-toiminnolla voit panostaa 25 % enemmän kuin normaalipanoksesi ja kaksinkertaistaa mahdollisuutesi voittaa ilmaiskierroksia. Et kuitenkaan voi ostaa bonuskierroksia 100-kertaisella panoksellasi, jos otat tämän ominaisuuden käyttöön. Jos käytät tätä ominaisuutta, varmista, että sinulle sopii korkeampi panosmäärä.

Ilmaiskierroksia Gates of Olympus -nettikolikkopelissä

Ilmaiskierroksia Gates of Olympus -nettikolikkopelissä

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Miten valloittaa Gates of Olympus

Gates of Olympus onkolikkopeli, jossa on suuri varianssi, joten sinun on tarkkailtava, kuinka paljon panostat. Ei olisi viisasta aloittaa korkeaa panostusta ennen kuin ymmärrät, miten kolikkopeli toimii.

Vedonlyöntialue on laaja, ja voit panostaa 0,20 euron minimipanoksesta 100 euron maksimipanokseen.

Suosittelemme kokeilemaan ensin Gates of Olympus -pelin ilmaisversiota ja muita ilmaispelejä. Näin voit ymmärtää perusasiat ennen kuin riskeeraat rahaa. Voittoja ei tule usein, mutta voit saada suuria voittoja ilmaiskierrosten ja Tumble-ominaisuuden ansiosta. Nämä bonusominaisuudet tarjoavat paljon kunnon voittoja.

Muista pelata vastuullisesti ja panostaa viisaasti saadaksesi kaiken irti tästä Gates of Olympus -kolikkopelistä verkossa.

Korkean voittosumman voitto Gates of Olympus -kolikkopelissä

Korkean voittosumman voitto Gates of Olympus -kolikkopelissä

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Volatiliteetti, RTP ja maksimivoitto Gates of Olympus -kolikkopelissä

Emme yritä pelotella sinua, mutta Gates of Olympus-kolikkopelin volatiliteetti on 5:5. Se on siis hyvin epävakaa, ja sitä on käsiteltävä varoen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinulla on mahdollisuus saada niitä massiivisia voittoja.

RTP on 96,6 %, mikä on helpotus, koska voit odottaa saavasi kunnon summan takaisin, jos pelaat pitkään.

Tämän kolikkopelin maksimivoitto on 5 000x panoksesi yhdellä pyöräytyksellä. Tämä ei ole korkein voitto, jonka näet korkean varianssin kolikkopeleissä, mutta se on tarpeeksi hyvä houkuttelemaan uusia Pragmatic-pelaajia. Voit saada maksimivoiton ilmaiskierrosten kautta, joten saatat joutua odottamaan jonkin aikaa saadaksesi mahdollisuuden saada maksimivoiton.

Tätä kolikkopeliä voi pelata myös mobiilissa ja muilla laitteilla, joten sinun ei tarvitse huolehtia pelaamisesta matkalla.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Onko Gates of Olympus sen arvoinen?

Gates of Olympus -kolikkopelissä on tarpeeksi ominaisuuksia ja jännitystä pitämään sinut koukussa pitkään. Tuntuu uskomattomalta pinota kertoimia ilmaiskierrosten aikana ja saada voittoja, jotka kasvavat jatkuvasti. Jokainen voitto on edellistä suurempi.

Älä unohda maksimivoittoa, joka on 5 000x panoksesi yhdellä pyöräytyksellä , joka tekee tästä slotista paljon houkuttelevamman. Tulet nauttimaan tämän kolikkopelin nousuista ja laskuista. Muista aina, että suuret voitot odottavat niitä, jotka ovat kärsivällisiä.

Zeus on paras hahmo tähän kolikkopeliin, koska hän edustaa sitä, mistä tässä kolikkopelissä on kyse. Vihainen jumala, joka voi olla hyvin antelias, jos onnistut miellyttämään häntä. Tämän on määrä olla seikkailu, jonka tulet muistamaan. Joten mitä sinä odotat? Kokeile tätä sähköistä kolikkopeliä, äläkä unohda jakaa suuria voittojasi kanssamme.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Gates of Olympus Slot FAQ

Mikä on Gates of Olympuksen RTP?

RTP on 96,6 %, mikä on hieman korkeampi kuin alalla keskimäärin.

Mikä on Gates of Olympuksen volatiliteetti?

Tässä kolikkopelissä on suurin volatiliteetti, joten sinun on ymmärrettävä kolikkopeliä ennen kuin panostat suuren summan.

Mikä on Gates of Olympuksen maksimivoitto?

Maksimivoitto on 5 000 kertaa panoksesi, mikä on melko hyvä.

Miten pay anywhere -ominaisuus toimii?

Sinulle maksetaan, jos saat enemmän kuin 8 samanlaista symbolia mihin tahansa kohtaan rullilla.

Voitko selittää, miten kerroinominaisuus toimii?

Kertoimisymboleja putoaa rullille satunnaisesti. Kun saat voiton rullilla olevalla kertoimisymbolilla, kokonaiskerroin kerrotaan kokonaisvoitollasi ja saat lopullisen arvosi.

Onko mahdollista pelata Gates of Olympus -kolikkopeliä netissä ilmaiseksi?

Kyllä, voit pelata tätä upeaa kolikkopeliä ilmaiseksi täällä BETOssa. Meillä on laaja kokoelma Pragmatic Playn ja muiden tunnettujen kolikkopelien kehittäjien ilmaispelejä.