VALIKKO

10001 Nights -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2024]

10001 Nights
Klikkaa tästä pelaamaan

10001 Nights toimijalta Red Tiger

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

10001 Nights Arvostelu

10001 Nights

10 001 Nights by Red Tiger Gaming on loistava kolikkopeli, joka perustuu Lähi-idän kansanperinteeseen. Nautit tästä kolikkopelistä maagisten ominaisuuksien, kuten ilmaiskierrosten, ansiosta. Tämä kolikkopeli, jossa on 5 rullaa ja 20 voittolinjaa, näyttää päällisin puolin yksinkertaiselta slotilta. Siinä on kuitenkin ominaisuuksia, jotka yllättävät sinut, kuten Mega Wilds- ja Multi-Pick-ominaisuudet.

Tutkimme, mitä tämä kolikkopeli tarjoaa tässä 10 001 Nights -kolikkopeliarvostelussa.


Julkaistu: 17.11.2020
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X10347

Kirjoittanut: Kim Birch | Arvostelua päivitetty viimeksi: 27 huhtikuu 2024 | Faktatarkistus, jonka on tehnyt: Jasmin Williams

SERTIFIOITU SERTIFIOITU
Kim Birch on voittanut ja hävinnyt maailman parhaita pokeriammattilaisia vastaan. Sen lisäksi, että Kim on pokerin ja blackjackin asiantuntija, hän on myös julkaissut kolme kirjaa. Tietoa toimijasta Kim Birch

BETO Slots -asiantuntijoiden arviot

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Video: Pelattavuus & iso voitto

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Hyödyt

10,347x maksimivoitto

Ilmaiskierroksia tehokkailla ominaisuuksilla

Mahdollisuus avata uusia ominaisuuksia pelaamalla pidempään

Innovatiiviset ominaisuudet

Sujuvat animaatiot ja erinomainen grafiikka

Haitat

Suuri varianssi

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja Red Tiger

Volatiliteetti

RTP% 94.73

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.10

Enimmäispanos 250.00

Rullat 5

Rivit 4

Voittolinjat 20

Peliominaisuudet

Satunnaiset palkinnot Energian keruu Satunnaiset wildit Bonuspeli: Valitse esineet RTP-väli Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild Mega Symbol (3x3)


Kasino

Korttien maat


Nauti ainutlaatuisista ominaisuuksista täyttämällä lamppu maagisella öljyllä

Nauti ainutlaatuisista ominaisuuksista täyttämällä lamppu maagisella öljyllä

Tervetuloa 10,001 Nights Slot by Red Tiger Gaming

10 001 Nights on kunnollinen peli, jossa on 5 kiekkoa ja 4 riviä, ja sitä on tehostettu terävällä grafiikalla ja sulavilla animaatioilla. Siinä on 20 voittolinjaa, mutta ne ovat enemmän kuin tarpeeksi palkitsemaan sinut hyvin bonusominaisuuksien ansiosta, joista puhumme hieman myöhemmin.

Tämä ei ole ensimmäinen Lähi-idän kansanperinteestä inspiroitunut kolikkopeli, eikä myöskään viimeinen. Tavalliset wild-symbolit ja pinotut wildit lisäävät perusslotin potentiaalia. Jopa matalapalkkaiset symbolit näyttävät kauniilta, koska ne on tehty jalokivistä ja ne näkyvät neljän korttimaan muodossa.

Kun saat tarpeeksi Destiny Spins -symboleita, käynnistät ilmaiskierrokset päivittäin. Myös lamppusymbolit auttavat sinua käynnistämään uusia toimintoja.

Tämän kolikkopelin satunnaisominaisuuksien avulla voit poistaa kaikki matalapalkkaiset symbolit kierroksen ajaksi, lisätä rullille satunnaisen määrän wild-symboleita, saada voittokertoimen ja saada megawild-symboleita. Nämä ovat vain ominaisuuksia, joista voit nauttia peruspelissä, ja parasta on se, että voit avata lisää palkitsevia ominaisuuksia, kun pelaat pidempään. Lyhyesti sanottuna tämä peli palkitsee sinut hyvin siitä, että olet sijoittanut aikaasi ja rahojasi.

Näemme pian, miten tämän kolikkopelin maagiset ominaisuudet toimivat, ja selitämme kaiken niin, että tunnet olosi varmaksi pelatessasi tätä kolikkopeliä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Lähi-idän teema ja vaikuttava grafiikka

Tämä kolikkopeli on saanut inspiraationsa 1001 yötä -kokoelmasta, joka on kokoelma Lähi-idän tarinoita.

Rullien takana näet kauniin näkymän sulttaanin huoneesta. Näkymä Arabian autiomaassa sijaitsevasta kaupungista on lumoava, ja siinä on ainutlaatuinen hehku, joka vetää sinut puoleensa.

Taustalla soiva hidas ja perinteinen ääniraita täydentää hyvin pelattavuutta. Vaikka ääniraita on kelpo, se ei ole yhtä hyvä kuin grafiikka ja teema. Red Tiger Gaming on tehnyt kovasti töitä luodakseen tämän kauniin kolikkopelin, ja pidämme heidän lisäämistään animaatioista.

Symbolit on muotoiltu huolella. Sulttaani, jonka turbaanissa on punaisia jalokiviä, ja maaginen lamppu ovat esimerkkejä symboleista, jotka näyttävät hienoilta. Sulttaani on kannattavin symboli, sillä se palkitsee sinut 40-kertaisella panoksellasi, jos saat viisi samanlaista voittoyhdistelmää.

Wild-symboli on kaunis arabinainen, ja hän maksaa sinulle 55-kertaisen voiton, kun saat viisi voittoa sisältävän yhdistelmän. Scatter-symboli on sulttaanin kaunis palatsi, joka käynnistää ilmaiskierrokset, jos onnistut saamaan kolme.

Tämä kolikkopeli toimii kaikilla laitteilla, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, haluatko pelata tietokoneella vai mobiililaitteella.

Käynnistä Destiny Spins -kierrokset saamalla kolme tai useampi scatteri osuma

Käynnistä Destiny Spins -kierrokset saamalla kolme tai useampi scatteri osuma

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Kuinka pelata 10,001 Nights Slot

Tässä osiossa tarkastelemme tämän kolikkopelin pelaamisen perusteita. Aloitetaanpa.

  • Huomaat oikeassa alareunassa olevan keltaisen spin-painikkeen, jolla voit pyörittää rullia.
  • Voit napsauttaa panostasi vasemmassa alareunassa ja asettaa sen 0,20 € (minimipanos) ja 8 € (maksimipanos) välille.
  • Autoplay-painike on panospainikkeen lähellä, ja sen avulla voit tehdä jopa 100 kierrosta automaattiohjauksella mukautetuilla tappio- ja voittorajoilla.
  • Voit napsauttaa vasemmassa alareunassa olevaa Maksaa-painiketta nähdäksesi ominaisuudet ja voitot. Jos haluat yksityiskohtaisia tietoja kolikkopelistä, voit käyttää maksupainikkeen lähellä olevaa ohjepainiketta.
  • Myös turbo-tila on käytettävissä, ja sen voi ottaa käyttöön napsauttamalla turbo-painiketta spin-painikkeen vieressä.
  • Jos haluat nähdä saldosi, näet sen näytön vasemmassa yläkulmassa.
  • Oikeassa yläkulmassa voit kytkeä äänen päälle ja pois päältä, siirtyä koko ruudulle tai poistua siitä ja saada tietoja ominaisuuksista ja voittotaulukoista.
Nauti ilmaiskierrosten bonuksesta 10,001 Nights online slotissa

Nauti ilmaiskierrosten bonuksesta 10,001 Nights online slotissa

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Magical Slot ominaisuudet

10 001 Nights -videokolikkopelissä on bonusominaisuuksia, jotka motivoivat ihmisiä jatkamaan pelaamista, sillä pelaamisen jatkuessa sinua palkitaan uusilla ominaisuuksilla. Tämä johtuu Feature Lamps -ominaisuudesta, josta keskustelemme muiden jännittävien bonusominaisuuksien kanssa. Aloitetaanpa.

Feature Lamps

Rullille laskeutuu kultaisia öljylamppuja, jotka täyttävät Feature Lampsin, kun keräät niitä. Öljylamppujen keräämisen etuna on se, että niiden avulla voit käynnistää uusia ominaisuuksia ja pitää ne auki koko pelisi ajan.

Kun täytät Feature-lampun kokonaan, uusi ominaisuus käynnistyy seuraavalla pyöräytyksellä, ja kyseinen ominaisuus voi käynnistyä satunnaisesti samalla panoksella. Voit avata useamman kuin yhden ominaisuuden ja nauttia jopa neljästä ominaisuudesta koko pelisi ajan, ja katsotaanpa, mitä nämä ominaisuudet ovat.

  1. Imperial Spin -ominaisuus: Imperial Spin -ominaisuus aktivoituu keräämällä 6 öljylamppua. Tässä ominaisuudessa matalapalkkaiset symbolit poistetaan, ja vain korkeapalkkaiset symbolit ilmestyvät näkyviin, jotta sinulla on mahdollisuus saada suuria voittoja.
  2. Random Wilds -toiminto: Sinun on kerättävä 7 öljylamppua (yhteensä 13 öljylamppua) aktivoidaksesi tämän ominaisuuden. Tässä toiminnossa satunnainen määrä Wild-symboleita ilmestyy näkyviin ja auttaa sinua saamaan voittoja.
  3. Multi-Pick-ominaisuus : Tämän ominaisuuden käynnistämiseen tarvitaan 8 öljylamppua (yhteensä 21 öljylamppua). Valitset kolmesta kortista paljastaaksesi seuraavaan voittoosi sovellettavan kertoimen.
  4. Mega Wilds -ominaisuus: Tämä viimeinen toiminto avataan ja käynnistyy keräämällä 9 öljylamppua (yhteensä 30 öljylamppua). Tässä ominaisuudessa saat vähintään 1 Mega Wildin, joka täyttää koko rullan.

Destiny Spins/Free Spins -ominaisuus

Kun saat 3, 4 tai 5 scatteria peruspelissä, saat 8, 10 tai 12 ilmaiskierrosta. Voit myös käynnistää ilmaiskierrokset tai Destiny Spins -videokierrokset uudelleen saamalla 3, 4 tai 5 scatteria, jolloin saat 6, 7 tai 8 uutta ilmaiskierrosta.

Bonus Destiny Spins -kierros on samanlainen kuin perusslotissa, mutta Feature Lamps -ominaisuus käynnistyy useammin näiden kierrosten aikana. Joten kaikki avaamasi ominaisuudet auttavat sinua saamaan suuria voittoja. On myös mahdollista hyödyntää useita ominaisuuksia yhdellä kierroksella. Voit esimerkiksi saada Mega Wilds -ominaisuuden Imperial Spinin kanssa luodaksesi mielettömiä voittoja.

Nauti kauniista symboleista 10,001 Nights -kolikkopelissä

Nauti kauniista symboleista 10,001 Nights -kolikkopelissä

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP, varianssi ja maksimivoitto

Tämän kolikkopelin palautusprosentti on 95,73 %, mikä on hieman alhaisempi kuin keskimääräinen 96 %:n palautusprosentti. Sen ei kuitenkaan pitäisi lannistaa sinua kokeilemasta tätä kolikkopeliä, koska sillä ei ole niin suurta vaikutusta.

Varianssi on korkea, joten sinun on oltava hieman varovainen pelatessasi tätä kolikkopeliä.

Maksimivoitto on 10 347x panoksesi, mikä tarkoittaa, että tässä slotissa on valtava voittopotentiaali.

Tavoittele maksimivoittoa 10,347x panoksesi verran.

Tavoittele maksimivoittoa 10,347x panoksesi verran.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Onko 10,001 Nights Online Slot sen arvoinen?

10 001 Nights -nettikolikkopeli on aikasi arvoinen, sillä siinä on erinomaiset ominaisuudet ja grafiikka, jotka viihdyttävät ja palkitsevat sinut samanaikaisesti. Ilmaiskierrosten bonuskierros ei ehkä näytä kummoiselta, mutta ne voivat olla erittäin tehokkaita, jos olet avannut kaikki Feature Lampit. Niiden kaikkien avaaminen kestää jonkin aikaa, mutta se on sen arvoista.

Emme suosittele panoksesi muuttamista Feature Lampsin avaamisen jälkeen, koska sinun on tehtävä kaikki uudelleen. Voit nauttia näistä ainutlaatuisista ominaisuuksista satunnaisesti etkä koskaan kyllästy perusslottiin Feature Lampsin ansiosta.

Grafiikka, teema ja animaatiot ovat erinomaisia. Tulet nauttimaan sujuvasta pelattavuudesta, ja parasta pelattavuudessa ovat ilmaiskierrokset. Jopa maksimivoitto, joka on 10 347x panoksesi arvosta, pitäisi olla helpompi saada ilmaiskierrosten aikana.

Tulet nauttimaan pelattavuudesta ja sinut palkitaan tarpeeksi, jotta voit jatkaa pelaamista. Siksi suosittelemme matkaa Lähi-itään pelaamalla 10 001 Nights -nettikolikkopelimestariteosta taattua viihdettä. Jos haluat saada maksimivoiton pelaamalla oikealla rahalla, käy tutustumassa BETOn suosittelemiin nettikasinoihin.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

10,001 yötä - FAQ

Kuinka suuri on maksimivoitto 10 001 Nights -kolikkopelissä?

Maksimivoitto on 10 347 kertaa panoksesi, mikä ei yllättäen vastaa kolikkopelin nimeä. Se on kuitenkin yli 10 001, mikä on hienoa.

Kuinka korkea RTP on 10 001 Nights -videokolikkopelissä?

Tämän kolikkopelin palautusprosentti on 95,73 %, mikä on keskimääräistä alhaisempi, mutta tuskin huomaat suurta eroa pelatessasi.

Ovatko ilmaiskierrokset saatavilla 10 001 Nights -kolikkopelissä?

Kyllä, voit aktivoida Destiny Spins -kierrokset tai ilmaiskierrokset saamalla 3 tai useamman scatterin rullille. Voit myös saada ylimääräisiä ilmaiskierroksia saamalla lisää scattereita toiminnon aikana.

Miten Feature Lamps toimii 10 001 Nights -kolikkopelissä?

Näet 4 erikoislamppua, jotka voit täyttää saamalla taikalamppusymboleita rullille. Täyttämällä nämä Feature-lamput kokonaan käynnistät palkitsevan toiminnon ja avaat sen pelisi ajaksi.

Onko mahdollista pelata 10,001 Nights -kolikkopeliä ilmaiseksi?

Kyllä, voit kokeilla 10,001 Nights -kolikkopeliä ilmaiseksi täällä BETOssa.