VALIKKO
Haku
Kolikkopelit

Gates of Olympus 1000 Pelaa Ilmaiseksi

Gates of Olympus 1000 Slot Demo

Gates of Olympus 1000 Pelaa Ilmaiseksi
Pelaa nyt
Klikkaa tästä pelaamaan

Gates of Olympus 1000 toimijalta Pragmatic Play

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Gates of Olympus 1000 Arvostelu LuokitustähtiLuokitustähti

Gates of Olympus 1000 Demo

Gates of Olympus 1000 -kolikkopeli Pragmatic Play vie sinut takaisin antiikin Kreikan mytologian maailmaan. Tämä kolikkopeli tarjoaa 6x5-asettelun, jossa on pay-anywhere-mekaniikka. Se käyttää Tumble-toimintoa toistuviin voittoihin yhdellä pyöräytyksellä. Tärkeimpiä kohokohtia ovat jopa 1 000-kertaisten kertoimisymbolien arvo ja ilmaiskierrokset voittojen lisäämiseksi sekä Bonus Buy -vaihtoehto, jolla voit hypätä suoraan toimintaan.

Tässä Gates of Olympus 1000 -kolikkopeliarvostelussa selitämme, mitä parannuksia Pragmatic Play on tehnyt, jotta tämä kolikkopeli olisi parempi kuin alkuperäinen.


Julkaistu: 14.12.2023
Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON
Maksimivoitto: X15000

Kirjoittanut: Kim Birch | Arvostelua päivitetty viimeksi: 16 toukokuu 2024 | Faktatarkistus, jonka on tehnyt: Jasmin Williams

SERTIFIOITU SERTIFIOITU
Kim Birch on voittanut ja hävinnyt maailman parhaita pokeriammattilaisia vastaan. Sen lisäksi, että Kim on pokerin ja blackjackin asiantuntija, hän on myös julkaissut kolme kirjaa. Tietoa toimijasta Kim Birch

BETO Slots -asiantuntijoiden arviot

Suosio

Luokitustähti
Luokitustähti

Uutuus

Luokitustähti
Luokitustähti

RTP %

Luokitustähti
Luokitustähti

Jackpotit

Luokitustähti
Luokitustähti

Tavat voittaa

Luokitustähti
Luokitustähti

Jännittävyys

Luokitustähti
Luokitustähti

Video: Pelattavuus & iso voitto

Pelaa nyt

Kolikkopeliominaisuudet

Bonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Hyödyt Hyödyt

Hyödyt

AvaaKorkea RTP 96,50 %

AvaaMaksimivoitto 15,000x

AvaaTumble-ominaisuus lisää voittoja

AvaaIlmaiskierrokset kertoimilla

AvaaBonus Osta -vaihtoehto saatavilla

Haitat Haitat

Haitat

Sulje Korkea varianssi voi turhauttaa pelaajia

Sulje Bonus Buy on kallis

Kolikkopelin tiedot

Kolikkopelit Tarjoaja Pragmatic Play

Kolikkopelit Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON

Kolikkopelit RTP% 96.50

Kolikkopelit Pelityyppi Kolikkopelit

Kolikkopelit Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Kolikkopelit Minimipanos 0.20

Kolikkopelit Enimmäispanos 100.00

Kolikkopelit Rullat 6

Kolikkopelit Rivit 5

Peliteemat

Timantit Muinaiset kulttuurit


Peliominaisuudet

Bonuspanos Satunnainen kertoja Osto-ominaisuus Ryöpyvät/kasautuvat voitot Ilmaiskierrosten multiplier RTP-väli Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset


Gates of Olympus 1000 Review - 4 scatteria asettaa näyttämön!

Gates of Olympus 1000 Review - 4 scatteria asettaa näyttämön!

Esittelyssä Gates of Olympus 1000 Online Slot

Gates of Olympus 1000, jonka on kehittänyt Pragmatic Playkehittämässä muinaiskreikkalaisen mytologian kolikkopelissään kutsuu sinut suoraan jumalalliseen kokoontumiseen. Peli erottuu edukseen huikean maksimivoittopotentiaalinsa ansiosta, joka on 15 000 kertaa panoksesi. Tämä jännittävä yritys on sijoitettu 6 rullalle, ja siinä käytetään Tumble-toimintoa, joka varmistaa, että voittavat symbolit korvataan, mikä lisää mahdollisuuksiasi useisiin voittoihin yhdellä pyöräytyksellä.

Kun peliin on lisätty kertoimisymboleita ja ilmaiskierroksia, jotka voivat lisätä voittojasi merkittävästi, jokaisella pyöräytyksellä on mahdollisuus monumentaalisiin voittoihin. Lisäksi Bonus Buy -vaihtoehto tarjoaa pikaviestin suuriin voittoihin, mikä tekee tästä pelistä erityisen houkuttelevan niille, jotka etsivät välitöntä toimintaa.

Tutustu lisää siihen, miten voit valjastaa nämä ominaisuudet eduksesi ja todistaa eeppisiä voittoja meidän Gates of Olympus 1000 Big Win -videosta. Harrastajille, jotka haluavat harjoitella ennen kuin sukeltavat Olympos-vuoren rikkauksiin, ilmaiskolikkopeliosastomme sopii täydellisesti tutustumiseen.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Teema & suunnittelu: Odysseia: Muinainen kreikkalainen odysseia

Muinaisen Kreikan mytologia on olennainen osa visuaalista pelitaidetta.

Muinaisen Kreikan mytologia on olennainen osa visuaalista pelitaidetta.

Teema ja suunnittelu

Gates of Olympus 1000 -kolikkopelissä Pragmatic Play vie meidät Olympos-vuoren eteerisiin korkeuksiin ja esittelee jumalallista loistoa tihkuvan ulkoasun. Ensisilmäyksellä peli kiehtoo säteilevällä, jumalallisiin valtakuntiin viittaavalla taustallaan, kun taas itse Zeus sijoittuu ruudulle mahtavalla ja huomiota herättävällä asenteellaan.

Rullia koristavat muinaiskreikkalaiseen mytologiaan viittaavat symbolit - taivaallista hehkua huokuvista jalokivistä vanhoja tarinoita mukaileviin esineisiin. Temaattinen johdonmukaisuus on kohdallaan, ja se kietoo sinut mukaansa tarinaan sanomatta sanaakaan.

Musiikki ja ääniraita

Pelatessani Gates of Olympus 1000, auditiivinen matka osoittautui yhtä kiehtovaksi kuin sen visuaalinen vastine. Äänimaailma on monimutkainen sekoitus eteerisiä melodioita ja jyriseviä crescendoja, jotka heijastavat Zeuksen äkkipikaisuutta. Huomionarvoista oli se, miten jokaista voittoa korosti riemukkaat orkesteripurkaukset, jotka korostivat voiton hetkiä.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Symbolit ja voitot

Tässä pelissä on erilaisia kreikkalaisia artefakteja korkeapalkkaisina symboleina, jotka maksavat 12x-50x panoksesi, kun saat vähintään 12 samanlaista symbolia rullille. Toisaalta erilaiset värilliset jalokivet ovat matalapalkkaisia symboleja, jotka maksavat 2x-10x panoksesi, kun saat 12 tai useamman samanlaisen symbolin rullille. Lopuksi Zeus toimii scatter-symbolina, joka käynnistää ilmaiskierrokset.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Pelaaminen Gates of Olympus 1000 Slot Online

Saa 8 tai useampi samanlainen symboli missä tahansa saadaksesi voittoja.

Saa 8 tai useampi samanlainen symboli missä tahansa saadaksesi voittoja.

Voit aloittaa tämän myyttisen seikkailun noudattamalla seuraavia ohjeita:

  • Aloita säätämällä panoksesi kokoa.
  • Käytä "+"- ja "-"-painikkeita asettaaksesi panoksesi, joka sopii pelikassallesi. Vaihtoehdot vaihtelevat 0,20 eurosta 100 euroon.
  • Harkitse automaattisen pyöräytystoiminnon käyttämistä jatkuvaa pelaamista varten. Voit asettaa kierrosten määrän ja tappio-/voittorajat valmiiksi.
  • Avaa voittotaulukko ymmärtääksesi symbolien arvot, voittoyhdistelmät ja pelisäännöt.
  • Tutustu painikkeisiin ja niiden toimintoihin: pyöräytyspainike pelin aloittamiseksi, äänenvoimakkuuden säätö ääniasetuksia varten ja pikakierrosvaihtoehdot asetusten alla nopeampaa tahtia varten.

Pohjimmiltaan navigointi Gates of Olympus 1000 -sivustolla on suoraviivaista, kun ymmärrät nämä elementit.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Bonusominaisuudet

Voit nauttia 15 ilmaiskierroksesta, jotka voidaan myös käynnistää uudelleen.

Voit nauttia 15 ilmaiskierroksesta, jotka voidaan myös käynnistää uudelleen.

Gates of Olympus 1000 -kolikkopeli tarjoaa sinulle lukuisia bonusominaisuuksia, jotka voivat lisätä voittojasi merkittävästi. Tutkitaanpa, miten bonukset toimivat.

Tumble-ominaisuus

Tumble-ominaisuus aktivoituu jokaisen voittavan yhdistelmän jälkeen. Voittosymbolit katoavat, jolloin uudet symbolit voivat pudota ylhäältä ja mahdollisesti luoda lisää voittoja. Tämä prosessi toistuu, kunnes uusia voittoyhdistelmiä ei enää muodostu. Kyseessä on kaskadivaikutus, joka voi johtaa useisiin voittoihin yhdellä pyöräytyksellä.

Kerroinsymbolit

Sekä perus- että bonuspelien aikana kerroinsymbolit voivat ilmestyä mille tahansa rullalle. Näillä symboleilla on satunnaisia kertoimia, joiden arvot vaihtelevat 2x:stä 1 000x:ään. Jos rullilla on kierrosjakson lopussa kertoimisymboleita, niiden arvot lasketaan yhteen ja niitä sovelletaan kyseisen kierrosjakson kokonaisvoittoon, mikä tarjoaa mahdollisuuden räjähdysmäisesti suurempiin voittoihin.

Ilmaiskierrokset

Neljän tai useamman scatter-symbolin laskeutuminen käynnistää ilmaiskierroskierroksen, jossa on 15 ilmaiskierrosta. Riippuen siitä, laukaisevatko 4, 5 vai 6 scatteria tämän toiminnon, pelaajat saavat pikavoiton, joka on vastaavasti 3x, 5x tai 100x panoksensa arvoinen.

Ilmaiskierrosten aikana jokainen osuva kerroinsymboli ei ainoastaan lisää arvoaan yksittäisten kierrosten voittoihin, vaan myös kokonaiskerroinlaskuriin, joka soveltaa arvoaan kaikkiin kierroksen aikana seuraaviin voittoihin. Aina kun kerroinsymboli esiintyy voiton aikana, kokonaiskerroin koskee myös kyseistä voittoa.

Kolmen tai useamman scatterin saaminen tämän toiminnon aikana antaa 5 ylimääräistä ilmaiskierrosta. Pelaamiseni aikana ilmaiskierrokset olivat hauskin ja jännittävin bonus, jossa massiiviset voitot olivat yleisiä. Itse asiassa ilmaiskierrosten aikana on helppo saada korkeita kerroinarvoja, kuten 15x tai 20x.

Bonus Osta

Välitöntä toimintaa kaipaaville Bonus Buy -vaihtoehto antaa pelaajille mahdollisuuden ostaa suoraan pääsyn ilmaiskierrokselle 100-kertaisella panoksella.

Ante-panos

Ante Bet -toiminto antaa pelaajille mahdollisuuden lisätä peruspanostaan 25 %. Tämä toiminto rikastuttaa rullia ylimääräisillä scatter-symboleilla, mikä lisää mahdollisuuksia aktivoida ilmaiskierrosominaisuus tavanomaisen pelaamisen kautta sen sijaan, että ostaisi sen suoraan.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Maksimivoitto, RTP ja varianssi

Voita 15,000x panoksesi Gates of Olympus 1000 kolikkopelissä netissä.

Voita 15,000x panoksesi Gates of Olympus 1000 kolikkopelissä netissä.

Gates of Olympus 1000 tarjoaa maksimivoittopotentiaalin, joka voi olla jopa 15 000 kertaa panoksesi suuruinen, 96,50 %:n RTP: n ja korkean varianssin. Valitsemalla Bonus Buy -ominaisuuden RTP muuttuu hieman 96,49 %:iin. Tämän kolikkopelin RTP on korkeampi kuin useimmilla muilla, ja myös Max Win -voitto on nostettu niin, että se ylittää alkuperäisen pelin Max Win -arvon. Sinun on kuitenkin kohdattava korkea varianssi.

Kun osumatiheys on 28,57 %, voit saada mahdollisia jumalaisia voittoja, jotka voivat olla jopa 15 000-kertaisia panoksellesi . Huippupalkinto perustuu kertoimiin 1:2 749 771 pyöräytyksestä. Vähintään 1000-kertaisten voittojen todennäköisyys on 1:45 036 pyöräytyksestä.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Gates of Olympus 1000: Kierroksen arvoinen kolikkopeli?

BETOs lopullinen tuomio Gates of Olympus 1000 kolikkopelistä

BETOs lopullinen tuomio Gates of Olympus 1000 kolikkopelistä

Arvioitaessa Gates of Olympus 1000 -paikkaa on selvää, että Pragmatic Play on luonut kolikkopelin, jossa on runsaasti antiikin Kreikan mytologiaa. Se kokoaa yhteen korkean varianssin seikkailun, jossa on houkutteleva 96,50 %:n RTP ja mahdollisuus voittaa jopa 15 000 kertaa panoksesi. Pelin erottuvat ominaisuudet, kuten moninkertaistajasymbolit ja dynaaminen ilmaiskierroskierros , lisäävät kaikki merkittävästi pelin vetovoimaa, sillä ne tarjoavat monipuolisia tapoja voittojen vahvistamiseen.

Pelatessani huomasin, että Tumble Feature ja Multiplier-symbolit lisäävät jännitystä ja arvaamattomuutta, mikä parantaa yleistä pelikokemusta. Lisäksi mahdollisuus ostaa ilmaiskierrokselle 100-kertaisella panoksella lisää strategiaa niille, jotka ovat valmiita ottamaan suuremman riskin mahdollisen suuremman palkkion vuoksi.

Ottaen kuitenkin huomioon tämän pelin suuren volatiliteetin, pelaajien tulisi suhtautua siihen varovaisesti. Mahdollisuutta huomattaviin palkintoihin tasapainottavat voittamattomien kierrosten pätkät, joten pelikassan hallinta on ratkaisevan tärkeää.

Ottaen huomioon sen kiehtovan yhdistelmän mukaansatempaavia ominaisuuksia, visuaalista loistoa ja palkitsevia mekanismeja - jotka ovat tasapainossa sen volatiliteetin asettamien haasteiden kanssa - suosittelen kokeilemaan Gates of Olympus 1000 -kolikkopeliä.

NuoliNuoliTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Gates of Olympus 1000 Slot FAQ

Mikä on Gates of Olympus 1000 -kolikkopelin RTP, ja vaikuttaako se pelaamiseeni? Nuoli Nuoli

Gates of Olympus 1000:n RTP on 96,50 %, mikä on keskimääräistä parempi nettikolikkopeleissä. Tämä korkea RTP osoittaa, että peli palauttaa ajan myötä merkittävän osan panostetuista rahoista takaisin pelaajille, mikä mahdollisesti parantaa pelaamista tarjoamalla enemmän mahdollisuuksia voittaa pitkällä aikavälillä.

Voinko ostaa suoraan ilmaiskierrosominaisuuden Gates of Olympus 1000 -videokolikkopelissä? Nuoli Nuoli

Kyllä, voit käyttää Bonus Buy -vaihtoehtoa päästäksesi heti ilmaiskierrokselle. Tämä toiminto maksaa 100-kertaisesti panoksesi, ja se tarjoaa nopean tien mahdollisiin suurempiin voittoihin odottamatta, että scatterit laskeutuvat luonnollisesti peruspelin aikana.

Miten kerroinsymbolit toimivat Gates of Olympus 1000 -kolikkopelissä? Nuoli Nuoli

Tässä pelissä kerroinsymbolit voivat ilmestyä mille tahansa rullalle sekä perus- että bonuspelien aikana. Niiden arvot vaihtelevat 2-kertaisesta 1 000-kertaiseen, ja ne kerääntyvät pyöräytyssarjan lopussa, jolloin niiden yhteenlaskettu arvo lisätään kyseisen kierroksen kokonaisvoittoon. Tämä ominaisuus lisää voittomahdollisuuksiasi merkittävästi.

Onko saatavilla demoversio Gates of Olympus 1000 slotista? Nuoli Nuoli

Ehdottomasti! Voit tutustua demokolikkopeliin BETOssa ennen oikean rahan asettamista. Demotilassa pelaaminen on loistava tapa tutustua kaikkiin pelin ominaisuuksiin ja mekaniikkaan ilman riskiä.

Mikä saa Gates of Olympus 1000 erottumaan muista kolikkopeleistä? Nuoli Nuoli

Gates of Olympus 1000 erottuu edukseen ainutlaatuisella yhdistelmällään ominaisuuksia, kuten Tumble-mekanismilla, tuottoisilla kerroinsymboleilla ja kiehtovalla ilmaiskierroksella sekä muinaiskreikkalaisella teemalla. Sen korkea varianssi ja mahdollisuus eeppisiin voittoihin, jotka voivat olla jopa 15 000 kertaa panoksesi suuruisia, tekevät siitä erityisen jännittävän.

Miten voin parantaa mahdollisuuksiani aktivoida ilmaiskierroksia ostamatta niitä? Nuoli Nuoli

Harkitse Ante Bet -toiminnon aktivoimista; nostamalla panostasi 25 prosentilla voit lisätä rullille enemmän Scatter-symboleita. Tämä lisää todennäköisyyttäsi aktivoida ilmaiskierroksia normaalin pelaamisen kautta sen sijaan, että ostaisit suoran sisäänpääsyn Bonus Buyin kautta.