VALIKKO

Buffalo King Megaways -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Klikkaa tästä pelaamaan

Buffalo King Megaways toimijalta Pragmatic Play

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Buffalo King Megaways Arvostelu

Buffalo King Megaways

Tämä kolikkopeli on Pragmatic Playltä, ja siinä nähdään valtavia puhveleita ja hurjia eläimiä. Buffalo Kingistä tuli valtava menestys, ja Megaways-mekaniikan lisääminen oli merkittävä askel sen menestyksen lisäämisessä. Suurin osa ominaisuuksista on samoja kuin edellisessä versiossa, kuten ympäristö ja hahmot, joilla pelaat. Pelissä saat jännittäviä pyöräytyksiä valtavien puhvelien ja COLOSSAL VICTORIES -voittojen perässä.


Julkaistu: 16.04.2021
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X5000

Kirjoittanut: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Arvostelua päivitetty viimeksi: 16 Aug 2022

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Voit voittaa 200,704 tapaa

Jännittävät kaskadoivat rullat ja Tumble-ominaisuus

Hanki bonusosto-ominaisuus 100X

Saat Wild-kertoimia ilmaiskierroksilla

Koe tunnettu Pohjois-Amerikan erämaatausta

Haitat

Pelin volatiliteetti on erittäin korkea

Maksimivoittoa 5000x pidetään alhaisena Megaways-kolikkopeleissä.

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja Pragmatic Play

Volatiliteetti

RTP% 96.52

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.20

Enimmäispanos 125.00

Rullat 6

Rivit 7

Peliominaisuudet

Bonuspanos Osto-ominaisuus Ryöpyvät/kasautuvat voitot Ilmaiskierrosten multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Hahmot

Buffalo


Pragmatic Play palaa Buffalo King Megaways -kolikkopelillä

Pragmatic Play palaa Buffalo King Megaways -kolikkopelillä

Esittelyssä - Buffalo King Megaways

Pragmatic Playn tekemä Buffalo KingsMegaways -peli kutsuu sisäisen biisonisi esiin ja vie sinut retkille Amerikan kanjonien halki. Buffalo King kiidättää rullat uusille tasoille 200 704 tapaa Megawaysin uusintaversiossa alkuaikojen pelistä.

Buffalo KingsMegaways -kolikkopelissä on kuusi rullaa ja 2-8 riviä. Rivien määrän vaihtelu mahdollistaa vaihtelevan rivimäärän jokaisella pyöräytyksellä. Tämä johtaa erilaisiin voittolinjoihin jokaisella pyöräytyksellä, mikä on Megaways-kolikkopelien olennainen ominaisuus. Tämä johtaa erilaisiin voittolinjoihin jokaisella pyöräytyksellä, mikä on Megawaysin innoittamien kolikkopelien keskeinen ominaisuus. Tämä on suuri riski, ja onnekas pelaaja voi voittaa jopa 5000-kertaisesti alkuperäiseen panokseen nähden . Suurin osa ominaisuuksista on samankaltaisia tässä kolikkopelissä, mutta koska kyseessä on seuraaja, ominaisuuksiin on tehty joitakin parannuksia. Pelattavia tiloja ovat Wild Symbol, Tumble, Free Spins, Ante Bet ja Bonus Buy.

Video: Buffalo King Megaways -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Tässä pelissä on 6 rullaa ja 2-8 riviä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Teema, grafiikka ja symbolit

Uudessa versiossa on samat suunnitteluelementit, jotka toivat edellisen version menestyksen. Tämä kolikkopeli perustuu amerikkalaisiin Badlands-maisemiin, ja siinä on monia taivaallisia eläimiä, kuten puumia, hirviä, kotkia, susia ja puhveleita. Upeat hahmot ja kattavat taidetyylit siirtävät pelaajat suureen erämaahan. Pelin ulkoasusta ei löydy mitään vastuuta.

Peli sijoittuu laidunmaille, joiden taustalla on maaginen auringonlasku ja tähtitaivas. Voitat, kun vierekkäisillä rullilla on kolmen tai useamman samanlaisen symbolin yhdistelmä. Pelin edellisestä versiosta peräisin olevien symbolien ilmestymisen mahdollisuus on valtava.

-peli koostuu kolmesta symbolitasosta. Alhaisimmat maksavat symbolit ovat 10, J, Q, K ja A . Keskisuuria maksavia symboleja ovat hirvi, susi ja puuma. Korkeimmin maksavat symbolit ovat kotka ja mahtava biisoni. Jos ruudulla näkyy 6 puhvelisymbolia, voitat 20-kertaisen alkupanoksen. Pelissä on myös kultainen puhveli, ja siihen on kirjoitettu bonus.

Buffalo Kingissä on monia taivaallisia eläimiä, kuten puumia, hirviä, kotkia, susia ja puhveleita.

Buffalo Kingissä on monia taivaallisia eläimiä, kuten puumia, hirviä, kotkia, susia ja puhveleita.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Pelaajien opas Buffalo King Megaways

Buffalo King Megawaysin ohjaus on yksinkertaista.

  • Kun peli on latautunut, napsauta alareunassa olevaa painiketta, jossa on "i". Se on ruudun vasemmassa alakulmassa. Tämän jälkeen näet voittotaulukon se näyttää selityksen bonuksista ja voitoista.
  • Valitse sitten panoksesi. Panos on välillä 0,20-100 kolikkoa.
  • Napsauta kolmea vaakasuoraa viivaa avataksesi asetukset, joissa voit säätää pyörimisnopeutta ja kytkeä äänen.
  • Voit myös käyttää automaattista pelaamista, jossa voit asettaa tappio- ja voittorajat.
  • Napauta pyöräytyspainiketta, ja peli alkaa.
Voittotapojen määrä on 200,704.

Voittotapojen määrä on 200,704.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Salaisuus tämän kolikkopelin voittamiseen

Peli toimii kuten muutkin kolikkopelit, joissa on useita symboleja ja voittotapoja. Nämä voivat vaihdella saamiesi symbolien perusteella.

Voittotapojen määrä on 200 704 - ja tämä on kaksinkertainen määrä tyypillisiin Megaways-kolikkopeleihin verrattuna.

Voiton jälkeen tapahtuu pyöräytysanimaatio, ja uudet symbolit ilmestyvät vanhojen tilalle.

Buffalo King Megaways -maksimivoitto

Suurin voitto, jonka voi saada, on 5000-kertainen. Tämä on vaikuttava tavallisissa kolikkopeleissä, mutta Megaways-pelissä se ei ole merkittävä.

Menestyneimpiä Megaways-mekanismilla varustettuja kolikkopelejä ovat esimerkiksi Bonanza ja Gonzo's Quest. Näissä on suurimmat voitot 12 000x ja 50 000x.

Suurin voitto, jonka voit saada, on 5000X.

Suurin voitto, jonka voit saada, on 5000X.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Buffalo King Megaways -kolikkopeli - jännittävät ominaisuudet

Buffalo kings Megaways -pelissä voit voittaa suurimman palkinnon, joka on 5000-kertainen, mutta tämä voi tapahtua vain alla kuvattujen erikoisbonusten avulla:

Wild-symboli

Wild-symboli auttaa luomaan lisää voittoyhdistelmiä, sillä se korvaa kaikki muut symbolit paitsi Scatter-symbolin. Tämä symboli voi osua vain 2., 3., 4. ja 5. rullalle.

Tumble

Kun pyöräytät rullia ja voitat, Tumble-toiminto aktivoituu, ja kaikki voittoyhdistelmiin kuuluneet symbolit putoavat ja uudet symbolit ottavat paikkansa. Tämä toiminto aktivoituu jatkuvasti, kunnes jatkat voittamista ja uusia voittoyhdistelmiä syntyy.

Ilmaiskierrokset

Jos pyöräytyksesi tuloksena on 4 tai useampi scatter-symboli, saat ilmaiskierroksen. Ilmaiskierrosten määrä määräytyy saamiesi scatter-symbolien määrän mukaan. Scatter-symbolit voivat myös johtaa suoriin voittoihin. Seuraavassa on esitetty eri scatter-symbolien lukumäärän tulokset:

  • Saat 4 scatter-symbolia ja voitat 12 ilmaiskierrosta ja voitat 5-kertaisen panoksesi.
  • Saa 5 scatter-symbolia ja voita 17 ilmaiskierrosta ja 20-kertainen voitto panoksestasi.
  • Saa 6 scatter-symbolia ja voita 22 ilmaiskierrosta ja 100-kertainen voitto panoksestasi.

Voit myös voittaa viisi ylimääräistä ilmaiskierrosta saamalla 3 tai useamman scatter-symbolin. Kun alat käyttää näitä lisäkierroksia, kaikki ilmestyvät wildit moninkertaistuvat 2X, 3X tai 5X. Myös tumble-ominaisuudet otetaan mukaan ja kerrotaan, ja kun tumble-ominaisuus on päättynyt, saat kokonaisvoiton.

Ante-panos

Mahdollisuutta saada ilmaiskierroksia voi lisätä käyttämällä Ante Bet -nimistä ominaisuutta. Siinä maksat 25 % lisäpanoksen alkuperäisestä panoksestasi, jolloin ilmaiskierrosten aktivoitumisen todennäköisyys kasvaa kaksinkertaiseksi. Vaikka panoksesi olisi suurempi, symbolit maksavat silti kuin pienellä panoksella.

Osta ilmaiskierroksia

Voit ostaa ilmaiskierroksia maksamalla 100-kertaisen alkuperäisen panoksen, jolloin saat satunnaisesti ladattua 4, 5 tai 6 scatter-symbolia, jolloin saat 10, 17 tai 22 ilmaiskierrosta.

Jos haluat siirtyä suoraan ilmaiskierrostoimintoon, voit käyttää sen sijaan Osta ilmaiskierroksia -toimintoa.

Jos haluat siirtyä suoraan ilmaiskierrostoimintoon, voit käyttää sen sijaan Osta ilmaiskierroksia -toimintoa.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Palautusprosentti, volatiliteetti ja mobiiliversio

Tämän pelin palautusprosentti (RTP) on 96,52 %. Se on erittäin riskialtis nettikolikkopeli, kuten Megawaysin peleiltä voi odottaa.

Buffalo King Megaways -kolikkopeli tien päällä

Tämä peli on rakennettu HTML5-ohjelmointikielellä, joten se on mukautettavissa kaikkiin laitteisiin ja käyttöjärjestelmiin. Tämä peli toimii sujuvasti kaikilla mobiililaitteilla, ja ominaisuudet ja muut suunnitteluelementit sopivat täydellisesti pienemmille näytöille.

Vedon enimmäismäärää on nostettu 125:een.

Vedon enimmäismäärää on nostettu 125:een.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Buffalo King Megaways - Yleinen yhteenveto

Uusia kolikkopelejä luodaan jatkuvasti The Megaways Mechanicin avulla, mutta niistä tulee silti kuuluisia. Videokolikkopelien luoja käyttää sitä ihanaa ideaa, ja Buffalo Kingin saaminen jatko-osaan tämän jälkeen uudessa versiossa on erittäin jännittävää. Suurin osa ominaisuuksista on samanlaisia kuin tässä versiossa käytetty ympäristö ja symbolit. Panoksen maksimirajaa on nostettu nyt 125:een. Tämä muutos on tehty pelin ammattilaispelaajien yleisön vuoksi, jotka haluavat panostaa pelin aikana valtavasti ja pelata suuremmilla panoksilla. Megaways on myös lisännyt Tumble-toiminnon, joka käynnistyy voittoyhdistelmistä. Kuten ominaisuuksien kuvauksessa selitetään, Tumble-ominaisuuden läsnäolo moninkertaistaa kaikki ilmaiskierrostilan aikana laskeutuvat wildit 2x, 3x tai 5x. Nämä kertoimet ovat vastuussa valtavista mahdollisista voitoista, joita voit voittaa lopussa.

Tämän pelin Buffalo King -nimisessä edeltäjäversiossa maksimivoitto oli 96 750X alkuperäisestä panoksesta, mutta sen voittomahdollisuudet olivat matalat, ja se teki voittamisesta lähes mahdotonta. Nyt maksimivoitto on laskettu 5 000-kertaiseksi alkuperäiseen panokseen näh den, mikä vaikuttaa helpommin saavutettavalta. Suurten voittojen pussittaminen on mahdollista täällä, koska voit voittaa rajattomasti ilmaiskierroksia. Vaikka saisit monta ilmaiskierrosta tilan alkaessa, voit saada niin monta ylimääräistä ilmaiskierrosta kuin haluat.

Tämä Megaways-kolikkopeli perustuu Pragmatic Playn voittokonsepteihin, joita käytettiin edellisessä versiossa nimeltä Buffalo King. Preeria-teema ja yleinen ympäristö sopivat hyvin yhteen pelin ominaisuuksien kanssa.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Buffalo King Megawaysin usein kysytyt kysymykset

Mitä RTP:tä voi odottaa Buffalo King Megaways -ominaisuudelta?

Buffalo King tarjoaa 96,25 prosentin RTP-suhteen, jota pidetään keskimääräistä paremmana ja jopa merkittävämpänä kuin alkuperäinen peli.

Mikä on Buffalo King Megawaysin volatiliteetti?

Tämän kolikkopelin volatiliteetti on korkea. Näin ollen olisi hyödyllistä, jos olisit valmistautunut nousuihin ja laskuihin pelisi aikana.

Mikä on suurin mahdollinen voitto Buffalo King Megawaysissa?

Suurin mahdollinen voitto tässä kolikkopelissä on 5000 kertaa alkuperäisen panoksesi suuruinen, ja tämä on kohtuullisen hyvä summa, kun otetaan huomioon tämän videokolikkopelin korkea volatiliteetti. Olemme kuitenkin samaa mieltä siitä, että yleisesti ottaen Megaways-kolikkopelien pitäisi tarjota korkeampia summia.

Löydänkö Buffalo King Megaways-pelistä ilmaiskierrostilan?

Totta kai! Saat aluksi 22 ilmaiskierrosta, ja myöhemmin pelin edetessä saat moninkertaistuvia wild-symboleita, jotka lisäävät kokonaisvoittoasi.

Millä tavoin voit voittaa Buffalo King Megaways -pelejä?

Buffalo King Megaways-pelissä on 200 704 tapaa voittaa, ja sinun pitäisi olla iloinen siitä, että tämä on yksi tämän pelimoottorin korkeimmista luvuista.

Onko mitään mahdollisuutta pelata Buffalo King Megaways -kolikkopeliä ilmaiseksi?

Ehdottomasti! Voit kokeilla ilmaista versiotamme täällä BETOssa. Löydät demoversion Buffalo King Megawaysille täältä.