VALIKKO

Wild West Gold Megaways -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut (2023)

Klikkaa tästä pelaamaan

Wild West Gold Megaways toimijalta Pragmatic Play

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Wild West Gold Megaways Arvostelu

Wild West Gold Megaways

Wild West Gold palaa ryminällä, kun Big Time Gaming sisällyttää Megaways-mekaniikan Wild West Gold Megaways-kolikkopeliin. Sticky Wildit ilmaiskierroksilla ja Multiplier Wildit peruspelissä palaavat myös miellyttämään niitä, jotka pitivät alkuperäisestä slotista. Megaways-moottori on kuitenkin muuttanut pelattavuutta täysin.

Tässä Wild West Gold Megaways-kolikkopeliarvostelussa näemme, miten tämä kolikkopeli eroaa alkuperäisestä. Pysy mukana, niin saat selville, kannattaako sinun pelata alkuperäistä vai Megaways-versiota.


Julkaistu: 20.05.2022
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X5000

Kirjoittanut: Julius De Vries | Arvostelua päivitetty viimeksi: 18 huhtikuu 2023 | Faktatarkistus, jonka on tehnyt: Kim Birch

SERTIFIOITU SERTIFIOITU
Julius de Vries arvioi kasinobonukset ja -ehdot täällä BETO™-sivustolla, jotta hämäräperäiset toimijat eivät huijaa lukijoitamme. Hän on myös todennettu peliasiantuntija. Tietoa toimijasta Julius De Vries

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Maksimivoitto on 5,000x panoksesi arvosta

Multiplier Wildit peruspelissä

Sticky Wildit ja kertoimet ilmaiskierroksilla

Jopa 117,649 tapaa voittaa

Bonus Osto-ominaisuus

Haitat

Erittäin haihtuva

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja Pragmatic Play

Volatiliteetti

RTP% 95.35

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.20

Enimmäispanos 100.00

Rullat 6

Rivit 7

Peliteemat

Villi länsi


Peliominaisuudet

Bonuspanos Megaways Satunnainen kertoja Osto-ominaisuus Tarttuvat wildit RTP-väli Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Nauti loputtomista mahdollisuuksista Megaways-mekaniikan avulla Wild West Gold Megaways-kolikkopelissä.

Nauti loputtomista mahdollisuuksista Megaways-mekaniikan avulla Wild West Gold Megaways-kolikkopelissä.

Tervetuloa Wild West Gold Megaways Online Slot

Pragmatic Play on yrittänyt viedä Wild West Gold seuraavalle tasolle Wild West Gold Megaways-kolikkopelissä. Megaways-moottori ja Ante Bet ovat uusia lisäyksiä, jotka ovat tehneet pelistä entistäkin jännittävämmän. Hyväksytyssä ilmaiskierrosten bonuskierroksessa on Sticky Wildit moninkertaistajilla, mikä ei ole uutta, mutta silti yksi palkitsevimmista ominaisuuksista, joita on koskaan luotu.

Jos et tiedä, Megaways-mekaniikka antaa pelaajille mahdollisuuden saada jopa 7 symbolia rullalle ja nauttia jopa 117 649 voittotavasta. Muiden Megaways-kolikkopelien tavoin tässäkin kolikkopelissä on 6 kiekkoa, mutta kaskadoituvien kiekkojen ominaisuutta ei ole. Sen sijaan peruspeliin on sisällytetty Multiplier Wildit, jotka auttavat sinua saamaan suuria voittoja.

Ante-panos on hyödyllinen lisäys, joka auttaa sinua parantamaan mahdollisuuksiasi saada ilmaiskierroksia. Ilmaiskierrokset on ominaisuus, jota odotat, ja se auttaa sinua saamaan maksimivoiton, joka on 5 000x panoksesi. Ymmärrät, miten ominaisuudet toimivat, kun jatkamme tätä arvostelua.

Video: Wild West Gold Megaways -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut (2023)

Pelattavuus Wild West Gold Megaways-kolikkopelissä

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Villi länsi teema ja hauska suunnittelu

Teema ja suunnittelu

Villi länsi -teema on ehkä yksi suosituimmista teemoista tämän päivän ilmaiskolikkopeleissä, ja tämän teeman kolikkopelien pelaaminen on aina hauskaa. Taustalla näet saluunan ja tuon aikakauden rakennuksia. Tausta vaihtuu aurinkoisesta päivästä kauniiseen yöhön ilmaiskierrosten aikana.

Pragmatic Play on pyrkinyt kirkkaampiin väreihin ja hauskaan tunnelmaan, kun taas kolikkopelit, kuten Dead or Alive, pyrkivät vaaralliseen tunnelmaan. Jopa hahmot näyttävät suhteellisen harmittomilta ja iloisilta. Teeman paras osa on helposti villin lännen taustamusiikki, joka ei anna sinun koskaan kyllästyä.

Symbolit

Korkeaa voittoa maksavat symbolit ovat sheriffi, parrakas lainsuojaton, naispyssymies ja vaarallinen tyttö, jolla on teräase. Korkeapalkkaiset symbolit maksavat sinulle 0,40x - 1x panoksestasi, kun saat 6 samanlaista symbolia voittavaan yhdistelmään.

Matalapalkkaiset symbolit ovat korttisymboleita, jotka maksavat 0,25x-0,30x panoksestasi, kun saat 6 samanlaista symbolia voittavaan yhdistelmään.

Wild-symboli on sheriffin virkamerkki, ja scatter-symboli on kaunis näkymä kanjoniin.

Wild-kertoimet auttavat sinua voittamaan suuria voittoja peruspelissä.

Wild-kertoimet auttavat sinua voittamaan suuria voittoja peruspelissä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Pelaaminen Wild West Gold Megaways Slot

Tätä peliä pelataan kuten muitakin kolikkopelejä, mutta selitämme silti perusasiat sinulle. Aloitetaan.

 • Klikkaa painiketta, jossa on 2 kaarevaa nuolta, tai käytä välilyöntinäppäintä saadaksesi rullat pyörimään.
 • Plus- ja miinuspainikkeilla voit säätää kokonaispanostasi. Tässä pelissä panosalue on 0,20 € - 100 €.
 • "i"-painikkeella pääset tutustumaan pelin sääntöihin ja symbolien voittoihin panosarvostasi riippuen.
 • Järjestelmäasetuksiin, kuten esittelynäyttöön ja pikakierrokseen, pääset kolmella vaakasuoralla viivalla varustetulla painikkeella.
 • Äänen voi kytkeä päälle tai pois päältä käyttämällä kaiutinpainiketta.
 • Lopuksi voit napsauttaa koko näyttöä -painiketta siirtyäksesi koko näytön alueelle.

Saadaksesi voiton tämän kaltaisissa megaways-kolikkopeleissä sinun tarvitsee vain saada kolme tai useampi samanlainen symboli vierekkäisille rullille vasemmalta oikealle. Voittotavat muuttuvat jokaisella pyöräytyksellä, mutta maksimivoittotavat ovat 117 649.

3 tai useampi Scatter-symboli käynnistää ilmaiskierrokset.

3 tai useampi Scatter-symboli käynnistää ilmaiskierrokset.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Fantastiset bonusominaisuudet

Pääset kokemaan neljä bonusominaisuutta, jotka ovat wildit, ilmaiskierrokset, panos ja osta ilmaiskierroksia -toiminto. Pidemmittä puheitta selitetään, miten bonukset myöntävät voittoja.

Wild-symboli

Wild-symboli antaa voiton korvaamalla kaikki symbolit paitsi Scatter-symbolin. Wild-kolikkopelin symbolit voivat esiintyä kaikilla rullilla ensimmäistä lukuun ottamatta.

Tämä kolikkopeli tarjoaa sinulle myös Multiplier Wildit tai Wild-kertoimet, joten Wild-symboleilla voi olla satunnaisia kertoimia 2x, 3x tai 5x. Jos useampi Multiplier Wild on osa voittoa, ne moninkertaistuvat keskenään.

Ilmaiskierrosominaisuus

Ilmaiskierrosten aktivoimiseksi tarvitaan vähintään 3 scatter-symbolia. Saat myös rahapalkkion ilmaiskierrosten käynnistämisestä seuraavasti.

 • 3 scatteria: Scatterit: 4x panoksesi arvosta.
 • 4 scatteria: 20x panoksestasi
 • 5 scatteria: 100x panoksesi
 • 6 scatteria: 500x panoksestasi

Saat 7 ilmaiskierrosta, joissa kaikki Wildit muuttuvat Sticky Wildeiksi, joiden kerroin on 2x, 3x tai 5x. Koska tämä on Megaways-kolikkopeli, Sticky Wild muuttaa kokoaan, kun rullilla olevien symbolien määrä muuttuu jokaisella kierroksella.

Erityinen Scatter-päällekkäissymboli voi ilmestyä minkä tahansa symbolin päälle ilmaiskierrostilan aikana. Nämä päällekkäiset symbolit antavat sinulle ylimääräisiä ilmaiskierroksia seuraavasti.

 • 2 Scatter Overlay -symbolia: 2 ylimääräistä ilmaiskierrosta.
 • 3 Scatter Overlay -symbolia: 3 ylimääräistä ilmaiskierrosta
 • 4 Scatter Overlay -symbolia: 4 ylimääräistä ilmaiskierrosta
 • 5 Scatter Overlay -symbolia: 5 ylimääräistä ilmaiskierrosta
 • 6 Scatter Overlay -symbolia: 6 ylimääräistä ilmaiskierrosta

Ante-panos-toiminto

Ante Bet -toiminnon avulla voit parantaa mahdollisuuksiasi käynnistää ilmaiskierrosbonus lisäämällä ylimääräisiä scattereita rullille. Panoksesi arvoa nostetaan 25 %, kun käytät tätä toimintoa.

Osta ilmaiskierroksia -ominaisuus

Bonus Buy Free Spins -toiminto on yksinkertainen toiminto, jonka avulla voit ostaa ilmaiskierroksia maksamalla 100x panoksesi. Voit saada jopa 6 scatteria, jos käytät tätä ominaisuutta, mutta huomasimme, että vain 3 scatteria palkitaan useimmiten.

Tämä peli tarjoaa 7 ilmaiskierrosta Sticky Multiplier Wilds -villisymboleilla.

Tämä peli tarjoaa 7 ilmaiskierrosta Sticky Multiplier Wilds -villisymboleilla.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP, volatiliteetti ja maksimivoitto

RTP kertoo, kuinka paljon panoksestasi pitäisi keskimäärin saada takaisin. Tämän pelin RTP on 96,44 %. Ante-panoksen RTP on 96,41 % ja Buy Free Spinsin RTP 96,45 %. Tässä tarjottu teoreettinen keskimääräinen palautus on hyvä, koska se on keskimääräistä korkeampi.

Tämän kolikkopelin volatiliteetti on 5 viidestä eli korkea, joten voittoja ei tule usein, mutta ne voivat olla erittäin kannattavia.

Maksimivoitto on 5 000x panoksestasi, mikä on pienempi kuin alkuperäinen, mutta ei silti liian huono.

Sticky Wildit, joissa on jopa 5-kertaiset kertoimet, löytyvät Wild West Gold Megaways-kolikkopelistä.

Sticky Wildit, joissa on jopa 5-kertaiset kertoimet, löytyvät Wild West Gold Megaways-kolikkopelistä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Onko Wild West Gold Megaways Online Slot sen arvoinen?

Wild West Gold Megaways-kolikkopeli ammentaa inspiraatiota muista kolikkopeleistä, mutta onnistuu silti lisäämään pelattavuuteen jotain uutta. Megaways-julkaisu oli odotettu, eikä Pragmatic Play jättänyt toimittamatta.

Pidämme tästä kolikkopelistä enemmän kuin alkuperäisestä, koska se tarjoaa enemmän vaihtoehtoja, ja Megaways-mekaniikka antaa sinulle enemmän tapoja voittaa.

KunSticky Wildit moninkertaistajilla yhdistetään Megaways-mekaniikkaan ilmaiskierroksilla, voit voittaa suurimman voittosi tähän mennessä. Jopa pelimme aikana saimme Sticky Wildit sellaisiin paikkoihin, joissa ne takasivat suuria voittoja jokaisella pyöräytyksellä. Lyhyesti sanottuna tämän kolikkopelin potentiaali on ilmiömäinen.

Ante Bet on kelpo ominaisuus, mutta suosittelemme ostamaan suoraan ilmaiskierrokset, jos sinulla on siihen varaa. Saat hieman korkeamman RTP:n, jos ostat ilmaiskierrokset, ja saat myös mahdollisuuden saada näitä massiivisia voittoja.

Kokeile Wild West Gold Megaways-kolikkopeliä millä tahansa nettikasinolla, jota suositellaan täällä BETOssa tänään.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Wild West Gold Megaways-kolikkopeli - usein kysytyt kysymykset

Kuinka suuri on maksimivoitto Wild West Gold Megaways -nettikolikkopelissä?

Max Win maksaa sinulle 5 000-kertaisen voiton panoksestasi, mikä on vähemmän kuin edellisessä versiossa, mutta silti tarpeeksi suuri ollakseen jännittävä. Ilmaiskierrokset Sticky Wild -kertoimilla antavat sinulle parhaat mahdollisuudet saada tämä Max Win -voitto, varsinkin jos saat Wildit oikeisiin paikkoihin.

Mikä on Wild West Gold Megaways-videokolikkopelin RTP ja varianssi?

Tämän pelin RTP on 96,44 %, mikä on loistava RTP, joka takaa keskimääräistä korkeamman tuoton. Tämän kolikkopelin volatiliteetti on 5 viidestä, joten pelattavuus on erittäin epävakaata.

Onko Wild West Gold Megaways -kolikkopelissä ilmaiskierroksia?

Tämä kolikkopeli tarjoaa sinulle 7 ilmaiskierrosta, ja parasta on se, että kaikki wildit pysyvät kiinni, kunnes toiminto päättyy. Lisäksi jokaisella wildilla on satunnainen kerroin, jonka arvo on jopa 5x. Tämän ominaisuuden avulla saat suurimmat voitot.

Miten peruspelin ominaisuudet toimivat Wild West Gold Megaways-kolikkopelissä?

Megaways-mekanismin lisäksi tämä kolikkopeli tarjoaa sinulle Multiplier Wildit, jotka voivat ilmestyä satunnaisesti ja joilla on jopa 5-kertaiset kertoimet. Multiplier Wildit, jotka ovat osa samaa voittoa, moninkertaistuvat aina keskenään.

Onko Wild West Gold Megaways-peli manipuloitu vai huijaus?

Kaikkia suosittuja kasinopelejä, jotka Pragmatic Play on julkaissut, mukaan lukien tämä peli, ei voi epäillä. Pragmatic Play ei ole koskaan syytetty hämäräpelien kehittämisestä, ja heillä on asianmukaiset lisenssit. Lyhyesti sanottuna tämä kolikkopeli ei ole huijaus.

Voinko pelata Wild West Gold Megaways-kolikkopeliä ilmaiseksi?

Kyllä, voit pelata Wild West Gold Megaways-kolikkopelin demoa ilmaiskierroksilla, Sticky Multiplier Wilds -peleillä, suurilla voitoilla bonusostoilla ja muulla ilmaiseksi täällä BETOssa.