VALIKKO
Haku
Kolikkopelit

Viking Forge Pelaa Ilmaiseksi

Viking Forge Slot Demo

Viking Forge Pelaa Ilmaiseksi
Pelaa nyt
Klikkaa tästä pelaamaan

Viking Forge toimijalta Pragmatic Play

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Viking Forge Arvostelu LuokitustähtiLuokitustähti

Viking Forge Demo

Viking Forge -kolikkopelissä keskitytään viikinkiaiheeseen, ja siinä on vahva visuaalinen ilme ja vielä vahvemmat bonukset. Pelissä on 6x5-asettelu, joka auttaa sinua hyödyntämään voitto kaikkialle -mekaniikkaa. Bonuksia ovat Tumble-ominaisuus, kolikkokeräys, ilmaiskierrokset, Ante-panos ja Buy Free Spins -bonus. Sen maksimivoitto on 10 000x panoksesi, ja näemme pian, miten sen voi voittaa.

Tässä Viking Forge -kolikkopeliarvostelussa yritämme ymmärtää, onko tämä Pragmatic Play:n kolikkopeli yksi heidän parhaista vai keskiverto kolikkopeli, joka ei ole aikasi arvoinen.


Julkaistu: 30.10.2023
Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON
Maksimivoitto: X10000

Kirjoittanut: Kim Birch | Arvostelua päivitetty viimeksi: 15 toukokuu 2024 | Faktatarkistus, jonka on tehnyt: Jasmin Williams

SERTIFIOITU SERTIFIOITU
Kim Birch on voittanut ja hävinnyt maailman parhaita pokeriammattilaisia vastaan. Sen lisäksi, että Kim on pokerin ja blackjackin asiantuntija, hän on myös julkaissut kolme kirjaa. Tietoa toimijasta Kim Birch

BETO Slots -asiantuntijoiden arviot

Suosio

Luokitustähti
Luokitustähti

Uutuus

Luokitustähti
Luokitustähti

RTP %

Luokitustähti
Luokitustähti

Jackpotit

Luokitustähti
Luokitustähti

Tavat voittaa

Luokitustähti
Luokitustähti

Jännittävyys

Luokitustähti
Luokitustähti

Video: Pelattavuus & iso voitto

Pelaa nyt

Kolikkopeliominaisuudet

Bonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Hyödyt Hyödyt

Hyödyt

AvaaMaksimivoitto 10,000x panos

AvaaKaikkialla maksava mekaanikko

AvaaBonus Osto-ominaisuus

AvaaKolikonkeräysominaisuus

AvaaIlmaiskierrokset pysyvällä kolikkomittarilla

Haitat Haitat

Haitat

Sulje Korkea volatiliteetti

Sulje Vaatii kärsivällisyyttä ja budjettia

Kolikkopelin tiedot

Kolikkopelit Tarjoaja Pragmatic Play

Kolikkopelit Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON

Kolikkopelit RTP% 96.05

Kolikkopelit Pelityyppi Kolikkopelit

Kolikkopelit Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Kolikkopelit Minimipanos 0.20

Kolikkopelit Enimmäispanos 240.00

Kolikkopelit Rullat 6

Kolikkopelit Rivit 5

Peliteemat

Viikingit


Peliominaisuudet

Bonuspanos Plusmerkki Osto-ominaisuus Ryöpyvät/kasautuvat voitot RTP-väli Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset


Viking Forge arvostelu by BETO Slots

Viking Forge arvostelu by BETO Slots

Esittelyssä Viking Forge Slot Online

Viking Forge -kolikkopeli on samankaltainen kuin muut Pragmatic Play-yhtiön julkaisemat pelit, mutta siitä on yritetty tehdä uusi kolikkokeräysominaisuuden avulla. Pay-anywhere-mekaniikalla toimivista peleistä on tullut entistä suositumpia sellaisten julkaisujen ansiosta, kuten Gates of Olympus, mutta tässä pelissä käytetään Kolikkopäällysteitä kertoimien sijasta suurten voittojen myöntämiseen.

Pelissä on 6 rullaa ja 4 riviä, ja siinä voi saada voittoja laskemalla 8 tai useamman samanlaisen symbolin mihin tahansa rullille. Bonusten osalta pääpaino on Coin overlay -symboleissa, joita voi kerätä ja jotka antavat valtavia voittoja. Ilmaiskierroksilla he ovat tehneet sen niin, että kolikonkeräysmittari ei nollaudu vielä suurempien voittojen saamiseksi. On muitakin bonuksia, kuten Ante Bet, joista puhutaan pian tarkemmin.

Oletko valmis näkemään sepän toiminnassa? Katso Viking Forge -pelivideommeja ehkäpä kokeile sitä itsekin.pelaamalla ilmaisia kolikkopelejä verkossa.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Teema & suunnittelu: Norse Mythology Immersion

Teema & suunnittelu: Norse Mythology Immersion

Teema & suunnittelu: Norse Mythology Immersion

Teema ja suunnittelu

Viking Forge -pelin pelaaminen vie sinut karuun viikinkimaailmaan. Tulinen takomotausta paahtaa jokaisella pyöräytyksellä, ja taidokkaasti suunniteltuihin norjalaissymboleihin kuuluu vaarallinen viikinki ja mahtavia aseita.

Taustalla on pimeä alue lähellä tulivuorta. Lukuun ottamatta kuvaa viikingeistä, jotka käyttävät tulivuoren laavaa aseidensa takomiseen, tämä kolikkopeli ei tarjoa mitään uutta teeman suhteen. Teema on kelpo, mutta se on kaukana Pragmatic Play-sivuston parhaista.

Musiikki ja ääniraita

Tämän pelin jyrisevä äänimaailma sopii peliin hyvin. Dramaattisia rummutuksia ja intensiivistä musiikkia täydentävät erilaiset äänitehosteet voittojen saamiseksi. Jokainen voitto tuntuu eeppiseltä, jokainen pyöräytys riemukkaalta - ääniraita pitää siitä huolen!

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Symbolit & voitot

Tutustutaanpa nyt voimakkaiden viikinkisymbolien voittoihin:

 • Viking Warrior: 100x panoksesi 12 tai useammasta vastaavasta symbolista.
 • Vasara: 20x panoksesi 12:sta tai useammasta symbolista.
 • Miekka: 15x panoksesi 12 tai useammasta symbolista.
 • Olutmuki: 10x panoksesi 12:sta tai useammasta symbolista.
 • Korttisymbolit: 3x-8x panoksesi 12 tai useammasta vastaavasta symbolista.
 • Erikoissymbolit : Scatter-symboli on kultainen viikinkisymboli, joka maksaa 3x-100x panoksesi, kun saat 4-6 scatteria rullille. Kolikkosymboli on kultainen kolikko, jota käytetään kolikkokeräysbonuksessa.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Kuinka pelata Viking Forge -kolikkopeliä

Pelaaminen Pragmatic Play

Pelaaminen Pragmatic Play's Viking Forge

Oletko valmis sukeltamaan Viking Forgeen? Tässä on pikaopas, jonka avulla pääset vauhtiin.

 • Aseta panoksesi koko (+) tai (-) -painikkeilla. Voit asettaa panoksesi 0,20 eurosta 240 euroon, joten se sopii sekä varovaisille pelaajille että high rollereille.
 • Automaattisen pelattavuuden avulla voit valita tietyn määrän kierroksia, joten voit istua alas ja katsella, kun viikingit tekevät työtään.
 • Älä ohita voittotaulukkoa! Paina (i)-painiketta ymmärtääksesi symbolien arvot ja bonusominaisuudet.
 • Asetukset-valikossa voit mukauttaa peliä ja säätää esimerkiksi ääntä ja nopeutta.
 • Muiden kolikkopelien tapaan voit napsauttaa kaarevaa nuolta käynnistääksesi toiminnan.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Bonusominaisuudet

Bonusominaisuudet selitetty Viking Forgessa Viking Forge by Pragmatic Play

Bonusominaisuudet selitetty Viking Forgessa Viking Forge by Pragmatic Play

Viking Forge -kolikkopelissä on joitain erikoisbonuksia, kuten kolikkokokoelma, jotka kannattaa tarkistaa. Katsotaanpa, miten bonukset toimivat.

Tumble-ominaisuus

Tumble-toiminto pitää rullat pyörimässä, kirjaimellisesti. Kun voitat, voittavat symbolit räjähtävät, jolloin uusia symboleja putoaa alaspäin. Tämä voi johtaa peräkkäisiin voittoihin yhdellä pyöräytyksellä. Voittojen lukumäärälle ei ole mitään rajaa, joten se voi johtaa suuriin voittoihin tai muihin bonuksiin.

Kolikonkeräysbonus

Symbolien tulisen takomisen keskellä loistaa Coin Collection -mekanismi. Nämä Coin overlay -symbolit ovat avaimesi odottamattomiin rikkauksiin, ja ne ilmestyvät satunnaisesti minkä tahansa symbolin (paitsi scatterien) päälle arvoilla tai kertoimilla (suorista palkinnoista, kuten 0,1x-20x kokonaispanoksesi, tai kertoimilla, kuten 2x, 3x, 5x tai 10x).

Kun kolikot ovat osa voittoa, ne katoavat räjähdysmäisesti, ja niiden arvot kerätään mittariin. Raha-arvot lisätään mittariin, kun taas kertoimet kertovat mittariin jo kerätyn arvon. Kun kaikki kierroksen kierrokset ovat ohi, mittariin kerätty kokonaisarvo kerrotaan panoksellasi ja maksetaan sinulle.

Ilmaiskierrosominaisuus

Saa 4, 5 tai 6 scatter-symbolia mihin tahansa kohtaan rullilla, ja saat avattua 10, 20 tai 30 ilmaiskierrosta. Kyse ei kuitenkaan ole vain ilmaispyöräytyksistä, vaan myös rikkauksien keräämisestä kolikkopäällekkäisyyksillä mittariin, joka kasvaa kierroksen aikana. Voit jopa käynnistää toiminnon uudelleen kolmella tai useammalla scatterilla, jolloin saat 5 lisäkierrosta.

Ante-panos ja osta ilmaiskierrosominaisuus

Niille, joita kutkuttaa hypätä mukaan toimintaan tai virittää kertoimiaan, tässä kolikkopelissä on kaksi kiehtovaa panostusta. Ante-panos nostaa panostasi saadaksesi paremmat mahdollisuudet luonnollisiin ilmaiskierroksiin, tuo lisää scattereita rullille ja kytkee buy-inin pois päältä. Jos otat tämän ominaisuuden käyttöön, panoksesi kasvaa 25 %. Tai voit ostaa ilmaiskierroksia, jolloin pääset heti käsiksi tähän himoittuun kierrokseen 100-kertaisella panoksellasi. Molempien vaihtoehtojen avulla voit vaihtaa strategiaa ja pelattavuutta.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Maksimivoitto, RTP ja varianssi

Voita 10,000x panoksesi Viking Forge -kolikkopelissä verkossa!

Voita 10,000x panoksesi Viking Forge -kolikkopelissä verkossa!

Viking Forge tarjoaa 10 000-kertaisen maksimivoiton panoksellesi, keskimääräisen 96,05 % RTP:n ja korkean varianssitason. Pelimekaniikka tarjoaa hyvät mahdollisuudet huomattaviin voittoihin.

Osta ilmaiskierroksia -vaihtoehto nostaa RTP:n 96,06 %:iin, kun taas Ante-panos pudottaa RTP:n 96 %:iin. Korkean volatiliteetin ansiosta voitot saattavat olla harvinaisempia, mutta ne ovat yleensä merkittävämpiä, kun ne osuvat.

Tämän kolikkopelin osumatiheys on alhainen, 1 osuma neljästä, mutta se on odotettavissa korkean volatiliteetin peliltä. Ilmaiskierrosten osumatiheys on vain 1:406, mikä on odotettua alhaisempi. Max-voiton odotetaan osuvan kerran 4 miljoonasta pyöräytyksestä.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Viking Forge: Pyörittämisen arvoinen nettikolikkopeli?

Viking Forge: Pyörittämisen arvoinen nettikolikkopeli?

Viking Forge: Pyörittämisen arvoinen nettikolikkopeli?

Viking Forge -kolikkopelissä käytetään erinomaisesti voitto kaikkialle -mekanismia uudella ja jännittävällä twistillä , joka tuo pelattavuuteen tuoreutta. Pragmatic Play on pahamaineinen siitä, että se luo klooneja kolikkopeleistään, mutta tällä kertaa näin ei ole. He ovat sisällyttäneet kolikonkeräysominaisuuden tähän kolikkopeliin, mikä on muuttanut kaiken ja antanut tälle pelille ainutlaatuisen vetovoiman.

Ongelma, joka minulla on tämän kolikkopelin kanssa, on se, että Coin Collection -ominaisuus ei vaikuta paremmalta kuin Multiplier-symbolit, joita näkee kolikkopeleissä, kuten Gates of Olympus 1000. Massiiviset voitot osuvat kohdalle, kun mittariin sovelletaan korkeita kertoimia, kuten 5x tai 10x, mutta näin tapahtuu harvoin, jopa ilmaiskierrosten aikana. Tarvitset siis runsaasti kierroksia vain nähdessäsi, mihin tämä kolikkopeli pystyy. Mielestäni jopa 1 000-kertaiset kertoimet kuulostavat paljon paremmilta kuin 10-kertaiset kertoimet, joita sovelletaan mittariin.

Jos sinun on vaikea ymmärtää teknisiä asioita, anna minun yksinkertaistaa ne sinulle. Tämä kolikkopeli on hyvä, mutta se ei ole lähelläkään parasta kolikkopeliä, jossa on pay-anywhere-mekaniikka. Jos sinulle kelpaa odottaa valtavia voittoja ja haluat kokeilla jotain uutta, voit pelata tätä kolikkopeliä. Muussa tapauksessa voit harkita parempia vaihtoehtoja , kuten Gates of Olympus 1000.

NuoliNuoliTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Viking Forge Slot FAQ

Voinko kokeilla Viking Forge -kolikkopeliä ilmaiseksi ennen oikean rahan panostamista? Nuoli Nuoli

Kyllä voit. Täällä BETOssa tarjoammeViking Forgen demokolikkopelin , jota voit kokeilla. Se on loistava tapa tutustua pelimekaniikkaan ja ominaisuuksiin riskeeraamatta käteistä.

Mikä on Viking Forge -kolikkopelin RTP ja maksimivoitto? Nuoli Nuoli

Viking Forgen RTP on 96,05 % ja se tarjoaa mahdollisuuden voittaa jopa 10 000-kertaisen panoksen. Tämä korkean volatiliteetin peli lupaa huomattavia voittoja niille onnekkaille, jotka osuvat suuriin voittoihin.

Miten Tumble-toiminto toimii Viking Forge -videokolikkopelissä? Nuoli Nuoli

Tumble-toiminto saa voittoyhdistelmien symbolit katoamaan, jolloin uudet symbolit putoavat ylhäältä. Tämä prosessi voi luoda peräkkäisiä voittoja yhdestä pyöräytyksestä ja jatkuu, kunnes voittoja ei enää synny.

Onko Viking Forge -kolikkopeliä pelatessani erityisiä symboleja, joita minun pitäisi varoa? Nuoli Nuoli

Pidäehdottomasti silmällä kolikkosymboleita ja scattereita. Kolikkopäällysteet voivat kiinnittyä melkein mihin tahansa symboliin paitsi scattereihin, ja ne antavat suoria rahapalkintoja tai kertoimia. Scatter-symbolit laukaisevat ilmaiskierroksia, mikä lisää voittomahdollisuuksiasi huomattavasti.

Onko mahdollista ostaa suoraan ilmaiskierrostoimintoon? Nuoli Nuoli

Kyllä, sinulla on mahdollisuus ostaa ilmaiskierroksia 100-kertaisella kokonaispanoksellasi, jolloin toiminto käynnistyy välittömästi, kun 4, 5 tai 6 scatteria osuu satunnaisesti käynnistävälle kierrokselle. Tämä on houkutteleva vaihtoehto, jos etsit välitöntä toimintaa.

Mitä strategioita minun pitäisi ottaa huomioon pelatessani Viking Forge -nettikolikkopeliä? Nuoli Nuoli

Koska pelin volatiliteetti on suuri, on viisasta hallita pelikassaa huolellisesti ja varautua kuiviin kausiin suurempien voittojen välillä. Pelaajat voivat myös harkita Ante Bet -ominaisuuden käyttämistä, jotta heillä olisi paremmat mahdollisuudet käynnistää ilmaiskierroksia luonnollisesti, tai ostaa ilmaiskierrokset suoraan, jos heidän pelikassaansa sallii sen. Molemmat strategiat voivat mahdollisesti lisätä mahdollisuuksiasi saada isompia voittoja.