VALIKKO

Sweet Bonanza Xmas -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Klikkaa tästä pelaamaan

Sweet Bonanza Xmas toimijalta Pragmatic Play

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Sweet Bonanza Xmas Arvostelu

Sweet Bonanza Xmas

Pragmatic Playn ansiosta voit nauttia joulusta ympäri vuoden. Sweet Bonanza Xmas on uusi peli, jossa on 6 rullaa ja 5 riviä ja jossa ainutlaatuinen pelimekaniikka maksaa voitot.

Pelissä ei ole voittolinjoja, vaan sinun on vain saatava useita samankaltaisia symboleita yhteen mihin tahansa ruudukkoon saadaksesi joulubonuksen.

Kunnon RTP ja muhkea jackpot tekevät pelistä tuottoisan.


Julkaistu: 19.11.2019
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X21175

Kirjoittanut: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Arvostelua päivitetty viimeksi: 16 Aug 2022

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Valtava 21,175x Max Win

Erikoisbonus Ostovaihtoehto

Loistava ilmaiskierroskierros 10 kierroksen kanssa

Kerroinpommit

Erinomainen grafiikka

Haitat

Ei progressiivista jackpotia

Ei uudelleenpyöräytyskierrosta

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja Pragmatic Play

Volatiliteetti

RTP% 96.48

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.20

Enimmäispanos 100.00

Rullat 6

Rivit 5

Peliteemat

Karkit Lomat


Peliominaisuudet

Cluster Pays Satunnainen kertoja Osto-ominaisuus Ryöpyvät/kasautuvat voitot RTP-väli Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset


Hahmot

Lumiukko


Sweet Bonanza Xmasin laaja peliruutu

Sweet Bonanza Xmasin laaja peliruutu

Sweet Bonanza Xmas - pääset joulun tunnelmaan

Sweet Bonanza Xmas on Pragmatic Playn, yhden parhaiden iGaming-pelien kehittäjien, videokolikkopeli. Nykyaikaista klusteripohjaista mekaniikkaa käytetään voittoarvosi määrittämiseen. Kunhan saat ruudukkoon samaan aikaan useita samankaltaisia symboleita, saat vastaavan palkinnon. Koska pelissä ei ole määriteltyjä voittolinjoja, sinun ei tarvitse huolehtia yhteensopivien symbolien laskeutumisesta.

Sweet Bonanza Xmasin ilmaiskierros on varsin palkitseva, ja voit voittaa siinä upeita voittoja jopa 21 175-kertaisina. Pelissä on erityinen Bonus Buy -vaihtoehto, jonka avulla voit käynnistää ilmaiskierroksen välittömästi. Pelaajat, jotka eivät halua odottaa liian kauan, pitävät sitä varsin kätevänä. Tästä pyydetään kuitenkin kova palkkio, joten harkitse kahdesti.

Voit tutustua peliin ilmaiseksi demoversion avulla täällä BETOissa.

Video: Sweet Bonanza Xmas -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Sweet Bonanza Xmasin ainutlaatuinen voittomekaniikka

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Luminen joulu teema & symbolit

Teema & suunnittelu

Sweet Bonanza Xmas on suunniteltu iloisella jouluaiheella, joka saa sinut oikeaan joulutunnelmaan. Pelissä sinua odottava jouluinen talven ihmemaa on täynnä makeita karkkeja ja herkkuja, jotka on kruunattu paksulla lumikerroksella.

Massiivisen peliruudukon takaa näet seesteisen näkymän taianomaiseen juhlamaahan. Siellä hymyilevät jättimäiset lumiukot, joulukoristeet ja houkuttelevat karkit. Animaatiot ovat sulavia ja näyttävät upeilta.

Ruudukolla näet eri muotoisia ja kokoisia karkkeja ja hedelmiä, kuten viinirypäleitä, vesimeloneita, luumuja ja omenoita. Visuaalinen ilme on varsin latautunut ja vaikuttava, mikä antaa sinulle mukaansatempaavan pelisession.

Pelin ääniraitana toimii jouluinen jingle, jossa on erityisiä äänitehosteita. Ääniraita synkronoituu pelin kanssa sujuvasti ja tarjoaa sinulle upean kokemuksen.

Symbolit

Kaikki Sweet Bonanza Xmasin ruudukon symbolit on suunniteltu värikkäästi juhlavasti, mikä sopii täydellisesti yhteen jouluaiheisen teeman kanssa. Symbolit ovat lumen peitossa, mikä antaa niille realistisen ja 3D-ilmeen.

Parhaiten maksava symboli on punainen sydän, josta saat 50-kertaisen voiton, kun saat niitä 12 kappaletta ruudukkoon yhdessä. Ruudukossa on mehukkaita hedelmiä, kuten marjoja, banaaneja, vesimeloneita, omenoita ja luumuja.

Korkeaa voittoa tuottavat symbolit ovat erivärisiä kiiltäviä karkkeja.

Scattereita merkitsevät tikkari-symbolit, jotka myös antavat itsenäisiä voittoja jopa 100-kertaisina.

Laskeutuminen sensaatiomainen voitot Sweet Bonanza Xmasissa

Laskeutuminen sensaatiomainen voitot Sweet Bonanza Xmasissa

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Sweet Bonanza Xmas - Pelaaminen

Useimmat nettikolikkopelit toimivat klassisella voittolinjoihin perustuvalla mekaniikalla, joka eroaa Makea Bonanza Xmasin ainutlaatuisesta klusterivoittojärjestelmästä. Tässä pelissä sinun ei tarvitse saada symboleita tiettyyn yhdistelmään. Sinun tarvitsee vain laskea ne yhdessä ruudukkoon.

Peliruudukko on melko laaja, sillä siinä on 6 kiekkoa ja 5 riviä, mikä tarkoittaa, että ruudukossa on 30 erilaista symbolipaikkaa. Kun saat tarpeeksi monta symbolia yhteen ruudukkoon, voit varata itsellesi voiton.

Voittosymbolit räjähtävät ja poistuvat ruudukosta, jolloin uusille symboleille tulee tilaa. Tämä tunnetaan nimellä tumble- tai cascading reels -bonus, joka antaa sinulle lisämahdollisuuksia saada voittoja.

Ensimmäinen askel, jonka otat Sweet Bonanza Xmas -pelin käynnistämisen jälkeen, on päättää panoksen arvo. Voit asettaa minkä tahansa panoksen 0,20 ja 125 euron välille pyöräytystä kohden, mikä on melko laaja panostusalue. Kun olet asettanut panoksen, olet valmis laittamaan rullat liikkeelle painamalla oikeassa alakulmassa olevaa spin-painiketta, joka on vakiona kaikissa Pragmatic Playn peleissä.

Älä unohda käyttää Autoplay-vaihtoehtoja ja muita hyödyllisiä pelisäätöjä pelisessiosi aikana.

Symbolit räjähtävät Sweet Bonanza Xmas-ruutuun

Symbolit räjähtävät Sweet Bonanza Xmas-ruutuun

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Makeat vahvistimet ja modifioijat

Tumble ominaisuus

Sweet Bonanza Xmas-pelissä on tehokas Tumble-bonus, joka poistaa voittavat symbolit ruudukosta ja tekee tilaa muille symboleille. Koska ruudukko järjestetään uudelleen voiton jälkeen, tämä tumble-mekanismi antaa sinulle lisämahdollisuuksia saada voittoyhdistelmiä. Voit saada aikaan pitkiä voittoputkia tällä tavoin, mikä voi olla todella hyödyllistä.

Ilmaiskierrokset

Ruudukossa olevat suuret tikkarit toimivat scatter-symboleina. Jos saat ruudukkoon neljä tikkaria samaan aikaan, käynnistät Sweet BonanzaXmasin ilmaiskierroskierroksen. Kun bonus aktivoituu, sinut palkitaan 10 ilmaiskierroksella. Ilmaiskierros voidaan helposti käynnistää uudelleen saamalla 3 scatteria minkä tahansa ilmaiskierroksen aikana.

Toisin kuin useimpien videokolikkopelien muut bonuskierrokset, Sweet Bonanza Xmasin ilmaiskierrosbonus on varsin latautunut. Voit saada pelatessasi upeita kultaisen pommin moninkertaistavia scattereita. Nämä ovat erikoissymboleita, jotka pysyvät paikoillaan ja kantavat kertoimia 2x ja 100x välillä. Kun saat voittavan kombon näiden pommien kanssa, ne summautuvat yhteen ja kasvattavat voittoasi.

Ilmaiskierrosten laukaisumahdollisuuksia on mahdollista lisätä. Jos esimerkiksi asetat korkeimman käytettävissä olevan panoksen, scatterien laskeutumismahdollisuudet tuplataan suoraan.

Tuplaa mahdollisuutesi voittaa toiminto

Saat mahdollisuuden lisätä mahdollisuuksiasi bonuskierroksen käynnistämiseen. Napsauta painiketta, ja korotettu panostustila aktivoituu. Tämä vaihtoehto lisää panosta 25 %, ja käynnistät ilmaiskierroskierroksen melko nopeasti.

Bonus Osta

Voit halutessasi ostaa ilmaiskierroksen maksamalla 100-kertaisen panoksesi arvoisen palkkion. Tämä käynnistää ilmaiskierroksen puolestasi välittömästi, eikä sinun tarvitse odottaa kierroksen käynnistymistä itsestään.

Erinomainen Cascading voittaa Sweet Bonanza Xmasissa

Erinomainen Cascading voittaa Sweet Bonanza Xmasissa

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Volatiliteetti ja RTP

Sweet Bonanza Xmas -kolikkopelin RTP on 96,48 %, mikä on vastaavien kolikkopelien keskiarvon yläpuolella.

Sweet Bonanza Xmas toimii hieman kuumalla puolella, ja pelin volatiliteetti on keskitasoa tai korkeaa.

Paras voitto, jonka voit saada yhdellä pyöräytyksellä, on 21 175-kertainen panoksen arvoon nähden, mikä on fantastinen.

Voita 10 ilmaiskierrosta Sweet Bonanza Xmasissa

Voita 10 ilmaiskierrosta Sweet Bonanza Xmasissa

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Sweet Bonanza Xmas yleisarviomme - Oletko valmis johonkin makeaan?

Sweet Bonanza Xmas on täydellinen peli juhlallisiin tilaisuuksiin ja joulun tunnelmaan. Tämä Pragmatic Playn mahtava kolikkopeli on suunniteltu jouluaiheiseksi, ja se saa sinut hetkessä juhlatunnelmaan.

Pelattavuus maksaa voitot ainutlaatuisella klusterimekanismilla, joka ei vaadi, että symboleja laskeutuu vierekkäin. Riittää, että saat useita samanlaisia symboleita mihin tahansa ruudukkoon, niin saat voiton. Suuressa osassa Pragmatic Playn peleistä käytetään tavallista voittolinjapohjaista mekanismia, joten Sweet Bonanza Xmas on tuore ja houkutteleva valinta.

Yhdellä pyöräytyksellä voi saada jopa 21 175-kertaisia voittoja, mikä on loistava jackpot-summa jopa keskisuuren tai korkean varianssin pelille. Sweet Bonanza Xmasin suurin vetonaula on sen erityinen ilmaiskierroskierros, jossa voit laskeutua moninkertaistajapommeihin, jotka pysyvät paikoillaan ja kasvattavat voittoja.

Varmista, että ymmärrät pelattavuuden täysin, ennen kuin riskeeraat todellista rahaa testaamalla Sweet Bonanza Xmasin ilmaista demoversiota. Ilmainen versio on saatavilla täällä BETOissa.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Usein kysytyt kysymykset - Sweet Bonanza Xmas

Mikä on paras voitto, jonka voin voittaa Sweet Bonanza Xmas-pelissä?

Sweet Bonanza Xmas tarjoaa sinulle jopa 21 175-kertaisia voittoja yhdellä pyöräytyksellä, mikä on fantastista.

Mikä on Sweet Bonanza Xmasin varianssi ja RTP?

Sweet Bonanza Xmas -pelin varianssi on keskitasoa tai korkeaa, ja sen RTP on 96,48 %.

Onko Sweet Bonanza Xmasissa ilmaiskierrosbonus?

Kyllä! Sweet Bonanza Xmas -pelissä on upea ilmaiskierrosbonuskierros, jossa tahmeat pommikertoimet kasvattavat voittojasi ja saat 10 ilmaiskierrosta.

Voinko pelata Sweet Bonanza Xmasin ilmaista versiota?

Sweet Bonanza Xmasin demoversio on saatavilla täällä BETOissa ilmaiseksi! Käytä tätä demoa ja ymmärrä, mistä ilmaisessa kolikkopelissä on kyse.