VALIKKO

Power of Thor Megaways -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Klikkaa tästä pelaamaan

Power of Thor Megaways toimijalta Pragmatic Play

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Power of Thor Megaways Arvostelu

Power of Thor Megaways

Power of Thor Megaways on toinen jännittävä peli Pragmatic Playn Megaways-nimellä. He ovat ottaneet käyttöön puhtaan ja minimaalisen suunnittelun tässä upeassa pelissä. Pelin ulkoasu on muuttunut valtavasti, mutta tuplavillirullaominaisuus on säilytetty alkuperäisestä sarjasta. Visuaalinen ilme ja pelielementit ovat tässä nettikolikkopelissä melko vakaat ja täydellisesti tasapainossa.


Julkaistu: 23.03.2021
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X5000

Kirjoittanut: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Arvostelua päivitetty viimeksi: 16 Aug 2022

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Pragmatic Playn korkealaatuinen grafiikka

Ainutlaatuinen Wild Hammer -toiminto

Huippujättipotin arvo on yli 5 000-kertainen.

Kaskadoituva kiekkojärjestelmä lisävoittoja varten

Erityinen bonuskierros, jossa on korotettu kerroin

Haitat

5000-kertaisen kertoimen yläraja

Pragmatic Playn melko tavallinen peli

On harvinaista käynnistää ominaisuudet

Ostovaihtoehto ei ole saatavilla pelaajille Yhdistyneestä kuningaskunnasta

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja Pragmatic Play

Volatiliteetti

RTP% 96.55

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.20

Enimmäispanos 100.00

Rullat 6

Rivit 7

Peliteemat

Viikingit


Peliominaisuudet

Megaways Osto-ominaisuus Ryöpyvät/kasautuvat voitot Ilmaiskierrosten multiplier Laajenevat symbolit Uhka-/rahapeli Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Hahmot

Thor Viikinki Jumalat


Suuri voitto ilmaiskierrosten avulla Power of Thor Megaways -pelissä

Suuri voitto ilmaiskierrosten avulla Power of Thor Megaways -pelissä

Johdatus Power of Thor Megaways -ohjelmaan

Pragmatic Playn Power of Thor Megaways -pelissä on yli 117 648 voittotapaa.

Tässä kolikkopelissä on paljon erikoisominaisuuksia, kuten kaskadoituvat rullat, laajenevat wild-symbolit. Kolikkopelissä on myös mahdollisuus ostaa pääsy ilmaiskierroksiin, joissa kertoimet kasvavat, mikä on erittäin tuottoisaa.

Tämän nettikolikkopelin RTP on 96,65 %, ja sen päävoitto on jopa 5000-kertainen alkuperäiseen panokseen verrattuna. Tässä kolikkopelissä on myös korkea varianssi. Se tarkoittaa, että et osu voittoihin kovin usein, mutta saat korkean voiton silloin, kun osut. Se johtuu siitä, että voittosumma on suhteellisen suuri.

Video: Power of Thor Megaways -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Ilmaiskierrosten ostaminen Power of Thor Megaways -pelissä

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Visuaalinen ilme ja teema Power of Thor Megaways -elokuvassa

Power of Thor Megaways on erittäin graafisesti intensiivinen ja elementtirikas peli taitavalta Pragmatic Play-tiimiltä. Tämän videokolikkopelin teema perustuu jäätävään, pohjoismaiseen ympäristöön. Taustalla kohoaa hieno suuri riimu, joka parantaa pelikokemusta. Myös pelin ääniraita on houkutteleva ja sopii täydellisesti nettislotin teemaan. Kaikki nämä elementit luovat täydellisen teeman viikinkitaistelusta. Teeman mukaisesti pelin symboleissa ja ominaisuuksissa on viikinkisotureiden kuvia.

Tässä kolikkopelissä on täydellisesti synkronoitu teema ja design, ja Power of Thor Megaways on epäilemättä yksi Pragmatic Playn parhaimman näköisistä kolikkopeleistä.

Laajenevat wild-symbolit Power of Thor Megaways -pelissä

Laajenevat wild-symbolit Power of Thor Megaways -pelissä

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Bonusominaisuudet

Power of Thor Megaways-pelissä Megaways-moottori toimii Tumble Win -ominaisuuden kanssa, mikä tekee tämän pelin jokaisesta kierroksesta erilaisen kuin edellisestä. Pelissä on jopa 117 649 erilaista tapaa saada voitto. Lisäksi kolikkopelissä on kaskadivoitto-ominaisuus, joka poistaa voittavat symbolit pelistä ja tekee tilaa uusille symboleille, jotka ottavat niiden paikan, tämä lisää mahdollisuutta saada toinen voitto, ja tämä ketju jatkuu, kunnes voittoyhdistelmät loppuvat.

Lisäapuna nettikolikkopeliin ilmestyy wild-symboleita, jotka auttavat sinua löytämään jäljellä olevia tavallisia symboleita. Wild-symboli voi esiintyä vain kolikkopelin ylimmällä vaakasuoralla rullalla, aivan kuten erityinen Hammer-symbolikin. Tämä vasarasymboli pitää kaksi kiekon paikkaa, kun se ilmestyy näkyviin kokonaan, ja sitten se muuttaa sen alapuolella olevan kiekon wild-kiekoiksi, jotka ovat täysin päällekkäin.

Videokolikkopelissä on myös erityisiä Scatter-symboleita. Ne iskevät bonuskierrokselle, kun kierroksella on vähintään neljä scatter-symbolia. Scatter-symboleilla kirjoitetaan esimerkiksi nimi THOR. Kun osut onnistuneesti, saat yhteensä 10 ilmaiskierrosta. Voit kuitenkin halutessasi kierrättää tämän määrän ja voittaa lisää kierroksia. Jos onnistut uhkapelissä, voit voittaa yhteensä 22 ilmaiskierrosta bonuspyörässä. Ole kuitenkin varovainen, sillä saatat menettää kaikki ilmaiskierroksesi.

Jokaisella kierroksella voit saada enintään 9 scatter-symbolia; yhdistettynä +4-symboleihin (enintään 5 tällaista symbolia) voit saada enintään 30 ilmaiskierrosta.

Power of Thor Megawaysin ilmaiskierrosten ostaminen

Power of Thor Megawaysin ilmaiskierrosten ostaminen

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Pelaaminen Power of Thor Megaways

Power of Thor Megaways -videokolikkopelin pelaamiseen on 4 perusvaihetta.

1. Kun peli latautuu, katso ympärillesi ruudulla ja ymmärrä kolikkopelin ominaisuudet ja vaihtoehdot.

2. Valitse, kuinka paljon haluat panostaa kierroksella. ( Voit valita 0,20 kolikosta pyöräytystä kohden 100 kolikkoon pyöräytystä kohden.)

3. Voit valita kolikkopelissä käytettävissä olevat automaattisen pelattavuuden vaihtoehdot. Valittavissa on esimerkiksi vaihtoehtoja tappiorajojen ja voittorajojen asettamiseen. Voit myös nopeuttaa pyöräytysnopeutta säästääksesi aikaa.

4. Napsauta pyöräytyspainiketta ja voita suuria summia!

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Thor Megawaysin tehon kertoimet

Power of Thor Megaways-pelissä bonuskierros toimii peruspelissä, mutta siinä on yksi suuri ero. Power of Thor Megaways-pelissä pelaaja saa myös hyötyä progressiivisesta voittokertoimesta, joka alkaa 1x. Tämä kerroin kasvaa jokaisesta kaskadivoitosta 1x, ja mikä parasta, se ei nollaudu kierrosten välillä. Sen sijaan se jatkaa nousuaan ominaisuuden edetessä. Jos olet onnekas, voit myös osua Hammer Double Wild Reel -ominaisuuteen , joka antaa sinulle neljä lisäkierrosta, kun osut kolmeen scatter-symboliin.

Kun saavutat maksimivoittokertoimen 5000x, bonuskierros päättyy. Ja jos lainkäyttöalueesi sallii, voit ostaa tämän bonuksen rahalla; se maksaa sinulle 100x panostamasi summan. Valitettavasti nämä bonusosto-ominaisuudet eivät ole Ison-Britannian pelaajien käytettävissä, mutta he voivat silti saada 10-22 ilmaiskierrosta. Ja saat pelata ilmaiskierroksesi, jos saat vähemmän kuin 22. Tämä on epäilemättä tämän kolikkopelin paras ominaisuus.

Kun olet ostanut ilmaiskierrokset, voit pelata niitä ja voittaa enintään 22 ilmaiskierrosta.

Kun olet ostanut ilmaiskierrokset, voit pelata niitä ja voittaa enintään 22 ilmaiskierrosta.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Voittaminen Power of Thor Megaways -kilpailussa

Power of Thor Megaways -kolikkopelissä on valtavasti tapoja voittaa. Power of Thor Megaways -kolikkopelissä on 2-7 symbolia kierroksella, joten se tarjoaa 117 649 eri tapaa voittaa, mikä on valtava määrä. Ja parasta on tämän pelin kaskadivoittojärjestelmä, joka poistaa voittavat symbolit peleistä, ja uudet symbolit tulevat niiden tilalle, mikä lisää mahdollisuuksiasi voittaa suuria summia.

Tämä Megaways-nettikolikkopeli sallii maksimikerroin 5000x , mikä varmasti auttaa sinua voittamaan ison potin. Koska tämän kolikkopelin volatiliteetti on korkea, voitot ovat hieman harvinaisempia kuin tavallisesti. Mutta lisääntyneet voittopalkinnot tasoittavat niiden vaikutusta.

EPIC WIN Power of Thor Megaways-pelissä.

EPIC WIN Power of Thor Megaways-pelissä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Ilmaiskierrosten ja muiden pelibonusten saaminen

Vasara on erinomainen ominaisuus Power of Thor Megaways-pelissä; se on sijoitettu kahteen rullien vaakasuuntaisista paikoista. Ja kun se lyödään kokonaan, se muuttaa kaikki sen alla olevat symbolit wild-symboleiksi, jolloin pelaajan on erittäin helppo saada voitto.

Scatter on myös tuottoisa symboli pelatessa; se käynnistää pelin ilmaiskierrosbonuksen. Kun se laskeutuu Power of Thor Megaways-videokolikkopelissä, saat 10 ilmaiskierrosta alkaen. Ja 4 ylimääräistä ilmaiskierrosta lisätään jokaisesta ylimääräisestä scatter-symbolista, joka laskeutuu kierroksella ( Näitä on enintään 30). Ja ennen kuin aloitat ilmaiskierroksen, voit valita Gamble ilmaiskierroksesi, jos olet ansainnut vähemmän kuin 22 ilmaiskierrosta. Pyörität pelikierroksella kiekkoa, joka lisää ilmaiskierroksia, mutta voit myös menettää ne kaikki. Ole siis varovainen ilmaiskierrosten uhkapelaamisen kanssa.

Ilmaiskierrosten aikana näet tavanomaisia kaskadoituvien rullien yhdistelmiä. Nämä lisäävät pelikertoimia. Kertoimillesi ei ole enimmäisrajaa .

Ja kun bonuskierroksesi päättyy, voit käynnistää sen uudelleen saamalla 3 scatteria.

Vasara-toiminto muuttaa Power of Thor Megaways-pelin symbolit jokereiksi.

Vasara-toiminto muuttaa Power of Thor Megaways-pelin symbolit jokereiksi.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Yleinen tuomio Power of Thor Megawaysista

Power of Thor Megaways ylpeilee erinomaisella kaksikollaan, joka koostuu näyttävästä grafiikasta ja houkuttelevasta musiikista. Lumihuippuiset vuoret antavat täydellisen taustan kolikkopelille. Videokolikkopelissä on hyvä teema, joka parantaa pelaajien online-pelikokemusta. Kolikkopeli on täynnä ominaisuuksia, ja siinä on uusia ja jännittäviä bonuksia, jotka innostavat uusia pelaajia. Sen kaskadoituva kiekkojärjestelmä ja Hammer Wild -ominaisuus ovat tämän pelin parhaita puolia.

Nettikolikkopelissä on 5000-kertainen huippukerroin, joka riittää muuttamaan panoksesi valtavaksi omaisuudeksi. Yleensä Pragmatic Play yhdistetään vielä suurempiin huippukertoimiin, mutta tämäkin on tyydyttävä. Kohtuullisen korkea RTP 96,55 % on myös kolikkopelin erinomainen ominaisuus. Volatiliteetti on korkea, mikä tekee tästä pelistä sopivamman ammattilaispelaajille, joilla on isompi budjetti, mutta alhainen aloituspanos tekee tästä pelistä houkuttelevan aloittelijoille.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Usein kysytyt kysymykset - Power of Thor Megaways -sivusto

Mikä on pelin palautusprosentti?

Kolikkopelin keskimääräinen palautusprosentti on 96,55 %, mikä on kohtuullinen. Mutta kun ostat ilmaiskierrosbonuskierroksen, se nousee 96,97 prosenttiin.

Mikä on Power of Thor Megawaysin volatiliteetti?

Kolikkopelin volatiliteetti on korkea, ja se saa Pragmatic Playn volatiliteettiasteikolla täydet viisi pistettä.

Mikä on suurin palkinto, jonka voit voittaa tässä pelissä?

Maksimikerroin, jonka voit saada nettikolikkopelissä, on 5000x panoksesi arvosta. Bonuskierros päättyy, jos osut tähän lukuun. Tämä on hieman pienempi kuin muissa Pragmatic Playn peleissä, mutta tyydyttää pelaajia.

Mikä on Power of Thor Megawaysin Wild Hammer -toiminto?

Kun olet onnekas, kolikkopelin ylimmälle rullalle ilmestyy tuplavasara, joka muuttaa kaikki rullan alapuolella olevat symbolit wild-symboleiksi. Tämä lisää voittomahdollisuuksia.

Kuinka monta voittotapaa Power of Thor Megaways-pelissä on yhteensä?

Power of Thor Megaways-pelissä on yli 117 648 eri tapaa voittaa.

Voiko Power of Thor Megaways -peliä pelata ilmaiseksi?

Voit pelata Power of Thor Megawaysin demoversiota BETOssa.

Onko pelissä ilmaiskierrosbonusta?

Power of Thor Megaways-pelissä on tapa saada ilmaiskierroksia. Kun saat kolme tai useampia scatter-symboleita Power of Thor Megaways-pelissä, se käynnistää ilmaiskierrosbonuksen. Voit saada yhteensä jopa 30 ilmaiskierrosta. Tämä kierros tarjoaa myös voittokertoimen, joka kasvaa jokaisen voiton myötä.