VALIKKO
Haku
Kolikkopelit

Hot Fiesta Pelaa Ilmaiseksi

Hot Fiesta Slot Demo

Hot Fiesta  Pelaa Ilmaiseksi
Pelaa nyt
Klikkaa tästä pelaamaan

Hot Fiesta toimijalta Pragmatic Play

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Hot Fiesta Arvostelu LuokitustähtiLuokitustähti

Hot Fiesta  Demo

Valmistaudu meksikolaisiin juhliin uudessa videokolikkopelissä Hot Fiesta, jonka Pragmatic Playn asiantuntijasuunnittelijat ovat kehittäneet. Musiikilliset rullat luovat kevyen ja ystävällisen tunnelman, ja voit mukavasti panostaa 5x3-ruudukkoon, joka antaa 25 eri voittolinjaa. Aivan kuten mausteiset meksikolaiset välipalat, myös Hot Fiesta on erittäin kuuma ja häilyvä. Pidä uhkapelibudjettisi mielessä, kun panostat siihen.


Julkaistu: 08.04.2021
Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON
Maksimivoitto: X5000

Kirjoittanut: Julius De Vries | Arvostelua päivitetty viimeksi: 16 toukokuu 2024 | Faktatarkistus, jonka on tehnyt: Kim Birch

SERTIFIOITU SERTIFIOITU
Julius de Vries arvioi kasinobonukset ja -ehdot täällä BETO™-sivustolla, jotta hämäräperäiset toimijat eivät huijaa lukijoitamme. Hän on myös todennettu peliasiantuntija. Tietoa toimijasta Julius De Vries

BETO Slots -asiantuntijoiden arviot

Suosio

Luokitustähti
Luokitustähti

Uutuus

Luokitustähti
Luokitustähti

RTP %

Luokitustähti
Luokitustähti

Jackpotit

Luokitustähti
Luokitustähti

Tavat voittaa

Luokitustähti
Luokitustähti

Jännittävyys

Luokitustähti
Luokitustähti

Video: Pelattavuus & iso voitto

Pelaa nyt

Kolikkopeliominaisuudet

Bonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Hyödyt Hyödyt

Hyödyt

Avaa5,000x panoksesi

AvaaAnte Bet -erikoisbonus

AvaaPalkitseva ilmaiskierroskierros

AvaaErikoiskerroin Wilds

AvaaAinutlaatuinen meksikolainen teema

Haitat Haitat

Haitat

Sulje Erittäin suuri volatiliteetti

Kolikkopelin tiedot

Kolikkopelit Tarjoaja Pragmatic Play

Kolikkopelit Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON

Kolikkopelit RTP% 96.56

Kolikkopelit Pelityyppi Kolikkopelit

Kolikkopelit Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Kolikkopelit Minimipanos 0.25

Kolikkopelit Enimmäispanos 125.00

Kolikkopelit Rullat 5

Kolikkopelit Rivit 3

Kolikkopelit Voittolinjat 25

Peliteemat

Festivaali


Peliominaisuudet

Bonuspanos Satunnainen kertoja Tarttuvat wildit Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild Mega Symbol (3x3)


Red Hot bonukset Hot Fiestassa

Red Hot bonukset Hot Fiestassa

Hot Fiesta - Aloita tanssiminen tässä meksikolaisessa juhlassa

Juhli ja nauti elämästä lyömällä vetoa Pragmatic Playn uusimmassa nettikolikkopelissä, Hot Fiestassa.

Pragmatic Play varmistaa, että olet tervetullut, vaikka pelaisit pienellä budjetilla, kiitos alhaisen minimipanoksen, jolla Hot Fiesta antaa sinun pelata. Voit panostaa minkä tahansa summan 0,25 euron ja 125 euron väliltä kierrosta kohden, mikä on laaja panostusalue. Saat myös mahdollisuuden aktivoida erityisen Ante Bet -ominaisuuden, joka nostaa maksimipanosrajan 175 euroon pyöräytystä kohden.

Palkitsevien erikoisvillien ansiosta voit saada suoria voittoja 2x, 3x ja 5x panoksesi arvosta. Saat lisävoittomahdollisuuksia erityisten ilmaiskierrosbonusten avulla, jotka voivat antaa sinulle 9-27 ilmaiskierrosta. Bonuskierroksen hyvä puoli on, että voit hyötyä myös bonuskierroksen wild-kertoimista.

Maksimivoiton ollessa 5 000-kertainen Hot Fiesta tarjoaa mukavan voittopotentiaalin sekä korkean volatiliteettiluokituksen.

Lue lisää kolikkopelistä yksityiskohtaisesta arvostelustamme.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Tulisen kolikkopelin ulkoasu ja tunnelma

Tunne tunnelma ja nauti meksikolaisesta kaupungista juhlapäivän aikana, käy kierroksella pelin taustalla näkyvillä kauniilla markkinoilla ja rakennuksissa ja nauti rullilla pyörivistä suussa sulavista juomista.

Hot Fiesta on melko valmiiksi tehty kolikkopeli, johon kannattaa panostaa. Silmiinpistävät ja juhlateemaiset meksikolaiset visuaalit luovat erittäin miellyttävän ja juhlien innoittaman tunnelman ja synkronoivat samalla täydellisesti pomppivan ja räväkän mariachi-soundtrackin kanssa.

Värisevät konfetit peittävät peliruudun, kun saat mukavan voiton koristelluille pelirullille. Ruutu on täynnä upeita meksikolaisvaikutteisia teemasymboleita, jotka sopivat hienosti yleiseen ulkoasuun ja tunnelmaan. Matalapalkkaiset symbolit ovat kortti-aiheisia symboleita A:sta 10:een, jotka on yhdistetty korkeapalkkaisiin kuvasymboleihin, joita ovat tequilalasit, kitara, squeezebox, senorita ja maracat. Näiden symbolien ohella korkeimmin palkitseva symboli on mariachimuusikko, joka voi antaa jopa 30-kertaisen voiton panoksellesi, kun saat 5 samanlaista yhdistelmää.

Pelinwild on piñata-apina, joka maksaa 2-kertaisen voiton 3 symbolin kombosta, 10-kertaisen voiton lisäsymbolista ja massiivisen 40-kertaisen voiton, kun saat 5 samanlaista symbolia.

Koska Hot Fiesta on kehitetty tehokkaalla ja modernilla HTML5-pohjaisella teknologialla, voit nauttia tästä Meksiko-aiheisesta kolikkopelistä useilla laitteilla, myös kännyköillä ja tableteilla. Peli on optimoitu kunnolla, eikä sinun pitäisi kohdata mitään ongelmia, kuten ruudun putoamisia tai roikkumista.

2x voitto Hot Fiestassa

2x voitto Hot Fiestassa

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Pelaaminen - Hot Fiesta

Vedonlyönti ja voittojen saaminen Hot Fiestassa on helppoa ja hauskaa.

Liity meksikolaiseen juhlaan ja aloita uhkapeliseikkailusi asettamalla panoksen määrä. Aseta mikä tahansa haluamasi panosmäärä 0,25 €:n ja 125 €:n väliltä kierrosta kohden, mikä sitten päättää voittamasi voiton arvon. Voit muuttaa panoksen määrää pyöräytyspainikkeen vasemmalla ja oikealla puolella. Pääset niihin kätevästi käsiksi. Teknisesti ottaen asetat panoksen määrän muuttamalla kolikon arvoa ja panostasoa, mutta nämä ovat vain teknisiä yksityiskohtia. Ymmärrät kaiken, kun olet pyöräyttänyt rullia muutaman kerran.

Kun olet asettanut panoksen, sinun tarvitsee vain pyöräyttää rullia painamalla spin-painiketta panosvalitsimien keskellä. Erityinen automaattinen pyöräytystoiminto tekee pelikokemuksestasi entistäkin mukavamman, ja sinun tarvitsee vain istua alas ja nauttia meksikolaisesta fiestasta.

Hot Fiestan korkeapalkkaiset kuvasymbolit

Hot Fiestan korkeapalkkaiset kuvasymbolit

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Erikoisbonukset ja ominaisuudet - Hot Fiesta

Hot Fiesta on melko yksinkertainen peli ymmärtää ja panostaa, mikä sopii täydellisesti pelin rentoon ja huolettomaan teemaan. Pelikokemuksesi kolikkopelistä olisi kuitenkin melko vankka. Korkean Korkean volatiliteettiluokituksen ja kolmen eri bonusominaisuuden ansiosta saat Hot Fiesta -kolikkopelistä melko räjähtävän pelattavuuden.

Moninkertaiset wildit

Videokolikkopelin wild-symboleita edustaa piñata-aasi, joka voi antaa sinulle valtavan voiton, jos saat pitkän kombon. Hyvä puoli näissä wild-symboleissa on se, että niihin on liitetty myös wild-kerroin, joka lisää voittosummaa suoraan 2x, 3x ja 5x.

Lisäksi, jos saat useamman kuin yhden kerroin-wildin samalle pyöräytykselle, wild-symbolien kertoimet lasketaan yhteen, ja saat vielä suuremman voittosumman. Maksimissaan voit voittaa kertoimien avulla 25-kertaisen voiton.

Piñata-popping-ilmaiskierrokset Hot Fiestassa

Piñata-popping-ilmaiskierrokset Hot Fiestassa

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Ilmaiskierrokset Hot Fiestassa

Saat palkitsevan ilmaiskierrosbonuskierroksen, kun panostat Hot Fiestaan. Voit käynnistää ilmaiskierrosbonuksen yksinkertaisesti saamalla erityisen ilotulitussymbolin 1., 3. ja 5. rullalle. Kun aktivoit tämän bonuksen onnistuneesti, saat välittömästi käteisvoiton, jonka arvo on 3 kertaa panoksesi, ja minipeli käynnistyy. Ilmaiskierrosten aikana voit saada wild-symbolin, jolloin siitä tulee sticky wild. Niin kauan kuin ilmaiskierros kestää, wild ei poistu ruudulta.

Erityinen Ante Bet -ominaisuus

Voit lisätä panostustasi nostamalla panoksesi 25 kolikosta kierrosta kohden 35 kolikkoon kierrosta kohden. Jos esimerkiksi panos maksaa sinulle 1 € normaalipanoksessa, se maksaa sinulle 1,4 €, kun aktivoit Ante Bet -ominaisuuden. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus lisää mahdollisuuksiasi käynnistää ilmaiskierroskierros. Tämä ominaisuus ei kuitenkaan ole käytettävissä kaikissa maissa ja kaikilla lainkäyttöalueilla.

Tex-Mex-symbolit Hot Fiestassa

Tex-Mex-symbolit Hot Fiestassa

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP ja poikkeama

Hot Fiestan RTP on 96,56 %, ja se muuttuu 96,53 %:iin, kun aktivoit ante-panos-toiminnon.

Hot Fiesta on hyvin epävakaa kolikkopeli. Se on saanut kaikki 5 tähteä volatiliteettitestissä. Tämän kohonneen volatiliteetin ansiosta voit saada jopa 5 000-kertaisen voiton panoksesi arvosta.

Hot Fiestan intro

Hot Fiestan intro

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Hot Fiestan savuinen tuomio

Hot Fiesta tarjoaa sinulle monia syitä juhlia ja nauttia. Pidä hauskaa suuressa juhlassa, jota kaikki nettikolikkopelien pelaajat juhlivat. Lukuisten erikoisominaisuuksien ja palkitsevan ante-panos-toiminnon ansiosta saat Hot Fiestassa melko suuret voittomahdollisuudet.

Ante bet -ominaisuus on eräänlainen Hot Fiestan ja Pragmatic Playn julkkis. Sen avulla voit pelata paremmalla tahdilla ja paremmilla mahdollisuuksilla pienellä lisärahalla. Tämän ominaisuuden aktivoiminen on helppo tapa lisätä mahdollisuuksiasi osua ilmaiskierrosbonuskierrokselle.

Korkean volatiliteettitasonsa vuoksi jotkut pelaajat saattavat pelästyä, mutta älä huoli, Hot Fiestalla on kunnollinen RTP-luokitus, ja 5 000-kertaisen jackpotin arvoinen summa toimii hyvin tyydyttääkseen kaikki pelaajat.

Hot Fiesta on melko vankka kolikkopeli, ja sinun kannattaa ehdottomasti antaa sille mahdollisuus. Jos haluat kokeilla Hot Fiestaa, tee se ilmaiseksi sivun yläosassa täällä, meillä on ilmainen versio valmiina.

NuoliNuoliTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Usein kysytyt kysymykset - Hot Fiesta

Mikä on paras palkinto, jonka voin saada Hot Fiestassa? Nuoli Nuoli

Hot Fiestassa voit voittaa 5000-kertaisen voiton panoksesi arvosta, mikä on mahtavaa.

Mikä on Hot Fiestan RTP? Nuoli Nuoli

Hot Fiestan palautusprosentti on 95,56 %, joka muuttuu 96,53 %:iin, kun ante-panosominaisuus aktivoituu.

Voinko voittaa ilmaiskierroksia Hot Fiestassa? Nuoli Nuoli

Kyllä, Hot Fiestassa on mahtava ilmaiskierrosbonuskierros, jossa voit voittaa 9-27 ilmaiskierrosta.

Mikä on Hot Fiestan ante-panosominaisuus? Nuoli Nuoli

Ante-panos on erikoistoiminto, jolla saat lisää mahdollisuuksia voittaa ilmaiskierroksia kierroksillasi. Sinun on kuitenkin maksettava pieni maksu tämän ominaisuuden aktivoimisesta.

Missä voin pelata Hot Fiestan ilmaista demoa? Nuoli Nuoli

Voit tutustua Hot Fiestan demoversioon täällä ja BETOissa. Kokeile sitä tutustuaksesi kolikkopeliin täysin.