VALIKKO

Guns N' Roses -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Klikkaa tästä pelaamaan

Guns N' Roses toimijalta NetEnt

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Guns N' Roses Arvostelu

Guns N' Roses

Guns N' Roses on yksi legendaarisimmista rockyhtyeistä, jotka ovat muodostuneet tähän mennessä. NetEntillä on kiitettävä historia mitä ainutlaatuisimpien kolikkopelien tekemisessä, ja he ovat jatkaneet trendiä tyylikkäästi tekemällä Guns N' Roses-teemaisen kolikkopelin; et vieläkään voi uskoa sitä, vai mitä? Lue alta, missä kerromme yksityiskohtaisen mielipiteemme kolikkopelistä.


Julkaistu: 22.01.2016
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X1250

Kirjoittanut: Kim Birch | Arvostelua päivitetty viimeksi: 16 Aug 2022

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Harvinainen mukautettava ääniraita

Mieletön määrä Bpnus Ominaisuudet

Tuntuu kuin osallistuisi konserttiin

Erittäin korkea RTP

Nostalginen elämys koville faneille

Haitat

Ei-fanit eivät ehkä pidä tästä peliautomaatista kovinkaan paljon.

Ei progressiivista jackpotia

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja NetEnt

Volatiliteetti

RTP% 96.98

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.10

Enimmäispanos 200.00

Rullat 5

Rivit 3

Peliteemat

Rock Musiikki


Peliominaisuudet

Laajeneva Wild uudelleenpyörityksellä Bonuspyörä Satunnaiset wildit Bonuspeli: Valitse esineet RTP-väli Bonuspeli Multiplier Ilmaiskierrokset


Kolmen bonussymbolin laskeutuminen Guns N

Kolmen bonussymbolin laskeutuminen Guns N' Rosesin rullille

Intro Guns N' Roses

Maailman kaikkien aikojen suurinta rockyhtyettä ei tarvitse esitellä: Guns N' Roses ei ollut vain rockyhtye, vaan se oli sensaatio, kokonainen kulttuuri, ja tämä samanniminen peliautomaatti on osa tätä kulttuuria.

Guns N' Roses on NetEntin mieletön kolikkopeli; tässä kolikkopelissä on ainutlaatuinen tunnelma ja maku sen hienon rock-pohjaisen teeman vuoksi. Heti kun avaat tämän kolikkopelin, sinusta tuntuu kuin olisit astunut rock-konserttiin.
Taustalla soivat kappaleet, rullat on maalattu mustiksi, mikä näyttää lavalta, ja rullien taustalla on legendaarisen bändin klassinen tunnuslogo. Olet varmasti kuullut ja pelannut elokuva-aiheisia kolikkopelejä, mutta tämä on jotain täysin erilaista; tämä vie kolikkopelien teemapelin seuraavalle tasolle.

Yksityiskohtien yksityiskohtaisuus ja omistautuminen rock-yhtyeelle on tässä kolikkopelissä aivan uskomatonta. Pienimmätkin yksityiskohdat on suunniteltu täydellisiksi. Esimerkiksi kolikkopelin bonuskierroksen pyöräytys on suunniteltu näyttämään levysoittimelta. Sen lisäksi, että Guns N' Roses on loistava moderni videokolikkopeli


, se on myös kunnianosoitus kaikkien aikojen suurimmalle rockbändille.

Guns N' Roses -kolikkopeli julkaistiin alkuvuodesta 2018, ja se nousi listojen kärkeen muutamassa päivässä; kolikkopelissä oli mukaansatempaavat grafiikat yhdistettynä legendaarisen bändin itsensä inspiroimiin houkutteleviin ääniraitoihin. Lisäksi kolikkopeli on täynnä erikoisominaisuuksia ja bonuksia, jotka eivät anna jännitystasojesi laskea.

Lue Guns N' Rosesin täydellinen arvostelu ja opi lisää tästä superkolikkopelistä.

Video: Guns N' Roses -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Erilaisten voittoyhdistelmien laskeutuminen Guns N' Rosesissa

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Grafiikka ja teema

Guns N' Rosesin vetonauloja ovat sen visuaaliset elementit. Kolikkopeli luo valloittavan tunnelman heti käynnistettäessä; kun käynnistät kolikkopelin, se toivottaa sinut tervetulleeksi upealla esittelyvideolla, joka on paljon yksityiskohtaisempi ja viihdyttävämpi kuin mitä muut kolikkopelit tarjoavat. Introvideo koostuu heidän suosituimmista klipeistään eri konserteista ja julkisista esiintymisistä, ja taustalla soivat heidän hittinsä. Voit halutessasi ohittaa tämän videon; sen jälkeen näet itse kolikkopelin. Kolikkopelin pääpeliruudulla on näkymä valtavasta konsertista.

Kolikkopelin taustalla on valtava stadion, joka on täynnä jännittäviä rockfaneja, valonheittimet näkyvät rullien molemmin puolin, ja rullien tausta on pilkkopimeä, mikä saa ne näyttämään näyttämöltä, jonka taustalla on legendaarinen Guns N' Rosesin logo. Grafiikat ovat epäilemättä tämän kolikkopelin parhaita nähtävyyksiä ja myös yksityiskohtaisimpia.

Myös Guns N' Rosesin symbolit ovat kaikki teemapohjaisia, kuten muissakin NetEntin nimikkeissä; kolikkopelissä on joitakin kuvasymboleita ja joitakin korttisymboleita. Korttipohjaiset symbolit ovat kolikkopelin matalapalkkaiset symbolit, ja ne on suunniteltu klassisen Guns N' Roses -teeman innoittamina. Kuvasymbolit ovat Guns N' Roses -yhtyeen jäsenten muotokuvia pitkin. Loput symbolit ovat pelin erikoissymboleita, joita käytetään bonuskierrosten käynnistämiseen; näihin kuuluvat wildit, scatterit ja bonussymbolit.

Ei tarvitse mainita, että Guns N' Rosesin soundtrack on ainutlaatuinen; kolikkopelin soundtrack koostuu pääasiassa bändin eri hiteistä. Guns N' Rosesissa on harvinainen soundtrackin muokkausvalikko; sen avulla voit muokata kolikkopelin soundtrackia omien mieltymystesi mukaan. Peliruudun vasemmassa alakulmassa on painike, jota painamalla saat näkyviin luettelon Guns N' Rosesin eri superhiteistä, ja tässä on paljon vaihtoehtoja, joista voit valita joko suosikkikappaleesi tai asettaa sen toistoon toistamaan sitä silmukassa. Tai voit valita soitettavaksi tietyn kappaleen juuri nyt, ja loput soitetaan järjestyksessä. Se on kuin soittolistan luominen; miten siistiä se onkaan.

Kehittäjät kuratoivat asiantuntevasti NetEntin kolikkopelissä saatavilla olevien kappaleiden valikoiman; kolikkopelissä saatavilla olevat kappaleet ovat: Welcome to the Jungle, Sweet Child o' Mine, Paradise City, November Rain ja Chinese Democracy. Oletusarvoisesti Welcome to the Jungle soi alussa; voit vaihtaa sen milloin tahansa.

Guns N' Rosesin yksityiskohtaisuuden taso on aivan mieletön; kolikkopeli tarjoaa sinulle uskomattoman, rokkaavan pelikokemuksen.

Erilaiset korttipohjaiset symbolit Guns N

Erilaiset korttipohjaiset symbolit Guns N' Rosesissa

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Pelaaminen - Guns N' Roses kolikkopeli

NetEntin kolikkopeleissä on parasta se, että ne ovat suoraviivaisia pelata; niissä ei ole turhia komplikaatioita, jotka voisivat kyllästyttää sinua. Sinun tarvitsee periaatteessa tehdä vain kaksi asiaa: ensinnäkin asettaa panos ja toiseksi pyöräyttää rullia kyseisellä panoksella.

Panoksen asettaminen

Guns N' Rosesin panos riippuu panostasosta ja kolikon arvosta, ja molempien säätimet löytyvät kolikkopelin rullien alapuolella olevasta ohjauspaneelista. Panostustaso päättää kolikoiden määrän, jonka panostat kolikkopelissä; sitä voi muuttaa napsauttamalla pyöräytyspainikkeen vasemmalla puolella olevia + ja - painikkeita; erilaisia panostasoja on kymmenen. Toisaalta kolikkotaso määrittää kyseisiin kolikoihin tallennetun rahan arvon; kolikon arvoa voi muuttaa pyöräytyspainikkeen oikealla puolella olevalla kytkimellä, neljännen rullan alapuolella; kolikon arvo voidaan asettaa 0,01 ja 1,00 välille.

Max Bet -painike

Spin-painikkeen välittömässä oikeassa reunassa on Max Bet -painike; kun painat tätä painiketta, panostustaso ja kolikon arvo nousevat huippuarvoihinsa, ja kolikkopelissä valitaan maksimipanostustaso. Tämä vaihtoehto saattaa olla kätevä, kun pelaat suurella budjetilla, mutta sitä ei suositella, jos sinulla on melko rajallinen budjetti.

Valitse panos slotissa huolellisesti; yritä valita summa, joka antaa sinulle vähintään 50 kierrosta budjettisi perusteella; tämä auttaa sinua saavuttamaan slotin tuotot.

Slotin rakenne

Guns N' Roses -kolikkopelissä on viisi rullaa, kolme riviä ja 20 eri voittolinjaa. Nämä voittolinjat ovat slotissa oletusarvoisesti aktiivisia, eikä sinun tarvitse aktivoida niitä joka kerta ennen manuaalista pyöräytystä. Voit kuitenkin valita, mitkä voittolinjat haluat poistaa käytöstä; näin säästät hieman rahaa, koska maksat vähemmän voittolinjoja, mutta ole varovainen, sillä samalla vähennät myös voittomahdollisuuksiasi.

Kuinka voittaa

Kuten muissakin kolikkopeleissä, sinun on saatava vähintään kolme samanlaista symbolia saadaksesi voiton Guns N' Roses-pelissä. Voit saada nämä samanlaiset symbolit mille tahansa slotin aktivoiduista voittolinjoista. Jos saat 4 tai 5 symboliyhdistelmän, saat korkeampia voittoja, sillä ne ovat hyvin harvinaisia yhdistelmiä. Symbolit määräävät myös combon voiton; korkeapalkkaiset combot maksavat korkeampia voittoja, kun ne laskeutuvat voittaviin comboihin.

Automaattinen pelaaminen

Kolikkopelissä on automaattinen pyöräytystoiminto, jolla voit pyöräyttää rullia automaattisesti kiinteän määrän kierroksia. Tämä voi säästää aikaasi ja tekee kolikkopelistä hauskemman panostaa. Vaihtoehto on käytettävissä heti spin-painikkeen vasemmalla puolella.

Guns N

Guns N' Rosesin halutuin Super Mega Win -voitto laskeutui maihin

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Erikoisominaisuudet ja bonukset

Guns N' Roses on täynnä jännitystä lukuisten erikoisominaisuuksiensa ansiosta. Kolikkopeli on täynnä uskomattomia bonuksia, kuten Expanding Wildit, Legend Spin Feature, Solo Multiplier ja Appetite for Destruction -villiominaisuus. Appetite for Destruction -villiominaisuus on Guns N' Rosesin tunnusomainen bonusominaisuus, mikä käy ilmi sen nimestä. Näiden bonusten lisäksi voit napata tässä kolikkopelissä myös ilmaiskierroksia.

Koska kolikkopelissä on niin paljon erilaisia bonuksia ja ominaisuuksia, saat tästä kolikkopelistä erittäin sähköisen ja mukaansatempaavan pelikokemuksen. Pelatessasi huomaat, että tässä kolikkopelissä tapahtuu aina jotain ylimääräistä. Tämän seurauksena tämä peli tuntuu pikemminkin täysimittaiselta seikkailupeliltä kuin nettikolikkopeliltä.

Allekirjoitettu "Appetite for Destruction" -bonusominaisuus

Tämä on Guns N' Rosesin paras erikoistoiminto; kun se käynnistyy, ristin muotoinen wild-symboli peittää kolikkopelin rullat. Risti tässä ominaisuudessa on Guns N' Roses -rockyhtyeen tunnusomainen risti. Voit saada joko täyden ristin tai epätäydellisen/osittaisen ristin. Tämä on satunnainen bonus, ja se voi aktivoitua milloin tahansa pelin aikana.

Solo-kerroin

Solo Multiplier on jälleen yksi ainutlaatuinen bonus Guns N' Roses-pelissä; kun se aktivoituu, saat siitä suoran käteisvoiton. Bonuksen kerroin vaihtelee satunnaisesti 4x ja 10x välillä. Tämä bonus aktivoituu, kun saat kolme tai useamman samanlaisen symbolin kolikkopelin rullille.

Wild-symbolit

Guns N' Rosesin legendaarinen logo on kolikkopelin wild-symboli, symboli voi ilmestyä mille tahansa kolikkopelin viidestä rullasta, mutta kun appetite for Destruction -ominaisuus aktivoituu, et voi laske sitä kolmannelle rullalle. Wild-symboli korvaa kaikki kolikkopelin tavalliset voittoa tuottavat symbolit. Kun saat sen rullalle, siitä tulee laajeneva wild-symboli, joka kattaa koko rullan ja lisää mahdollisuuksiasi saada voittoyhdistelmiä.

Legend Spins

Legend Spins on myös Guns N' Rosesin satunnainen toiminto; saat kolme uudelleenkierrosta, kun aktivoit tämän toiminnon. Ilmaiset uudelleenpyöräytykset tulevat erityisten pinottujen wildien kanssa; saat yhden tai kaksi pinottua wildia tässä ominaisuudessa. Pinottu wild liikkuu rullien välillä; ensimmäisellä kierroksella se ilmestyy keskimmäiselle rullalle, sitten ensimmäiselle ja viimeiselle rullalle. Viimeisessä ilmaiskierroksessa se ilmestyy jäljellä oleville toiselle ja neljännelle rullalle. Tämä on Guns N' Rosesin ilahduttava bonus, ja saat sen aikana erinomaisia voittoja.

Monipalkintobonuspyörä

Tämä on hyvin dynaaminen ominaisuus Guns N' Rosesissa; se käynnistyy peruspelin aikana. Sinun on saatava bonusscatter-symbolit 1., 3. ja 5. rullalle laukaistaksesi sen. Tässä bonuksessa on kolme erilaista palkintoa, ja saat niistä yhden satunnaisesti; nämä kolme bonusta ovat Encore-ilmaiskierrokset,, kolikkovoitot ja Crowd-Pleaser-bonuspeli. Kun tämä toiminto käynnistyy, siirryt eri peliruutuun, jossa on suuri levysoitin; tuossa levysoittimessa nämä bonukset mainitaan satunnaisissa paikoissa, levy alkaa soida, kun painat pyöräytyspainiketta, ja kun pysäytät sen, saat palkinnon, joka tulee levysoittimen nastan alle.

Encore ilmaiskierrokset

Monipalkintobonuspyörän tavoin myös Encore-ilmaiskierrokset käynnistyvät, kun saat bonussymboleita ensimmäiselle, kolmannelle ja viidennelle rullalle. Tämä bonus antaa sinulle 10 ilmaiskierrosta, joissa on pinottuja wildeja. Bonuskierroksen aikana pinot ilmestyvät 2., 3. ja 4. rullalle 10 ilmaiskierroksen aikana. Voit myös voittaa lisää ilmaiskierroksia tämän kierroksen aikana.

Kolikkovoitot

Tämä on satunnainen bonusominaisuus, joka antaa sinulle suoria käteisvoittoja panoksesi perusteella, mikä käy nimestä melko selvästi ilmi. Voitot vaihtelevat 200 ja 600 kolikon välillä; se ei ehkä kuulosta kiehtovalta, mutta on hyvä lisäys kolikkopeliin.

Crowd Pleaser -bonuspeli

Crowd Pleaser -bonus on Guns N' Rosesin ainutlaatuinen ominaisuus, tämä on tasopohjainen bonus, ja siinä on kolme eri tasoa. Sinun täytyy edetä näiden tasojen läpi kasvattaaksesi Jackpottiasi; tason läpäisemiseksi sinun täytyy kerätä tietty määrä pisteitä. Voit kerätä pisteitä poimimalla erilaisia esineitä bonuksessa; jotkin esineet näytetään edessäsi, nämä esineet sisältävät pisteitä, ja joissakin on myös ylimääräisiä poimintoja. Sinulla on rajallinen määrä poimintoja, joten sinun on oltava onnekas saadaksesi korkealla olevia esineitä. Voit esimerkiksi selvittää ensimmäisen tason, jos keräät 600 pistettä, mutta toisen tason selvittämiseksi tarvitset 3000 pistettä. Viimeisen tason tyhjentämiseen tarvitset 8000 pistettä, ja tässä kohtaa tilanne muuttuu hieman hankalaksi, mutta jos voitat, sinua odottaa mieletön palkinto.

Legend Spins -bonus Guns N

Legend Spins -bonus Guns N' Rosesissa

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Guns N' Rosesin RTP ja volatiliteetti

Paluu pelaajalle prosenttiosuus

Guns N' Roses on erittäin antelias kolikkopeli, kun kyse on kolikkopelin palautusprosentista; kolikkopelin RTP on 97,10 %, mikä tarkoittaa, että jos pelaat kolikkopeliä 100 kolikolla, saat todennäköisesti noin 97,10 kolikkoa takaisin pelin jälkeen. 97,10 %:n RTP on erinomainen, sillä samanlaisten kolikkopelien keskimääräinen RTP on noin 96 %, joten se on kokonainen prosenttiosuus keskimääräistä korkeampi. Tietenkään kolikkopelien RTP ei ole koskaan takuu tuotosta, vaan se on vain keskimääräinen palautusmäärä, jonka pelaaja saa, ja tuurisi ratkaisee, kuinka paljon saat.

Volatiliteetti

NetEnt on luokitellut Guns N' Rosesin volatiliteetin keskisuureksi ; kolikkopelit, joiden volatiliteetti on keskisuuri, tarjoavat pelaajille jatkuvia voittoja, mikä tekee kolikkopelistä mukaansatempaavan ja jännittävän. Useimmat pelaajat suosivat yleensä keskivolatiliteetin kolikkopelejä, sillä ne eivät ole liian räjähtäviä eivätkä liian tylsiä; se tekee niistä täydellisiä, tasapainoisia kolikkopelejä.

Vaikka kolikkopeli on Medium volatility -kolikkopeli, se mahdollistaa 1,125-kertaisen jättipotin, mikä on varsin antelias.

Guns N

Guns N' Rosesin ainutlaatuinen Crowd Pleaser -bonuspeli

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Top Jackpot

Suurin voitto, jonka voit saada Guns N' Roses -pelissä, on arvoltaan 1,125-kertainen panoksellesi, mikä tarkoittaa, että jos pelaat vain pienellä 10 euron panoksella, voit voittaa vaikuttavan 11250 euron voiton. Valitettavasti kolikkopelissä ei ole jackpotia, mutta muutamat melko hyvät bonukset antavat sinulle anteliaita palkintoja. Esimerkiksi kolikkopelin Solo Win -bonus antaa sinulle suoraan suorat käteispanostukset jopa 10x arvoisina.

Jospelaat kolikkopeliä suurimmalla mahdollisella panoksella, saat fantastisen 150 000 euron arvoisen palkkion, joka on aivan uskomaton. Tämä on erittäin antelias voittokerroin keskisuuren varianssin slotille.

Guns N

Guns N' Rosesin "Appetite for Destruction" -bonusominaisuus.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Guns N' Rosesin laitteistorajat ylittävä tuki

NetEntin kehittäjät ovat pitäneet huolen siitä, ettet koskaan jäisi paitsi Guns N' Rosesin pelaamisen hauskuudesta, olitpa missä tahansa. Guns N' Roses on täysin optimoitu toimimaan eri laitteilla, kuten kännyköillä, tableteilla ja tietokoneilla. Kun pelaat kolikkopelin mobiiliversiota, huomaat, että grafiikka ja animaatiot ovat yhtä teräviä ja sulavia kuin kolikkopelin tietokoneversiossa, kiitos NetEntin asiantuntevan optimoinnin.

Kertoimen voitto Guns N

Kertoimen voitto Guns N' Rosesissa

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Guns N' Rosesin yleinen arvio

Guns N' Roses on yksi parhaiden nettikasinoiden parhaista nettikolikkopeleistä; NetEnt esittelee sen ylpeänä yhtenä mestariteoksistaan. Guns N' Roses on trendikäs sen mukaansatempaavan grafiikan ja visuaalisen ilmeen, houkuttelevan ääniraidan, jännittävien ominaisuuksien ja vakuuttavien tilastojen ansiosta. Vaikka kolikkopelin teema on epäilemättä sen tärkein vetovoimatekijä, kolikkopeli on rock-aiheinen, sillä se perustuu samannimiseen legendaariseen rock-yhtyeeseen. Bänditeemaiset kolikkopelit ovat kaikista harvinaisimpia; syynä on se, että elementtien suunnittelu ja kehittäminen bändin teeman mukaisesti on haastavaa, mutta Guns N' Rosesin valtavan suosion ansiosta tämä kolikkopeli on valtava menestys.

Kolikkopelin soundtrack on ainutlaatuinen, se sisältää erilaisia bändin hittejä, ja voit muokata kolikkopelin musiikkia vaihtamalla kappaleita valintasi mukaan. Grafiikka on kunnioitusta herättävää, ja se on suunniteltu antamaan sinulle rock-konsertin tunnelman. Sen lisäksi, että Guns N' Roses on silmänruokaa, se loistaa myös pelattavuudeltaan; kolikkopeli on kirjaimellisesti täynnä erikoisominaisuuksia, kuten Wildit, Crowd Pleaser, Appetite for destruction ja paljon muuta.

Tätä kolikkopeliä ei ole mahdollista määritellä sanoin, pelaa kolikkopeliä heti ja saat aidosti rokkaavan pelikokemuksen.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Usein kysytyt kysymykset - Guns N' Roses

Mikä on Guns N' Rosesin palautusprosentti (RTP)?

Guns N' Rosesin palautusprosentti on 97,10 %; se on loistava palautusprosentti, kun otetaan huomioon vastaavien kolikkopelien keskiarvo. Huomaa, että ONline-kasinot voivat muuttaa tämän kolikkopelin RTP-arvoa valintansa mukaan; tätä koskevaa ilmoitusta ei välttämättä anneta pelaajille, joten tarkista kolikkopelin tiedot ennen panostamista.

Mikä on Guns N' Rosesin volatiliteetti?

Guns N' Rosesin volatiliteettiluokitus on luokiteltu matalasta keskitasolle, mikä tarkoittaa, että kolikkopelissä on jatkuvia voittoja, mutta niiden voitot eivät välttämättä ole kovin korkeita niiden jatkuvan esiintymisen vuoksi. Vaikka kolikkopeli onkin Low to Medium volatiliteettiluokitus, sen huippujättipotti on 1,125-kertainen, mikä on aivan fantastinen.

Onko Guns N' Rosesissa ilmaiskierroksia?

Kyllä, Guns N' Roses-pelissä on ilmaiskierrostoiminto, voit saada 10 ilmaiskierrosta, ja ilmaiskierroksilla on pinottuja kertoimisymboleita, jotka lisäävät voittojasi.

Mikä on suurin jackpot, jonka voit voittaa Guns N' Roses-pelissä?

Pelin huippujättipotti on arvoltaan 1,125-kertainen panoksellesi, ja se on erittäin korkea jättipotti, kun otetaan huomioon kolikkopelin matala tai keskisuuri volatiliteetti.

Kuinka monta bonusominaisuutta Guns N' Roses illa on?

Kolikkopelin kaikki erikoistoiminnot jakautuvat peruspeliominaisuuksiin ja bonuspyöräominaisuuksiin. Peruspeliominaisuuksia on 3 ja bonuspyöräominaisuuksia 3, eli yhteensä 6 erikoistoimintoa.

Voinko pelata Guns N' Rosesia ilmaiseksi?

Kyllä, Guns N' Rosesin Free Mode on tietysti saatavilla BETOssa. Voit pelata sitä ymmärtämään kolikkopelin eri ominaisuuksia panostamatta rahaa. Guns N' Rosesissa on paljon erikoisominaisuuksia, ja se tekee siitä hieman hankalan uusille pelaajille, siksi jos pelaat tätä kolikkopeliä ensimmäistä kertaa, sinun kannattaa pelata ensin kolikkopelin demoversiota, ennen kuin panostat oikealla rahalla.