VALIKKO

Divine Fortune -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Klikkaa tästä pelaamaan

Divine Fortune toimijalta NetEnt

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Divine Fortune Arvostelu

Divine Fortune

NetEnt on palannut jännittävän uuden jackpot-pelin, Divine Fortunen, kanssa; tämä kolikkopeli julkaistiin ensimmäisen kerran 25. tammikuuta 2017. Tämän nettikolikkopelin vetonaula on, että sen teema vie pelaajan takaisin antiikin Kreikkaan. Pelissä on Minotauros, Medusa ja Feeniks, jotka näkyvät eri symboleina. Pelissä on ilmaiskierrostoiminto, mutta progressiivinen Mega Jackpot on varsinainen juttu.


Julkaistu: 25.01.2017
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X

Kirjoittanut: Astrid Eriksson | Arvostelua päivitetty viimeksi: 16 Aug 2022

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Houkuttelevat erityispiirteet

3 erilaista jackpot-tyyppiä

Falling wild -toiminto ja Wild-on-Wild

NetEntin korkealaatuinen grafiikka

Haitat

Saattaa olla hyvin epävakaa aloittelijoille

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja NetEnt

Volatiliteetti

RTP% 96.59

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Kyllä


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.20

Enimmäispanos 100.00

Rullat 5

Rivit 3

Peliteemat

Seikkailu Fantasia Legendat Muinaiset kulttuurit


Peliominaisuudet

Hold and Spin Laajeneva Wild uudelleenpyörityksellä Progressiivinen jackpot Ilmaiskierrokset Wild


Hahmot

Aarnikotka Minotauri Pegasus Meduusa Hirviöt Jumalat


Megajackpotin voittaminen on Divine Fortunen tärkein vetonaula.

Megajackpotin voittaminen on Divine Fortunen tärkein vetonaula.

Divine Fortune - Johdanto

Parasta Divine Fortunessa on sen fantastinen teema.

Heti kun avaat tämän nettikolikkopelin, löydät itsesi antiikin kreikkalaisesta maailmasta. Voit syleillä kauniita muinaisia jumalattaria, jotka suojelevat peliruutua sivuilta. Pelin symbolit ovat tarkasti muotoiltuja ja ne on suunniteltu muinaisen teeman mukaisesti. Pelissä tarjolla olevat erilaiset jättipotit esitellään kolikkopelin pelaajalle heti pelin käynnistyttyä. Ne on sijoitettu aivan peliruudun yläpuolelle.

Tässä kolikkopelissä korkeimmin maksava symboli on Medusa, joka voi nostaa panoksellesi valtavan 600-kertaisen palkinnon. Tämän jälkeen paras symboli on mahtava leijona. Sen jälkeen se on suuri härkä, ja lopuksi se on erinomainen haukka. Kirjainsymbolit ovat verrattain matalapalkkaisia, ja ne ovat A, K, Q ja J.

Pelissä on myös wild-symboli; Pegasus on videokolikkopelin wild-symboli. Pelaaja näkee ilmaiskierrossymbolit, kun hän pyörittää kolikkopeliä. Siinä on salama, ja wild-symboli on kultakolikko, jossa on pegasus.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Falling Wilds -ominaisuus

Tässä Divine Fortune-nettikolikkopelissä on yhteensä 4 bonusominaisuutta. Ensinnäkin, aina kun wild-symboli osuu kierroksella, se käynnistää Falling Wilds -uusintakierrokset, ja wild-symboli siirtyy symbolin verran alaspäin. Ja tämä antaa pelaajalle ilmaiskierroksen. Tämä erikoisbonus on käytettävissä molemmissa peleissä, peruspelissä ja ilmaiskierroksilla. Ja parasta on, että ne voidaan käynnistää rajoittamattoman monta kertaa videokolikkopelissä.

Video: Divine Fortune -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Näyte Divine Fortune -pelin pelattavuudesta

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Ilmaiskierrokset Divine Fortune -pelissä

Ilmaiskierroksia voi voittaa, kun ilmaiskierrossymboleita ilmestyy peliin. Kun kolme tai useampi tällainen symboli ilmestyy minne tahansa perusslotissa tai Falling Wilds -rullille, ilmaiskierrosbonusominaisuus käynnistyy. Kun tämä bonus aktivoituu, saat viisi ilmaiskierrosta, kun saat kolme wildia. Ja jos onnistut saamaan neljä wildia, saat kahdeksan ilmaiskierrosta. Ja jos olet todella onnekas ja löydät viisi wildia, saat yhteensä 12 ilmaiskierrosta .

Wild -On-Wild-toiminto

Kun osut videokolikkopeliin kolmeen scatteriin, saat viisi ilmaiskierrosta; neljällä saat kahdeksan ilmaiskierrosta. Ja tämä aktivoi Wild -On-Wild -toiminnon. Tämä toiminto laajentaa symbolia, ja se peittää koko rullan pyöräytyksen ajaksi. Ja kun tämä aktivoituu, seuraavalla pyöräytyksellä saat kaksi wildia, jotka lisäävät alkuperäistä bonusta entisestään.

Kun osut videokolikkopeliin kolmeen scatteriin, saat viisi ilmaiskierrosta; neljällä saat kahdeksan ilmaiskierrosta. Ja osumalla viiteen saat 12 ilmaiskierrosta. Wild-symboli peittää koko rullan, kun se laskeutuu, mutta sen jälkeen et voi saada enää yhtään ilmaiskierrosta, kun asetat tämän ominaisuuden.

Divine Fortunen villeihin symboleihin osuminen

Divine Fortunen villeihin symboleihin osuminen

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Cross Device saatavuus Slot

Divine Fortunea voi pelata sekä mobiililaitteella että tabletilla. Kuten kaikkia muitakin NetEntin uusia videokolikkopelejä, tätä kolikkopeliä voi pelata eri laitteilla. Pelattavuus on optimoitu täydellisesti tablettien suorituskykyä ja kaikilla muilla erilaisilla kannettavilla laitteilla pelaamista varten. Ja voit pitää hauskaa pelaamalla Divine Fortunea myös iOS-laitteilla. Olipa kyseessä siis iPhone tai iPad, nettikolikkopeli toimii sujuvasti. Pelin Mega Jackpot on aina ulottuvillasi, käytitpä sitten mitä laitetta tahansa.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Divine Fortunen jättipotit

Kolikkopelissä on kolmenlaisia erilaisia jättipotteja.

Kun keräät vähintään kolme kultaista bonussymbolia, saat kolme ilmaiskierrosta,

Kun ilmaissymbolien määrä (joka alun perin laukaisi jättipotin) on sijoitettu rullille, voitat 10-200 kertaa alkuperäisen panoksesi joka kerta, kun osut yhteen näistä kultaisista symboleista. Ja tämän myötä saat myös kolme ilmaiskierrosta. Tämä on jatkuva ketjutoiminto, ja se jatkuu, kunnes ilmaiskierrokset loppuvat. Tämä päättyy myös, kun osut yhteen jackpotista, joka osuu seuraavasti:

Minor Jackpot - kun osut yhteen riviin, joka on täynnä bonussymboleita.
Major Jackpot - kun osut kahteen riviin, jotka ovat täynnä bonussymboleita.
Mega-Jackpot - kun osut kolmeen riviin, jotka ovat täynnä bonussymboleita.

Parasta, mitä voit toivoa, on Big Jackpot, eli progressiivinen jackpot, jonka siemenarvo on 10 000 puntaa ja joka kasvaa jatkuvasti. Muut jättipotit ovat Minor- ja Major-jättipotit.

Pieni Jackpot kasvattaa panoksesi 20-kertaiseksi. Ja Major Jackpot saa rahat satamaan ja antaa sinulle valtavan 200-kertaisen palkinnon panoksellesi.

Iso voitto Divine Fortune -pelissä

Iso voitto Divine Fortune -pelissä

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Divine Fortunen yleinen tuomio

Tämä on NetEntin erittäin täyteinen nettikolikkopeli, siitä ei ole epäilystäkään.

Tässä pelissä on ainutlaatuinen rauhoittava vaikutus; vaikka sinulla on paineita voittaa takaisin hyvä palkinto, säilytät silti mielenrauhasi. Voit jatkaa tämän pelin pelaamista tuntikausia, etkä väsy; tämä ei ole kovin yleistä vastaavissa videokolikkopeleissä. Pelintarjoajat ovat tehneet kiitettävää työtä tämän kolikkopelin parissa. Olipa kyse sitten pelin näyttävästä suunnittelusta tai fantastisesta ääniraidasta, kaikki tässä nettikolikkopelissä on kiitettävää.

Tämän videokolikkopelin pelikokemus on myös fantastinen. 20 voittolinjalla pelatessasi voit laukaista Falling Wildit ja Wild on Wildin. Mukana on myös ilmaiskierros, joka antaa sinulle jopa 12 ilmaiskierrosta. Ja yritä voittaa progressiivinen jackpot-kolikkopeli laskeutumalla bonussymboleihin.

Divine Fortune on ylivoimaisesti hämmästyttävän NetEntin 9. Jackpot-peli. Ja tämä on kolmas nettikolikkopeli, jota voit pelata mukavasti puhelimissasi tai tableteissasi.

Pelin ominaisuuksista puhuttaessa tämän kolikkopelin volatiliteetti on suhteellisen korkea. Se tarkoittaa, että peleissä osuvien voittojen määrä ei ole kovin suuri. Mutta tällaiset kasinopelien kolikkopelit loistavat myös suurilla kiiltävillä palkinnoilla, kun niitä tulee. Joten tämä peli sopii paremmin pelaajille, jotka ovat hieman kokeneita ja pelaavat huomattavilla budjeteilla. Voittoja tulee varmasti, mutta sinun täytyy pitää hieman kärsivällisyyttä; ne ovat sen arvoisia.

Jos haluat tutustua nettikolikkopeliin, voit kokeilla tätä peliä ilmaiseksi BETOssa. Ilmainen demoversio on saatavilla, jotta voit saada tuntumaa tähän peliin, tutustua siihen, millainen se on, ja aloittaa pelaamisen pian.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Divine Fortune - FAQ

Mikä on Divine Fortunen volatiliteetti?

Divine Fortune on luokiteltu korkeaksi. Se tarkoittaa, että sinun on oltava kärsivällinen, sillä voitot ovat hieman harvinaisia, mutta jättipotit ovat melko suuria.

Mitkä kolikkopelit ovat samanlaisia kuin Divine Fortune?

Divine Fortunesin tavoin tarjolla on myös kolikkopeli nimeltä Divine Fortunes Megaways -kolikkopeli, jossa on yli 117 648 voittotapaa. Tässä kolikkopelissä on lisäominaisuuksia, mutta progressiivinen jackpot-ominaisuus puuttuu.

Kuinka korkea on Divine Fortunen RTP?

Divine Fortunen palautusprosentti on 96,59 %, mikä on hyvä palautusprosentti vastaaville nettikolikkopeleille. Alan keskiarvo vaihtelee noin 96 prosentista 96,5 prosenttiin.