VALIKKO

Dead or Alive -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Klikkaa tästä pelaamaan

Dead or Alive toimijalta NetEnt

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Dead or Alive Arvostelu

Dead or Alive

Dead or Alive on NetEntin nettikolikkopeli, joka perustuu villin lännen teemaan. Se julkaistiin jo vuonna 2009, ja se on suosittu kolikkopeli vielä tänäkin päivänä. Se, että näin vanha kolikkopeli pystyy kilpailemaan uusien nimikkeiden kanssa, on jotain, josta NetEntin pitäisi olla ylpeä. Muut ovat yrittäneet toistaa NetEntin menestystä vastaavilla kolikkopeleillä, mutta vain harvat ovat onnistuneet tähän mennessä.


Julkaistu: 10.11.2013
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X

Kirjoittanut: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Arvostelua päivitetty viimeksi: 16 Aug 2022

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Suuret voitot ilmaiskierroksilla

Suuri varianssi

Erittäin suosittu vanhan koulukunnan kolikkopeli

Mahtava villin lännen teema

Sticky Wildit ilmaiskierroksilla

Haitat

Korkea varianssi voi pelottaa jotkut ihmiset pois

Progressiivisen jackpotin puuttuminen

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja NetEnt

Volatiliteetti

RTP% 96.82

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.01

Enimmäispanos 0.50

Rullat 5

Rivit 3

Peliteemat

Seikkailu Villi länsi


Peliominaisuudet

Tarttuvat wildit Ilmaiskierrokset


Hahmot

Cowboys


Erilaisia yhteisiä symboleja Dead or Alivessa

Erilaisia yhteisiä symboleja Dead or Alivessa

Tervetuloa Dead or Aliveen

Dead or Alive -nettikolikkopeli alkaen NetEnt on viisi kiekkoa, kolme riviä ja yhdeksän voittolinjaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse panostaa paljoa, sillä voit panostaa pyöräytystä varten vain 0,09 euroa. Ominaisuuksista erottuvat Sticky Wildit ja ilmaiskierrokset, jotka voi käynnistää uudelleen bonuskierroksen aikana.

Dead or Alive-pelissä olet sheriffi, jonka tehtävänä on jahdata kolmea etsintäkuulutettua miestä ja kahta naista, jotka aiheuttavat tuhoa kaikkialla. Heidän kaatamisensa ei ole helppoa, mutta sinulla on laki puolellasi. Voit käyttää sticky wildeja, jotka tarttuvat rullille ilmaiskierrosten aikana.

Luota meihin, sinut palkitaan komeasti Jesse Jamesin ja Billy the Kidin kaltaisten pahamaineisten lainsuojattomien kiinniottamisesta. Sinun on vain oltava valmis ottamaan riski tässä korkean volatiliteetin kolikkopelissä.

Video: Dead or Alive -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Dead or Alive -videokolikkopelin pelattavuus

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Koe villi länsi

Koe villi länsi, jossa on vankka grafiikka ja pirteä musiikki

Alussa seisot saluunan ulkopuolella, kun tummat pilvet kiertävät paikkaa. Synkkä tunnelma, joka on tarpeeksi pelottava pelottaakseen kenet tahansa, mutta sinä et ole pelkuri. Sisälle meneminen on riskialtista, mutta menet kuitenkin sisälle, kun aktivoit ilmaiskierrokset.

Sisällä saluunassa saat viskiä ja etsit lainsuojattomia. Symboleihin kuuluvat viskikupit, etsintäkuulutettujen lainsuojattomien julisteet, sheriffin kultatähti, cowboy-hattu ja tavalliset pelikorttisymbolit.

Ääniraita sopii videokolikkopeliin hyvin. On pakko pitää siitä, miten he ovat sisällyttäneet ääniraidan ilmaiskierroksiin. Jokaisen voiton jälkeen kuulet tutun sävelen nostattamaan mielialaasi.

Grafiikat ovat varmasti vanhanaikaisia, mutta ne ovat vanhentuneet kuin hieno viini. Ääniraita ei ole yhtä hyvä kuin uusimmissa kolikkopeleissä, mutta se tekee työnsä hyvin. Kaiken kaikkiaan nautit tämän kolikkopelin ulkoasusta ja tunnelmasta.

Sticky Wildit Dead or Alive -pelin bonuskierroksella

Sticky Wildit Dead or Alive -pelin bonuskierroksella

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Miten valloittaa Dead or Alive

Jos olet pelannut nettikolikkopelejä, saatat jo tietää, että voitot maksetaan voittolinjoilla vasemmalta oikealle. Sinun on saatava sama symboli kolme tai useampia kertoja voittolinjalle saadaksesi palkinnon. Niissä on joitakin lisäominaisuuksia, jotka piristävät tilannetta.

Etsintäkuulutetut julisteet ovat Wild-symboleita, ja ne voivat auttaa sinua saamaan lisää voittoja korvaamalla minkä tahansa symbolin paitsi Scatterin. Aseet-symboli on Scatter-symboli, ja pääset ilmaiskierrokselle, kun saat vähintään kolme Scatteria rullille.

Pelissä onyhdeksän voittolinjaa, mikä on kelpo määrä. Joissakin kolikkopeleissä voit säätää voittolinjoja, mutta Dead or Alive ei kuulu niihin. Joten sen ei pitäisi olla ongelma, jos et halua muuttaa voittolinjoja.

Voit panostaa välillä 0,09-18 euroa per kierros. Näet vasemmassa alareunassa plus- ja miinusmerkit, joilla voit säätää panostasi. Voit myös napsauttaa maksimipanos-painiketta asettaaksesi kierroksen maksimipanoksen.

Jos haluat aktivoida pikakierrokset, sinun on napsautettava ruudun vasemmassa alareunassa olevaa jakoavaimen kuvaketta. Tässä nettikolikkopelissä voit käyttää välilyöntinäppäintä pyörittämiseen, mikä on kätevää joillekin ihmisille. Vasemmassa alareunassa on i-painike, jota voit käyttää saadaksesi apua ja lukeaksesi tämän videokolikkopelin säännöistä.

Iso voitto Sticky Wildien avulla ilmaiskierrosten bonuskierroksella

Iso voitto Sticky Wildien avulla ilmaiskierrosten bonuskierroksella

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Hanki ne suuret voitot Dead or Alive -symboleilla

Aloitetaan ensin matalapalkkaisimmista symboleista. Alhaisimmin maksavia symboleja ovat 10, J, Q, K ja A, joita voi nähdä monissa nettipelikolikkopeleissä.

Pelin vähiten maksava symboli on 10, joka maksaa sinulle 25-kertaisen voiton, jos se ilmestyy 5 kertaa, 10-kertaisen voiton, jos se ilmestyy 4 kertaa, ja 2-kertaisen voiton, jos se ilmestyy 3 kertaa. Näet paljon matalimmin maksavia symboleja, mutta korkeimmin maksavia symboleja haluat nähdä rullilla.

Eniten maksavia symboleja ovat sheriffin tähti, pistooli kotelossa, cowboy-hattu, cowboy-saappaat ja viskipannu. Jos saat 5 sheriffitähteä voittolinjalle, saat 1000-kertaisen panoksen. Kun saat 4 sheriffitähteä, saat 125-kertaisen panoksesi, ja kun saat 3 sheriffitähteä, saat 20-kertaisen panoksesi.

Viskikupit ovat korkeimmin maksavien symbolien joukossa vähiten maksavia. Niistä saat 200-kertaisen voiton, jos saat 5 symbolia, 50-kertaisen voiton, jos saat 4 symbolia, ja 10-kertaisen voiton, jos saat 3 symbolia.

Kaikkien symbolien voittosumma on hyvä, vaikka kyseessä on epävakaa nettikolikkopeli.

Dead or Alive nettikolikkopeli - voittosymbolit

Dead or Alive nettikolikkopeli - voittosymbolit

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP ja poikkeama

Tämän videokolikkopelin palautusprosentti on 96,88 %, ja volatiliteetti on korkea. Mitä tulee RTP:hen, se on loistava ja yksi syy siihen, että tämä nettikolikkopeli on edelleen suosittu. On vain muutamia kolikkopelejä, joiden RTP on korkeampi, joten sinun ei tarvitse olla lainkaan huolissasi RTP:stä.

Volatiliteetti on korkea, ja tämä korkea volatiliteetti tai varianssi on tehnyt tästä nettikolikkopelistä ikonisen. Sinun on odotettava niitä suuria voittoja, mutta suuret voitot voivat olla erittäin palkitsevia, ja ne ovat odottamisen arvoisia. Sinun on vain päästävä bonuskierrokselle, ja saat lähes takuuvarmasti nuo suuret voitot Sticky Wildien laskeuduttua.

Liikkuvat kiekot Dead or Alivessa

Liikkuvat kiekot Dead or Alivessa

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Dead or Aliven tehokkaat bonusominaisuudet

Jossaat viisi scatteria rullille, saat välittömästi 2 500-kertaisen panoksesi. Ilmaiskierrokset ovat kuitenkin Dead or Alive-nettikolikkopelin tähti. Saat aikaan 12 ilmaiskierrosta, kun saat kolme tai useampia scattereita rullille. Etsintäkuulutetut julisteet toimivat Sticky Wildina ilmaiskierrosten aikana, ja muutaman saaminen johtaa massiivisiin voittoihin.

Hyvä uutinen on se, että voit voittaa jopa 3 000-kertaisen panoksesi per ilmaiskierros. Voit siis ansaita 54 000 euroa per ilmaiskierros, jos panostat maksimimäärän. Meidän ei tarvitse kertoa sinulle, kuinka suuri voittopotentiaali on, koska se voi kirjaimellisesti muuttaa elämäsi.

Kunnollinen voitto peruspelin wild-symboleiden avulla

Kunnollinen voitto peruspelin wild-symboleiden avulla

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Ilmaiskierrokset suuriin voittoihin

Monien NetEntin kolikkopelien perinteen mukaisesti Dead or Alive -ilmaiskierrokset ovat tämän kolikkopelin tärkein ominaisuus. Sinun on saatava aseet-symboli kolme kertaa tai useammin, jotta pääset ilmaiskierrosten bonuskierrokselle, jolla on 2x-kerroin.

Sinut palkitaan jo pelkästään ilmaiskierrosten käynnistämisestä, jotta juhlat pääsevät vauhtiin. 2 scatteria palkitsee sinut 2x panoksesi, mutta ne eivät laukaise ilmaiskierroksia. 3 scatteria antaa sinulle 4x panoksesi. 4 scatteria antaa sinulle 25x panoksesi, ja 5 scatteria antaa sinulle 2 500x panoksesi.

Saat aluksi 12 ilmaiskierrosta, ja voit saada jopa 29 ilmaiskierrosta saamalla Sticky Wild -villoja ilmaiskierrosbonuksen aikana. Yksi Sticky Wild palkitsee sinut 5 ylimääräisellä ilmaiskierroksella bonuskierroksen aikana.

Et saa vain 2x-kerrointa, vaan Sticky Wildit tarttuvat kiekoille heti niiden laskeuduttua ja pysyvät siellä koko bonuskierroksen ajan. Näin voit tehdä monia yhdistelmiä, ja ihmiset ovatkin tehneet mielettömän paljon käyttämällä Sticky Wildeja ilmaiskierrosten aikana.

Lyhyesti sanottuna tienaat paljon rahaa, jos saat muutaman Sticky Wildin bonuskierrosten aikana. Lisäksi ylimääräiset ilmaiskierrokset auttavat sinua tienaamaan vielä enemmän. Voit ansaita jopa 3 000-kertaisesti panoksesi jokaisella ilmaiskierroksella, joten ansaintamahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Kun ilmaiskierrokset päättyvät, voittosi lisätään käteiseksi. Voit halutessasi nostaa rahasi heti bonuskierroksen päätyttyä ja nauttia voitoistasi kuin mestari.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Voinko pelata Dead or Alivea mobiililaitteella tai tabletilla?

Kyllä, NetEnt on kehittänyt NetEnt Touchin auttaakseen ihmisiä, jotka haluavat pelata Dead or Aliven kaltaisia videokolikkopelejä tien päällä. Voit pelata millä tahansa laitteella, oli se sitten Android-puhelin, iPhone tai tabletti. Älä huoli, pelikokemus on yhtä sujuva kuin kannettavalla tietokoneella tai PC:llä pelaaminen.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Onko Dead or Alive Online Slot sen arvoinen?

On olemassa syy, miksi ihmiset pelaavat tätä kolikkopeliä yhä ja suosittelevat sitä muille, vaikka sen julkaisusta on kulunut jo monta vuotta. Dead or Alive on hauska kolikkopeli, jossa pääset kokemaan ylä- ja alamäkiä kuin koskaan ennen. Se on riskialtis kolikkopeli, joten sinun on käsiteltävä sitä varovasti ja pidettävä taukoja pelatessasi.

Dead or Aliven ilmaiskierrokset 2x-kertoimella ja Sticky Wildit ovat tehneet tästä nettikolikkopelistä sen, mikä se on nykyään. Koska ensimmäinen kolikkopeli oli niin menestyksekäs, NetEnt on julkaissut Dead or Alive 2:n, joka on epävakaampi ja tarjoaa suurempia voittoja.

Sinun täytyy tehdä oikea strategia pelatessasi tätä videokolikkopeliä. Kärsivällisyys on avainasemassa, etkä halua kiirehtiä. Vaikka lähtisit ilmaiskierrokselle pienellä panoksella, voit silti ansaita paljon. Älä siis panosta korkealla ja yritä pitää panoksesi mahdollisimman pienenä.

Tämä nettikolikkopeli on hyvin epävakaa, mutta se on myös hyvin palkitseva niille, jotka antavat sille aikaa. Suosittelemme lämpimästi tätä nettikolikkopeliä, jotta voit nauttia klassisesta teemasta ja suurista voitoista. Noudata vain oikeaa strategiaa, ja saat ennemmin tai myöhemmin loistavia tuloksia.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Dead or Alive - FAQ

Kuinka suuri on Dead or Alive -kolikkopelin RTP?

Tämän kolikkopelin palautusprosentti on 96,88 %, mikä on selvästi alan keskiarvon yläpuolella.

Mikä on Dead or Aliven volatiliteetti?

Tämä kolikkopeli on kuuluisa korkeasta volatiliteetistaan. Sinun on oltava varovainen pelatessasi ja vältettävä korkeaa panostusta.

Onko Dead or Alive-pelissä saatavilla ilmaiskierroksia?

Kyllä, voit saada 12 ilmaiskierrosta helposti, kun saat vähintään 3 scatteria. Ilmaiskierrosten bonuskierroksella on 2x-kerroin ja Sticky Wildit suurempia voittoja varten.

Mikä on suurin voitto, jonka voin saada Dead or Alivessa?

Voit saada 6 000-kertaisen panoksesi perusslotissa. Maksimivoitto kuitenkin kaksinkertaistuu bonuskierroksella. Bonuskierroksella voit saada 12 000-kertaisen panoksesi 2x-kertoimen ansiosta.

Kuinka monta voittolinjaa Dead or Alivessa on?

Pelissä on 9 voittolinjaa, eikä niitä voi säätää lainkaan.

Onko mahdollista pelata Dead or Alive -nettikolikkopeliä ilmaiseksi?

Kyllä, voit helposti pelata Dead or Alivea ilmaiseksi täällä BETOissa. Olemme sisällyttäneet demon tähän arvosteluun, joten voit pelata tätä upeaa videokolikkopeliä ilmaiseksi ilman ongelmia. Jos haluat pelata käteisellä, voit tutustua sivustollamme mainittuihin luotettaviin kasinoihin ja nauttia tästä kolikkopelistä siellä.