VALIKKO

Deadwood -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2024]

Deadwood
Klikkaa tästä pelaamaan

Deadwood toimijalta Nolimit City

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Deadwood Arvostelu

Deadwood

Pyöräytä Deadwood-nettikolikkopeli käyntiin ja saat mahdollisuuden aktivoida tajunnanräjäyttäviä ominaisuuksia!

Deadwoodissa on erinomaisia vaihtoehtoja ilmaiskierrosominaisuuksiin, kuten Gunslinger Spins, Shoot Out Free Spins ja Hunter Spins.

Älä siis enää odota, pyöräytä Deadwood-verkkokolikkopelin rullia ja saat mahdollisuuden voittaa valtavia palkintoja jopa 13 950 kertaa panos. Kokeile peliä ilmaiseksi täällä BETOssa!


Julkaistu: 22.04.2020
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X13950

Kirjoittanut: Julius De Vries | Arvostelua päivitetty viimeksi: 16 elokuu 2022 | Faktatarkistus, jonka on tehnyt: Kim Birch

SERTIFIOITU SERTIFIOITU
Julius de Vries arvioi kasinobonukset ja -ehdot täällä BETO™-sivustolla, jotta hämäräperäiset toimijat eivät huijaa lukijoitamme. Hän on myös todennettu peliasiantuntija. Tietoa toimijasta Julius De Vries

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Luokan länsimainen teemaan perustuva kolikkopeli

Valtava voittopotentiaali 13,950x ja korkea volatiliteetti.

Ominaisuudet 4 ilmaiskierrosvaihtoehtoa

XNudge-kerroin tarjoaa panostettuja villejä

Mahdollisuus ostaa bonuskierroksia saatavilla

Haitat

Ei jättipotteja tai bonuskierroksia

Jotkut ihmiset eivät ehkä nauti siitä sen raa'an luonteen vuoksi.

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja Nolimit City

Volatiliteetti

RTP% 94.15

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.20

Enimmäispanos 100.00

Rullat 3

Rivit 4

Peliteemat

Villi länsi Juomat


Peliominaisuudet

Varmat voitot ilmaiskierroksilla Wild Nudge Osto-ominaisuus Valitse ilmaiskierroksen tila Tarttuvat wildit Laajenevat symbolit RTP-väli Bonussymbolit Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Deadwood ilmaiskierrokset bonuspeli, Shoot Out

Deadwood ilmaiskierrokset bonuspeli, Shoot Out

Esittelyssä Deadwood Slot

Kaikki tuntevat Amerikan villin lännen, sillä se on tuonut mainetta, vaurautta ja suosiota lukuisille julkkiksille. Lisäksi se on motivoinut lapsia leikkikentällä lukemattomiin taiteilijoihin, kirjailijoihin ja muusikoihin. Sen tarinat ja kertomukset sankareista, varkaista, aarteista ja seikkailuista on glamuroitu niin, että ihmiset ympäri maailmaa ovat niistä tietoisia.

NetEntin tunnetun Dead or Alive-kolikkopelinsä lisäksi monet muutkin kehittäjät ovat ajan mittaan kohdistaneet kolikkopelinsä villin lännen aikakauteen. Erinomainen esimerkki tästä on NoLimit City, joka julkaisi Tombstone-kolikkopelin vuonna 2019, kun he tutkivat ja sovelsivat villin lännen aikakautta dynaamisesti ja intohimoisesti.

Deadwood on jatkoa Tombstonelle ja jatkaa siitä, mihin edellinen slotti jäi. Deadwoodissa kehittäjät ovat laajentaneet viittä rullaa niin, että jokaiselle rullalle mahtuu ylimääräinen symboli. Näin pelaajat voivat voittaa 576 eri tavalla.

Tombstonen 108 formaattiin verrattuna Deadwood noudattaa 3-4-4-4-3-muotoa. Peli on edelleen yhtä epävakaa kuin ennenkin. Osumatiheyttä on kuitenkin parannettu, mikä tarkoittaa, että pelaajat kokevat paremman ja tasapainoisemman pelin.

Video: Deadwood -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2024]

Pelaa ilmaista, demoversiota Deadwood-kolikkopelistä

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Grafiikka, symbolit ja tausta

Deadwood on nettikolikkopeli, jonka on kehittänyt Nolimit kaupunki joka omaksuu pahamaineisen villin lännen teeman. Se on hyvin suunniteltu kolikkopeli, joka sisältää kiehtovia hahmoja ja taiteellista pelattavuutta. Taustalla pelaaja näkee esteettisesti suunnitellun aavekaupungin ja tuulessa väijyvän tumbleweedin.

Lisäksi koko pelin ajan soi vanha kunnon Wild West -teemainen ääniraita, joka tekee kolikkopelistä entistä mukaansatempaavamman ja jännittävämmän. Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä kolikkopeli on erittäin hyvin suunniteltu ja vie pelaajat paljon mielenkiintoisempaan ja jännittävämpään aikaan - se tuo lisäarvoa lukemattomien pelaajien verkkopelikokemukseen.

Nolimit City tarjoaa sinulle wildit, scatterit ja 576 tapaa voittaa.

Nolimit City tarjoaa sinulle wildit, scatterit ja 576 tapaa voittaa.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Pelaajien opas Deadwoodiin

Nolimit City on antanut pelaajille 576 tapaa voittaa Deadwoodissa, ja se on helppo pelata jopa ensikertalaisille.


Vinkkejä Deadwoodin pelaamiseen:

  • Tämä summa voi vaihdella 0,10 kolikosta 100 kolikkoon jokaisella kierroksella.
  • Tämän jälkeen voit muuttaa kaikkia asetuksia, kuten äänitehosteita tai musiikkia, mieltymystesi mukaan. Voit tehdä nämä muutokset asetusvalikossa.
  • Muuten pikapelipainike sijaitsee pyöräytyspainikkeen alapuolella, ja sitä voi vaihtaa, jos pelaajat haluavat lisätä pyöräytysnopeutta.
  • Lisäksi pelaajat voivat valita voitto- tai tappiorajan nykyisen saldonsa prosenttiosuuden mukaan. Tämän voi tehdä automaattisen pelaamisen valikossa.
3 x Wilds antaa sinulle kunnon voiton.

3 x Wilds antaa sinulle kunnon voiton.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Deadwood-kolikkopeli - Voitonmaksuvaihtoehdot

Deadwoodin korkeimmin maksava symboli on kasa kultaharkkoja, joiden voitto on 3,75x panoksesi. Pelaajien on saatava kolme tai useampi samanlainen symboli viereisille rullille voittaakseen Deadwood-kolikkopelissä.

Useimmille pelaajille tämä voitto ei ehkä näytä kovin houkuttelevalta. Pelin dynamiikka perustuu kuitenkin pääasiassa moninkertaisiin voittoihin, ja se sisältää lukuisia bonusominaisuuksia, jotka voivat nostaa voitot huomattavaan määrään. Deadwoodissa tarjolla oleva huippupalkinto on 13 950 kertaa panoksesi suuruinen.

Hunter- ja gunslinger-kierrokset takaavat sinulle villin ja tahmean kertoimen.

Hunter- ja gunslinger-kierrokset takaavat sinulle villin ja tahmean kertoimen.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Deadwoodin ilmaiskierrokset ja bonusominaisuudet

Pinottu villi

Deadwood-kolikkopelin pinottu wild on pelissä esiintyvä Hunter Wild. Muista, että tämä ei ole mikään tavallinen wild, sillä se ilmestyy päällekkäin Xnudge-toiminnon kanssa. Aina kun osa siitä paljastuu rullille, ne siirtyvät. Ja joka kerta kun näin tapahtuu, kerroin kasvaa 1x. Lisäksi kertoimet summautuvat 4x-kertoimeksi joka kerta, kun jokeri ilmestyy kentälle.

Ilmaiskierrokset

Deadwood-kolikkopelissä on käytettävissä kaksi ilmaiskierrosta. Pelaajat voivat aktivoida ilmaiskierrostoiminnon aina, kun 3 puhvelikalloscatteria ilmestyy mille tahansa rullalle, ja Hunter Spins on toinen tässä pelissä saatavilla olevista kahdesta ilmaiskierrostoiminnosta. Kannattaa muistaa, että tämä on vähemmän epävakaa valinta kahden ilmaiskierrostoiminnon välillä.

Voitto ei ole kovin antelias, mutta voittojen syntymisnopeus on kuitenkin usein - pelaajat voivat saada voiton lähes jokaisella pyöräytyksellä. Nämä kaksi vaihtoehtoa tarjoavat kumpikin 8 ilmaiskierrosta. Lisäksi voit päivittää tämän ominaisuuden Shoot Out Gunslinger -kierroksiksi, kun useita Hunter's Badgeja ilmestyy.

The Gunslinger -ilmaiskierrokset (erittäin epävakaat)

Gunslinger Free Spins -valinta ilmestyy ruudun oikeaan alakulmaan. Jos haluat pelata isosti, tämä on täydellinen valinta sinulle, sillä tämän ominaisuuden voitot voivat olla merkittäviä. Se voi olla vielä suurempi, jos pelaajan rullille ilmestyy kerroin-wild, jonka avulla ne voivat liikkua, ja jokainen siirto antaa kertoimen kasvaa 1x. Lisäksi kahden merkin saaminen kentälle antaa pelaajille mahdollisuuden päivittää ominaisuuden Shoot Out -ilmaiskierrosominaisuudeksi.

Shoot Out -ilmaiskierrokset

Pelin korkeimmat voitot tapahtuvat Shoot Out -ilmaiskierrosominaisuuden aikana. Pelaajat voivat aktivoida tämän ominaisuuden aina, kun kaksi sheriffin virkamerkkiä ja kolme scatter-symbolia ilmestyy rullille. Lisäksi Shoot Out -ilmaiskierrokset voidaan aktivoida molemmissa ilmaiskierrosominaisuuksissa aina, kun peliin ilmestyy kaksi sheriffin merkkiä. Kun sheriffisymbolit ilmestyvät rullille, matala-arvoisia symboleita ei enää ilmesty. Tämän seurauksena pelaajat voivat odottaa muhkeaa käteispalkintoa mahdollisesti jokaisella pyöräytyksellä.

Ostovaihtoehto

Niille pelaajille, jotka eivät ole tarpeeksi kärsivällisiä odottamaan kolmen puhvelikalloscatterin ilmestymistä, Deadwoodissa on mahdollisuus aktivoida ilmaiskierrostoiminto välittömästi painamalla Osta-toimintoa. Tämä on pelin keltainen tähti. Jos valitset Gunslinger-ilmaiskierrokset, joudut maksamaan tuskallisen 750-kertaisen panoksesi .

Tämä on korkein ostovaihtoehto, johon olemme törmänneet. Se on kuitenkin järkevää, sillä voitot voivat olla naurettavan korkeita. Toinen vaihtoehto maksaa sinulle 71x panoksesi. Ilmaiskierrostoiminto nostaa myös RTP:tä 0,10 %. Molemmat vaihtoehdot palkitsevat 10 ilmaiskierrosta.

Deadwood Wildit, ilmaiskierrokset Shoot Out -toiminnolla

Deadwood Wildit, ilmaiskierrokset Shoot Out -toiminnolla

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Deadwoodin RTP ja volatiliteetti

Arvioidemme mukaan osumatiheys on noin 14 %. Tämä prosenttiosuus kasvaa ilmaiskierrosten aikana, ja se riippuu kuitenkin siitä, kumman kahdesta ilmaiskierrosvaihtoehdosta valitset .

Deadwoodin RTP on 96,03 %. Tämä tarkoittaa korkeaa volatiliteettia. Siksi rajoitetun budjetin omaavien pelaajien kannattaa varmistaa, ettei saldosi tyhjene, kun tavoittelet näitä korkeampia voittoja .

Deadwood XNudge-kolikkopeli Nolimit Cityltä

Deadwood XNudge-kolikkopeli Nolimit Cityltä

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Deadwood - Yhteenveto

Deadwood on nettikolikkopeli, joka pitää pelaajat koko ajan mukana. Lisäksi metsästäjä-wildit voivat liikkua rullilla ja palkita sinut korkeasti maksavilla symboleilla, mikä pitää pelaajat sitoutuneina ja tekee pelaamisesta jännittävää.

Nolimit Cityn kokoelma XNudge-pelejä, jotka ovat yksi parhaista johtavista nettikolikkopeleistä, on kasvanut merkittävästi. Siihen kuuluu muun muassa Barbarian Fury ja monet muut. Jokainen kolikkopeli tekee hyvää työtä pitääkseen pelaajat sitoutuneina. Kaiken kaikkiaan XNudge-ominaisuus on loistava ja suosittu nettikolikkopelikonsepti, ja pelaajat haluaisivat kokea sen useammassa tulevassa pelissä. Lisäksi pelin ilmaiskierrosbonukset ovat melko anteliaita. Vaikka pelaajilta saattaa kestää kauemmin saada jompikumpi niistä, siinä on valtava potentiaali korkeisiin voittoihin.

Deadwood-kolikkopelien pelaajien on epätodennäköistä päätyä tyytymättömiksi ilmaiskierroksen jälkeen. Sekä Hunter- että Gunslinger-kierrokset ovat uskomattoman epävakaita. Pelaajille, jotka eivät voita ilmaiskierrosbonuksia, Shoot-Out-ominaisuus on suuri helpotus. Tämä toiminto voidaan käynnistää useammin, ja sen avulla pelaajat voivat hyödyntää muuntuvia wildeja.

Mielestämme Deadwood on upea kolikkopeli, joka on valloittanut meidät ja ylittänyt kaikkien odotukset. Visuaalisesti peliä on parannettu merkittävästi, mutta vielä merkittävämpää on se, että kehittäjät ovat välttäneet kloonaamasta vanhaa mallia. Moderni ja uusi lähestymistapa tekee pelikokemuksesta ainutlaatuisen ja lopulta pelaajia tyydyttävän. Yhteenvetona voidaan todeta, että Deadwood on erinomainen korvike Tombstonelle ja erinomainen kolikkopeli jokaisen pelaajan kokeiltavaksi.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Deadwoodin usein kysytyt kysymykset

Mikä on Deadwoodin enimmäisvoitto?

Suurin mahdollinen voitto on 13 950 kerrottuna panoksellasi. Tämä on itse asiassa korkeampi kuin Nolimit Cityn esittelemässä prequel-pelissä käytettävissä oleva maksimivoitto.

Mitä RTP:tä Deadwood tarjoaa?

Deadwood-kolikkopelin alkuperäinen RTP-prosentti on 96,03 % peruspelin osalta. Tätä voidaan kuitenkin parantaa ostamalla bonuskierroksia. Olisi hyödyllistä, jos olisit tietoinen siitä, että Nolimit Cityn peleillä on erilaisia RTP-arvoja, jotka voivat vaihdella eri kasinoilla.

Mikä on Deadwood slotin volatiliteetti?

Deadwood on erittäin epävakaa kolikkopeli. Kehittäjät ovat arvioineet sen 10/10 äärimmäisen volatiliteetin vuoksi.

Mikä on XNudge Multipler Wild -ominaisuuden toiminnallisuus Deadwoodissa?

Tönäisykerroin voi lisätä progressiivisia kertoimia 1x. Tämä villiominaisuus on ollut Nolimit Cityn pelien ikoni. XNudge-symboli suurentaa pinotun wild-työntövoiman koko ruudun kokoiseksi, kun laskeudut sen päälle.

Onko Deadwood-kolikkopelissä paras ilmaiskierrostoiminto?

Kyllä, käytettävissä on monia ilmaiskierrosominaisuuksia. Esimerkiksi Hunter-vaihtoehdossa voitot ovat pienempiä, mutta niiden tiheys on suurempi. Vastaavasti Gunslinger-vaihtoehdossa on enemmän pelissä, mutta palkinto on huomattavan suuri.

Voiko Deadwood-kolikkopeliä pelata ilmaiseksi?

Ehdottomasti! Voit pelata sitä täällä BETOssa, ja meillä on ilmainen demoversio Deadwood-kolikkopelistä odottamassa sinua.