VALIKKO
Haku
Kolikkopelit

Bounty Showdown Pelaa Ilmaiseksi

Bounty Showdown Slot Demo

Bounty Showdown Pelaa Ilmaiseksi
Pelaa nyt
Klikkaa tästä pelaamaan

Bounty Showdown toimijalta Fantasma Games

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Bounty Showdown Arvostelu LuokitustähtiLuokitustähti

Bounty Showdown Demo

Bounty Showdown kolikkopeli on mitä saat, kun yliluonnollinen teema sekoitetaan villin lännen teemaan. Liity rohkeiden cowboyjen ja cowgirlien joukkoon tässä WIld West -seikkailussa. Auta heitä metsästämään palkitsevia voittoyhdistelmiä 5x3-peliruudussa , joka tuottaa 10 voittolinjaa. Pelissä on Bounty Showdown ilmaiskierrostoiminto ja uudelleenpyöräytystoiminto.

Lue lisää tästä toiminnantäyteisestä pelistä Fantasma Games arvostelustamme ja kokeile sitä itse ilmaisen demon avulla, joka on saatavilla täällä BETO.comissa.


Julkaistu: 08.06.2021
Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti OFF
Maksimivoitto: X4761

Kirjoittanut: Kim Birch | Arvostelua päivitetty viimeksi: 15 toukokuu 2024 | Faktatarkistus, jonka on tehnyt: Jasmin Williams

SERTIFIOITU SERTIFIOITU
Kim Birch on voittanut ja hävinnyt maailman parhaita pokeriammattilaisia vastaan. Sen lisäksi, että Kim on pokerin ja blackjackin asiantuntija, hän on myös julkaissut kolme kirjaa. Tietoa toimijasta Kim Birch

BETO Slots -asiantuntijoiden arviot

Suosio

Luokitustähti
Luokitustähti

Uutuus

Luokitustähti
Luokitustähti

RTP %

Luokitustähti
Luokitustähti

Jackpotit

Luokitustähti
Luokitustähti

Tavat voittaa

Luokitustähti
Luokitustähti

Jännittävyys

Luokitustähti
Luokitustähti

Video: Pelattavuus & iso voitto

Pelaa nyt

Kolikkopeliominaisuudet

Bonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Hyödyt Hyödyt

Hyödyt

AvaaKorkealaatuinen grafiikka

AvaaMielenkiintoinen bonusominaisuus

AvaaSujuva pelattavuus

AvaaErityinen bonussymboli

AvaaLaitteiden välinen tuki

Haitat Haitat

Haitat

Sulje RTP ei ole kiinteä

Kolikkopelin tiedot

Kolikkopelit Tarjoaja Fantasma Games

Kolikkopelit Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti OFF

Kolikkopelit RTP% 96.16

Kolikkopelit Pelityyppi Kolikkopelit

Kolikkopelit Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Kolikkopelit Minimipanos 0.10

Kolikkopelit Enimmäispanos 100.00

Kolikkopelit Rullat 5

Kolikkopelit Rivit 3

Kolikkopelit Voittolinjat 10

Peliteemat

Villi länsi


Peliominaisuudet

Osto-ominaisuus Bonuspyörä Ilmaiskierrosten multiplier Uudelleenpyöritykset Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Hahmot

Cowboys


Pelaa Bounty Showdown ja koe cowboy-aiheiset symbolit.

Pelaa Bounty Showdown ja koe cowboy-aiheiset symbolit.

Bounty Showdown Kolikkopeli - Ammu voittokierroksia

Bounty Showdown on villi länsi -teemainen ilmaiskolikkopeli, jossa on seikkailullinen teema ja toiminnantäyteinen pelattavuus. Kun käynnistät pelin, videointro näyttää sinulle pienen lännenkaupungin, jossa on puurakennuksia ja aavikkotasankoja. Seikkailullisen visuaalisen ilmeen ja mukaansatempaavan välivideon perusteella Bounty Showdown on erinomainen iGaming-nimike, jossa on sujuvat animaatiot.

Bounty Showdown -kolikkopelissä on tavallinen 5x3-peliruutu , jossa pääset pelaamaan 10 eri voittolinjalla. Boosterit, kuten Bonus Skull Wildit, Bonus Double Re-Spins ja Showdown-ilmaiskierrokset, tekevät pelattavuudesta mielenkiintoisen, etkä pysty pian poistumaan peliruuduilta.

Loistavien boosterien ansiosta voit voittaa jopa 4 500-kertaisen voittosumman yhdellä pyöräytyksellä, mikä on varsin anteliasta.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Teema, suunnittelu ja symbolit

Teema & suunnittelu

Tyypillinen villi länsi -teemainen peli saa yliluonnollisen käänteen osoitteessa Bounty Showdown, ja lopputulos on aivan loistava. Yleinen juoni ja pelattavuus ovat erittäin mielenkiintoisia.

Vaarallisen näköiset pyssymiehet ovat Bounty Showdown-pelin vetonaula, ja niitä ilmestyy säännöllisesti ruudukkoon. Koko juoni perustuu herra Joe Bonesoniin, salaperäiseen pyssymieheen, jota länsimainen kostajaryhmä jahtaa kostaakseen ystävänsä puolesta, jonka asiantunteva pyssymies toi oikeuden eteen.

Kaikki toiminta tapahtuu pienessä tyypillisessä lännenkaupungissa, jonka rakennukset on tehty puulankuista. Ruudun vasemmalla puolella näkyy joukko cowboyta, jotka etsivät herra Joeta. Taivas näyttää kirkkaalta, ja näet kauniita pilviä leijumassa lännenkaupungin yllä.

Symbolit

Perus matalapalkkaisia symboleja Bounty Showdown -sivustolla merkitsevät A:sta J:hen kulkevat kuninkaalliset, jotka näkyvät yleisesti koko peliruudussa. Pelissä Bounty Showdown on myös 4 korkeapalkkaista symbolia, jotka ovat erilaisia rosvoja. Kallokasvoinen rosvo on ruudukon korkeimmin maksava symboli, joka voi antaa sinulle jopa 100-kertaisen voiton , jos saat 5-kertaisen yhdistelmän.

Bonus Wild -symboleita kuvaavat kultaiset kolikot, jotka korvaavat kaikki kolikkopelin tavalliset symbolit. Tämä Wild-symboli toimii myös tavallisena symbolina, jos saat vähintään 3 Wild-symbolia yhdistelmään. Saat 10-kertaisen, 25-kertaisen ja 100-kertaisen voiton 3, 4 ja 5 symbolin yhdistelmistä.

Tämä Bonus Wild käynnistää myös ilmaiskierrosominaisuuden, joten pidä silmällä kultakolikoita.

Gunslingers osoitteessa Bounty Showdown

Gunslingers osoitteessa Bounty Showdown's grid

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Bounty Showdown - Pelattavuus

Kuinka pelata

Ohjaus osoitteessa Bounty Showdown on suoraviivaista. Seuraa näitä perusaskeleita, niin pääset helposti peliin kiinni:

  1. Keskimmäinen painike laittaa rullat liikkeelle. Tutustu näihin vaihtoehtoihin ja tutustu ohjaukseen.
  2. Määritä panosmäärä, joka määrittää, kuinka suuria voittosi voivat olla. Sinun kannattaa valita panos huolellisesti.
  3. Käytä autoplay-vaihtoehtoa ja laita peli automaattiseen tilaan ja rentoudu.
  4. Oikeassa alakulmassa olevat kolme riviä näyttävät kolikkopelin voittotaulukon. Täältä saat tietoa voitoista, säännöistä ja erilaisista Boostereista.

Miten voit voittaa

Bounty Showdown peli toimii tavallisella voittolinjapohjaisella mekanismilla. Peliruudukko antaa sinulle 10 erilaista voittolinjaa, joille voit panostaa, ja voit saada voittoyhdistelmän mille tahansa näistä varmistaaksesi voiton. Mikä tahansa 3 samanlaista symbolia, jotka laskeutuvat vierekkäin, on voittoyhdistelmä.

Erikoisvillisymbolit osoitteessa Bounty Showdown ja pikavoittopalkinto

Erikoisvillisymbolit osoitteessa Bounty Showdown ja pikavoittopalkinto

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Bounty Showdown Bonusominaisuudet

Osoitteessa Bounty Showdown on 3 modifikaattoria, jotka antavat sinulle upean pelattavuuden. Tärkeimmät vahvistimet ovat uudelleenpyöräytykset ja ilmaiskierrostoiminto.

Tuplabonus uudelleenpyöräytystoiminto

Kun saat 2 Bonus Wild -symbolia samaan aikaan, käynnistät Double Bonus Re-Spin -toiminnon. Ensin rivivoitot maksetaan, ja sen jälkeen rullat, joilla on bonussymbolit, pysyvät paikoillaan.

Jäljelle jäävät rullat pyörivät sen jälkeen, jolloin sinulla on mahdollisuus saada toinen Bonus Wild -villipallo, joka aktivoi Showdown-ilmaiskierrosbonuksen.

Pelin jännittävät bonusominaisuudet Bounty Showdown

Pelin jännittävät bonusominaisuudet Bounty Showdown

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Erityinen Gatling-pyörä ja ilmaiskierrokset

Showdown-ilmaiskierrokset alkavat, kun saat kolme Bonus Wild -symbolia yhteen ruudukkoon. Voit saada nämä symbolit peruspelissä tai Double Bonus ReSpin -toiminnon kautta. Tämä kierros on pääviehätys. Mitä enemmän Bonus Wild -symboleita, sitä enemmän ilmaiskierroksia saat.

  • 3 Bonus Wildia antaa 10 ilmaiskierrosta
  • 4 Bonus Wildia antaa 15 ilmaiskierrosta
  • 5 Bonus Wildia antaa 20 ilmaiskierrosta

Kun saat Wild-symboleita, Gatling Wheel ilmestyy ruudukkoon. Pyörässä on 16 eri kammiota, ja niissä on numeroita 2:sta 100:aan. Voit pyöräyttää pyörää enintään kolme kertaa, ja näiden kolmen kierroksen numerot lasketaan yhteen.

Aina kun saat Bonus Wildin ruudukkoon ilmaiskierrosten aikana, kaikkien näiden kolmen numeron yhteenlaskettu arvo lisätään panoksesi summaan, ja voitat välittömän voiton. Nämä voitot annetaan tavallisten voittolinjavoittojen päälle. Jos esimerkiksi saat Gatling Wheel -pyörään 7, 5 ja 2, saat yhteensä 14 voittoa. Aina kun Bonus Wild -symboli osuu ruudukkoon, voitat välittömän voiton, jonka arvo on 14-kertainen panoksesi.

Kun saat näiden ilmaiskierrosten aikana 3, 4 tai 5 Wild-symbolia yhdessä, saat ylimääräiset 3, 4 tai 5 ilmaiskierrosta. Lisäilmaiskierrosten lisäksi saat myös toisen mahdollisuuden Gatling Wheel -pyörään. Ilmaiskierrosten määrää ei ole rajoitettu, ja voit pelata niin kauan kuin onni suosii.

Bonusosto-ominaisuus

Jos et halua odottaa, että bonukset laukeavat itsestään, meillä on sinulle hyviä uutisia. Voit halutessasi ostaa bonuskierroksen maksamalla 80-kertaisen panoksen arvoisen palkkion.

Paina Spin-painiketta ja voita Bounty Showdown

Paina Spin-painiketta ja voita Bounty Showdown's muhkeat voitot.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Bounty Showdown RTP, varianssi ja suurin voitto

Bounty Showdown on keskisuuri tai suuri pelivarianssipeli, jossa voit nauttia 96,16 %:n RTP:stä. Huomaa, että Bounty Showdown RTP nousee 97,12 %: iin, jos päätät ostaa ilmaiskierrosominaisuuden.

Voit saada jopa 4 500-kertaisen voiton yhdellä pyöräytyksellä maksimipanoksella, mikä on kohtuullisen suuri jackpot.

Suuret voitot Bounty Showdown

Suuret voitot Bounty Showdown

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Bounty Showdowntupakoinnin tuomio

Bounty Showdown on videokolikkopeli, jossa on rikas tarina ja mukaansatempaava grafiikka. Peli tarjoaa vahvan pelattavuuden palkitsevilla Boostereilla, ja viihdytät itseäsi pitkään.

Visuaalisille elementeille on annettu karu ja villi ilme, ja pelattavuus tuntuu enemmänkin toimintaelokuvalta, joka kertoo cowboyista ja rosvoista. Boosterit varmistavat, että pelattavuus pysyy räjähtävänä, ja saat monia mahdollisuuksia saada rasvaisia ja mehukkaita voittoja.

Ilmaiskierroskierros on tärkein toiminto, jossa Gatling Wheel ilmestyy ruudulle päättämään mahdollisista välittömistä voitoistasi. Kolikkopelin erikoissymboli on Bonus Wild, joka toimii sekä scatterina että wild-symbolina.

Voittoja voi voittaa jopa 4 500-kertaisen kokonaispanoksesi verran Bounty Showdown yhdellä pyöräytyksellä, mikä on aika kelpo voitto. Upeiden bonusominaisuuksien ja mukaansatempaavien grafiikoiden ansiosta Bounty Showdown on loistava nettikolikkopelivaihtoehto, ja suosittelemme sitä lämpimästi.

Koska varianssiluokitus on keskisuuri tai korkea, suosittelemme pyörittämään rullia pienellä panoksella, sillä voitot eivät tule olemaan kovin säännöllisiä. Jos kuitenkin pelaat suurella pelikassalla, siitä ei tule mitään ongelmaa.

Ilmaisen demoversion ja muita uusia kolikkopelejä löydät täältä BETO.comista.

NuoliNuoliTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Usein kysytyt kysymykset - Bounty Showdown UKK:t

Mikä on korkein voitto osoitteessa Bounty Showdown? Nuoli Nuoli

Korkein mahdollinen voittosumma, jonka voit saada Bounty Showdown -sivustolla yhden kierroksen aikana, on 4 500-kertainen panos. Tämä on suuri jackpot-koko pelissä, jossa on keskisuuri tai suuri varianssi.

Mikä on Bounty Showdown:n varianssi ja RTP? Nuoli Nuoli

Bounty Showdown on keskisuuri tai suuri varianssipeli, jonka RTP on 96,16 %. Huomaa, että RTP nousee 97,12 %:iin, kun ostat ilmaiskierroksen.

Saanko ilmaiskierroksia osoitteessa Bounty Showdown? Nuoli Nuoli

Kyllä, mahtava ilmaiskierroskierros odottaa sinua osoitteessa Bounty Showdown, jossa voit voittaa jopa 20 ilmaiskierrosta.

Mikä on Double Bonus Respin -toiminto osoitteessa Bounty Showdown? Nuoli Nuoli

Bounty Showdown on ainutlaatuinen modifiointimahdollisuus, joka aktivoituu, kun saat kaksi Bonus Wildia yhden kierroksen aikana.

Voinko kokeilla Bounty Showdown kolikkopeliä ilmaiseksi? Nuoli Nuoli

Bounty Showdowndemo on saatavilla täällä BETO.com-sivustolla. Käytä tätä ilmaista versiota tutustuaksesi peliin yksityiskohtaisesti.