VALIKKO

Uudet ilmaiset kolikkopelit syyskuu 2023


Tutustu kolikkopelien demoversioihin alla

Syyskuu on alkanut hienosti useilla houkuttelevilla ja seikkailullisilla nettisloteilla. Vapauta tulen ja jään täysi voima Stormforged-kolikkopelissä, joka perustuu norjalaiseen mytologiaan. Astu sokerin maailmaan, jossa sokerikarhut, kuppikakut, karkit ja monet muut herkut odottavat sinua Sugar Rush -kolikkopelissä. Katso, kuinka lihaksikkaat eläimet rakentavat lihaksia ja jakavat massiivisia voittoja Beast mode -kolikkopelissä osoitteessa Relax Gaming. Syyskuu tarjoaa upeita kolikkopelejä. Voit kokeilla niitä alta.

Kirjoittanut: Jasmin Williams | Arvostelua päivitetty viimeksi: syyskuu 2023

Greedy Wolf toimijalta Pragmatic Play

Greedy Wolf -kolikkopeli on toinen jännittävä kolikkopeli, joka perustuu tarinaan The Three Little Pigs. Tämä kolikkopeli on saanut paljon vaikutteita maalla pelattavasta Huff N' Puff -kolikkopelistä, mutta kuka voi syyttää Pragmatic Play:a siitä, että se on ottanut inspiraatiota upeasta kolikkopelistä? Tässä kolikkopelissä on 5x4-asettelu ja 20 voittolinjaa, mikä ei ole mitään ihmeellistä. Hullua ovat ominaisuudet, kuten Respins, taatut voitot ja ilmaiskierrokset, joissa on erityinen twisti.

Tässä Greedy Wolf -kolikkopeliarvostelussa ymmärrämme, riittääkö voittokaavan käyttäminen voiton saamiseen vai ei.

Fat Banker toimijalta Push Gaming

Fat Banker -kolikkopeli on saapunut tekemään sinusta rikkaamman kuin villein mielikuvituksesi. Tässä ylellisessä kolikkopelissä on 6x6-asettelu ja 50 voittolinjaa. Fat Bankerilla ei ole pulaa rahasta, eikä vastaavasti tällä kolikkopelillä ole pulaa ominaisuuksista. Siinä on wildit, Red Car -ominaisuus, Gold Car -ominaisuus, ilmaiskierroksia ja paljon muuta.

Tässä Fat Banker -kolikkopeliarvostelussa näemme, miksi sinun pitäisi olla osa Fat Bankerin rikasta ja ylellistä elämää. Ehkä ahneus ei olekaan huono asia.

Pirots toimijalta ELK Studios

Pirots-kolikkopeli perustuu fantasiaan papukaijoista, jotka pääsevät ihmisten edelle ja muuttuvat merirosvoiksi, jotka hallitsevat merta. Tämän kolikkopelin teema ei ole pelkästään epätavallinen, vaan myös sen ominaisuudet ja voittojen jakotapa ovat epätavallisia. Saat voittoja laskeutumalla symboleja lintujen lähelle, ja linnut keräävät symboleja laukaistakseen erilaisia toimintoja. Pelissä on myös ilmaiskierrosbonuskierros, joka voi kasvattaa voittojasi huomattavasti.

Tässä Pirots-kolikkopeliarvostelussa näemme, voivatko linnut todella olla hyviä merirosvoja ja auttaa sinua keräämään runsaasti aarteita.

Lamp Of Infinity toimijalta Reel Kingdom

Olet ehkä nähnyt tai kuullut Aladdinista, koska hahmoon perustuvat suositut elokuvat ja videopelit. Emme voi kieltää, etteikö Lamp Of Infinity -kolikkopeli vaikuttaisi olevan vahvasti Aladdinin tarinan inspiroima. Siinä on tavallinen 5x3-asettelu ja se tarjoaa 5 voittolinjaa voittojen luomiseen. Tärkeimmät ominaisuudet ovat ilmaiskierrokset, Ante-panos ja Osta ilmaiskierroksia -toiminto.

Tässä kattavassa Lamp of Infinity -kolikkopeliarvostelussa näemme, voiko tämä kolikkopeli täyttää toiveesi suurista voitoista vai ei.

Beast Mode toimijalta Relax Gaming

Katso, kuinka lihaksikkaat eläimet rakentavat lihaksia ja jakavat massiivisia voittoja Beast Mode -kolikkopelissä osoitteessa Relax Gaming. Tässä kolikkopelissä on 6x4-asettelu ja 4 096 tapaa voittaa. Siinä on 3 erilaista ilmaiskierrosta, joissa on laajenevia wildeja, mysteerisymboleita ja kertoimia . Satunnainen Mystery Spin -toiminto pitää sinut kiireisenä peruspelissä.

Jo pelkkä vilkaisu tähän kolikkopeliin osoitti meille, että se on todella poikkeuksellinen, joten olemme innostuneita tutkimaan sitä tarkemmin tässä Beast Mode -kolikkopeliarvostelussa.

Sugar Rush 2015 toimijalta Pragmatic Play

Astu sokerin maailmaan, jossa sokerikarhut, kuppikakut, karkit ja monet muut herkut odottavat sinua Sugar Rush -kolikkopelissä. Tämä kolikkopeli tarjoaa sinulle 5 rullaa, 3 riviä ja 20 voittolinjaa. Tässä makeassa kolikkopelissä symbolivoitot ovat korkeat, ja pääominaisuudet voivat helposti jakaa suuria voittoja. Pääominaisuudet ovat bonuskierros ja ilmaiskierrokset. Tässä Sugar Rush -kolikkopelin arvostelussa ymmärrät, miten ominaisuudet ja kaikki muu toimii. Kun olet lukemisen jälkeen valmis, tiedät, kuinka loistava tämä kolikkopeli on. Tämä täysimittainen arvio kirjoittajalta Jasmin Williams analysoi uuden pelin Sugar Rush 2015, ja me BETOlla ehdotamme sen lukemista täydessä mitassaan koko postauksessa.

Stormforged toimijalta Hacksaw Gaming

Vapauta tulen ja jään täysi voima Stormforged-kolikkopelissä, joka perustuu norjalaiseen mytologiaan. Tässä kolikkopelissä on 5x4-asettelu ja 14 voittolinjaa. Tärkeimmät nähtävyydet ovat vastakkaiset ominaisuudet, joissa on Sticky Wildit ja Storm Reels -rullat. Moninkertaistajat, välittömät rahapalkinnot ja helpot suuret voitot odottavat niitä, jotka pelaavat tätä peliä.

Ennen kuin nappaat miekkasi ja valmistaudut taisteluun, selitämme tässä Stormforged-kolikkopeliarvostelussa, kuinka hyvä tämä kolikkopeli on.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Suositellaan sinulle