VALIKKO
Haku

Uudet ilmaiset kolikkopelit elokuu 2023


Tutustu kolikkopelien demoversioihin alla

Elokuu tarjoaa paljon häikäisevillä ja laadukkailla slottikoneilla. Sukella räjähtävien bonusten ja käteisvarojen tuliseen valtakuntaan Northern Lights Studiosin ylläpitämässä God of Fire -nettikolikkopelissä. Story of The Samurai The Last Ronin -kolikkopeli antaa sinulle mahdollisuuden omaksua sisäinen samurai ja saada valtavia voittoja. Book of Tribes -kolikkopeli antaa sinulle mahdollisuuden liittyä atsteekkien heimoon ja saada osuutesi heidän aarteistaan. Elokuu tuo mukanaan paljon verkossa pelattavia kolikkopelejä. Hyppää peleihin alta.

Kirjoittanut: Jasmin Williams | Arvostelua päivitetty viimeksi: elokuu 2023

Sticky Bees toimijalta Pragmatic Play

Pääset makeiden voittojen makuun Sticky Bees -kolikkopelissä osoitteessa Pragmatic Play. Tässä kolikkopelissä on 7x7-asettelu ja mahdollisuus saada voittoja missä tahansa, joten voittolinjojen määrä ei rajoita sinua. Sticky Bees -kolikkopelin ominaisuuksia ovat Tumble-ominaisuus, merkityt paikat ja Super Wildit, ilmaiskierroskierros ja Osta ilmaiskierroksia -toiminto.

Tässä Sticky Bees -kolikkopeliarvostelussa selitetään tämän kolikkopelin jokainen ominaisuus sekä tämän kolikkopelin pelaamisen ainutlaatuiset edut.

Expansion! toimijalta Betsoft

Expansion! -kolikkopeli sopii niille, jotka pitävät avaruuden tutkimisesta, avaruusolennoista ja maailmankaikkeuden mysteerien selvittämisestä. Jos et ole kiinnostunut mistään näistä, voit silti nauttia tästä kolikkopelistä, koska se on niin hauska. Tässä kolikkopelissä on 5x4-asettelu, ja se tarjoaa 30 voittolinjaa, joiden avulla voit luoda voittoja. Ominaisuuksia ovat pinotut mysteerisymbolit, suuntaavat wildit, ilmaiskierrokset ja bonusosto-ominaisuus.

Tässä Expansion! Kolikkopeliarvostelussa lähdet avaruusseikkailuun, johon liittyy avaruusolentoja. Kiinnitä turvavyöt ja aloitetaan!

Dead Canary toimijalta Nolimit City

Dead Canary -kolikkopeli perustuu outoon tarinaan vihaisesta kääpiöstä, joka etsii rakkautta. Hyvä uutinen on, että tämä kolikkopeli on täynnä räjähdyksiä, tuottoisat ominaisuudet ja Max Win, joka räjäyttää tajuntasi. Alussa rullat ovat tukossa, mutta voittoyhdistelmät voivat avata ne. Merkittäviä ominaisuuksia, joita tässä tarjotaan, ovat Wild Mining, xBomb Wild Multiplier, xBET ja Canary Free Spins.

Tässä Dead Canaryn arvostelussa näet, miksi tästä kolikkopelistä voi tulla nopeasti yksi suosikkikolikkopeleistäsi.

Money Train 3 toimijalta Relax Gaming

Money Train 3 -kolikkopeli on upea lisäys Relax Gaming Money Train -sarjaan. He ovat kaksinkertaistaneet jännityksen ja voittomahdollisuudet tässä kolikkopelissä, joka ylittää odotuksesi. Siinä on 5x4-asettelu 40 voittolinjalla. Bonusten osalta siinä on Respins-kierros, Money Cart -bonuskierros, jossa on useita jännittäviä modifikaattoreita, ja Buy-ominaisuus.

Tässä Money Train 3 -kolikkopeliarvostelussa tutustut tämän kolikkopelin tarjoamiin ominaisuuksiin ja ymmärrät, miksi se saattaa olla yksi parhaista kolikkopeleistä, joita on koskaan tehty.

Book Of Tribes toimijalta Spinomenal

Book Of Tribes -kolikkopeli antaa sinulle mahdollisuuden liittyä atsteekkien heimoon ja saada osuutesi heidän aarteistaan. Tässä kolikkopelissä, jossa on 5 rullaa ja 3 riviä, saat voittoja 10 voittolinjalla. Voit voittaa jopa 5 000-kertaisesti panoksesi tässä yksinkertaisessa kolikkopelissä. Scatter-wildit ja ilmaiskierrokset laajenevine symboleineen ovat ominaisuuksia, jotka antavat sinulle uskomattomia voittoja.

Tässä Book of Tribes -kolikkopeliarvostelussa selitetään yksityiskohtaisesti kaikki, mitä sinun tulisi tietää tästä kolikkopelistä. Kaikki epäilyksesi selvitetään täällä, joten lue loppuun asti.

Story Of The Samurai The Last Ronin toimijalta Spinomenal

Story Of The Samurai The Last Ronin -kolikkopeli antaa sinulle mahdollisuuden omaksua sisäinen samurai ja saada valtavia voittoja. Tässä siistissä samurai-kolikkopelissä on 6x3-asettelu ja 25 voittolinjaa. Ilmaiskierrokset, uudelleenpyöräytykset, mysteerisymbolit ja bonuspeli ovat eksklusiivisia ominaisuuksia, joista voit nauttia tässä pelissä.

Ominaisuuksien yhdistelmä vaikuttaa erittäin tuottoisalta, mutta näemme kuinka tehokkaita ne ovat tässä Story of The Samurai The Last Ronin -kolikkopelin arvostelussa.

God of Fire toimijalta Northern Lights Gaming

Sukella räjähtävien bonusten ja käteisvarojen tuliseen valtakuntaan Northern Lights Studiosin ylläpitämässä God of Fire -nettikolikkopelissä.

Tämä 5x3-ruudukkomatriisiin perustuva kasinokolikkopeli tarjoaa huikeat 60 miljoonaa voittomahdollisuutta, joiden avulla voit kasata isoja palkintoja. Pelaa nyt ja voita hienoja palkintoja jopa 18 000-kertaisen kokonaispanoksen arvosta.

Lue lisää kattavasta arvostelustamme God of Fire -kolikkopelistä.

The Forbidden Tomb toimijalta Nucleus Gaming

Uskaltaudu vaaralliseen hautaan ja etsi massiivinen aarre ja pyramidin jäänne The Forbidden Tomb kolikkopelissä.

Mystiset kompassit ovat avain aarteen avaamiseen perusslotissa. Valmistaudu innovatiiviseen ja jännittävään pelattavuuteen tässä pelissä, jossa symbolit voivat muuttua wild-symboleiksi ja ilmaiskierroksiksi.

Nucleus Gaming on luonut tämän pelin, jossa on ainutlaatuinen vetovoima. Selitämme kaiken tässä kolikkopeliarvostelussa. Lue loppuun asti varmistaaksesi, ettet missaa mitään tärkeää.

Freeway 7 toimijalta ELK Studios

Nauti seikkailusta tien päällä klassisella teemalla Freeway 7 -kolikkopelissä. Tämä peli tarjoaa sinulle klassisen ulkoasun, jossa on 3 kiekkoa ja 3 riviä . Kuitenkin 17 voittolinjaa ovat miellyttävä yllätys. Respinejä ja ilmaiskierroksia kertoimilla tarjotaan, joten voit nauttia nykyaikaisista ominaisuuksista klassisella teemalla.

Tässä Freeway 7 -kolikkopeliarvostelussa selitämme, miten tämä peli toimii, ja selvitämme mahdolliset epäilyksesi. Pysy täällä ja ota selvää, miten Freeway Seven -kolikkopeli vertautuu muihin kolikkopeleihin.

NuoliNuoliTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Suositellaan sinulle