VALIKKO
Haku
Kolikkopelit

Stormforged Pelaa Ilmaiseksi

Stormforged Slot Demo

Stormforged Pelaa Ilmaiseksi
Pelaa nyt
Klikkaa tästä pelaamaan

Stormforged toimijalta Hacksaw Gaming

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Stormforged Arvostelu LuokitustähtiLuokitustähti

Stormforged Demo

Vapauta tulen ja jään täysi voima Stormforged-kolikkopelissä, joka perustuu norjalaiseen mytologiaan. Tässä kolikkopelissä on 5x4-asettelu ja 14 voittolinjaa. Tärkeimmät nähtävyydet ovat vastakkaiset ominaisuudet, joissa on Sticky Wildit ja Storm Reels -rullat. Moninkertaistajat, välittömät rahapalkinnot ja helpot suuret voitot odottavat niitä, jotka pelaavat tätä peliä.

Ennen kuin nappaat miekkasi ja valmistaudut taisteluun, selitämme tässä Stormforged-kolikkopeliarvostelussa, kuinka hyvä tämä kolikkopeli on.


Julkaistu: 30.03.2023
Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON
Maksimivoitto: X12500

Kirjoittanut: Kim Birch | Arvostelua päivitetty viimeksi: 13 toukokuu 2024 | Faktatarkistus, jonka on tehnyt: Jasmin Williams

SERTIFIOITU SERTIFIOITU
Kim Birch on voittanut ja hävinnyt maailman parhaita pokeriammattilaisia vastaan. Sen lisäksi, että Kim on pokerin ja blackjackin asiantuntija, hän on myös julkaissut kolme kirjaa. Tietoa toimijasta Kim Birch

BETO Slots -asiantuntijoiden arviot

Suosio

Luokitustähti
Luokitustähti

Uutuus

Luokitustähti
Luokitustähti

RTP %

Luokitustähti
Luokitustähti

Jackpotit

Luokitustähti
Luokitustähti

Tavat voittaa

Luokitustähti
Luokitustähti

Jännittävyys

Luokitustähti
Luokitustähti

Video: Pelattavuus & iso voitto

Pelaa nyt

Kolikkopeliominaisuudet

Bonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Hyödyt Hyödyt

Hyödyt

AvaaMaksimivoitto on 12,500x panoksesi arvosta

AvaaSticky Stacked Wildit ilmaiskierroksilla

AvaaPortaalikertoimet jopa 200-kertaisina peruspelissä

AvaaBonus Osto-ominaisuus

AvaaIlmaiskierroksia voidaan jatkaa

Haitat Haitat

Haitat

Sulje Korkea volatiliteetti

Kolikkopelin tiedot

Kolikkopelit Tarjoaja Hacksaw Gaming

Kolikkopelit Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON

Kolikkopelit RTP% 94.28

Kolikkopelit Pelityyppi Kolikkopelit

Kolikkopelit Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Kolikkopelit Minimipanos 0.10

Kolikkopelit Enimmäispanos 100.00

Kolikkopelit Rullat 5

Kolikkopelit Rivit 4

Kolikkopelit Voittolinjat 14

Peliteemat

Viikingit


Peliominaisuudet

Satunnainen kertoja Osto-ominaisuus Ilmaiset lisäkierrokset Stack Tarttuvat wildit Laajenevat symbolit RTP-väli Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset


Nauti ilmaiskierroksista Sticky Wildsin kanssa Stormforged-nettikolikkopelissä.

Nauti ilmaiskierroksista Sticky Wildsin kanssa Stormforged-nettikolikkopelissä.

Tervetuloa Stormforged Online Slot by Hacksaw Gaming

Stormforged-kolikkopeli kiinnostaa pelaajia eri elementtejä yhdistelevän teemansa ansiosta, mutta upeat ominaisuudet saavat heidät jäämään. Kaksi erilaista bonuspeliä ovat Surtur's Vengeance -bonuspeli ja Warriors of the Storm -bonusominaisuus. Molemmat bonukset ovat kovia jätkiä, ja on vaikea sanoa, kumpi niistä on tuottoisampi.

Pelin ulkoasu, jossa on 5 kiekkoa, 4 riviä ja 14 voittolinjaa, on hieno. Ehkä voittolinjoja olisi pitänyt lisätä enemmän, mutta tämän pelin tuotot ovat loistavat. Mahdollisuus ostaa mikä tahansa haluamasi bonus on mukana, jotta voit tutustua ominaisuuksiin heti. Max Win tulee yllättämään sinut, mutta puhumme siitä myöhemmin.

Ilmaiskierrosten lisäksi peruspeli tarjoaa sinulle mahdollisuuden avata portteja, jotka toimivat wildina, ja nauttia myös kertoimista ja välittömistä rahapalkinnoista. Tutkittavaa riittää, joten aloitamme tutkimalla tämän kolikkopelin teemaa ja grafiikkaa.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Viikinkiteema ja virheetön suunnittelu

Teema ja suunnittelu

Norjalainen mytologia on kiehtovaa ja täynnä jumalia ja petoja, jotka ovat inspiroineet useita elokuvia ja videopelejä. Tässä kolikkopelissä on viikinkisotureita, Surtur ja eläimiä, kuten susia ja korppeja, joilla on tärkeä rooli norjalaisessa mytologiassa. Jopa Midgårdin ja Muspelheimin eri valtakuntia tutkitaan tässä pelissä.

Alussa näet Midgardin taustalla, ja se on jäinen, koska valtakunta alkoi jäätyä, kun Ragnarok (maailmanloppu norjalaisessa mytologiassa) oli lähellä. Surtur on Ragnarökin keskeinen hahmo, ja hän näkyy taustalla Surtur's Vengeance -ominaisuuden taustalla, kun lopulta aktivoit sen.

Mytologiaan perustuvassa kolikkopelissä taustamusiikin piti olla eeppistä, ja se onkin eeppistä ja erittäin nautittavaa. Ylimääräiset äänitehosteet, kuten ääni, joka soi, kun Surtur-symboli osuu kohdalle, tekevät pelikokemuksesta entistäkin mukaansatempaavamman.

Symbolit

Korkeaa voittoa tuottavat symbolit ovat susi, korppi, vuohi, viikinkikypärä, kirves ja miekat kilvellä. Korkeapalkkaiset symbolit maksavat sinulle 10x - 50x panoksestasi, kun saat viisi samanlaista voittoyhdistelmää. Matalapalkkaiset korttisymbolit maksavat 4x-6x panoksestasi, kun saat viisi voittoyhdistelmää.

Viikinkien pää ja Surturin pää toimivat scattereina, ja wild-symbolina on kivelle kaiverrettu "W", jossa on norjalaisia symboleja.

Nauti Wild Portals ja Sticky Wildit Surtur

Nauti Wild Portals ja Sticky Wildit Surtur's Vengeance -bonuksessa.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Kuinka pelata Stormforged-kolikkopeliä

Ymmärrämme nyt, miten tätä kolikkopeliä voi pelata valituilla nettikasinoilla.

 • Kierrokset käynnistyvät oikealla puolella olevalla valkoisella kaarevalla nuolella varustetulla painikkeella tai välilyöntinäppäimellä.
 • Plus- ja miinuspainikkeet muuttavat panoksesi arvoa. Pienin panosarvo on 0,10 euroa ja suurin panosarvo on 100 euroa.
 • Pieni painike oikeassa alareunassa auttaa sinua tekemään 10-1000 kierrosta automaattiohjauksella lisäasetuksilla.
 • Valikkoon pääsee klikkaamalla kolmea vaakasuoraa viivaa. Valikon avaamisen jälkeen löydät ääni-, musiikki-, super turbo, turbo ja info-vaihtoehdot.
 • Napsauta info, jos haluat ymmärtää ominaisuuksia ja nähdä, kuinka paljon symbolit maksavat.
Kolossaaliset voitot ovat yleisiä bonuksissa

Kolossaaliset voitot ovat yleisiä bonuksissa

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Addiktoivat bonusominaisuudet

Tässä kolikkopelissä on monia ominaisuuksia, jotka hämmästyttävät ja hyödyttävät sinua, kuten portit peruspelissä ja ilmaiskierrokset, joissa on villit rullat. Ymmärrämme nyt, miten kaikki toimii.

Portit Muspelheimiin

Hand of Surturin scatter-symboli aktivoituu, jos se pystyy aktivoitumalla luomaan vähintään yhden voittavan yhdistelmän. Kun se aktivoituu, se repeää alaspäin rullan alareunaan ja luo portaalin, joka toimii kuten tavalliset kolikkopelin wild-symbolit.

Kun Surturin käsi repii wild-symbolin läpi, se paljastaa kertoimen, jonka arvo on 2x-200x ja jota sovelletaan kaikkiin voittoihin, joissa portaali on mukana. Jos voittoon liittyy useampi kuin yksi kerroin, ne lasketaan yhteen ja sovelletaan sitten voittoarvoon.

Surturin käsi voi myös repiä aarrearkku-symboleita ja antaa sinulle välittömän käteispalkinnon. Käteispalkinto on arvoltaan 5x - 2 500x panoksesi arvoinen. Nyt saatat ihmetellä, mitä tapahtuu, jos Surturin käsi tuhoaa Wild- ja Aarrearkku-symbolin yhtä aikaa. Siinä tapauksessa Wildin kerroin pätee aarrearkusta voitettuun käteispalkintoon.

Surturin kosto -bonusominaisuus

Tämä onilmaiskierrosbonus, joka aktivoituu, kun vähintään kolme Surtur-symbolia laskeutuu rullille. Tässä kerrotaan, kuinka monta kierrosta voit saada riippuen scatterien määrästä:

 • 3 Surtur-scatteria: 10 ilmaiskierrosta
 • 4 Surtur-scatteria: 12 ilmaiskierrosta
 • 5 Surtur Scatteria: 14 ilmaiskierrosta

Ensimmäisestä rullalle osuvasta Wild-symbolista tulee Sticky Wild -symboli, ja se pysyy siellä, kunnes toiminto päättyy. Jos wild-symboleita on olemassa bonuksen käynnistyessä, ne alkavat olla Sticky Wild -symboleina bonuksessa.

Tärkeä sääntö on, että kullakin rullalla voi olla vain yksi Sticky Wild -symboli, etkä voi laskeutua kyseiselle rullalle yhtään ylimääräistä Wild-symbolia.

Tässä bonuksessa on myös Ice Brand Scatter, joka luo portin Midgardiin (joka toimii Wild-symboleina), kun se voi luoda vähintään yhden voiton. Kun tämä Scatter aktivoituu, jäinen miekka viiltää alaspäin ja tuhoaa kaikki tielleen osuvat Wildit tai aarrearkut. Toimintatapa on sama kuin Portal to Muspelheimissa.

Voit saada 2-8 lisäkierrosta ilmaiskierroksia saamalla 2-5 Surtur-symbolia tämän bonuksen aikana.

Warriors of the Storm -bonusominaisuus

Saavuttamalla kolme viikinkiscatter-symbolia peruspelissä saat tämän ilmaiskierrostilan. Tässä on erittely siitä, miten se toimii:

 • 3 viikinkisymbolia: 10 ilmaiskierrosta
 • 4 viikinkisymbolia: 12 ilmaiskierrosta
 • 5 viikinkisymbolia: 14 ilmaiskierrosta

Tässä bonuksessa, kun Hammer of Thor Scatter -symboli laskeutuu rullalle, rulla muuttuu Storm Reeliksi, joka pysyy siellä kunnes bonus päättyy. Myrskyrullat ovat täydellisiä Wild-rullia, jotka voivat korvata kaikki tavalliset symbolit.

Jokaisella kierroksella Wild Storm Reels -rullilla näkyy joko viikinkisoturi tai raivoisa myrsky. Pelissä voi esiintyä kolme erilaista viikinkisoturia, joilla on kerroinarvo, jota sovelletaan kaikkiin voittoihin, joissa on mukana myrskyrulla. Tässä ovat eri sotureiden kerroinarvot:

 • Rogue: 2x-5x
 • Shieldmaiden: 6x - 10x
 • Berserker: Bersererseri: 15x - 200x

Kun myrskykiekko paljastaa myrskyn, koko myrskykiekko pysyy paikallaan nykyisen kierroksen ajan ja siirtyy sitten yhden rullan vasemmalle, kun seuraava ilmaiskierros alkaa. Myrskyrulla voi työntää muita tiellään olevia myrskyrullia vasemmalle, mutta ei voi liikkua, jos ylimääräistä tilaa ei ole.

Voit saada 2-8 ylimääräistä ilmaiskierrosta saamalla 2-5 viikinkisymbolia.

Bonusosto-ominaisuus

Tässä on erilaisia bonusominaisuuksia, joita voit ostaa suoraan:

 • BonusHunt FeatureSpins (96,27 % RTP): Kolminkertaista panoksesi arvo ja lisää mahdollisuuksiasi käynnistää bonus 5-kertaisesti.
 • 2 Hands of Surtur FeatureSpins (96,35 % RTP): Saat 20-kertaisella panoksellasi taatusti 2 Hand of Surtur -symbolia.
 • 3 Hands of Surtur FeatureSpins (96,43 % RTP): Saat taatusti 3 Hand of Surtur -symbolia 50-kertaisella panoksellasi.
 • Surturin kosto (96,24 % RTP): Maksa 100x panoksestasi saadaksesi vähintään 10 ilmaiskierrosta, joissa on laajenevia Wild-portaaleja ja Sticky Wild -villisyyksiä
 • Surtur's Fury (96,29 % RTP): Maksa 200x panoksestasi käynnistääksesi Surtur's Vengeance -bonuksen, jossa on vähintään 12 kierrosta ja yksi Sticky Wild -symboli.
 • Warriors of the Storm -ominaisuus (96,34 % RTP): Maksa 200x panoksesi verran saadaksesi vähintään 10 ilmaiskierrosta, joissa on Storm Reels -myrskykiekot
Tämän kolikkopelin teema vaihtelee nopeasti eri maailmojen välillä...

Tämän kolikkopelin teema vaihtelee nopeasti eri maailmojen välillä...

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP, volatiliteetti ja maksimivoitto

Tämän pelin RTP on 96,41 %, mikä on huomattavasti keskimääräistä korkeampi.

Tämän kasinopelin varianssi on korkea, ja joidenkin ominaisuuksien ostaminen voi antaa sinulle erittäin korkean varianssin. Tämä tarkoittaa, että voitot eivät voi olla usein, mutta ne voivat olla massiivisia.

Maksimivoitto on 12 500x panoksesi, mikä on tarpeeksi hyvä innostamaan ketä tahansa ja saamaan hänet kokeilemaan tätä kolikkopeliä.

Nauti laajenevista portaaleista, villeistä myrskyrullista ja muusta Stormforged-nettikolikkopelissä.

Nauti laajenevista portaaleista, villeistä myrskyrullista ja muusta Stormforged-nettikolikkopelissä.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Onko Stormforged Online Slot sen arvoinen?

Stormforged-kolikkopeli tarjoaa varmasti kiehtovaa pelattavuutta, sillä siinä on kaksi tehokasta ilmaiskierrosta ja paljon toimintaa peruspelissä. Jos olet kärsimätön, voit ostaa bonuksia ja jopa nauttia joissakin tapauksissa korkeammasta RTP:stä. On selvää, että Hacksaw Gaming slots on nähnyt paljon vaivaa tämän kolikkopelin luomiseen.

Warriors of the Storm on tämän pelin tehokkain ominaisuus, sillä pinotut wildit moninkertaistajineen voivat taata massiivisia voittoja. Kuvittele saavasi kaksi Stacked Wildia ominaisuuden ajaksi kahdelle ensimmäiselle rullalle. Tästä bonuksesta voi saada maksimivoitot, joten älä aliarvioi sitä.

Surtur's Vengeance -ominaisuus ei ole lainkaan huono. Se ei ole yhtä palkitseva kuin muunlaiset ilmaiskierrokset, mutta se voi silti käyttää Sticky Wildien ja Wild-portaalien voimaa tuottaakseen voittoja, joiden arvo on useita satoja kertoja panoksesi. Lisäksi tämä on yksi niistä kolikkopeleistä, joissa voit saada maksimivoiton peruspelissä käyttämällä aarrearkkuja, Wild-symboleita ja Surturin käsi -symbolia.

Jos haluat pelata Stormforgedia oikealla rahalla, käy täällä BETOssa suositelluilla kasinoilla, joissa saat avokätisen tervetuliaisbonuksen ja paljon hauskaa.

NuoliNuoliTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Stormforged Slot - usein kysytyt kysymykset

Kuinka suuri on maksimivoitto Stormforged-nettikolikkopelissä? Nuoli Nuoli

Voit voittaa tätä peliä pelaamalla enimmillään 12 500 kertaa panoksesi verran. Olemme tyytyväisiä suurimpaan voittoon, sillä se on suurempi kuin useimmissa ilmaiseksi pelattavissa kolikkopeleissä.

Mikä on Stormforged-kolikkopelin RTP ja volatiliteetti? Nuoli Nuoli

RTP on 96,41 %, mutta saat erilaisia RTP-arvoja, kun käytät bonusosto-ominaisuutta, ja olemme jo maininneet ne edellä. Varianssi on korkea, mutta se on hyvä asia, kun otetaan huomioon tämän pelin potentiaali.

Onko Stormforged-kolikkopelissä ilmaiskierroksia? Nuoli Nuoli

Kyllä, voit nauttia kahdesta erityyppisestä ilmaiskierroksesta, joissa on pinottuja wildeja, sticky wildeja, kertoimia, wild-portaaleja ja paljon muuta.

Miten Portals to Muspelheim -ominaisuus toimii Stormforged-videokolikkopelissä? Nuoli Nuoli

Surturin käsi -symboli voi repiä sen alapuolella olevan rullan osan ja luoda Wild-portaalin, jos portaalin luominen johtaa voittoon. Se voi myös olla vuorovaikutuksessa Wild-symbolien tai aarrearkkujen kanssa kasvattaakseen voittojasi.

Onko Stormforged-kolikkopeli huijaus? Nuoli Nuoli

Ei, Hacksaw Gaming (tämän pelin kehittäjällä) on runsaasti lisenssejä, mukaan lukien Maltan peliviranomaisen lisenssi, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, että tämä kolikkopeli olisi huijaus.

Onko mahdollista pelata Stormforged-kolikkopeliä ilmaiseksi? Nuoli Nuoli

Kyllä, voit nauttia kahdesta erityyppisestä ilmaiskierroksesta, Wild-portaaleista, Sticky Wildista, kertoimista ja muusta pelaamalla Stormforged-kolikkopelin ilmaista demo-tilaa täällä BETOssa.