VALIKKO
Haku
Kolikkopelit

Lamp Of Infinity Pelaa Ilmaiseksi

Lamp Of Infinity Slot Demo

Lamp Of Infinity Pelaa Ilmaiseksi
Pelaa nyt
Klikkaa tästä pelaamaan

Lamp Of Infinity toimijalta Reel Kingdom

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Lamp Of Infinity Arvostelu LuokitustähtiLuokitustähti

Lamp Of Infinity Demo

Olet ehkä nähnyt tai kuullut Aladdinista, koska hahmoon perustuvat suositut elokuvat ja videopelit. Emme voi kieltää, etteikö Lamp of Infinity -kolikkopeli vaikuttaisi olevan vahvasti Aladdinin tarinan inspiroima. Siinä on tavallinen 5x3-asettelu ja se tarjoaa 5 voittolinjaa voittojen luomiseen. Tärkeimmät ominaisuudet ovat ilmaiskierrokset, Ante-panos ja Osta ilmaiskierroksia -toiminto.

Tässä kattavassa Lamp of Infinity -kolikkopeliarvostelussa näemme, voiko tämä kolikkopeli täyttää toiveesi suurista voitoista vai ei.


Julkaistu: 11.05.2023
Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON
Maksimivoitto: X5000

Kirjoittanut: Kim Birch | Arvostelua päivitetty viimeksi: 16 toukokuu 2024 | Faktatarkistus, jonka on tehnyt: Jasmin Williams

SERTIFIOITU SERTIFIOITU
Kim Birch on voittanut ja hävinnyt maailman parhaita pokeriammattilaisia vastaan. Sen lisäksi, että Kim on pokerin ja blackjackin asiantuntija, hän on myös julkaissut kolme kirjaa. Tietoa toimijasta Kim Birch

BETO Slots -asiantuntijoiden arviot

Suosio

Luokitustähti
Luokitustähti

Uutuus

Luokitustähti
Luokitustähti

RTP %

Luokitustähti
Luokitustähti

Jackpotit

Luokitustähti
Luokitustähti

Tavat voittaa

Luokitustähti
Luokitustähti

Jännittävyys

Luokitustähti
Luokitustähti

Video: Pelattavuus & iso voitto

Pelaa nyt

Kolikkopeliominaisuudet

Bonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Hyödyt Hyödyt

Hyödyt

AvaaMaksimivoitto on 5,000x panoksesi arvosta

AvaaIlmaiskierrokset 3x3 laajennetulla wildilla

AvaaJopa 10-kertainen kerroin laajennetulle Wildille

AvaaAnte Bet -toiminto

AvaaBonus Osto-ominaisuus

Haitat Haitat

Haitat

Sulje Korkea volatiliteetti

Kolikkopelin tiedot

Kolikkopelit Tarjoaja Reel Kingdom

Kolikkopelit Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON

Kolikkopelit RTP% 95.02

Kolikkopelit Pelityyppi Kolikkopelit

Kolikkopelit Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Kolikkopelit Minimipanos 0.20

Kolikkopelit Enimmäispanos 100.00

Kolikkopelit Rullat 5

Kolikkopelit Rivit 3

Kolikkopelit Voittolinjat 5

Peliominaisuudet

Bonuspanos Satunnainen kertoja Osto-ominaisuus Ryöpyvät/kasautuvat voitot Tarttuvat wildit Ilmaiskierrosten multiplier RTP-väli Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild Mega Symbol (3x3)


Pyydä henkeä täyttämään toiveesi Lamp of Infinity -nettikolikkopelissä.

Pyydä henkeä täyttämään toiveesi Lamp of Infinity -nettikolikkopelissä.

Tervetuloa Lamp of Infinity Slot by Reel Kingdom ja Pragmatic Play

Aladdin on hyvin kuuluisa tarina, joka on saattanut olla osa lapsuuttasi. Vuonna 2019 Disney julkaisi Aladdiniin perustuvan elokuvan, jossa Will Smith näytteli henkeä. Tarinassa seurataan Aladdinia, joka löytää hengen, joka voi täyttää kolme toivetta. Elokuvassa on paha roisto ja prinsessa, jota Aladdin rakastaa, ja se on klassinen tarina ryysyistä rikkauksiin, jolla on onnellinen loppu.

Lamp of Infinity -kolikkopelissä voi myös saada onnellisen lopun, sillä ilmaiskierrosten bonuskierroksella on 3x3-kertainen wild-kerroin. 5x3-asettelu on hyvä, mutta peliin olisi pitänyt sisällyttää enemmän kuin 5 voittolinjaa. Hyvä uutinen on se, että rajoitetut voittolinjat eivät haittaa sinua ilmaiskierroksilla, koska Expanded Wild ja Tumble-ominaisuus ovat mukana.

Maksimivoitto on tarpeeksi korkea täyttämään muutaman toiveesi, joten jatka lukemista saadaksesi selville, miten voit voittaa sen.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Aladdin-teema ja hauska suunnittelu

Teema ja suunnittelu

Teema on saanut inspiraationsa Aladdinista, joten näet aavikon, jossa on palmuja ja palatsi taustalla. Taikalamppu nähdään leijumassa taikamatolla rullien oikeassa alareunassa. Lisäksi symboleissa on kaksi hahmoa: sininen henki ja apina, joka näyttää Aladdinin lemmikkiapinalta, Abulta.

Ääniraita muistuttaa sinua niiden elokuvien taustamusiikista, joista tämä kolikkopeli on saanut vaikutteita. Musiikki on energistä, eikä se kuulosta tylsältä, vaikka tätä peliä olisi pelattu tuntikausia.

Symbolit

Sinun on saatava samanlaisia symboleita yhdelle voittolinjoista peräkkäisille kiekoille alkaen vasemmanpuoleisimmasta kiekosta saadaksesi voiton. Korkeapalkkaiset symbolit ovat palatsi, timantti, apina, matto, aarrearkku ja miekka. Korkeapalkkaiset symbolit maksavat sinulle 5x - 100x panoksesi, kun saat viisi samanlaista voittoyhdistelmää.

Matalapalkkaiset symbolit ovat korttisymboleita, jotka maksavat 2x panoksesi verran, kun saat viisi voittoyhdistelmää. Scatter-symboli on sininen henki, ja wild-symboli näkyy vain bonuskierroksella.

Peruspeli on yksinkertainen, mutta bonukset yllättävät sinut.

Peruspeli on yksinkertainen, mutta bonukset yllättävät sinut.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Kuinka pelata Lamp of Infinity -kolikkopeliä

Kerromme, miten voit pelata tätä kolikkopeliä, vaikka et olisi pelannut kolikkopeliä aiemmin.

  • Paina pyöräytyspainiketta , jossa on kaksi kaarevaa nuolta, aloittaaksesi pyöräytyksen. Vaihtoehtoisesti voit pyöräyttää rullia myös välilyöntinäppäimellä.
  • Plus- ja miinuspainikkeilla voit säätää panoksesi määrää. Pienin panosarvo on 0,20 € ja suurin panosarvo on 240 €.
  • "i"-painike avaa pelisäännöt ja symbolien voitot panosarvostasi riippuen.
  • Kolmella vaakasuoralla viivalla varustetulla painikkeella pääset järjestelmäasetuksiin, kuten pikakierroksiin ja akun säästöön.
  • Kaiutinkuvakkeella voit kytkeä äänen päälle tai pois päältä.
Voita 8 ilmaiskierrosta saamalla 3 tai useampi Scatter-symboli.

Voita 8 ilmaiskierrosta saamalla 3 tai useampi Scatter-symboli.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Yllättävät bonusominaisuudet

Tämän kolikkopelin erikoisominaisuudet voivat kestää jonkin aikaa ennen kuin ne näyttävät todellisen potentiaalinsa, mutta odotus kannattaa. Lamp of Infinity -bonusominaisuudet ovat ilmaiskierrokset, Ante Bet -ominaisuus ja osta ilmaiskierroksia. Nämä ominaisuudet saattavat kuulostaa yksinkertaisilta, mutta niissä on erilaisia juonenkäänteitä, jotka sinun tulisi tietää. Tutustutaan siis nyt bonuksiin.

Ilmaiskierrosten bonuspeli

Aina kun saat 3 tai useamman bonussymbolin tai scatter-symbolin, käynnistät ilmaiskierrokset ja saat kahdeksan ilmaiskierrosta. Kolme viimeistä rullaa (rullilla 3, 4 ja 5) peittää 3x3 Expanding Wild, kunnes toiminto päättyy. Lisäksi kolikkopelin wild-symboliin liitetään satunnainen 2x - 10x arvoinen kerroin, joka lisää kaikkia kierroksella saamiasi voittoja.

Tumble-ominaisuus eli kaskadoituvat rullat on myös aktiivinen tämän bonuspelin aikana. Tumble-toiminto varmistaa, että kaikki voittosymbolit katoavat voiton jälkeen, ja uudet symbolit ja jäljellä olevat symbolit putoavat täyttämään tyhjiä paikkoja. Symbolit katoavat ja putoavat, kunnes voitot loppuvat.

Onolemassa satunnainen mahdollisuus käynnistää ilmaiskierrokset uudelleen ominaisuuden päätyttyä. Jos se käynnistyy uudelleen, saat kahdeksan ilmaiskierrosta ja uuden kertoimen Wildille edellä mainitusta valikoimasta.

Jos saat 4 tai 5 bonussymbolia peruspelin aikana, saat 1 tai 2 taattua ilmaiskierrosten uudelleenkäynnistystä. Tämä kolikkopeli takaa sinulle 18-kertaisen kokonaisvoiton panoksestasi ilmaiskierroksella. Bonus aktivoituu uudelleen, jos voittosi on pienempi kuin 18-kertainen kokonaispanoksesi.

Ante Bet -ominaisuus

Tämän ominaisuuden käyttöönotto lisää mahdollisuuksiasi käynnistää ilmaiskierroksia. Jos otat tämän ominaisuuden käyttöön, saat enemmän bonussymboleita rullille, mutta panoksesi nousee 50 %, etkä voi ostaa ilmaiskierroksia.

Osta ilmaiskierroksia -ominaisuus

Napsauta Bonus Osta ilmaiskierroksia -painiketta ja osta ilmaiskierroksia 100-kertaisella panoksellasi, jos et halua odottaa. Voit saada jopa 5 scatteria, joiden avulla voit käynnistää ilmaiskierrokset uudelleen.

Nauti Aladdiniin perustuvasta teemasta

Nauti Aladdiniin perustuvasta teemasta

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP, volatiliteetti ja maksimivoitto

Lamp of Infinityn RTP on 96,07 % peruspelissä, mikä on lähes sama kuin alan keskiarvo 96 %. Ante Bet -ominaisuuden RTP on 96,08 % ja Buy Free Spins -ominaisuuden 96,04 %.

Tämän pelin varianssi on 5:5 eli erittäin korkea, joten sinun on panostettava matalalla tasolla ja oltava tarkkana budjetistasi.

Maksimivoitto on 5 000-kertainen panoksestasi, joten sinun ei kannata aliarvioida hengen kykyä täyttää toiveesi.

Laajennettu Wild palkitsee suuria voittoja Lamp of Infinity -kolikkopelin ilmaiskierroksilla.

Laajennettu Wild palkitsee suuria voittoja Lamp of Infinity -kolikkopelin ilmaiskierroksilla.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Onko Lamp of Infinity Online Slot sen arvoinen?

Lamp of Infinity -kolikkopeli on hyvin petollinen, sillä se ei ehkä aluksi vaikuta erikoiselta kolikkopeliltä. Peruspeli on tylsä, ja ainoa merkittävä ominaisuus on ilmaiskierrokset. Huomaat kuitenkin nopeasti, kuinka jännittävä tämä kolikkopeli on, kun aktivoit ilmaiskierrokset ensimmäistä kertaa. Expanded Wild, jonka satunnainen kerroin on jopa 10-kertainen, on erittäin palkitseva ominaisuus.

Voit käynnistää ilmaiskierrokset satunnaisesti uudelleen useita kertoja. Yleensä saat muutaman ylimääräisen ilmaiskierroksen, kun saat enemmän kuin 3 scatteria, mutta tämä kolikkopeli antaa sinulle taatusti uudelleenkäynnistyksiä, kun saat ylimääräisiä scattereita. Reel Kingdom on myös antanut sinulle mahdollisuuden parantaa helposti mahdollisuuksiasi ilmaiskierrosten laukaisemiseen käyttämällä Ante-panosta ja nauttia hieman korkeammasta RTP:stä.

Lyhyesti sanottuna voit käyttää Ante Bet -ominaisuutta ja nauttia ilmaiskierrosten käynnistämisestä usein. Lisäksi mahdollisuus ostaa ilmaiskierroksia voi tulla tarpeeseen. Tämä kolikkopeli ei siis ole huono, vaan ainutlaatuinen kolikkopeli, joka antaa sinulle useita mahdollisuuksia voittaa suuria voittoja ilmaiskierrosten avulla.

Voit nauttia Lamp of Infinity -kolikkopelin tai muiden kasinopelien pelaamisesta oikealla rahalla parhailla kasinoilla, joita me täällä BETOssa suosittelemme.

NuoliNuoliTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Lamp of Infinity -kolikkopeli - usein kysytyt kysymykset

Kuinka korkea on maksimivoitto Lamp of Infinity -kolikkopelissä? Nuoli Nuoli

Huippuvoitosta saat 5 000-kertaisen summan panoksellesi, ja ilmaiskierrostoiminnolla voit jahdata suurinta voittoa.

Mikä on Lamp of Infinity -videokolikkopelin RTP ja varianssi? Nuoli Nuoli

Pelin RTP on 96,07 %, ja Ante Bet- ja Buy Free Spins -ominaisuudet tuottavat myös RTP:n, joka on lähellä 96 %. Tämä on erittäin epävakaa kolikkopeli, mikä tarkoittaa, että voittoja ei nähdä niin usein, mutta voit saada suurempia voittoja.

Onko Lamp of Infinity -kolikkopelissä ilmaiskierroksia? Nuoli Nuoli

Kyllä, tässä kolikkopelissä on ilmaiskierroksia, jotka aktivoituvat, kun saat vähintään 3 scatteria. Ilmaiskierroksilla on 3x3 laajennettua wildia kolmella viimeisellä rullalla, ja Tumble-toiminto on myös aktiivinen ja auttaa sinua luomaan lisää voittoja. Viimeisen ilmaiskierroksen jälkeen ominaisuus voidaan käynnistää satunnaisesti uudelleen.

Miten Ante Bet -toiminto toimii Lamp of Infinity -nettikolikkopelissä? Nuoli Nuoli

Ante Bet -toiminto lisää panoksesi arvoa 50 % ja lisää sitten lisää bonussymboleita rullille parantaakseen mahdollisuuksiasi käynnistää ilmaiskierroksia.

Onko Lamp of Infinity -kolikkopeli huijaus? Nuoli Nuoli

Ei, ei olisi reilua väittää, että Reel Kingdom kehittämä kolikkopeli olisi huijaus. Reel Kingdom on Reel Kingdom: n yhteistyökumppani on Pragmatic Play:n yhteistyökumppani ja sillä on Maltan peliviranomaisen kaltaisten viranomaisten myöntämä lisenssi. Lyhyesti sanottuna tämä kolikkopeli ei voi olla huijaus.

Onko mahdollista pelata Lamp of Infinity -kolikkopeliä ilmaiseksi? Nuoli Nuoli

Kyllä, voit nauttia satunnaisista kertoimista, ilmaiskierroksista, Ante Bet -ominaisuudesta, laajennetusta wildista ja muusta pelaamalla Lamp of Infinity -kolikkopelin demotilaa ilmaiseksi täällä BETOssa.