VALIKKO

Terminator 2 -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Klikkaa tästä pelaamaan

Terminator 2 toimijalta Microgaming

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Terminator 2 Arvostelu

Terminator 2

Terminator 2 -kolikkopeli perustuu yhteen kuuluisimmista toimintaelokuvista, jossa näyttelee legendaarinen Arnold Schwarzenegger.

Arnold sanoi: "I will be back" , ja siitä tuli yksi elokuvahistorian ikonisimmista repliikeistä. Microgaming on pitänyt Arnoldin lupauksen julkaisemalla Terminator 2-kolikkopelin remasteroidun version vuonna 2021, kun alkuperäinen julkaistiin vuonna 2014.

Viihdyttävien animaatioiden ja tehokkaiden ominaisuuksien, kuten 1024 voittotapaa sisältävien ilmaiskierrosten, ansiosta nautit tästä kolikkopelistä taatusti vielä useiden vuosien jälkeenkin alkuperäisen julkaisusta.

Lue tämä Terminator 2 -kolikkopelin arvostelu saadaksesi tietää siitä kaiken.


Julkaistu: 05.06.2014
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X

Kirjoittanut: Kim Birch | Arvostelua päivitetty viimeksi: 24 heinäkuu 2023 | Faktatarkistus, jonka on tehnyt: Jasmin Williams

SERTIFIOITU SERTIFIOITU
Kim Birch on voittanut ja hävinnyt maailman parhaita pokeriammattilaisia vastaan. Sen lisäksi, että Kim on pokerin ja blackjackin asiantuntija, hän on myös julkaissut kolme kirjaa. Tietoa toimijasta Kim Birch

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Maksimivoitto on 2,933x panoksesi verran.

Ilmaiskierroksia lisärivillä ja muuttuvalla symbolilla

T-800 Vision Mode

Hot Mode ilmaiskierroksilla

Legendaarinen Terminator 2 teema

Haitat

Ilmaiskierroksia ei voi käynnistää uudelleen

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja Microgaming

Volatiliteetti

RTP% 96.62

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.30

Enimmäispanos 30.00

Rullat 5

Rivit 3

Peliteemat

Aikamatkaaja Elokuva


Peliominaisuudet

Muuttuva pyörä Symbolivaihdos Mysteerisymboli Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset


Hahmot

Robotti


Kasino

Korttien maat


Nauti suurista voitoista viihdyttävien leikkeiden avulla

Nauti suurista voitoista viihdyttävien leikkeiden avulla

Tervetuloa Terminator 2 Kolikkopeli

Menestyselokuva ansaitsee menopelin, ja Microgaming on antanut meille juuri sen. Suuret näyttelijät ja elokuvan kohtaukset antavat autenttisen kokemuksen. Tämä kolikkopeli tarjoaa sinulle suuria voittoja 243 voittotavan avulla, jotka laajenevat 1024:ään ilmaiskierroksen promokierroksella.

Terminator-sarja on yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista elokuvasarjoista. Arnold tunnetaan maailmanlaajuisesti Terminator-elokuvien ansiosta, ja IMDB:n 8,5 arvosana Terminator 2 osoittaa, kuinka hyvä se on. Näemme pian, kuinka hyvä tämä kolikkopeli on elokuvaan verrattuna.

Ilmeisesti kaikki hahmot, jotka haluat nähdä, ovat mukana tässä slotissa. Jopa ne, jotka eivät ole nähneet elokuvaa, tulevat nauttimaan ominaisuuksista ja pelattavuudesta. Microgaming on yksi suosituimmista nettikolikkopelien kehittäjistä syystä: heidän loistava työnsä.

Tässä kolikkopelissä on 5 rullaa, 3 riviä ja 243 tapaa voittaa perusslotissa. Heillä on T-800 Vision Mode ja ilmaiskierrokset, jotka helpottavat massiivisten voittojen saamista. T-800 Vision Mode muuttaa voittamattoman kierroksen voitoksi kohdistamalla sen tiettyihin symboleihin ja antamalla suuren voittosumman. Ilmaiskierrokset vastaavat Terminator-elokuvien asettamaa korkeaa tasoa, sillä niissä on muuntuvia symboleita ja lisärivi. Erikoisbonuksessa on myös erityinen Hot Mode, joka antaa sinulle maksimivoitot.

Tutustumme pian bonusominaisuuksiin, mutta katsotaanpa ensin grafiikkaa ja teemaa.

Video: Terminator 2 -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Terminator 2 -videokolikkopelin pelattavuus

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Terminator teema tehokkaalla grafiikalla

Tämän kolikkopelin suunnitteluun on kiinnitetty paljon huomiota, sillä voit nauttia tummansinisestä ja mustasta taustasta sekä metallisesta muotoilusta. Tausta näyttää koneelta, eikä miltä tahansa koneelta vaan terminaattorilta. Tämä on ainutlaatuinen teema, jota et löydä mistään muusta kolikkopelistä.

Elokuvan päähenkilöt, kuten Sarah Connor, John Connor, terminaattori ja T-1000, näkyvät rullilla. Kun he ovat osa voittavaa yhdistelmää, elokuvasta toistetaan pätkä. Jännittävintä on se, että elokuvasta on useita klippejä, mikä lisää kiekkojen pyörittämisen hauskuutta.

Taustamusiikki on sulavaa ja miellyttävää, ja se sopii hyvin tähän kolikkopeliin. Voit nauttia eeppisestä musiikista, kun saat voittoja, mikä tekee voitoista vaikuttavampia. Kaiken kaikkiaan ulkoasu ja teema ovat laadukkaita, mitä odotammekin Microgamingilta.

Nauti Terminator 2 teemasta elokuvan hahmojen kanssa

Nauti Terminator 2 teemasta elokuvan hahmojen kanssa

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Soittamisen perusteet

Tässä osassa kerrotaan, miten voit pelata tätä kolikkopeliä oikein. Aloitetaanpa.

 • Valkoinen painike, jossa on kaareva nuoli, on pyöräytyspainike , jota käytetään rullien pyörittämiseen.
 • Kolme kaarevaa nuolta, jotka muodostavat ympyrän pyöräytyspainikkeen yläpuolella, edustavat automaattista toistopainiketta. Voit tehdä kierroksia automaattiohjauksella välillä 10-100, mutta et voi asettaa tappio- tai voittorajoja.
 • Pyöräytyspainikkeen alapuolella on salamapainike, jolla voit ottaa käyttöön pikapyöräytyksen.
 • Oikeassa alareunassa olevalla kolikkopainikkeella voit valita panoksesi määrän. Siellä on liukusäädin, jolla voit asettaa panoksesi 0,30-30 euron välille. Voit käyttää joitakin panoksen esiasetuksia, ja voit myös painaa maksimipanos-painiketta panostaaksesi maksimimäärän (30 €).
 • Lopuksi oikeassa yläkulmassa olevalla valikkopainikkeella pääset kolikkopeliin liittyviin tietoihin ja voit kytkeä äänen päälle ja pois päältä. Jos haluat yleiskatsauksen ominaisuuksista, paina i-painiketta. Jos haluat käyttää ohjetta, napsauta kysymysmerkkipainiketta.
Nauti kohtauksista elokuvasta Terminator 2 -nettikolikkopelin ilmaiskierrosten aikana.

Nauti kohtauksista elokuvasta Terminator 2 -nettikolikkopelin ilmaiskierrosten aikana.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Miten valloittaa Terminator 2 Slot

Saat voittosi heti, kun saat 3 tai useamman samanlaisen symbolin vasemmalta oikealle. Koska pelissä ei ole kiinteitä voittolinjoja, pääset nauttimaan 243 voittotavasta peruspelissä ja 1024 voittotavasta ilmaiskierroksilla.

Sinuntarvitsee vain saada kaksi tai useampia scattereita minne tahansa saadaksesi voiton, ja scatter on korkeimmin palkitseva symboli, joka maksaa sinulle 100-kertaisen summan panoksestasi, kun saat viisi samanlaista yhdistelmää. T2 on toiseksi korkeimmin palkitseva symboli, jonka voitto on 50x panoksestasi, kun saat viisi samanlaista yhdistelmää.

Seuraavassa on muiden symbolien voitot, kun saat viisi samanlaista yhdistelmää.

 • Terminaattori: 26,66x panoksestasi.
 • John Connor: 16,66x panoksestasi.
 • T-1000: 13,33x panoksestasi.
 • Sarah Connor: 10x panoksestasi
 • T-800: 6,66x panoksesi arvosta.
 • Korttisymbolit: 1,66x - 3,33x panoksestasi.
Ilmaiskierrosten aikana lisätään ylimääräinen rivi, joka antaa sinulle 1024 tapaa voittaa.

Ilmaiskierrosten aikana lisätään ylimääräinen rivi, joka antaa sinulle 1024 tapaa voittaa.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Hallitsevat bonusominaisuudet, jotka takaavat valtavat voitot

Tämä on yksi niistä kolikkopeleistä, joissa on yksinkertaisia mutta tehokkaita bonusominaisuuksia. Tutustutaanpa nyt bonusominaisuuksiin.

T-800 Vision Mode

Tämä toiminto käynnistyy satunnaisesti voittamattoman kierroksen jälkeen. Rullilla olevat Terminator-, John Connor-, T-1000-, Sarah Connor- ja T-800-symbolit joutuvat T-800-vision kohteeksi. Nämä symbolit maksavat bonusvoittosumman, ja T-1000-symbolin voittosumma on suurin.

T-800 Vision -tilan suurin etu on se, että sen avulla voit käynnistää ilmaiskierrokset, kun rullilla on vain yksi scatter. Rakastamme tätä toimintoa, koska se antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa häviävän kierroksen valtavaksi voitoksi, johon sisältyy käteisvoittoja ja ilmaiskierroksia.

Ilmaiskierrokset

Orb-scatter-symboli on avain ilmaiskierrosten käynnistämiseen. Sinun tarvitsee vain saada 3 tai useampi scatter tai 1 scatter T-800 Vision -tilan aikana käynnistääksesi 10 ilmaiskierrosta.

Ilmaiskierroksilla on lisärivi, joka pidentää voittotapoja 1024:ään. Voit saada maksimivoiton vain ilmaiskierrosten aikana, koska lisärivi näkyy vain ilmaiskierrosten aikana. Toinen suuri etu ilmaiskierroksilla on se, että T-1000-symboli muuttuu muiksi symboleiksi ja antaa sinulle suurimmat mahdolliset voitot.

Ilmaiskierroksilla on myös Hot Mode, joka käynnistyy satunnaisesti. Saat voittoja usein Hot Mode -tilan aikana, mutta sinun on oltava erityisen onnekas, jotta se aktivoituu. Ainoa ongelma ilmaiskierroksissa on se, että niitä ei voi käynnistää uudelleen.

Nauti kunnon voitoista jopa perus Terminator 2 -videokolikkopelissä.

Nauti kunnon voitoista jopa perus Terminator 2 -videokolikkopelissä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP, varianssi ja maksimivoitto

Tämän kolikkopelin palautusprosentti on 96,62 %, mikä on tarpeeksi hyvä saadakseen kenet tahansa innostumaan. Se on epäilemättä parempi kuin keskimääräinen 96 %:n RTP.

Varianssi on keskisuuri, joten voit nähdä voittoja usein ja nauttia suurista voitoista aika ajoin.

Maksimivoitto on 2,933x panoksestasi, mikä on loistava keskisuuren varianssin kolikkopelille. Muista, että voit saada tämän maksimivoiton vain ilmaiskierrosten aikana.

T-800 Vision Mode, ilmaiskierrokset ja muuntautuva symboli ovat valmiina antamaan sinulle suuria voittoja.

T-800 Vision Mode, ilmaiskierrokset ja muuntautuva symboli ovat valmiina antamaan sinulle suuria voittoja.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Onko Terminator 2 nettikolikkopeli sen arvoinen?

Meillä ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Terminator 2-kolikkopeli olisi yhtä hyvä kuin elokuva, johon se perustuu. Terminator ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2014 ja teki vaikutuksen pelaajiin teemallaan ja ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan. Uudelleenmasteroitu versio ottaa alkuperäisen ja tekee siitä entistäkin ikonisemman.

T-800 Vision Mode yllättää sinut iloisesti perusslotin aikana. Ilmaiskierrokset ovat kuitenkin se ominaisuus, jota sinun kannattaa tavoitella. Ilmaiskierrokset eivät ainoastaan avaa tämän kolikkopelin täyttä potentiaalia, vaan voit myös nauttia T-1000-symboleista, jotka muuntuvat antaakseen sinulle suurimmat voitot.

Hot Mode -ilmaiskierrokset ovat harvinaisia, mutta ne takaavat sinulle suuria voittoja. Kohtaukset elokuvasta tuovat lisämausteen, jota tarvitaan täydentämään tämän kolikkopelin teemaa. Kaiken kaikkiaan tämä on yksi parhaista kuuluisan elokuvan pohjalta tehdyistä kolikkopeleistä. Suosittelemme siis Terminator 2 -kolikkopelin pyöräytystä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Terminator 2 Slot - FAQ

Kuinka suuri on maksimivoitto videokolikkopelissä Terminator 2?

Maksimivoitto on 2,933-kertainen panoksellesi eli 88 000 euroa, mikä on suuri voitto ottaen huomioon tämän kolikkopelin varianssin.

Kuinka korkea RTP ja varianssi on Terminator 2 nettikolikkopelissä?

Tämän kolikkopelin palautusprosentti on 96,62 %, ja varianssi on keskisuuri. Tämä on hyvä yhdistelmä, sillä se takaa, että et menetä liikaa ja että peli on viihdyttävää.

Miten T-800 Vision Mode toimii?

Se aktivoituu satunnaisesti ja antaa rahapalkinnon kaikista rullilla olevista korkeapalkkaisista symboleista. Sen avulla voit myös käynnistää ilmaiskierroksia, kun kiekoilla on vain yksi scatter.

Onko Terminator 2 -kolikkopelissä ilmaiskierroksia?

Kyllä, voit nauttia 10 ilmaiskierroksesta saamalla 3 tai useamman scatterin tai aktivoimalla ne T-800 Vision -tilassa. Ilmaiskierroksilla on 1024 tapaa voittaa, ja T-1000-symbolit muuttuvat muiksi symboleiksi, jolloin saat suuria voittoja ilmaiskierrosten aikana.

Onko tämä virallinen Terminator 2 -kolikkopeli?

Kyllä, tämä on virallinen kolikkopeli, joka perustuu osoitteeseen Terminator 2: Judgement Day. Pelaamisen aikana näet lyhyitä elokuvaklippejä.

Voinko pelata Terminator 2 kolikkopeliä ilmaiseksi?

Kyllä! Voit kokeilla ilmaista versiota millä tahansa laitteella täällä BETOssa.