VALIKKO

Immortal Romance -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut (2023)

Klikkaa tästä pelaamaan

Immortal Romance toimijalta Microgaming

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Immortal Romance Arvostelu

Immortal Romance

ImmortalRomance on klassinen kolikkopeli, joka on kestänyt ajan testin ja on edelleen esimerkki loistavasta kolikkopelistä. Siinäon 5x3-asettelu ja 243 tapaa voittaa. Legendaarinen Chamber of Spins -ominaisuus palkitsee erilaisilla ilmaiskierroksilla. Toinentämän kolikkopelin merkittävä ominaisuus on Wild Desire-toiminto.

Tässä ImmortalRomance-kolikkopeliarvostelussanäemme tarkalleen, miksi sinun kannattaa pelata tätä kolikkopeliä. Tämänkolikkopelin maksimivoitto on 12 150x panoksesi, joten jatka lukemista saadaksesi selville, miten voit voittaa sen.


Julkaistu: 05.12.2011
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X12150

Kirjoittanut: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Arvostelua päivitetty viimeksi: 13 Feb 2023

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Yksi parhaista koskaan tehdyistä kolikkopeleistä

Avaalisää palkitsevia ilmaiskierrostyyppejä

Maksimivoitto on 12,150x panoksesi arvosta.

Korkea RTP

Tehokas pohja-aukko

Haitat

Korkea volatiliteetti

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja Microgaming

Volatiliteetti

RTP% 96.86

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.30

Enimmäispanos 60.00

Rullat 5

Rivit 3

Peliteemat

Kauhu Fantasia Legendat Vampyyrit ja veri Piirretyt


Peliominaisuudet

Valitse ilmaiskierroksen tila Satunnaiset wildit Ilmaiskierrosten multiplier Symbolien korvaus Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Hahmot

Vampyyrit


Nautikiellettyyn rakkauteen perustuvasta tarinasta ImmortalRomance -kolikkopelissä.

Nautikiellettyyn rakkauteen perustuvasta tarinasta ImmortalRomance -kolikkopelissä.

Tervetuloa ImmortalRomance -kolikkopeliin

ImmortalRomance -nettikolikkopeli on yksi Microgaming-videokolikkopelien luojien suurimmista hiteistä, ja he ovat julkaisseet siitä myös Mega Moolah -version.

Tämäkolikkopeli pyörii synkän tarinan ympärillä ihmisten ja vampyyrien välisestä romanssista. Ikuisen elämän lahjan saaneet vampyyrit ovat rakastuneet ihmisiin, ja voit todistaa näitä mielenkiintoisia hahmoja tässä kolikkopelissä. Microgaming on luonut yksityiskohtaiset taustatarinat kaikille neljälle hahmolle.

Ilmaiskierroksetovat tämän kolikkopelin pääominaisuus, ja parasta on, että voit avata entistä tehokkaampia ilmaiskierrostyyppejäpelatessasi. Kun15. ilmaiskierroksenlaukaisu on tapahtunut, kaikki ilmaiskierroksetavataan, ja voit valita haluamasi ilmaiskierroksen.

Wild Desire-ominaisuuson myös mukana, jotta voit nauttia valtavista voitoista perusslotissa. Silti ilmaiskierrokset, joissa on moninkertaistajat, pyörivät rullat ja Wild Vine -ominaisuudet, ovat tämän kolikkopelin jännittävin osa.

Tiedämme, että olet innostunut oppimaan lisää, joten jatka lukemista.

Video: Immortal Romance -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut (2023)

ImmortalRomance -videokolikkopelin pelattavuus

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Vampyyri teemaja klassinen muotoilu

Teemaja suunnittelu

Tämäkolikkopeli tuo mieleesi vampyyrielokuvat tai TV-sarjat, kuten TrueBlood ja Twilight. Vuonna 2011 julkaistuksi kolikkopeliksise näyttää upealta. Rehellisesti sanottuna tuohon aikaan oli harvinaista nähdä kolikkopelejä, joissa oli kunnon tarina, joten tämä kolikkopeli on epäilemättä erittäin vaikuttava.

Taustanäyttää vanhan linnan sisäkuvalta, jossa vampyyrit yleensä asuvat. Kolikkopelion pidetty tummana ja sitä on täydennetty rauhoittavalla musiikilla, joka sopii tämän kolikkopelin romanttiseen tunnelmaan .

Symbolit

Korkeapalkkaisetsymbolitovat neljä päähenkilöä, linna ja punaviiniä sisältävä kirje, jotka maksavat sinulle 8,33-16,66-kertaisen voiton panoksestasi, kun saat viisi voittoyhdistelmää.

Punapukuinentyttöon Sarah, joka on patologian tohtori. Siniseen paitaan pukeutunutkomea mies on Michael, 800-vuotias vampyyri. Kaksi muuta hahmoaovat Amberja Troy, jotka ovat noita ja vampyyri.

Matalapalkkaisetsymbolitovat korttisymboleita, jotka maksavat sinulle 3,33x-5x panoksestasi, jos saat viisi samanlaista voittoyhdistelmää.

Leijonanovenkoputtajaon Scatter-symboli, ja ImmortalRomance -logo on ImmortalRomance -villisymboli. Wild-symbolimaksaa sinulle 50x panoksestasi ja scatter maksaa sinulle 200x panoksestasi, kun saat viisi voittoyhdistelmää.

Saa3 tai useampi bonussymboli aktivoidaksesi ilmaiskierrokset.

Saa3 tai useampi bonussymboli aktivoidaksesi ilmaiskierrokset.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Pelaaminen ImmortalRomance Slot

Emme usko, että sinulla on mitään ongelmia tämän kolikkopelin pelaamisessa. Selitämme silti ohjaimet, jotta se olisi sinulle helpompaa. Aloitetaanpa.

 • Valkoisella kaarevalla nuolella varustettupyöräytyspainike käynnistää pelin pyörittämällä rullia.
 • Autoplay-painikkeella, jossa on kaksi kaarevaa nuolta, voit tehdä 10-100 kierrosta automaattiohjauksella.
 • Kolikkopainike avaa erilaisia panosasetuksia ja antaa sinulle pääsyn liukusäätimelle, jolla voit säätää panostasi. Panoksesi voidaan asettaa 0,30 euron minimipanoksesta 30 euron maksimipanokseen.
 • Salama-kuvake nopeuttaa pyöräytyksiä.
 • Viimeinen painike rullien oikealla puolellaonvalikkopainike, jossa on kolme vaakasuoraa viivaa. Senavulla pääset voittotaulukkoon ja asetuksiin.
 • Asetuksissa on äänet, pikakierros- ja minivoittotaulukkovaihtoehdot.
 • Voittotaulukossa selitetään, miten toiminnot toimivat, ja annetaan symbolien voitot, jotka perustuvat nykyiseen panosarvoosi.
Avaapalkitsevampia ilmaiskierrostyyppejäpelaamalla pidempään.

Avaapalkitsevampia ilmaiskierrostyyppejäpelaamalla pidempään.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Legendaariset bonusominaisuudet

ImmortalRomance -kolikkopeli ei tunnu koskaan loppuvan jännittävistä bonusominaisuuksista, koskauusia ominaisuuksia avataan, kun jatkat pelaamista. Kun käynnistät Chamber of Spins -toiminnon, voit nauttia moninkertaisista kertoimista, Vampyyrilepakot-toiminnosta ja paljon muusta.

Wild Desire-bonuskierrospitää peruskolikkopelin mielenkiintoisena, joten selvitetään, miten se toimii.

Wild Desire -ominaisuus

Tämätoiminto voidaan aktivoida millä tahansa kierroksella, ja 1-5 rullaa muuttuu täysin villeiksi. Lyhyesti sanottunatämä ominaisuus täyttää rullat wildeilla, joten voit helposti saada valtavan voiton.

Chamber of Spins -bonuskierros

3 tai useamman Scatter-symbolinlaskeutuminenaktivoi Chamber of Spins -pelin. Tämäon jännittävin toiminto, jossa voit saada suurimmat voittosi. Ensinsaat scatterien lukumäärään perustuvan voiton (jopa 200-kertaisen), ja sitten saat ilmaiskierroksia.

Seuraavassa luetellaan ilmaiskierrostentyypit, joita saat tässä ominaisuudessa:

 • Amber-ominaisuus: Tämäominaisuus on käytettävissä alusta alkaen, ja se palkitsee sinut 10 ilmaiskierroksella, joissa kaikki voitot kerrotaan 5:llä. Sevoidaan myös käynnistää uudelleen.
 • Troy-ominaisuus: Tämätoiminto tulee saataville 5. ilmaiskierroksenkäynnistämisestä ja antaa sinulle 15 ilmaiskierrosta vampyyrilepakko-ominaisuuden kanssa. Vampire Bats muuttaa satunnaisesti tavalliset symbolit 2x tai 3x kertoimiksi, ja suurin kerroinarvo on 6x.
 • Michael-ominaisuus: Seon käytettävissä 10. laukaisusta alkaen ja antaa sinulle 20 ilmaiskierrosta Rolling Reels -ominaisuuden kanssa. Tässä ominaisuudessavoittokerroin kasvaa 1x ja nousee jopa 5x, jos saat peräkkäisiä voittoja. Cascading reels -ominaisuuson aktiivinen tämäntyyppisten ilmaiskierrostenaikana, mikä auttaa maksimoimaan voittosi.
 • Sarah-ominaisuus: Tämätoiminto on vaikein aktivoida, koska se tulee saataville ilmaiskierrosten15. laukaisusta alkaen. Sepalkitsee sinut 25 ilmaiskierroksella Wild Vine -ominaisuuden kanssa. Tässä ominaisuudessaWild Vine -symbolit ilmestyvät kolmannelle rullalle ja muuttavat satunnaisesti muita symboleita Wild-symboleiksi. Sitävoidaan myös laajentaa laskeutumalla scattereihin.
Tutustu hahmojen tarinaan voittojen saamisen jälkeen

Tutustu hahmojen tarinaan voittojen saamisen jälkeen

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP, volatiliteetti ja maksimivoitto

Tämän kolikkopelin volatiliteetti onkorkea, joten sinun on odotettava pelattavaksi peliä, joka on täynnä suuria voittoja ja kuivia jaksoja.

ImmortalRomance-maksimivoittoon 12 150 kertaa panoksesi, mikä on yksi suurimmista syistä, miksi sinun kannattaa kokeilla tätä kolikkopeliä.

Nautiklassisesta teemasta ja erinomaisista ominaisuuksista ImmortalRomance -kolikkopelissä.

Nautiklassisesta teemasta ja erinomaisista ominaisuuksista ImmortalRomance -kolikkopelissä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Onko ImmortalRomance -nettikolikkopeli sen arvoinen?

ImmortalRomance-kolikkopelion yksi niistä harvoista nettikolikkopeleistä, joilla on aina pelaajakunta ja jotka pysyvät ajankohtaisina. Jotenkin Microgaming keksi salaisen reseptin luoda ajaton kolikkopeli, joka muuttuu yhä viihdyttävämmäksi pelatessa. Kaksi tärkeintä bonusominaisuutta, Wild Desire-ominaisuus ja ilmaiskierrokset, voivat viihdyttää sinua useita tunteja päivittäin.

Peruspeliei ole mikään vitsi, sillä Wild Desire-ominaisuus ja sen kyky muuttaa rullat villeiksi ja antaa valtavia voittoja. Ilmaiskierroskierroksenkäynnistäminenonaina jännittävää, koska etenet kohti palkitsevampia ominaisuuksia joka kerta, kun käynnistät sen. Hieno uutinen onse, että yksikään ilmaiskierroksenominaisuuksista ei ole heikko tai tylsä, joten sinulla on hauskaa riippumatta siitä, kuinka monta kertaa käynnistät sen.

Wild Vines-ominaisuuson se, jonka haluat laukaista, joten sinun on odotettava sitä. Sevoi kestää muutaman tunnin, mutta kunnollisen RTP:n ansiosta voit jatkaa pelaamista, kunnes saat sen avattua.

Sinun kannattaa pelata ImmortalRomance -kolikkopeliä kasinoilla, joitaBETOsuosittelee tänään, liity mukaan tähän jännittävään kolikkopeliseikkailuun.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

ImmortalRomance SlotFAQ

Kuinka suuri on maksimivoitto ImmortalRomance -kolikkopelissä?

Maksimivoittoon 12 150 kertaa panoksesi, ja sen voi voittaa myös perusslotissa täyttämällä rullat Wildilla Wild Desire-toiminnon avulla.

Mikä on ImmortalRomance -videokolikkopelin RTPja volatiliteetti?

Tämänkolikkopelin RTPon 96,86 %. RTPon siis selvästi korkea, ja sen avulla voit pelata pitkään. Tämän kolikkopelin volatiliteettion korkea, joten sinun kannattaa panostaa vähän saadaksesi maksimaalisen hyödyn ja pelataksesi pidempään.

Voinko pelata ilmaiskierroksia ImmortalRomance -kolikkopelissä?

Kyllä, tämä kolikkopeli tarjoaa 4 erilaista ilmaiskierrosta, jotka avataan yksi kerrallaan. Voit nauttia ilmaiskierroksistakertoimien, vampyyrilepakoiden, pyörivien rullien ja Wild Vine -ominaisuuksien kanssa.

Voitko selittää, miten Wild Vine -toiminto toimii ImmortalRomance -nettikolikkopelissä?

Kyllä, Wild Vine -toiminto muuttaa 1-5 rullaa satunnaisesti Wild-rulliksi.

Onko ImmortalRomance -kolikkopeli huijaus?

Ei, tämä kolikkopeli ei ole huijaus, sillä Microgaming on yksi tunnetuimmista ja tunnetuimmista kolikkopelien kehittäjistä. Heilläon kaikkien parhaiden sääntelyviranomaisten lisenssi, joten Immortal Romance ei ole huijaus.

Onkomahdollista pelata ImmortalRomance -kolikkopeliä ilmaiseksi?

Kyllä, voit nauttia Wild Desire-ominaisuudesta ja erilaisista ilmaiskierroksistapelaamalla ImmortalRomance -demoa ilmaiseksi täälläBETOssa.