VALIKKO

Rise Of Olympus -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Klikkaa tästä pelaamaan

Rise Of Olympus toimijalta Play'n GO

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Rise Of Olympus Arvostelu

Rise Of Olympus

Yhdistä voimasi mahtavien jumalien ja kuuluisan Zeuksen kanssa Olympos-vuorella eeppisessä seikkailussa.

Aloita toiminnantäyteinen matkasi antiikin Kreikkaan nyt, kun astut sisään Gates of Olympus -kolikkopeliin ja voitat lukuisia palkintoja.

Ensinnäkin Zeus heittää kiekoille pallon millä tahansa pyöräytyksellä, mikä saa aikaan kerroinlisäyksen - 2x - 500x. Seuraavaksi voit yhdistää kertoimia laskeutumalla useampi kuin yksi pallo samalle pyöräytykselle. Nosta sitten panoksia käynnistääksesi ante-tilan ja kaksinkertaistaaksesi mahdollisuutesi voittaa ilmaiskierroksia.


Julkaistu: 23.08.2018
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X5000

Kirjoittanut: Julius De Vries | Arvostelua päivitetty viimeksi: 16 Aug 2022

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Cascades esillä Fun Cluster Mode -tilassa

Peruspeli tarjoaa kahdenlaisia bonuksia

Erikoisvoimat ilmaiskierroksilla

Suuret potentiaaliset voitot korkealla volatiliteetilla

Ilmaiskierrokset tarjoavat 3 vaihtoehtoa

Haitat

Pelattavuus on hyvin epävakaa

Säännöt voivat olla hieman ylivoimaisia aloittelijoille.

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja Play'n GO

Volatiliteetti

RTP% 94.51

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.20

Enimmäispanos 200.00

Rullat 5

Rivit 5

Peliteemat

Legendat Olympus


Peliominaisuudet

Cluster Pays Symbolivaihdos Energian keruu Ryöpyvät/kasautuvat voitot Satunnaiset wildit Ilmaiskierrosten multiplier Uudelleenpyöritykset RTP-väli Symbolien korvaus Bonussymbolit Multiplier Ilmaiskierrokset Wild


Hahmot

Zeus Jumalat


Käytännönläheinen peli tuo 6-kiekkoisen pelattavuuden Rise of Olympus -peliin.

Käytännönläheinen peli tuo 6-kiekkoisen pelattavuuden Rise of Olympus -peliin.

Tervetuloa Rise of Olympus -kolikkopeliin

Play'n GO jatkoi kreikkalaisten jumalien teemaa julkaisemassaan Rise of Olympus -kolikkopelissä.

Viiden rullan ja viiden rivin videokolikkopeli tarjoaa kolme erilaista bonusominaisuutta. Kreikkalaisen mytologian teema on aina vaikuttanut houkuttelevalta ja inspiroivalta elokuvantekijöille, kasinopelien kehittäjille ja tietysti - videokolikkopelien tekijöille. Lisäksi erilaiset ominaisuudet, kuten Hand of God ja Wrath of Olympus, tekevät pelistä entistä mielenkiintoisemman.

Hand of Godin avulla voit muodostaa voittoyhdistelmiä, kun taas Wrath of Olympuksen aktivoimiseksi sinun on odotettava, että mittari latautuu. Matkasi kulkee läpi taivaan, helvetin sekä meren, sillä Zeus, Poseidon ja Haades pysyttelevät paikalla auttamassa sinua!

Rise of Olympusjulkaistiin 22. elokuuta 2018, ja se on 5x5-ruudukkoon perustuva kolikkopeli , joka sisältää putoavia ja jumalasymboleita. Lisäksi kreikkalaiset jumalat auttavat supervoimillaan sinua voittamaan suurempia palkintoja ilmaiskierroksella ja kahdessa bonuspelissä. Tässä äärimmäisen monipuolisessa slotissa voit voittaa jopa 1 000 000 euroa!

Vaihda tyttömäinen, vaaleanpunainen kolikkopeli lihaksikkaaseen kreikkalaiseen jumalaan ja saat Rise of Olympus -kolikkopelin. Rakastamasi ominaisuudet ja mekaniikka pysyvät kuitenkin samoina. Lihaksikkaat kreikkalaiset jumalat auttavat sinua koko pelin ajan. Yksinkertaisemmin sanottuna tämä kolikkopeli on Moon Princessin maskuliininen versio. Lukuisten palkintojen, ominaisuuksien ja putoavien symbolien ansiosta pelaajat pysyvät koko ajan mukana ja kiinnostuneita. Rise of Olympus on paras valinta monille pelaajille.

Video: Rise Of Olympus -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Rise of Olympus tarjoaa sinulle 3 bonusominaisuutta ja jumala-symboleita.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Teema ja tausta - Salama ja Jumalan viha

Pelaa Rise of Olympus -nettikolikkopeliä, joka antaa sinulle surrealistisen kokemuksen. Pelaajat ovat koko ajan koukussa peliin. Koko pelin ajan pääset kokemaan erilaisia ominaisuuksia, grafiikkaa, efektejä ja animaatioita. Kun astut ensimmäistä kertaa sisään nettikolikkopeliin, näet salamoiden putoavan, tulen purkautuvan ja vuorten peittyvän tuhkan alle - pääset kokemaan jumalten vihan. Pelin taustalla näet vuoren ylhäältä katsottuna, ja liekit sylkevät ympäriinsä. Tämä on suunniteltu ja perustuu Olympus Mountainiin.

Kaikki symbolit on suunniteltu edustamaan erilaisia kreikkalaisten jumalien muotokuvia ja aseita.

Play'n GO:n tiimi teki Rise of Olympus -pelin kehittämisessä todellisen ylilyönnin, sillä tämä ainutlaatuinen, mutta mukaansatempaava ja jännittävä kolikkopeli, jossa on kreikkalaisen mytologian teema, erottuu muista markkinoiden kolikkopeleistä. Sen sijaan, että kehittäjät olisivat pitäneet asiat tylsinä, he antoivat kaikille hahmoille - kreikkalaisille jumalille - modernin, houkuttelevamman ulkoasun jännittävine supervoimineen.

On kiistatonta, että Rise of Olympus -kolikkopeli on uskomattoman hauska ja koukuttava, ja sen kauniit grafiikat ja efektit saavat pelaajat innostumaan kunnioituksesta. Mielestämme energinen ulkoasu ja vaikuttava pelattavuus saavat sinut rakastumaan peliin.

Houkuttelevasta estetiikasta ja hyvin suunnitelluista hahmoista mukaansatempaaviin äänitehosteisiin, jotka pitävät sinut kiinnostuneena ja viihdyttävänä. Lisäksi jokainen symboli voittotaulukossa edustaa suoraan tämän pelin pääteemaa. Niinpä esimerkiksi kolme kreikkalaista jumalaa esitetään alemmassa voittotaulukossa Zeuksen salaman, Poseidonin kolmikärjen ja Haadeksen kypärän muodossa.

Houkutteleva ja voimakas teema, joka vastaa kreikkalaisten jumalien tarinoita.

Houkutteleva ja voimakas teema, joka vastaa kreikkalaisten jumalien tarinoita.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Jännittäviä jumalan symboleja pelissä

Seuraavassa on luettelo kaikista symboleista Rise of Olympus -kolikkopelissä:

 • Wild (Pegasus kultakolikko) - Korkeimmin maksavat symbolit - 50x voitot, kun saat 5 peräkkäin.
 • Zeus - Tämä on yksi premium-symboleista, joka maksaa 10-kertaisen voiton, kun saat 5 peräkkäin.
 • Poseidon - Toinen premium-symboleista, joka maksaa 10x, kun saat 5 peräkkäin.
 • Hades - Tämä on myös yksi premium-symboleista, joka maksaa 10x, kun saat 5 peräkkäin.
 • Harppu - Tämä on yksi alhaisemman arvon symboleista, joka maksaa 3x.
 • Kypärä - Toinen alempiarvoisista symboleista, joka maksaa 3x.
 • Kolmikärki - Tämä Poseidonin kolmikärki maksaa myös 2x.
 • Salama - Toinen matala-arvoinen symboli, joka maksaa 2x.

Rise of Olympus -pelin symbolit edustavat Kreikan mytologiaa ja sen jumalia ja ovat saaneet niistä vaikutteita. Päätavoitteena on yhdistää 3 samanlaista symbolia vaaka- tai pystysuoraan voittaaksesi.

Kreikkalainen jumala symboli Zeus voi maksaa sinulle paljon The Rise of Olympusissa.

Kreikkalainen jumala symboli Zeus voi maksaa sinulle paljon The Rise of Olympusissa.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Pelaa Rise of Olympus -kolikkopeliä netissä - miten pelata ja voittaa SUURIA voittoja!

Tarvitset vähintään kolme samaa symbolia voittaaksesi minkä tahansa palkinnon. Lisäksi 5x5-peliruudukon lisääminen vuoden 2018 versiossa on antanut enemmän tilaa voittoyhdistelmille. Vanhojen, vanhentuneiden voittolinjojen ja voittotapojen sijaan Play'n GO valloitti pelaajat , kun se julkaisi videokolikkopelin, jossa voit voittaa suuria palkintoja yhdistämällä symboleja rullilla pysty- tai vaakasuunnassa.

Vedonlyöntialue on suuri ja sopii kaikenlaisille pelaajille. Voit panostaa 0,20€ ja 100€ välillä.

Kreikkalaiset jumalat auttavat sinua muodostamaan voittoyhdistelmiä ja ovat itse läsnä arvokkaina symboleina rullilla. Pegasus on wild-symboli, joka korvaa kaikki muut symbolit. Lopuksi harppu on viimeinen matala-arvoisista symboleista.

Yleensä kolme jumalaa maksaa yksitellen. Kaikkien kolmen jumalan symbolien yhdistäminen tuottaa kuitenkin myös voittoja. Hand of God -toiminnon avulla Zeus murskaa kaksi symbolia, jolloin uudet symbolit voivat ilmestyä. Samanaikaisesti Poseidon kasvattaa rullille 2 uutta wildia, kun taas Hades muuttaa yhden symbolijoukon toiseksi rullilla.

Hanki 3 tai useampi salamasymboli Rise of Olympus -pelissä saadaksesi 2x-kertoimen.

Hanki 3 tai useampi salamasymboli Rise of Olympus -pelissä saadaksesi 2x-kertoimen.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Seisoo voitokkaasti

Kun saat kolme tai useampia samanlaisia symboleja peräkkäin, voit muodostaa voittoyhdistelmiä.

Rise of Olympus -pelin päätavoite on pyyhkiä kaikki pois ruudukosta kokonaan. Toisin kuin valtavirran rullaavissa kiekkopohjaisissa peleissä. Rise of Olympuksessa uudet symbolit eivät putoa paikoilleen sen jälkeen, kun voittoyhdistelmät ovat kadonneet rullilta.

Toinen tämän pelin upea Olympus-ominaisuus on se, että jos onnistut poistamaan kaikki symbolit ruudukosta ilmaiskierrostoiminnon aikana, palkitset itsesi vielä 200 kolikolla!

Hanki voittoyhdistelmät oikein ja voita suuria voittoja Rise of Olympus -pelissä.

Hanki voittoyhdistelmät oikein ja voita suuria voittoja Rise of Olympus -pelissä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Rise of Olympus - Super bonuskierrokset

Kuten mainittu, voittaaksesi sinun on saatava kolme tai useampia symboleja pysty- tai vaakasuoraan. Voittoyhdistelmät häviävät, kun uusia yhdistelmiä ilmestyy muodostamaan uusia voittoyhdistelmiä.

Rises of Olympus onsuunniteltu 5x5-ruudukkoon, jossa päällekkäiset symbolit putoavat ylhäältä, ja sitä on uskomattoman hauska pelata. Lisäksi voittavat yhdistelmät johtavat ruudukkoon ilmestyvään wild-symboliin. Tämä wild-symboli saa aikaan sen, että kerroin kasvaa jokaisen progressiivisen voiton myötä.

Hand of God -bonusominaisuus

Rise of Olympus -pelinerikoisominaisuus tunnetaan nimellä Hand of God. Se aktivoituu satunnaisesti voitottomien kierrosten aikana, ja voittamasi päävoitto riippuu siitä, mikä kolmesta kreikkalaisesta jumalasta aktivoituu rullien vieressä. Seuraavassa ovat palkinnot, jotka ansaitset jokaisesta jumalasta:

Zeus - Tämän symbolin seurauksena Zeus tuhoaa kaksi symboliryhmää, symbolit putoavat ja niiden tilalle ilmestyy uusia symboleita.

Poseidon - Tämä palkitsee sinut 1 tai 2 villillä, jotka ilmestyvät ruudukkoon.

Hades - Tämä muuttaa symbolijoukon uusiksi symboleiksi.

Erikoisominaisuus - Jumalan viha

Tämä Olympus-ominaisuus käynnistyy vain, kun ruudulla oleva Olympus-mittari on täynnä. Tämä mittari täyttyy laskeutumalla samanlaisia kreikkalaisten jumalien voittosymboleita. Viiden identtisen symbolin voittoyhdistelmä täyttää kolme neljäsosaa mittarista. Kun taas 4 symbolin voittoyhdistelmä täyttää 2 neljäsosaa mittarista. Kolmen symbolin voittoyhdistelmä täyttää neljänneksen mittarista. Aina kun mittari täyttyy, ansaitset ilmaiskierroksia, minkä jälkeen 3 Hand of God -ominaisuutta aktivoituu jatkuvasti.

Jumalan viha -ominaisuus voi kääntää pöydän ympäri

Jumalan viha -ominaisuus voi kääntää pöydän ympäri

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Ilmaiskierrosominaisuus - Rise of Olympus - Olympoksen nousu

Kun poistat kaikki symbolit 5x5-ruudukosta, aktivoit ilmaiskierrostoiminnon. Tämän jälkeen sinulla on kolme erilaista ilmaiskierrosvaihtoehtoa, jotka vastaavat kreikkalaisia jumalia ja niiden omaleimaisia Hand of God -bonuksia. Seuraavassa on kolme vaihtoehtoa, jotka saat:

 • Zeus - Saat kahdeksan ilmaiskierrosta ja erityisen Zeus Hand of God -ominaisuuden. Satunnaisesti aktivoituvien bonusten lisäksi saat kaksi lisäkierrosta, jos täytät mittarin 20:een.
 • Poseidon - Saat 5 ilmaiskierrosta sekä Poseidon Hand of God -ominaisuuden jokaisella voitottomalla kierroksella. Voittojen enimmäismäärä on tässäkin 20.
 • Hades - Tässä vaihtoehdossa saat 4 ilmaiskierrosta ja Hades Hand of God -ominaisuuden. Voittojen enimmäismäärä on tässäkin 20. Mittarin täyttyminen tuo lisää 4 ilmaiskierrosta.

Voit voittaa jopa 20-kertaisesti, tai voit saada 100-kertaisen pikavoiton poistamalla kaikki symbolit ruudukosta. Toinen plussa on se, että kerroin ei nollaudu joka kerta, kun voitat. Bonusmittarin täyttyminen mahdollistaa ilmaiskierrostoiminnon aktivoimisen uudelleen - jopa 20 kierrosta on mahdollista.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Maksimivoitot Rise of Olympus -kilpailussa

On totta, että Rise of Olympus -peli ei sisällä progressiivista jackpot maxwin -p eliä. Maksimipalkkio, joka on 5000x panoksesi, on kuitenkin antelias summa. Tämä tarkoittaa, että voit voittaa jopa 1 000 000 euroa pelaamalla mahdollisesti suurimmalla panoksella.

Rise of Olympus -peli - ilmainen pelaaminen
Löydä suosikki nettikasinosi täältä BETOsta ja ota nettikolikkopelit käyttöön ja pelaa demoversiota ilmaiseksi. Paras tapa testata peliä ja analysoida sitä ilman riskejä on pelata ilmaista demoversiota BETOlla. Lisäksi se huuma, jonka saat maksimipanoksesi ja suuren voiton pussittamisen jälkeen, motivoi sinua varmasti pelaamaan oikeasti. Aloita pelaaminen jo tänään ja muista pelata aina vastuullisesti.

Rise of Olympus kaikilla alustoilla: mobiili ja tabletti
Rise of Olympus toimii hyvin kaikilla alustoilla. Voit pelata tätä upeaa peliä sekä mobiilissa että tabletilla. Oli se sitten kannettava tai ei, se toimii sujuvasti kaikilla laitteilla. Joten älä odota enää! Pelaa tätä koukuttavaa peliä nyt Androidilla, iPhonella tai iPadilla ilman virheitä.

Hand of God on ominaisuus, jolla saat palkintoja voitottomista pyöräytyksistä Rise of Olympus -pelissä.

Hand of God on ominaisuus, jolla saat palkintoja voitottomista pyöräytyksistä Rise of Olympus -pelissä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Uskomaton Olympus RTP ja volatiliteettisuhde

Rise of Olympus on uskomattoman monipuolinen kolikkopeli, joka on kevyt käyttää kaikilla laitteilla.

Play'n GO:n henkilökohtaisen asteikon mukaan tämän pelin volatiliteettipisteet ovat korkeimmat kaikista muista kolikkopeleistä. Tämän vuoksi sinun kannattaa olla tietoinen ja varovainen ja panostaa sen mukaan, mihin taskussasi on varaa.

Tämän lisäksi pelin RTP on 96,6 %. Tämä on parempi kuin alan keskimääräinen RTP.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Yleiskatsaus The Rise of Olympus

Play'n GO:n suunnittelema Rise of Olympus on toiminnantäyteinen, hauska ja mielenkiintoinen nettikolikkopeli, joka muistuttaa Moon Princess -kolikkopeliä - toista samojen kehittäjien mestariteosta. Teema ja asetelma ovat kuitenkin erilaiset ja paljon houkuttelevammat ja pelaajia mukaansatempaavammat. Tämä peli on ainutlaatuinen ja nerokas ottelu-kolme-tyylillä ja bonusominaisuuksilla sekä houkuttelevilla efekteillä.

Käyttäjäystävällinen ja sujuva pelattavuus

Tämä jännittävä kolikkopeli voi olla monimutkainen verrattuna muihin. Se on kuitenkin edelleen melko yksinkertainen, jotta pääset jyvälle siitä, miten peli toimii. Lisäksi se on käyttäjäystävällinen ja helppo ymmärtää, miten kaikki bonusominaisuudet toimivat. Sitä paitsi tapa, jolla kreikkalaiset jumalat opastavat sinua koko pelin ajan ja aktivoivat Hand of God -toiminnon voitottomien kierrosten aikana, tekee pelistä mielenkiintoisemman ja hauskemman. Myös Olympos-mittarin täyttäminen saa jumalat lähtemään voimakauteen, jonka avulla voit saada palkintoja ja ilmaiskierroksia.

Uskomattomat bonusominaisuudet

Pelaajien kannalta mielenkiintoisin osa peliä on varmasti se, kun poistat kaikki symbolit ruudukosta. Voittomahdollisuudet ovat valtavat. Puhumattakaan siitä, että jokaisella ilmaiskierroksella - on mahdollisuus voittaa 500-kertaisesti panoksesi. Sen lisäksi voit muuttaa volatiliteettitasoa sen mukaan, minkä kreikkalaisen jumalan valitset. Pelaajille, jotka etsivät toimintaa ja ovat kreikkalaisen mytologian faneja - Rise of Olympus on täydellinen valinta sinulle.

Suuri osa yleisöstä pitää laajalti tästä kreikkalaisesta teemasta, ja odotamme, että laumoittain pyörittäjiä on innokkaita pelaamaan tätä peliä ja kokeilemaan lisäominaisuuksia, sillä mitä enemmän ominaisuuksia, sitä suuremmat mahdollisuudet voittaa suuria voittoja. Meidän mielestämme Rise of Olympus on loistava peli pelattavaksi. Muista kunnioittaa jumalia, ja he palkitsevat sinut erilaisilla ilmaiskierrosvaihtoehdoilla ja bonuksilla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Play'n GO on ylittänyt itsensä julkaisemalla tämän kolikkopelin helmen. Onko sinulla sitä, mitä tarvitaan voittaaksesi kaiken? Mene ja lunasta tervetuliaisbonuksesi ja kokeile sitä!

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Rise of Olympus -kolikkopeli - Olympus FAQ

Pelaaminen Rise of Olympus ilmaiseksi?

Voit kokeilla Rise of Olympuksen tai muiden peliautomaattien ilmaista demoversiota täällä BETOssa tekemättä ensimmäistä talletusta, rekisteröitymättä kasinolle tai lataamatta mitään ohjelmistoa.

Tarjoaako Rise of Olympus -kolikkopeli ilmaiskierroksia?

Kyllä, Drive Multiplier Mayhem kolikkopeleissä on ilmaiskierrostila, joka käynnistyy, kun ruutu tyhjennetään kokonaan.

Tarjoaako Rise of Olympus mahdollisuuden voittaa oikeaa rahaa?

Voit voittaa oikeaa rahaa, kun pelaat Play'n GO:n oikean rahan kasinoilla rekisteröitymisen jälkeen.

Tarvitaanko Rise of Olympus -pelin pelaamiseen talletus?

Voit pelata Rise of Olympus -videokolikkopeliä ilman talletusta, mutta näin pelatessasi voit voittaa vain leikkirahaa.

Pitääkö minun ladata Rise of Olympus?

Sinun ei tarvitse ladata Rise of Olympus. Voit pelata sitä suoraan selaimestasi.

Vedonlyöntialue Rise of Olympuksessa?

Tämän online-videokolikkopelin panostusalue on hyvin laaja. Voit panostaa 0,20 euron minimipanoksesta 100 euron maksimipanokseen.