VALIKKO

Moon Princess -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut (2024)

Moon Princess
Klikkaa tästä pelaamaan

Moon Princess toimijalta Play'n GO

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Moon Princess Arvostelu

Moon Princess

Kolme kaunista ja voimakasta prinsessaa on kokoontunut yhteen jakamaan valtavia voittoja Moon Princess -kolikkopelissä. Play'n GO on luonut tämän kolikkopelin, jossa on 5x5-asettelu ja jossa voit saada voittoja missä tahansa huolehtimatta voittolinjoista. Tässä pelissä on upeita ominaisuuksia, joita ovat Girl Power, Princess Trinity ja ilmaiskierrokset.

Tässä Moon Princess -kolikkopeliarvostelussa selitämme, kuinka loistava tämä kolikkopeli on. Kun olet lukenut loppuun, tiedät, pitäisikö sinun pelata tätä kolikkopeliä vai ei.


Julkaistu: 27.07.2017
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X5000

Kirjoittanut: Kim Birch | Arvostelua päivitetty viimeksi: 15 huhtikuu 2023 | Faktatarkistus, jonka on tehnyt: Jasmin Williams

SERTIFIOITU SERTIFIOITU
Kim Birch on voittanut ja hävinnyt maailman parhaita pokeriammattilaisia vastaan. Sen lisäksi, että Kim on pokerin ja blackjackin asiantuntija, hän on myös julkaissut kolme kirjaa. Tietoa toimijasta Kim Birch

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

RTP 96,50 %

Maksimivoitto on 5,000x panoksesi arvosta.

Kerroin ja satunnaisominaisuudet peruspelissä

Ilmaiskierrokset progressiivisella voittokertoimella

Hanki voittoja missä tahansa

Haitat

Korkea volatiliteetti

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja Play'n GO

Volatiliteetti

RTP% 94.51

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.20

Enimmäispanos 100.00

Rullat 5

Rivit 5

Peliteemat

Fantasia Anime Taika


Peliominaisuudet

Cluster Pays Symbolivaihdos Ryöpyvät/kasautuvat voitot Satunnaiset wildit Uudelleenpyöritykset RTP-väli Bonuspeli Multiplier Ilmaiskierrokset Wild


Hahmot

Prinsessa


Nauti söpöstä ja mukaansatempaavasta teemasta Moon Princess -kolikkopelissä.

Nauti söpöstä ja mukaansatempaavasta teemasta Moon Princess -kolikkopelissä.

Tervetuloa Moon Princess nettikolikkopeliin

Onaika, että Rakkaus, Tähti ja Myrsky nousevat keskipisteeseen ja käyttävät voimiaan auttaakseen saamaan voittoja voittamattomista kierroksista. Moon Princess -kolikkopeli esittelee meille kolme kaunista prinsessaa, 5x5-asettelun ja pääbonuksen, jossa on progressiivinen voittokerroin. Princess Trinity- ja Girl Power -ominaisuudet auttavat saamaan voittoja peruspelissä.

Pidämme siitä, miten ne myöntävät voittoja tässä kolikkopelissä (ilman voittolinjoja), ja tosiasia on, että sinun on tyhjennettävä ruudukko käynnistääksesi ilmaiskierrokset. Tapa, jolla voitot myönnetään, on siis erittäin järkevä. Kerromme lisää siitä, miten voitot myönnetään myöhemmin.

Play'n GO on käyttänyt ilmaiskierrosominaisuutta useissa muissa luomissaan kolikkopeleissä, mutta tässä ilmaiskierrokset ovat varustettu progressiivisella voittokertoimella, joka voi olla jopa 20-kertainen. Lisäksi pääset nauttimaan siitä, että voitat voittamattomien kierrosten muuntamisesta suuriksi voitoiksi peruspelin ominaisuuksien avulla. Tiedämme, että olet kiinnostunut tietämään lisää, joten jatka lukemista.

Video: Moon Princess -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut (2024)

Moon Princess -videokolikkopelin pelattavuus

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Sarjakuvamainen naisellinen teema ja kaunis grafiikka

Teema ja suunnittelu

Tässä kolikkopelissä on söpö ja kaunis anime-teema, joka keskittyy voimakkaaseen prinsessakolmikkoon. Näet aina prinsessan leijumassa rullien oikealla puolella. Kaikilla prinsessoilla on suunniteltu erilaiset kampaukset, vaatteet ja taika-aseet.

Huomaat, että taivas vaihtaa värejä taustalla, ja taivaan tyylikkäät sävyt tekevät pelaamisesta jännittävämpää.

Kerroinilmaisin, mittari ja symbolit on myös suunniteltu teeman mukaisesti. Niissä on käytetty enimmäkseen vaaleita värejä, ja olemme varmoja, että animea rakastavat ihmiset pitävät teemasta enemmän.

Musiikki on varsin yllättävää, sillä se on riemastuttavaa ja kuulostaa siltä, mitä yleensä soitetaan anime-taistelukohtausten aikana.

Symbolit

Kuu Wild-symboli on korkeimmin palkitseva symboli, joka maksaa sinulle 100-kertaisen summan panoksestasi, jos saat viisi voittoyhdistelmää. Kolme prinsessasymbolia ovat muut korkeapalkkaiset symbolit, jotka maksavat 10x panoksestasi, kun saat viisi voittoyhdistelmää.

Matalapalkkaiset symbolit ovat kultainen ja vihreä charmi, sininen tähti, jossa on kultainen kuu, vaaleanpunainen sydän ja siivekäs kello. Matalapalkkaiset symbolit maksavat 2x-3x panoksestasi, kun saat viisi voittavaa symbolia yhdistelmänä.

Täytä mittari aktivoidaksesi Prinsessa Trinity -toiminto.

Täytä mittari aktivoidaksesi Prinsessa Trinity -toiminto.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Pelaaminen Moon Princess Slot

Tätä peliä ei ole vaikea pelata, sillä perusohjaus on melko yksinkertaista. Selitetään kuitenkin vielä, miten voit pelata tätä peliä.

 • Vihreä painike laittaa rullat liikkeelle ja saa ne pyörimään.
 • Oranssi painike on automaattista pelaamista varten, joten voit tehdä 10-100 pyöräytystä automaattisesti.
 • Plus- ja miinuspainikkeet auttavat sinua säätämään kokonaispanostasi, tai voit käyttää panoksen esiasetuksia. Minimipanos on 0,20 € ja maksimipanos 100 €.
 • Sininen "i"-painike selittää kaikki ominaisuudet ja symbolien tarkat voitot panoksesi arvon perusteella.
 • Asetukset, ääni, pikakierrokset ja ohje löytyvät rullien vasemmasta alareunasta.
 • Asetukset antavat sinulle erilaisia vaihtoehtoja, kuten äänen, äänet ja pikapelit.
Nauti progressiivisesta voittokertoimesta ilmaiskierroksilla

Nauti progressiivisesta voittokertoimesta ilmaiskierroksilla

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Kuinka saada voittoja Moon Princess Slotissa?

Tämä kolikkopeli tarjoaa sinulle harvinaisen tavan saada voittoja. Aina kun saat kolme tai useampia samanlaisia symboleita peräkkäin mihin tahansa kohtaan rullilla, saat voiton. Voittoyhdistelmät voivat ilmestyä vaaka- tai pystysuoraan. Voittosymbolit katoavat aina rullilta, ja jäljelle jäävät symbolit putoavat alas täyttämään tyhjät paikat.

Muunna voittamattomat kierrokset voitoiksi Girl Powerin avulla

Muunna voittamattomat kierrokset voitoiksi Girl Powerin avulla

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Erinomaiset bonusominaisuudet

Tämä kolikkopeli on monipuolinen, ja siinä on yksi parhaista mahdollisuuksista, joita olemme nähneet peruskolikkopelissä. Peruspelissä pääset nauttimaan Girl Powerista, Prinsessa Trinitystä ja symbolipudotuksista. Ilmaiskierroskierros on suuri yllätys, jota kannattaa odottaa. Ymmärretäänpä, miten kaikki toimii.

Symbol Drop -ominaisuus

Voittoihin osallistuneet symbolit katoavat, ja muut symbolit putoavat alas ja antavat sinulle uuden mahdollisuuden saada voittoja. Aina kun uusia symboleita putoaa, voittokerroin kasvaa 1. Wild Moon -symboli voi ilmestyä keskelle voittoyhdistelmiä, jolloin sinulla on suurempi mahdollisuus saada toinen voitto.

Girl Power -ominaisuus

Tämä toiminto käynnistyy satunnaisesti vain voittamattomilla kierroksilla. Rullien lähellä oleva prinsessa käyttää voimiaan auttaakseen sinua luomaan voittoja tässä ominaisuudessa. Tässä ovat eri prinsessasymbolit ja niiden voimat.

 • Rakkausprinsessa: Rakkaus muuttaa yhden symbolijoukon toiseksi.
 • Tähtiprinsessa: Hän lisää rullille jopa kaksi wildia.
 • Myrskyprinsessa: Hän tuhoaa kaksi minkä tahansa symbolin sarjaa.

Prinsessan kolminaisuusominaisuus

Voimamittari latautuu aina, kun saat voittoja. Jos onnistut lataamaan mittarin täyteen, saat Princess Trinity -ilmaiskierroksen. Kaikki kolme prinsessaa käyttävät voimiaan yksi kerrallaan ja auttavat sinua saamaan massiivisen voiton ja tyhjentämään ruudukon ilmaiskierrosten käynnistämiseksi.

Mittarin kolme osiota voidaan täyttää seuraavasti.

 • Kolmen voitto täyttää 1 osion.
 • Neljän lajin voitto täyttää 2 osiota.
 • Viiden lajin voitto täyttää 3 lohkoa.

Ilmaiskierrosominaisuus

Ilmaiskierrokset myönnetään, jos tyhjennät kaikki 25 symbolia ruudukosta saamalla yhden voiton toisensa jälkeen. Voit valita vähemmän ilmaiskierroksia, joilla on suurempi mahdollisuus, tai enemmän ilmaiskierroksia, joilla on pienempi mahdollisuus. Tässä on erittely kolmenlaisista Princess Free Spins -ilmaiskierroksista.

 • Storm Princess : 8 ilmaiskierrosta
 • Star Princess : 5 ilmaiskierrosta
 • Rakkausprinsessa: 4 ilmaiskierrosta

Ilmaiskierrosten voittokerroin ei nollaudu, ja se voi olla jopa 20-kertainen. Lisäksi valitsemasi prinsessan voima aktivoituu jokaisella voittamattomalla kierroksella.

Jospystyt lataamaan mittarin täyteen, saat lisää ilmaiskierroksia. Rakkaus, Tähti ja Myrsky antavat vastaavasti 4, 3 ja 2 ylimääräistä ilmaiskierrosta. Näin voit saada jopa 20 ilmaiskierrosta. Pieni haittapuoli on, että Princess Trinity -toiminto ei käynnisty bonuskierroksen aikana.

Wild-symbolit voivat ilmestyä voittoyhdistelmien keskelle ja auttaa luomaan lisää voittoja.

Wild-symbolit voivat ilmestyä voittoyhdistelmien keskelle ja auttaa luomaan lisää voittoja.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP, volatiliteetti ja maksimivoitto

Tämän pelin RTP on 96,50 %, mikä on hyvä RTP, joka antaa sinulle hyvät tuotot.

Tämä kolikkopeli on korkean volatiliteetin kolikkopeli, joten sinun on oltava varovainen asettaessasi panosarvoasi. Suosittelemme panostamaan niin vähän kuin mahdollista ja olemaan kärsivällinen.

Maksimivoitto on 5 000x panoksesi, ja ilmaiskierrosten 20-kertainen kerroin auttaa sinua saamaan sen.

Valitse haluamasi ilmaiskierrosten tyyppi Moon Princess -kolikkopelissä.

Valitse haluamasi ilmaiskierrosten tyyppi Moon Princess -kolikkopelissä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Onko Moon Princess -kolikkopeli sen arvoinen?

Moon Princess -kolikkopelissä on kolme uskomatonta prinsessaa, jotka yhdistävät voimansa ja tuottavat valtavia voittoja. Kaskadoituvat symbolit, Girl Power -toiminto, Prinsessa Trinity ja ilmaiskierrokset ovat hienoja ominaisuuksia, jotka pitävät pelattavuuden eloisana ja hyödyllisenä.

Peruspeli on vankka hyvin mietittyjen ominaisuuksien ansiosta. Wildit voivat ilmestyä symbolien katoamisen jälkeen ja auttaa luomaan lisää voittoja. Satunnaisominaisuudet, jotka aktivoituvat muilla kuin voittokierroksilla, ovat vielä parempia. Prinsessa Trinity -ominaisuus auttaa sinua eniten ilmaiskierrosten käynnistämisessä tyhjentämällä ruudukon.

Ilmaiskierrokset ovat erittäin kannattavia, koska niissä on progressiivinen voittokerroin ja valitsemasi prinsessa käyttää voimiaan jokaisella ei-voittoisella kierroksella. Play'n GO on tehnyt tässä upeaa työtä, ja he ovat jopa julkaisseet muita nettikolikkopelejä, kuten Moon Princess 100, jotka tarjoavat vielä enemmän mahdollisuuksia.

Voit nyt pelata Moon Princess -kolikkopeliä kaikilla kasinoilla, joita suosittelemme täällä BETOssa.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Moon Princess -kolikkopeli - usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon on maksimivoitto Moon Princess -kolikkopelissä?

Maksimivoitto antaa sinulle 5 000-kertaisen voiton panoksestasi, jonka voit voittaa vain nostamalla kertoimen 20-kertaiseksi ilmaiskierrosten aikana.

Mikä on Moon Princess -videokolikkopelin RTP ja varianssi?

Tämän kolikkopelin RTP on 96,50 %, mutta se vaihtelee kasinoittain. Pelattavuus on Pelattavuus on erittäin epävakaa, joten et voi odottaa usein voittoja.

Onko Moon Princess -nettikolikkopelissä ilmaiskierroksia?

Kyllä, ilmaiskierrokset myönnetään, kun tyhjennät ruudukon peruspelissä. Voit valita haluamasi ilmaiskierrostyypin kolmesta vaihtoehdosta. Valittu prinsessa käyttää voimiaan kaikilla voittamattomilla ilmaiskierroksilla, ja voittokerroin ei nollaudu, vaan se voi nousta jopa 20-kertaiseksi.

Miten Girl Power -toiminto toimii Moon Princess -kolikkopelissä?

Kun kierroksia ei ole voitettu, tämä toiminto aktivoituu ja lisää wild-symboleita, poistaa symboleita tai muuttaa symboleita, jotta voit saada voittoja.

Onko Moon Princess -kolikkopeli huijaus?

Ei, Play'n GO on yksi luotetuimmista kehittäjistämme, ja heillä on vankka kokemus asianmukaisista lisensseistä. Voit siis luottaa tähän ja kaikkiin muihin Play'n GO:n luomiin kolikkopeleihin.

Voinko pelata Moon Princess -kolikkopeliä ilmaiseksi?

Kyllä, voit nauttia ilmaiskierroksista, Girl Powerista, kertoimista ja muusta pelaamalla Moon Princess -kolikkopelin demoa ilmaiseksi täällä BETOssa.