VALIKKO
Haku
Kolikkopelit

Monster Hunt (BGAMING) Pelaa Ilmaiseksi

Monster Hunt (BGAMING) Slot Demo

Monster Hunt (BGAMING) Pelaa Ilmaiseksi
Pelaa nyt
Klikkaa tästä pelaamaan

Monster Hunt (BGAMING) toimijalta BGAMING

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Monster Hunt (BGAMING) Arvostelu LuokitustähtiLuokitustähti

Monster Hunt (BGAMING) Demo

Liity vaarallisten hirviöiden metsästykseen BGamingin Monster Hunt -kolikkopelissä. Pelissä on 5x3-asettelu ja 25 voittolinjaa. Tärkeimmät bonukset ovat ilmaiskierrokset ja Respins-kierros, jossa voit voittaa jackpotteja jopa 1 000-kertaisen panoksesi arvosta. Siinä on myös Bonus Buy -toiminto, jolla voit ostaa bonukset suoraan ja nauttia niistä mahdollisimman pian.

Tässä Monster Hunt -kolikkopeliarvostelussa yritämme ymmärtää, voiko hirviöiden metsästys olla tuottoisaa.


Julkaistu: 12.10.2023
Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti OFF Volatiliteetti OFF Volatiliteetti OFF
Maksimivoitto: X1299

Kirjoittanut: Julius De Vries | Arvostelua päivitetty viimeksi: 12 toukokuu 2024 | Faktatarkistus, jonka on tehnyt: Kim Birch

SERTIFIOITU SERTIFIOITU
Julius de Vries arvioi kasinobonukset ja -ehdot täällä BETO™-sivustolla, jotta hämäräperäiset toimijat eivät huijaa lukijoitamme. Hän on myös todennettu peliasiantuntija. Tietoa toimijasta Julius De Vries

BETO Slots -asiantuntijoiden arviot

Suosio

Luokitustähti
Luokitustähti

Uutuus

Luokitustähti
Luokitustähti

RTP %

Luokitustähti
Luokitustähti

Jackpotit

Luokitustähti
Luokitustähti

Tavat voittaa

Luokitustähti
Luokitustähti

Jännittävyys

Luokitustähti
Luokitustähti

Video: Pelattavuus & iso voitto

Pelaa nyt

Kolikkopeliominaisuudet

Bonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Hyödyt Hyödyt

Hyödyt

AvaaVain korkea- ja keskipalkkaiset symbolit ilmaiskierroksilla

AvaaJopa 1 000-kertainen panoksesi Jackpotti

AvaaIlmaiskierrokset voidaan käynnistää uudelleen

AvaaBonusostovaihtoehto saatavilla

AvaaPieni-keskisuuri vaihtelu

Haitat Haitat

Haitat

Sulje Keskimääräistä alhaisempi RTP (94,65 %).

Sulje Max Win olisi voinut olla korkeampi

Kolikkopelin tiedot

Kolikkopelit Tarjoaja BGAMING

Kolikkopelit Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti OFF Volatiliteetti OFF Volatiliteetti OFF

Kolikkopelit RTP% 94.65

Kolikkopelit Pelityyppi Kolikkopelit

Kolikkopelit Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Kolikkopelit Minimipanos 0.10

Kolikkopelit Enimmäispanos 125.00

Kolikkopelit Rullat 5

Kolikkopelit Rivit 3

Kolikkopelit Voittolinjat 25

Peliteemat

Vampyyrit ja veri


Peliominaisuudet

Osto-ominaisuus Ilmaiset lisäkierrokset Uudelleenpyöritykset Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Monster Hunt arvostelu BETO Slotsilta

Monster Hunt arvostelu BETO Slotsilta

Esittelyssä Monster Hunt Online Slot

Lähde synkälle matkalle Monster Hunt -kolikkopelissä, jossa odottavat karmeat otukset ja tuottoisat aarteet. BGaming on luonut tämän kolikkopelin keskittyen usein toistuvien voittojen jakamiseen. Kun kolikkopelejä, jotka yrittävät saada isompia bonuksia ja myöntävät hyvin vähän voittoja, on aina mukavaa nähdä jotain, joka on hauskempaa ja mukaansatempaavampaa.

Tämä kolikkopeli tarjoaa hyytävän seikkailun 5 rullalla, 3 rivillä ja 25 voittolinjalla. Tyydyttävät ominaisuudet, kuten Horror Respin ja houkuttelevat jackpotit, jotka voivat olla jopa 1 000-kertaisia panoksesi kanssa, pitävät jännityksen korkealla. Jos olet kiinnostunut suorasta toiminnasta, bonusostovaihtoehto on käytettävissä. Älä unohda ilmaiskierroksia, jotka ovat aivan erityisiä.

Katso, onko sinussa ainesta näiden hirviöiden voittamiseen meidän Monster Hunt -videokatsauksessaja tutki lisää jännittäviä kohtaamisia meidän ilmaiset nettikolikkopelit ilman latauksiaosiossa. Selitän pian ominaisuudet, maksimivoiton ja paljon muuta, joten jatka lukemista.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Teema & suunnittelu: Seikkailu: Synkkä kauhuseikkailu

Teema & suunnittelu: Seikkailu: Synkkä kauhuseikkailu

Teema & suunnittelu: Seikkailu: Synkkä kauhuseikkailu

Teema ja suunnittelu

Monster Hunt vetää sinut selkäpiitä karmivaan maailmaan, joka saa sinut nukkumaan valot päällä. BGaming on tehnyt hyvää työtä, jotta jokainen osa tästä pelistä huutaa kauhua. Karmaisevat rakennukset takana, hirviöt, jotka näyttävät siltä, että ne haluaisivat purra sinuun, kaikki on kohdallaan.

Jokainen kierros tuntuu siltä, kuin kääntäisit pelottavan tarinan sivua. Tässä kolikkopelissä on joitakin suosituimpia hirviöitä, kuten Frankensteinin hirviö ja Dracula. Se on levottomuutta herättävä, mutta parhaalla mahdollisella tavalla.

Musiikki ja ääniraita

Monster Huntin musiikki ja äänet ovat sitä, mistä painajaiset on tehty, hyvällä tavalla. Karmiva ja jännittävä musiikki erilaisine äänineen tekee kokemuksesta vangitsevan. On kuin kävelisi kummitustalossa, eikä koskaan tiedä, mikä odottaa kulman takana.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Symbolit & voitot

Seuraavassa kerrotaan, mitä sinun on tiedettävä pelottavista symboleista ja voitoista:

 • Ne maksavat 8x-20x panoksestasi , kun saat viisi voittoyhdistelmää.
 • Matalapalkkaiset symbolit : Matalapalkkaisetsymbolit ovat vain tavallisia korttisymboleita, jotka maksavat 2x panoksestasi, kun saat viisi voittoyhdistelmää.
 • Wild-symboli: Wild-symboli on Monster Hunter. Se korvaa kaiken muun paitsi bonus- ja kolikkosymbolit. Jos saat 5 voittolinjalle, voit saada makean 500-kertaisen voiton panoksestasi. Neljällä voit saada 250x panoksesi, ja kolmella voit saada 25x panoksesi.

 • Bonussymboli : Bonussymboli on hirviön käsi , jonka avulla voit käynnistää ilmaiskierroksia.

 • Kolikkosymboli : Kolikkosymboli on kultakolikko , joka auttaa käynnistämään Respins-kierroksen.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Pelaaminen Monster Hunt Online Slot

Pelaaminen BGAMING

Pelaaminen BGAMING's Monster Hunt

Oletko valmis metsästämään hirviöitä Monster Huntissa? Tässä on pikaopas, jonka avulla pääset alkuun:

 • Aseta panoksesi koko. Käytä ylös- ja alas-painikkeita sen säätämiseen. Voit panostaa niinkin vähän kuin 0,10 euroa tai panostaa 125 euron panoksella.
 • Oletko laiska? Paina automaattista peliautomaattipainiketta ja anna rullien tehdä työnsä. Voit asettaa sen pyörimään tietyn määrän kertoja ja jopa asettaa tappio-/voittorajoja.
 • Mietitkö, mitä kaikki symbolit tarkoittavat? Avaa voittotaulukko napsauttamalla i-painiketta. Se näyttää, minkä arvoinen kukin symboli on, ja selittää erikoistoiminnot, kuten ilmaiskierrokset ja Horror Respin.
 • Jos haluat muuttaa asetuksia tai tutkia niitä, napsauta hammasratas-kuvaketta.
 • Käynnistä toiminta napauttamalla välilyöntiä tai napsauttamalla spin-painiketta.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Bonusominaisuudet

Bonusominaisuudet selitetty Monster Huntissa BGAMING

Bonusominaisuudet selitetty Monster Huntissa BGAMING

Monster Huntin bonusominaisuudet ovat kuin salaisen käytävän löytäminen kummitustalosta: ne johtavat vakaviin palkintoihin ja sydäntä sykkivään toimintaan. Katsotaanpa, miten ne toimivat.

Ilmaiskierrokset

Aktivoi ilmaiskierrokset saamalla 3 bonussymbolia rullille 1, 3 ja 5 peruspelissä. Se saattaa vaikuttaa pelottavalta, mutta usko pois, se on sen arvoista. Ilmaiskierrosten aikana kaikki matalapalkkaiset symbolit katoavat, ja jäljelle jäävät vain korkea- ja keskipalkkaiset symbolit. Aloitat 8 kierrosta, mutta tässä on juju: voit käynnistää toiminnon uudelleen niin monta kertaa kuin onnesi sallii.

Horror Respin -ominaisuus

Jos haluat todella saada veresi pumppaamaan, toivo Horror Respin -ominaisuutta. Tämä paha poika aktivoituu, kun saat 6 tai useamman kolikkosymbolin mihin tahansa rullille. Kolikoiden arvo on 1x-20x panoksesi. Siinä on 3 Respiniä, jotka nollautuvat aina, kun saat kolikkosymboleita rullille, ja se päättyy, kun Respinit loppuvat.

Lisäksi tämä toiminto voi johtaa yhteen kolmesta jättipotista. Täytä yksi rivi kolikoilla saadaksesi Mini Jackpotin (20x panoksesi), kaksi riviä Major Jackpotin (100x panoksesi) tai kaikki kolme riviä Mega Jackpotin (1 000x panoksesi).

Osta bonustoiminto

Tämä toiminto antaa sinulle mahdollisuuden ostaa jommankumman kahdesta pääbonuksesta seuraavasti:

 • Ilmaiskierrokset: Osta 48x panoksesi arvosta
 • Horror Respin: Osta 40x panoksesi arvosta

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Maksimivoitto, RTP ja varianssi

Voita 1,299x panoksesi Monster Hunt -videokolikkopelissä!

Voita 1,299x panoksesi Monster Hunt -videokolikkopelissä!

Monster Hunt on villi ratsastuskierros, jonka maksimivoitto on 1,299x panoksesi. RTP on 94,65 %, ja pelin varianssi on matala-keskisuuri. Mitä se tarkoittaa? Saatat voittaa melko usein, mutta älä odota valtavia voittoja joka kerta. Huomaa myös, että osumaprosentti on 2,71, mikä on melko hyvä.

Tämän kolikkopelin RTP on pettymys , koska se on paljon alhaisempi kuin keskimääräinen RTP, joka on 96 %. Tässä kolikkopelissä on jättipotteja, mutta ne eivät ole progressiivisia jättipotteja, joten ne eivät oikeuta lainkaan tätä matalaa RTP:tä. Maksimivoitto on hyvä, mutta se olisi voinut olla korkeampi.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Hirviöjahti: Monster Monster: Videokolikkopeli, joka on pyörittämisen arvoinen?

Hirviöjahti: Monster Monster: Videokolikkopeli, joka on pyörittämisen arvoinen?

Hirviöjahti: Monster Monster: Videokolikkopeli, joka on pyörittämisen arvoinen?

Monster Hunt -kolikkopeli on kolikkopeli, jossa voit pitää hauskaa ja nauttia usein toistuvista bonuksista, mutta älä odota saavasi suurinta voittoa täältä. BGaming on onnistunut hyvin sisällyttämällä peliin kaksi vakuuttavaa bonusta, joista ilmaiskierrokset ovat hieman Respins-kierrosta parempia. Ilmaiskierrokset ovat niin palkitsevia siksi, että niissä on vain korkea- tai keskipalkkaisia symboleja , jotka antavat usein suuria voittoja.

Respins-kierros ei ole kovinkaan kaukana ilmaiskierroksista, lähinnä jättipottien vuoksi. Kuvittele, että saat palkinnoksi kaikkien kolikkosymbolien kokonaisarvon ja sen päälle vielä 1 000-kertaisen jackpotin panoksestasi. Bonus Buy on tietenkin kätevä ominaisuus, mutta BGamingin olisi pitänyt sisällyttää tähän myös Chance x2 -toiminto.

RTP on keskimääräistä alhaisempi, ja se vaikuttaa pitkän aikavälin voittoihin. Silti ei ole niin, että menettäisit saldosi nopeasti, jos pelaat tätä kolikkopeliä. Joten alhaisen RTP:n ei pitäisi olla ratkaiseva tekijä.

Onko Monster Hunt siis pyöräytyksen arvoinen? Jos olet kauhun ystävä ja pidät tasaisesta pelattavuudesta ja mahdollisuudesta vankkoihin voittoihin, niin ehdottomasti. Arvosanani tälle pelille on 7,5 kymmenestä, koska se on hauska, mutta RTP laskee sitä hieman.

NuoliNuoliTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Monster Hunt Slot FAQ

Voinko pelata Monster Hunt -kolikkopeliä ilmaiseksi ennen kuin riskeeraan oikean rahan? Nuoli Nuoli

Ehdottomasti voit! Saatavilla on demoversioita, joiden avulla voit tutustua pelin mekaniikkaan ja ominaisuuksiin ilman oikeaa panosta. Se on loistava tapa nähdä, sopiiko Monster Hunt tyyliisi ennen kuin sukellat oikean rahan kanssa peliin. Voit vapaasti pelata demoa täällä BETOssa.

Mikä tekee Monster Hunt -nettikolikkopelin Horror Respin -toiminnosta niin erityisen? Nuoli Nuoli

Horror Respin -toiminto on peliä mullistava, sillä se ei ainoastaan tarjoa lisäkierroksia vaan myös mahdollisuuden voittaa yksi kolmesta jättipotista. Kolikkoarvot voivat kertoa panoksesi jopa 20-kertaiseksi ja jättipotit vaihtelevat 20-kertaisesta 1 000-kertaiseen kokonaispanoksesi arvoon, joten se lisää merkittävästi voittomahdollisuuksiasi pelissä.

Onko Monster Hunt -videokolikkopelissä Bonus Buy -vaihtoehto ja miten se toimii? Nuoli Nuoli

Kyllä, pelissä on Bonus Buy -vaihtoehto niille, jotka haluavat päästä suoraan käsiksi pelin jännittäviin ominaisuuksiin, kuten ilmaiskierroksiin tai Horror Respiniin. Maksamalla palkkion pelaajat voivat käynnistää nämä ominaisuudet välittömästi odottamatta niiden aktivoitumista tavallisessa pelissä.

Miten ilmaiskierrosominaisuus toimii Monster Hunt -kolikkopelissä? Nuoli Nuoli

Ilmaiskierrostoiminto käynnistyy, kun saat 3 bonussymbolia rullille 1, 3 ja 5. Aluksi se antaa sinulle 8 kierrosta, joissa vain korkeat ja keskimmäiset symbolit näkyvät rullilla. Vaikuttavaa on, että voit käynnistää tämän toiminnon uudelleen rajattomasti laskeutumalla uusiin bonussymboleihin ilmaiskierrosten aikana.

Nautinko Monster Hunt -videokolikkopelin pelaamisesta, jos suosin pelejä, joissa on korkea RTP? Nuoli Nuoli

Jos RTP on sinulle ratkaiseva tekijä, kannattaa muistaa, että Monster Huntin RTP on 94,65 %, mikä on keskimääräistä alhaisempi nettikolikkopeleissä. Vaikka sen matala-keskimääräinen volatiliteetti tarkoittaa usein toistuvia voittoja, ne saattavat olla kooltaan pienempiä verrattuna peleihin, joissa on korkeampi varianssi.

Onko olemassa strategioita, joilla voit voittaa useammin Monster Hunt -kolikkopelissä? Nuoli Nuoli

Koska Monster Hunt toimii matalan ja keskitason varianssimallilla, jossa painotetaan pienempiä mutta säännöllisempiä voittoja, yksi tehokas strategia voi olla panoskokojen asteittainen kasvattaminen voittojen myötä tai voittojen käyttäminen bonusominaisuuksiin, kuten Horror Respiniin, tai suoraan ilmaiskierrosten ostamiseen tarvittaessa. Muista, että voittoja ei voi taata millään varmalla tavalla, sillä kolikkopelit perustuvat pitkälti tuuriin ja satunnaisiin tuloksiin.