VALIKKO

Buffalo Toro -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut (2023)

Klikkaa tästä pelaamaan

Buffalo Toro toimijalta ELK Studios

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Buffalo Toro Arvostelu

Buffalo Toro

ELKStudiosin Toro-kolikkopeliensarja paranee entisestään Buffalo Toro-kolikkopelin myötä. Tämäkolikkopeli tuo mukanaan uusia ominaisuuksia ja mielettömän 50 000-kertaisen maksimivoiton panoksestasi. ToroGoes Wild, ilmaiskierrokset, Matador Respins ja monet muut ominaisuudet viihdyttävät sinua. Tehokkainominaisuus on Super Bonus, jossa on Rampage Reels.

Tässä Buffalo Toro-arvostelussaopastamme sinua ja autamme selvittämään mahdolliset epäilyksesi. Josluet loppuun asti, tiedät Buffalo Toro-kolikkopelin hyvät ja huonot puolet.


Julkaistu: 26.08.2022
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X50000

Kirjoittanut: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Arvostelua päivitetty viimeksi: 25 Feb 2023

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Maksimivoitto on 50,000x panoksesi arvosta.

Suuri määrä bonusominaisuuksia

Ilmaiskierroksetsymbolipäivityksillä

Rampage Kelat

Kykyostaa bonuksia

Haitat

AlhainenRTP

Suuri varianssi

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja ELK Studios

Volatiliteetti

RTP% 94.00

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.20

Enimmäispanos 50.00

Rullat 6

Rivit 4

Peliteemat

Härkätaisto


Peliominaisuudet

Level Up Satunnainen kertoja Osto-ominaisuus Symbolivaihdos Energian keruu Ilmaiset lisäkierrokset Tarttuvat wildit Uudelleenpyöritykset Bonussymbolit Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Hahmot

Buffalo


Voita jopa 50 000-kertainen panoksesi Buffalo Toro-nettikolikkopelissä.

Voita jopa 50 000-kertainen panoksesi Buffalo Toro-nettikolikkopelissä.

Tervetuloa Buffalo Toro-kolikkopeliin

Torontarinajatkuu, kun hän matkustaa länteen pelastaakseen kultaisten puhvelien hupenevan kannan. Matadorion Torontakana keräämässä puhvelien kultaisia ruutuja.

Pääset näkemään Matadorin ja Toronvälisen kohtaamisen jälleen kerran Buffalo Toro-kolikkopelissä. Voit kuitenkin voittaa tällä kertaa paljon enemmän kuin aiemmissa vastaavissa videokolikkopeleissä.

Tässäkolikkopelissä on 6 rullaa, 4 riviä ja maksimivoitto on 50 000x panoksesi.

ELKStudios on tehnyt Toro-sarjastapoikkeuksellisen luomalla yksityiskohtaisia hahmoja ja ottamalla käyttöön uusia ominaisuuksia. Tämän kolikkopelinjännittävinominaisuus on Super Bonus Game, jossa on Rampage Reels -ominaisuus. Jopatavalliset ilmaiskierrokset ovat melko palkitsevia, koska niissä voi päivittää muita korkeapalkkaisia symboleita puhvelisymboleiksi.

Et tule pettymään Buffalo Toro-kolikkopelin ominaisuuksien laatuun. Aiemmin nähdyt ominaisuudet, kuten Walking Wild ja ToroGoes Wild -toiminto, palaavat tässä slotissa. Peliinon myös otettu käyttöön Multiplier Wild, jonka avulla voit luoda helposti suurempia voittoja.

Haluat varmasti tietää lisää ominaisuuksista, joten käsittelemme niitä pian yksityiskohtaisesti.

Video: Buffalo Toro -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut (2023)

Buffalo Toro-kolikkopelin pelattavuus

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Villin lännen teemaja uskomaton muotoilu

Teemaja suunnittelu

Tämän kolikkopelinteemassayhdistyvät eri elementit, ja se tarjoaa kokemuksen, joka on erilainen kuin mikään muu. Matador ja Toro ovatsulautuneet hyvin tämän kolikkopelin teemaan. Matadoron kasvattanut viikset ja kantaa asetta metsästäessään harvinaisia eläimiä. Toisaalta Toronähdään pukeutuneena intiaanienhöyhenpäähineeseen.

Taustallaon massiivinen kanjoni, jossa on hyvin vähän kasvillisuutta ja pieni joki. Senäyttää vaikealta paikalta elää, ja se eroaa paljon muiden Toro-aikojentaustoista. Pelattavuutta täydentää rauhoittavacowboy-ääniraita .

Lyhyestisanottunatämän kolikkopelin teema on täydellinen, kuten muidenkin tämän sarjan kolikkopelien.

Symbolit

Korkean arvonsymbolit ovat villieläimiä: puhveleita, kotkia, puumia, susia ja karhuja. Korkeapalkkaisetsymbolitmaksavat sinulle 2,4x - 6x panoksestasi, kun saat kuusi voittoyhdistelmää.

Toisaalta matalapalkkaiset symbolit ovat erivärisiä korttisymboleita. Korttisymbolitmaksavat 0,80x-1,6x panoksestasi, jos saat kuuden samanlaisen voittoyhdistelmän.

Bonussymbolitovat kultaisia kolikoita, joiden päällä on puhveleita. Matador-symbolion Matador viiksineen, ja Walking Wild on Torouudessa avatarissaan.

Wild-symboli on kuin tämän kolikkopelin logossa oleva t-kirjain, johon on kirjoitettu "Wild".

3 tai useampi bonussymboli käynnistää ilmaiskierrostenbonuskierroksen.

3 tai useampi bonussymboli käynnistää ilmaiskierrostenbonuskierroksen.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Pelaaminen Buffalo ToroSlot

Kerromme, miten voit helposti pelata tätä kolikkopeliä.

 • Paina isoa painiketta, jossa on kaareva nuoli, saadaksesi rullat pyörimään.
 • Automaattipainikkeella voit tehdä 10-100 pyöräytystä automaattiohjauksella.
 • Kolikkopainikeasettaa panoksesi 0,20 euron minimipanoksesta 50 euron maksimipanokseen.
 • Vasemmassa yläkulmassa olevavalikkopainikeavaa voittotaulukon ja antaa sinulle pääsyn asetuksiin, sääntöihin ja kampanjoihin.
 • Voittotaulukossa luetellaan symbolien voitot, ja asetukset antavat sinulle pääsyn vaihtoehtoihin, kuten musiikkiin ja pikapeliin.
 • Säännöt selittää pelin yksityiskohtaiset säännöt.
Päivitäkorkeapalkkaiset symbolit puhvelisymboleiksi ilmaiskierrosbonuksenaikana.

Päivitäkorkeapalkkaiset symbolit puhvelisymboleiksi ilmaiskierrosbonuksenaikana.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Kuinka voittaa tässäkolikkopelissä

Tässäkolikkopelissä ei ole voittolinjoja, mutta erilaisia tapoja voittaa. Setarjoaa 4 096 tapaa voittaa, joten voit saada helposti voittoja.

Sinunon saatava samanlaiset symbolit vierekkäisille rullille vasemmalta oikealle saadaksesi voiton. Tavallisestitarvitset kolme samanlaista symbolia voiton saamiseksi, mutta voit saada voiton kahdella samanlaisella symbolilla, kun kyseessä on puhvelisymboli.

2 tai useampi Matador-symboli aktivoi Matador Respins -symbolin.

2 tai useampi Matador-symboli aktivoi Matador Respins -symbolin.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Tehokkaat Buffalo Toron bonusominaisuudet

Pääsetnauttimaan ominaisuuksista, kuten Walking Wilds, Multiplier Wilds, ToroGoes Wild, Matador Respins, ilmaiskierroksetja Super Bonus Rampage Reels. Selitämme,miten nämä ominaisuudet toimivat.

Walking Wildit ja Multiplier Wildit

Toroon Walking Wild -symboli, joka liikkuu rulla kerrallaan vasemmalle ja palkitsee sinut Respinillä jokaisella askeleella. Multiplier Wild-symboliilmestyy 2x tai 3x kertoimella ja auttaa sinua luomaan tuottoisampia voittoja.

Matador Respin -ominaisuus

Kun saat2 tai useamman Matador-symbolin rullille, saat Matador Respin -pelin. Matador-symbolitovat tahmeat Respinin aikana, ja jos niitä tulee lisää, saat toisen Respinin. Jos Toroilmestyy tämän toiminnon aikana, saat ToroGoes Wild -toiminnon viimeisen Respinin jälkeen.

ToroGoes Wild -ominaisuus

Kun saat Toro-symbolinja vähintään yksi Matador on rullilla, ToroGoes Wild -toiminto käynnistyy. Tässäominaisuudessa Toroliikkuu pysty- ja vaakasuunnassa hyökätäkseen Matadorien kimppuun ja pudottaakseen ne pois. Torojättää wild-symboleita jälkeensä, jotta voit saada helpon voiton.

Ilmaiskierrosominaisuus

Kun saat3 tai useamman bonussymbolin peruspelissä, käynnistyy ilmaiskierrokset. Tässä on tiedot siitä, kuinka monta ilmaiskierrostasaat.

 • 3 bonussymbolia = 8 ilmaiskierrosta
 • 4 bonussymbolia = 12 ilmaiskierrosta
 • 5 bonussymbolia = 16 ilmaiskierrosta
 • 6 bonussymbolia = 20 ilmaiskierrosta

Tämän toiminnon aikana kerätään Gold Buffalo -symboleita. Aina kun keräät 3 Gold Buffalo -symbolia, alin premium-symboli päivittyy buffalo-symboliksi. Sinun on kerättävä 12 Kultainen Buffalo -symbolia, jotta kaikki korkeapalkkaiset symbolit päivittyvät puhvelisymboleiksi.

2 tai useampi bonussymboli käynnistää ilmaiskierroksetuudelleen. Saat 4 ylimääräistä ilmaiskierrosta, kun saat 2 bonussymbolia. 3 tai useampi bonussymboli pidentää ilmaiskierroksiaedellä antamiemme lukujen mukaisesti.

Golden Buffalo -symbolien kerääminen päivittää Buffalo Toro-kolikkopelin symboleja.

Golden Buffalo -symbolien kerääminen päivittää Buffalo Toro-kolikkopelin symboleja.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Super-bonuskierros ja X-iter-ominaisuus

Super bonusominaisuusRampage-rullilla

Super Bonus-symbolivoi laskeutua vain kuudennelle rullalle. Voit aktivoida Super Bonus -toiminnon Rampage Reels -rullilla, kun saat vähintään yhden Super Bonus -symbolin kahden tai useamman tavallisen bonussymbolin kanssa.

Super Bonus palkitsee sinut myös ilmaiskierroksillasamalla tavalla kuin bonustilassa, mutta siinä on Rampage Reels -ominaisuus. Kun oletkerännyt 3 Gold Buffalo -symbolia, arvokas symboli päivittyy ja Rampage Reels -ominaisuus palkitaan.

Rampage Reels -ominaisuudessa saat 1-5 Rampage Reels -rullaa. Rampage Reels-rullatovat rullia, joilla näkyvät vain puhvelisymbolit, jotka auttavat luomaan useita voittoyhdistelmiä.

Keräämällä 3, 6, 9 ja 12 Golden Buffalo -symbolia saat vastaavasti enintään 2, 3, 4 ja 5 Rampage Reels -rullaa.

X-iter-ominaisuus

Voit ostaa haluamasi ominaisuudet suoraan maksamalla tietyn summan, kiitos X-iter-toiminnon. Seuraavassaon lueteltu ominaisuudet, joita voit ostaa, ja niiden kustannukset.

 • Matador Respin: 10x panoksesi
 • ToroGoes Wild: 25x panoksestasi
 • 3 Rampage-kierrosta: 50x panoksestasi
 • Bonuspeli tai ilmaiskierrokset: 100x panoksesi
 • Superbonus Rampage-kiekoilla: 500x panoksesi arvosta
Nauti8-20 ilmaiskierroksesta, jotka voidaan myös käynnistää uudelleen.

Nauti8-20 ilmaiskierroksesta, jotka voidaan myös käynnistää uudelleen.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP, volatiliteetti ja maksimivoitto

Kun käynnistät tämän kolikkopelin live-kasinolla, saat 94 %:n RTP:n. RTP on2 % alhaisempi kuin keskimääräinen 96 %:n RTP, mikä on varmasti pieni haitta tämän kolikkopelin pelaamisessa.

Tämän kolikkopelinvolatiliteettion 8 kymmenestä, mikä on korkea volatiliteetti.

Tässä kolikkopelissä tarjottumaksimivoittoon 50 000 kertaa panoksesi suuruinen, ja se on yksi suurimmista maksimivoitoista, joita olemme koskaan nähneet. Voit siis saada suurimman maksimivoiton, jos olet valmis sietämään alhaisempaa RTP:tä.

Nautitäydellisestä ominaisuuksien ja muotoilun yhdistelmästä Buffalo Toro-kolikkopelissä.

Nautitäydellisestä ominaisuuksien ja muotoilun yhdistelmästä Buffalo Toro-kolikkopelissä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

OnkoBuffalo Toronettikolikkopeli sen arvoinen?

Buffalo Toro-kolikkopeliä ei kannata verrata muihin tämän sarjan kolikkopeleihin, sillä se erottuu edukseen useammalla kuin yhdellä tavalla. Siinäon muiden kolikkopelien kaltaisia ominaisuuksia, kuten Walking Wild -toiminto ja ToroGoes Wild -toiminto. Rampage Reelsin käyttöönottoon muuttanut kaiken, sillä nyt voit pinota kiekkoja, joissa on korkeimmin maksava symboli, ja voittaa suuria summia.

ELKStudios ei ole tehnyt kompromisseja minkään Toro-sarjankolikkopelin laadussa. Ainoa asia, joka pistää silmään,on alhainen RTP, mutta 50 000-kertainen maksimivoitto panoksestasi auttaa sinua hyväksymään sen. Pidämme myös uudesta teemasta, joka tuo tuoreutta ja hauskuutta tähän slottiin.

Erittäinharvinaiset kultaiset buffalot auttavat sinua päivittämään symboleita ja käynnistämään Rampage Reels -rullat. Superbonuspelissävoit täyttää jopa 5 rullaa puhvelisymboleilla ja päästä lähelle maksimivoittoa. Parasta on, että voit ostaa Super Bonus -pelin suoraan, jos olet valmis ottamaan riskin.

Suosittelemme kokeilemaan Buffalo Toro-kolikkopeliä suosittelemillamme nettikasinoilla. Seei ole kaikille, mutta suuret voittomahdollisuudet ja viihdearvo ovat olemassa.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Buffalo ToroSlotFAQ

Kuinka suuri on Buffalo Toro-nettikolikkopelin maksimivoitto?

Maksimivoittoon 50 000 kertaa panoksesi, mikä on yksi parhaista syistä kokeilla tätä kolikkopeliä. Sinulla on suurin mahdollisuus saada maksimivoitto Super Bonus -toiminnossa.

Mikä on Buffalo Toro-kolikkopelin RTPja volatiliteetti?

RTPonpettymys, sillä tämä kolikkopeli tarjoaa vain 94 %:n RTP:n. Tämän kolikkopelin varianssion 8 kymmenestä, mikä ei ole korkein mahdollinen, mutta se on silti korkea.

Voinko pelata ilmaiskierroksiaBuffalo Toro-kolikkopelissä?

Kyllä, tässä kolikkopelissä on tavalliset ilmaiskierroksetja superbonus, jossa on Rampage-rullat. Ilmaiskierroksillavoit päivittää korkeapalkkaiset symbolit puhvelisymboleiksi. Superbonuksessapääset myös nauttimaan Rampage Reels -rullista.

Miten ToroGoes Wild -toiminto toimii Buffalo Toro-kolikkopelissä?

Aina kun Toroilmestyy rullille Matador-symbolin jälkeen, tämä toiminto käynnistyy. Torotuhoaa kaikki rullilla olevat Matadorit ja jättää Wildit taakseen, jotka auttavat luomaan voittoja.

Miten Rampage-rullat toimivat Buffalo Toro-videokolikkopelissä?

Rampage Reels-rullatovat erikoisrullia, joilla vain puhvelisymbolit peittävät kokonaisen rullan. Rampage Reelsaktivoituu, kun olet kerännyt 3 Golden Buffalo -symbolia Super Bonus -pelissä. Saat 1-5 Rampage Reels -rullaa tässä toiminnossa.

OnkoBuffalo Toro-kolikkopeli huijaus?

Ei,ELKStudios on tämän kolikkopelin luoja, ja heillä on luotettavien viranomaisten, kuten Yhdistyneen kuningaskunnan rahapelikomission ja Maltan peliviranomaisen, myöntämä lisenssi. Lyhyesti sanottunavoit olla 100 % varma, että tämä kolikkopeli ei ole huijaus.

Onkomahdollista pelata Buffalo Toro-kolikkopeliä ilmaiseksi?

Kyllä, voit nauttia ominaisuuksista, kuten ToroGoes Wild, Rampage Reels ja ilmaiskierroksistapelaamalla Buffalo Toro-kolikkopelin demoa ilmaiseksi täälläBETOssa.