VALIKKO

Big Bad Wolf Megaways -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2022]

Klikkaa tästä pelaamaan

Big Bad Wolf Megaways toimijalta Quickspin

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Big Bad Wolf Megaways Arvostelu

Big Bad Wolf Megaways

Kolme pientä possua joutuu vaikeuksiin pelottavan suden takia Big Bad Wolf Megaways -kolikkopelissä. Panokset ovat korkeat, ja voit nauttia jopa 117 649 voittotavasta ja ilmaiskierroksista, joissa on progressiivinen voittokerroin.

Se on yksi Quickspinin vuonna 2021 julkaisemista kunnianhimoisimmista kolikkopeleistä. Näemme kaiken, mitä tämä kolikkopeli tarjoaa tässä Big Bad Wolf Megaways -kolikkopeliarvostelussa.


Julkaistu: 07.09.2021
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X26252

Kirjoittanut: Julius De Vries | Arvostelua päivitetty viimeksi: 16 Aug 2022

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Maksimivoitto 30,540x panoksesi arvosta

Megaways-moottori, jossa on jopa 117 649 tapaa voittaa

Ilmaiskierrokset progressiivisella voittokertoimella

Perustuu ihanaan tarinaan

Kyky ostaa ilmaiskierroksia

Haitat

Suuri varianssi

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja Quickspin

Volatiliteetti

RTP% 94.11

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.20

Enimmäispanos 100.00

Rullat 6

Rivit 7

Peliominaisuudet

Megaways Osto-ominaisuus Symbolivaihdos Energian keruu Ilmaiset lisäkierrokset Ryöpyvät/kasautuvat voitot Ilmaiskierrosten multiplier RTP-väli Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Nauti tehokkaista ominaisuuksista Big Bad Wolf Megaways -nettikolikkopelissä

Nauti tehokkaista ominaisuuksista Big Bad Wolf Megaways -nettikolikkopelissä

Tervetuloa Big Bad Wolf Megaways -kolikkopeliin

Säälimätön susi pyrkii saamaan siat räjäyttämällä niiden talot. Näyttää siltä, että susi ei ole oppinut läksyjään, sillä se yritti tehdä samaa Big Bad Wolf -kolikkopelissä. Nyt se on palannut tässä paljon suuremmassa ja tehokkaammassa kolikkopelissä Megaways-mekaniikan ansiosta. Big Time Gaming.

Sinun pitäisi olla valmis nauttimaan toiminnantäyteisestä pelattavuudesta, joka on paljon palkitsevampi kuin tämän kolikkopelin esiosa. Jopa 117 649 voittotapaa, tumble-ominaisuus, ilmaiskierrokset progressiivisilla voittokertoimilla ja Piggy Wildit tarjoavat sinulle fantastisen yhdistelmän ominaisuuksia. Tässä slotissa voit myös ostaa ilmaiskierroksia.

Pidämme siitä, miten he ottivat suositun kolikkopelin ja yhdistivät sen Megaways-moottoriin lisätäkseen sen potentiaalia ja viedäkseen sen seuraavalle tasolle. Tämän kolikkopelin maksimivoitto on 30 540 kertaa panoksesi, mikä on valtava verrattuna sen edeltäjän maksimivoittoon. Esikuvassa maksimivoitto oli alle 1 300x panoksesi arvosta.

Näemme pian tässä arvostelussa, kuinka tehokas tämä kolikkopeli on, joten sinun kannattaa lukea koko arvostelu.

Video: Big Bad Wolf Megaways -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2022]

Big Bad Wolf Megaways -videokolikkopelin pelattavuus

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Lasten satuaihe ja sarjakuvamainen grafiikka

Teema & suunnittelu

Big Bad Wolf Megaways -kolikkopelin teema perustuu tarinaan kolmesta pikku possusta, jotka rakensivat taloja eri materiaaleista. Susi pystyi räjäyttämään kaksi kolmesta talosta, mutta viimeistä taloa se ei pystynyt räjäyttämään, koska se oli tehty tiilistä. Se oli suloinen tarina, jonka opetus oli, että kova työ kannattaa.

Voit nauttia erilaisista mielenkiintoisista äänistä voittojen laskeutuessa, mutta pelattavuuteen ei liity musiikkia. Voit kuulla lintujen sirkutusta, ja tietty ääni soi, kun pyörität rullia. Teema ja grafiikka ovat fantastisia, mutta he olisivat voineet sisällyttää peliin ääniraidan, joka tekisi siitä hieman paremman.

Symbolit

Voimme nähdä tarinan katsomalla symboleita, sillä meillä on 3 sikaa, joiden kuvioinnit osoittavat, mitä materiaaleja ne ovat käyttäneet. Meillä on myös materiaaleja ja niiden työkaluja symboleina. Ei ole yllättävää, että punainen sika on eniten maksava symboli, koska hän teki talonsa tiilistä.

Sininen taivas pilvineen, rehevä vihreä tausta, jossa on talo, ja oljista tehty talo ovat kaikki tämän kolikkopelin kauniin teeman elementtejä. Pidämme siitä, että sikojen ilmeet kasvoilla ovat osuvat kohdalleen. Punainen possu on itsevarmempi, kun taas sininen possu vaikuttaa rennolta ja hermostuneelta.

Susi räjäyttää talot ilmaiskierrosten aikana.

Susi räjäyttää talot ilmaiskierrosten aikana.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Miten valloittaa Big Bad Wolf Megaways Slot

Tutustutaan perussäätimiin tuhlaamatta aikaa.

  • Suurinta painiketta, jossa on kaareva nuoli rullien oikealla puolella, voidaan käyttää rullien pyörittämiseen.
  • Pyöräytyspainikkeen alapuolella on automaattinen toistopainike. Autoplay-painikkeella voit tehdä 10-1000 kierrosta automaattiohjauksella mukautetuilla tappio- ja voittorajoilla.
  • Kolikkopainikkeella tai plus- ja miinuspainikkeilla voit asettaa panoksesi 0,20 €:n ja 40 €:n välille.
  • Pelissä on muitakin hyödyllisiä painikkeita, kuten valikkopainike ja pikapyöräytyspainike. Olemme kuitenkin jo selittäneet perussäätimet, jotka sinun on tunnettava.

Jos saat voiton, kun saat 3 tai useamman samanlaisen symbolin vierekkäisille rullille vasemmalta oikealle. Koska tämä kolikkopeli perustuu Megaways-moottoriin, voit nauttia helpoista voitoista, kun kiekoille ilmestyy enemmän symboleita.

Saa 3 scatteria käynnistääksesi ilmaiskierrokset Big Bad Wolf Megaways -kolikkopelissä.

Saa 3 scatteria käynnistääksesi ilmaiskierrokset Big Bad Wolf Megaways -kolikkopelissä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Viihdyttävät ja innovatiiviset bonusominaisuudet

Tässä kolikkopelissä voit nauttia useista bonusominaisuuksista, joissa on jännittäviä käänteitä. Pelissä on Tumbling Reels -rullat, ilmaiskierroksia, Piggy Wildit ja Bonus Buy -toiminto. Tiedämme, että olet innoissasi, joten tutustutaanpa nyt bonusominaisuuksiin.

Tumbling Reels -ominaisuus

Löydät tämäntyyppisen ominaisuuden lähes kaikista Megaways-kolikkopeleistä, koska se toimii hyvin Megaways-moottorin kanssa. Tämä ominaisuus saa voittosymbolit katoamaan, jotta uudet symbolit voivat pudota ja korvata ne. Kaatuvien rullien lukumäärää ei ole rajoitettu, joten voit nauttia niistä niin kauan kuin voitat.

Piggy Wilds -ominaisuus

Possusymbolit muuttuvat Wild-symboleiksi joka toisen peräkkäisen kaatumisen jälkeen. Järjestys, jossa ne muuttuvat Wild-symboleiksi, on punainen possu, vihreä possu ja sininen possu 2, 4 ja 6 kaatumisen jälkeen.

Muista, että ne muuttuvat wildeiksi kaikilla rullilla paitsi ensimmäisellä. Sinun on aloitettava alusta, kun kierrokset loppuvat.

Blowing Down the House -bonusominaisuus

Kun saat 3 Moon Scatteria rullille, käynnistät 11 ilmaiskierrosta eli Blowing Down the House -bonusominaisuuden. Ilmaiskierroksilla voittokerroin kasvaa 1:llä jokaisesta saamastasi voitosta. Voittokerroin alkaa 1x, eikä se nollaudu ilmaiskierrosten aikana.

Ilmaiskierroksista tehdään entistäkin nautinnollisempia keräämällä Moon Scattereita. Jos keräät Moon Scattereita, saat ylimääräisiä ilmaiskierroksia ja voittokerroin kasvaa. Katsotaanpa yksityiskohtia.

  • 3 Moon Scatteria: 3 ylimääräistä ilmaiskierrosta ja +5-kertainen voittokerroin.
  • 6 Moon Scatteria: 3 ylimääräistä ilmaiskierrosta ja +10-kertainen kerroin.
  • Yli 6 Moon Scatteria: 1 ylimääräinen ilmaiskierros jokaista keräämääsi kuuscatteria kohden.

Voittokerroin ja kerättyjen Moon Scatterien määrä näkyy yläreunassa. Piggy Wilds -toiminto on aktiivinen myös ilmaiskierrosten aikana. Lyhyesti sanottuna Big Bad Wolf Megaways -kolikkopelin ilmaiskierroksissa yhdistyvät kaikki tämän kolikkopelin hienot ominaisuudet.

Bonusosto-ominaisuus

Voit maksaa 90-kertaisen panoksesi ostaaksesi ilmaiskierroksia suoraan perusslotista. Tämä ominaisuus ei kuitenkaan ole käytettävissä kaikissa maissa.

Voita 11 ilmaiskierrosta saamalla 3 scatteria

Voita 11 ilmaiskierrosta saamalla 3 scatteria

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP, varianssi ja maksimivoitto

Tämän kolikkopelin palautusprosentti on 96,05 %, mikä on hieman keskimääräistä enemmän. Jos päätät ostaa ilmaiskierroksia, voit nauttia 96,44 %:n RTP:stä.

Tämän kolikkopelin varianssi on 5 viidestä eli erittäin korkea. Korkean varianssin ansiosta voit tavoitella maksimivoittoa, joka on 30 540 kertaa panoksesi suuruinen.

Nauti Piggy Wilds -ominaisuudesta ja ilmaiskierroksista Big Bad Wolf Megaways -kolikkopelissä.

Nauti Piggy Wilds -ominaisuudesta ja ilmaiskierroksista Big Bad Wolf Megaways -kolikkopelissä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Onko Big Bad Wolf Megaways Online Slot sen arvoinen?

Big Bad Wolf Megaways -nettikolikkopeli on aikasi ja huomiosi arvoinen. Quickspin on parantanut lähes kaikkea vanhemmasta slotista, erityisesti voittopotentiaalia.

Perusslotti ei ole huono, mutta ilmaiskierrokset ovat todella mielettömiä. Voit pidentää ilmaiskierroksia, ja yksi hyvä kierros riittää antamaan sinulle massiivisen voiton progressiivisen voittokertoimen ansiosta. On hauskaa tavoitella maksimivoittoa, joka on 30 540 kertaa panoksesi suuruinen.

Tämän kolikkopelin RTP on mielettömän maksimivoiton jälkeenkin hieman keskimääräistä korkeampi. Se on alhaisempi kuin aiemmassa versiossa, jonka RTP oli 97,34 %. Meitä se ei kuitenkaan haittaa, sillä näemme tämän kolikkopelin valtavan potentiaalin.

Nautimme perusslotin Piggy Wilds -ominaisuudesta. Voit ostaa ilmaiskierroksia, jos sinulla on siihen varaa. Kaiken kaikkiaan kyseessä on fantastinen kolikkopeli, josta megavoittoja etsivät ihmiset tulevat pitämään.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Big Bad Wolf Megaways -kolikkopeli - FAQ

Kuinka korkea on maksimivoitto Big Bad Wolf Megaways -kolikkopelissä?

Maksimivoitto on 30 540 kertaa panoksesi, mikä on paljon enemmän kuin tämän kolikkopelin aiemmassa versiossa.

Kuinka korkea on Big Bad Wolf Megaways -videokolikkopelin RTP ja varianssi?

Tämän kolikkopelin RTP on 96,05 %, kun taas bonusosto-ominaisuuden RTP on 96,44 %. Varianssi on erittäin korkea, joten sinun on panostettava sen mukaisesti.

Onko Big Bad Wolf Megaways -kolikkopelissä ilmaiskierroksia?

Kyllä, voit aloittaa 11 ilmaiskierrosta saamalla 3 scatteria rullille. Ilmaiskierrosten aikana voittokerroin kasvaa 1x jokaisella kierroksella. Kuu-scatterien kerääminen antaa sinulle lisää ilmaiskierroksia ja lisää voittokerrointa.

Voitko selittää, miten Piggy Wilds -toiminto toimii Big Bad Wolf Megaways -nettikolikkopelissä?

Possusymbolit muuttuvat Piggy Wild -symboleiksi tietyssä järjestyksessä jokaista toista peräkkäistä kierrosta kohden. Eteneminen kuitenkin nollautuu, jos et enää saa voittoja.

Onko mahdollista pelata Big Bad Wolf Megaways -kolikkopeliä ilmaiseksi?

Kyllä, voit vapaasti kokeilla Big Bad Wolf Megaways -kolikkopelin demoa verkkosivuillamme. Sen kokeileminen ilmaiseksi auttaa sinua ymmärtämään pelattavuutta paremmin.