VALIKKO

Big Bad Wolf -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut (2023)

Klikkaa tästä pelaamaan

Big Bad Wolf toimijalta Quickspin

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Big Bad Wolf Arvostelu

Big Bad Wolf

Big Bad Wolf on slot by Quickspin jossa on kaunis tarina, kohtuulliset tuotot ja innovatiiviset ominaisuudet. Siinäonsuosituin 5x3-asettelu, 25 voittolinjaa ja Swooping Reels -ominaisuus. Tämän kolikkopelin erikoisuuson se, että sika-symbolit muuttuvat wild-symboleiksi useiden voittojen jälkeen. Ilmaiskierroksia on myös Blowing Downthe House -toiminnolla.

Tästä Big Bad Wolf-arvostelustaluet kaiken, mitä sinun tulee tietää tästä kolikkopelistä. Pysy kanssamme tämän arvostelun loppuun asti ja poista kaikki Big Bad Wolf -kolikkopeliin liittyvät epäilykset.


Julkaistu: 26.06.2012
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X1225

Kirjoittanut: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Arvostelua päivitetty viimeksi: 01 Mar 2023

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Voitti EGR:n Vuoden peli -palkinnon

Siat voivat muuttua villeiksi

Ilmaiskierroksetvoidaan käynnistää uudelleen

2x kerroin voidaan aktivoida ilmaiskierroksilla

Perustuu hauskaan ja viihdyttävään tarinaan

Haitat

Max Winin olisi pitänyt olla korkeampi

Suuri varianssi

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja Quickspin

Volatiliteetti

RTP% 97.34

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.25

Enimmäispanos 125.00

Rullat 5

Rivit 3

Peliteemat

Maatila


Peliominaisuudet

Symbolivaihdos Energian keruu Ilmaiset lisäkierrokset Ryöpyvät/kasautuvat voitot Ilmaiskierrosten multiplier RTP-väli Bonussymbolit Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Saa3 Wolf-scatteria käynnistääksesi ilmaiskierroksetBig Bad Wolf -kolikkopelissä.

Saa3 Wolf-scatteria käynnistääksesi ilmaiskierroksetBig Bad Wolf -kolikkopelissä.

Tervetuloa Big Bad Wolf nettikolikkopeliin

Big Bad Wolf -kolikkopeli on yksi Quickspinin ensimmäisistä kolikkopeleistä, joka perustuu lapsille kirjoitettuun klassikkotarinaan Kolme pientä porsasta. Tarina kolmesta possustaesitetään tässä kolikkopelissä muunneltuna. Varsinaisessa tarinassasusi ei pystynyt räjäyttämään tiilitaloa, mutta tässä slotissa näin ei ole.

Heovat jo julkaisseet Big Bad Wolf Megaways -kolikkopelin, ja olemme arvostelleet sen.

Ilmaiskierroksetovat melko jännittäviä, ja ne voi myös käynnistää uudelleen. Sudennähdään yrittävän räjäyttää sikojen talot ilmaiskierroksilla. Siatmuuttuvat Wildiksi, kun saat voittoja peräkkäin Pigs TurnWild -toiminnon ansiosta. Ilmaiskierrostenbonuskierrokseenonlisätty jopa kerroin.

Tälläkolikkopelillä on yksi korkeimmista RTP-arvoista, mutta maksimivoitto on vain noin 1 200 kertaa kokonaispanoksesi. Jatka lukemista, sillä tarkastelemme kaikkea yksityiskohtaisesti pian.

Video: Big Bad Wolf -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut (2023)

Big Bad Wolf -videokolikkopelin pelattavuus

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Mielenkiintoinentarina teemaja kaunis grafiikka

Teemaja suunnittelu

Hyvin harvat kolikkopelit yrittävät kertoa tarinan, ja tämä kolikkopeli keskittyy tarinaan Kolme pientä porsasta. Siatrakensivat taloja eri materiaaleista, ja susi yritti räjäyttää niiden talot yksi kerrallaan.

Alkuperäisessätarinassa susi ei onnistunut puhaltamaan tiilitaloa alas. Lopultasusi joutui sikojen syömäksi, kun se putosi kattilaan kiehuvaa vettä yrittäessään tulla alas savupiipusta.

Tämäkolikkopeli on mielenkiintoinen versio tästä klassisesta tarinasta, mutta erona on se, että tässä kolikkopelissä susi räjäyttää kaikki talot. Onhantämän kolikkopelin nimi Big Bad Wolf, joten Quickspin on yrittänyt kertoa tarinan suden ollessa päähenkilö.

Sikojentalottoimivat pelialueena, ja taustalla on upea näkymä maaseudulle. Pelissäei ole taustamusiikkia, mutta äänet soitetaan rullien pyörimisestä ja voiton saadessasi.

Symbolit

Korkeaa voittoa tuottavatsymbolitovat kolme pientä possua ja sian pehmolelu. Korkeapalkkaisetsymbolitpalkitsevat sinut 8x-12x panoksestasi, kun saat viisi voittoyhdistelmää. Matalapalkkaiset symbolitovat korttisymboleilla varustettuja puupalikoita, jotka maksavat sinulle 3x-4x panoksestasi, kun saat viisi voittavaa symbolia yhdistelmään.

Wild-symbolion mehiläispesä, ja myös sika-symbolit voivat muuttua Wild-symboleiksi. Wilditkorvaavat kaikki symbolit, mutta eivät Wolf-scattereita ja kuusymboleita.

Scatter-symbolion susi, ja sen avulla voit käynnistää ilmaiskierroksia.

Voittojen saaminenperäkkäin muuttaa sika-symbolit wild-symboleiksi.

Voittojen saaminenperäkkäin muuttaa sika-symbolit wild-symboleiksi.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Pelaaminen Big Bad Wolf Slot

Tässäosiossaselvitämme, miten tätä kolikkopeliä voi pelata. Aloitetaan.

 • Oikeassa alareunassa oleva painike,jossa on kaareva nuoli, saa rullat pyörimään.
 • Autoplay-painike on pieni painike, jossa on kaksi kaarevaa nuolta, joilla voit tehdä 10-1000 kierrosta automaattisesti.
 • Autoplay-painikkeen alapuolella on pikapyöräytyspainike , jonka avulla saat rullat pyörimään nopeammin.
 • Pelissäon nuolipainikkeet, joiden avulla voit säätää panoksen arvoa ja asettaa sen 0,25 €:n minimipanoksesta 100 €:n maksimipanokseen.
 • Asetukset-painikkeessa on asetuksia, kuten ääni ja tilan käyttäminen pyörittämiseen.
 • Valikosta pääset käsiksi voittotaulukkoon, pelisääntöihin ja pelihistoriaan.
 • Voittotaulukossa on kaikkien symbolien voitot, jotka perustuvat panoksesi arvoon.
 • Voit lukea yksityiskohtaisia tietoja tästä kasinopelistä pelisäännöistä.
3 scatteria antaa sinulle 10 ilmaiskierrosta.

3 scatteria antaa sinulle 10 ilmaiskierrosta.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Loistavat bonusominaisuudet

4 jännittävää bonusta odottaa kaikkia, jotka pelaavat tätä kolikkopeliä. Tässäkolikkopelissä on Swooping Reels -ominaisuus, Pigs TurnWild -ominaisuus, ilmaiskierrosominaisuusja Blowing Downthe House -ominaisuus. Ymmärrämme nyt, miten nämä ominaisuudet toimivat.

Swooping Reels -ominaisuus

Swooping Reels-ominaisuuson vain toinen nimi kaskadoituville kiekoille tai Avalanche-ominaisuudelle. Tässä ominaisuudessa kaikki voittoyhdistelmiin kuuluvat symbolit katoavat, ja uudet symbolit putoavat alas täyttämään kaikki tyhjät paikat. Tämätoiminto päättyy, kun et enää saa voittoja.

Pigs TurnWild -ominaisuus

Yksi sioista muuttuu Wildiksi, kun saat kaksi tai useampia peräkkäisiä voittoja. Sikapysyy Wildina vain koko kierroksen ajan ja palautuu heti, kun pyörität rullia uudelleen. Tässä on erittely siitä, miten se toimii.

 • 2. voitto: 1. sika muuttuu Wildiksi
 • 4. voitto: 2. sika muuttuu Wildiksi
 • 6. voitto: 3. sika muuttuu Wildiksi

Ilmaiskierrosominaisuus

3 tai useampi Wolf-scatteri rullilla käynnistää 10 ilmaiskierrosta. Josonnistut saamaan 3 uutta scatteria, ilmaiskierrostenkestoa pidennetään 10:llä. Blowing Downthe House -toiminto voi myös antaa sinulle ylimääräisiä ilmaiskierroksia. Lisäksi 3 tai useampi scatteri maksaa sinulle 3x panoksesi.

Blowing Downthe House -ominaisuus

Kuu-symbolitvoivat laskeutua vain viimeiselle rullalle ilmaiskierrostenaikana. Nämäerikoissymbolit kerätään ja ne auttavat sinua käynnistämään Blowing Downthe House -toiminnon. Kun keräät 3 kuusymbolia, susi räjäyttää puutalon ja antaa sinulle 2 ylimääräistä ilmaiskierrosta.

Kunkeräät 6 kuusymbolia, susi räjäyttää tiilitalon ja antaa sinulle 2 ylimääräistä ilmaiskierrostasekä voittokertoimen 2x kaikille seuraaville voitoille.

Nautiteemaan perustuvasta kolikkopelistä, joka perustuu lasten suosittuun tarinaan.

Nautiteemaan perustuvasta kolikkopelistä, joka perustuu lasten suosittuun tarinaan.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP, varianssi ja maksimivoitto

Tämän kolikkopelin palautusprosenttion 97,34 %, joten pelatessasi sitä saat taatusti suuren tuoton.

Tämä onkorkean volatiliteetin kolikkopeli, sillä tämän kolikkopelin volatiliteetti on kehittäjän mukaan 4,24 viidestä. Hyvä uutinen on, että voit nauttia suurista tuotoista yksinkertaisesti panostamalla matalalla panoksella ja olemalla kärsivällinen.

Maksimivoittoon 1 225x panoksesi, mikä on hyvä tämän kaltaiselle klassiselle kolikkopelille.

Nautiainutlaatuisista ja jännittävistä ominaisuuksista Big Bad Wolf -kolikkopelissä.

Nautiainutlaatuisista ja jännittävistä ominaisuuksista Big Bad Wolf -kolikkopelissä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

OnkoBig Bad Wolf Slot sen arvoinen?

Big Bad Wolf -kolikkopeli ei ole tavallinen kolikkopeli, vaan yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista kolikkopeleistä. Tämän kolikkopelin 97,34 %: nRTPtekee siitä erityisen. Vaikkatämä kolikkopeli julkaistiin vuonna 2013, se on edelleen yksi korkeimman rtp:n kolikkopeleistä. Tämän kolikkopelin ominaisuudetovat tarpeeksi viihdyttäviä pitääkseen sen kilpailukykyisenä muiden viime aikoina julkaistujen kolikkopelien kanssa.

Ilmaiskierrosten2x-kerroinvoi tulla peliin, kun olet kerännyt 6 rahasymbolia. Nautit perusslotista, koska siinä on mahdollisuus muuttaa sika-symbolit wild-symboleiksi. Voittojen laskeutuminenperäkkäin hyödyttää sinua enemmän, koska Pigs TurnWild -toiminto on käytössäsi.

Ilmaiskierroksiapitää mielenkiintoisena Blowing Downthe House -toiminto. Se, että ne voidaan käynnistää uudelleen, auttaa lisäämään niiden potentiaalia. Josolet kyllästynyt pelaamaan liian monimutkaisia nykyaikaisia kolikkopelejä, tämä kolikkopeli yksinkertaisella suunnittelullaan ja ominaisuuksillaan on erittäin rentouttava ja viihdyttävä.

Lyhyestisanottunasinun kannattaa kokeilla tätä kaunista kolikkopeliä heti. Puutteistaan huolimattaBig Bad Wolf -kolikkopeli on edelleen yksi suosituimmista nettikolikkopeleistä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Big Bad Wolf SlotFAQ

Kuinka suuri on Big Bad Wolf -nettikolikkopelin maksimivoitto?

Maksimivoittoon vain 1,225 kertaa kokonaispanoksesi. Sinulla on suurempi mahdollisuus saada se aktivoimalla 2x-kerroin ilmaiskierroksilla.

Mikä on Big Bad Wolf -kolikkopelin RTPja volatiliteetti?

Tämän kolikkopelin palautusprosenttion 97,34 %, mikä on fantastinen. Tästä kolikkopelistä onolemassa muunnelma, jonka RTPon 90 %, joten sinun kannattaa tarkistaa RTPennen pelaamista. Tämäon korkean volatiliteetin kolikkopeli, mutta pärjäät hyvin, jos panostat matalalla.

OnkoBig Bad Wolf -kolikkopelissä ilmaiskierroksia?

Kyllä, voit saada 10 ilmaiskierrostasaatuasi 3 tai useamman scatterin. Ilmaiskierroksetvoidaan myös käynnistää uudelleen, ja ne palkitaan 3x panoksesi arvosta.

Miten Blowing Downthe House -toiminto toimii Big Bad Wolf -kolikkopelissä?

Kun oletkerännyt 3 kuusymbolia ilmaiskierrostenaikana, puutalo tuhoutuu ja saat 2 ylimääräistä ilmaiskierrosta. Jossaat kerättyä 6 kuusymbolia, tiilitalo tuhoutuu ja saat 2 ylimääräistä ilmaiskierrostaja 2-kertaisen kertoimen.

OnkoBig Bad Wolf -kolikkopeli voittanut palkintoja?

Big Bad Wolf voitti vuoden peli -palkinnon EGROperator Awardsissavuonna 2013.

OnkoBig Bad Wolf -kolikkopeli huijaus?

Ei, Quickspin ei ole mikään hämärä kolikkopelien kehittäjä, eikä tämä peli, jota on pelattu ja rakastettu niin monta vuotta, todellakaan ole huijaus.

Voinko pelata Big Bad Wolf -kolikkopeliä ilmaiseksi?

Kyllä, voit nauttia Pigs TurnWild -ominaisuudesta, ilmaiskierroksistaja Blowing Downthe House -ominaisuudesta pelaamalla Big Bad Wolf -kolikkopelin demoa ilmaiseksi täällä BETOssa.