VALIKKO

Uudet ilmaiset kolikkopelit heinäkuu 2023


Tutustu kolikkopelien demoversioihin alla

Heinäkuu on alkanut hienosti useilla yllättävillä ja vaikuttavilla sloteilla. Katso, kuinka apinabändi rokkaa bileet kuin koskaan ennen Play'n GO:n Banana Rock -kolikkopelissä. Valmistaudu upeaan koripallo-otteluun vuonnaBasketball Star On Fire kolikkopeliin. Bounty Showdown kolikkopeli on mitä saat, kun yliluonnollinen teema sekoitetaan villin lännen teemaan. Heinäkuu tuo mukanaan paljon verkossa pelattavia kolikkopelejä. Löydät pelejä alta.

Kirjoittanut: Jasmin Williams | Arvostelua päivitetty viimeksi: heinäkuu 2023

Elvis Frog TrueWays toimijalta BGAMING

Elvis Frog TrueWays -kolikkopeli on täynnä tyyliä, ominaisuuksia ja mahdollisuuksia. Siinä on 6 rullaa ja se tarjoaa jopa 262 144 tapaa voittaa TrueWays-mekaniikan ansiosta. Tässä kolikkopelissä et näe vain Elviksen näköisesti pukeutunutta sammakkoa, vaan myös ominaisuuksia, kuten ilmaiskierroksia, uudelleenpyöräytyksiä, jättipotteja ja paljon muuta.

Tämä Elvis Frog TrueWays -kolikkopeliarvostelu selittää, miksi sinun pitäisi tai ei pitäisi pelata tätä kolikkopeliä. Takaamme, että kaikki epäilyksesi hälvenevät, jos luet sen loppuun asti.

Book Of Aphrodite toimijalta Spinomenal

Book Of Aphrodite -kolikkopeli tarjoaa jännitystä ja valtavia voittoja yksinkertaisessa pelissä, joka keskittyy kreikkalaiseen rakkauden ja kauneuden jumalatarta. Tässä pelissä on 6 rullaa ja 3 riviä sekä 10 voittolinjaa . Ominaisuuksina ovat ilmaiskierrokset, joissa on laajenevia symboleja ja Scatter Wildit. Olemme todella innoissamme maksimivoitosta, joka on 10 000x panoksesi arvosta.

Tässä Book of Aphrodite -arvostelussa kaikki tärkeä tästä kolikkopelistä selitetään yksityiskohtaisesti. Pysy kanssamme loppuun asti ja löydä vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

Bounty Showdown toimijalta Fantasma Games

Bounty Showdown kolikkopeli on mitä saat, kun yliluonnollinen teema sekoitetaan villin lännen teemaan. Liity rohkeiden cowboyjen ja cowgirlien joukkoon tässä WIld West -seikkailussa. Auta heitä metsästämään palkitsevia voittoyhdistelmiä 5x3-peliruudussa , joka tuottaa 10 voittolinjaa. Pelissä on Bounty Showdown ilmaiskierrostoiminto ja uudelleenpyöräytystoiminto.

Lue lisää tästä toiminnantäyteisestä pelistä Fantasma Games arvostelustamme ja kokeile sitä itse ilmaisen demon avulla, joka on saatavilla täällä BETO.comissa.

Basketball Star On Fire toimijalta Pulse 8 Studios

Valmistaudu upeaan koripallo-otteluun vuonnaBasketball Star On Fire kolikkopeliin. Tämä urheiluteemainen ja slam dunk -peli on jatko-osa vuoden 2015 iGaming-nimikkeelle Basketball Star, jonka ovat kehittäneet Microgaming ja Pulse 8 Studios.

HyperHold-pelimoottori pyörittää pelaamista, ja 5 erilaista kiinteää jättipottia tarjoavat sinulle jopa 1000-kertaiset voitot panoksesi arvosta. Ilmaiskierroskierros on myös erittäin palkitseva, ja pinotut Wild-symbolit auttavat sinua saamaan komboja helposti.

Lue Basketball Star On Fire -arvostelumme loppuun asti ja opi kaikki, mitä tästä kolikkopelistä on tiedettävä. Pelaa ilmaispeliä.

Banana Rock toimijalta Play'n GO

Katso, kuinka apinabändi rokkaa bileet kuin koskaan ennen Play'n GO:n Banana Rock -kolikkopelissä. Tässä pelissä on tavallinen 3x5-asettelu ja 10 voittolinjaa. Respins, jossa voit päätyä Wildien jäljille, ja ilmaiskierrokset moninkertaistajilla ovat tämän kolikkopelin upeita ominaisuuksia. Kun aloitat pelaamisen, tulet koukkuun eloisaan teemaan ja ominaisuuksiin, joissa on paljon potentiaalia.

Tässä Banana Rock -kolikkopeliarvostelussa selitämme, miksi tämä kolikkopeli on aikasi arvoinen. Pysy kanssamme loppuun asti, jotta ymmärrät, miten kaikki toimii.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Suositellaan sinulle