VALIKKO
Haku
Kolikkopelit

Razor Returns Pelaa Ilmaiseksi

Razor Returns Slot Demo

Razor Returns Pelaa Ilmaiseksi
Pelaa nyt
Klikkaa tästä pelaamaan

Razor Returns toimijalta Push Gaming

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Razor Returns Arvostelu LuokitustähtiLuokitustähti

Razor Returns Demo

Sukella syvälle valtamereen, selviä hengissä hulluista haista ja hanki vedenalainen aarre Razor Returns -kolikkopelissä. Tämä kolikkopeli tarjoaa sinulle 40 voittolinjaa 5x5-asettelulla. Joitakin bonuksia ovat mysteerisymbolit, Nudge Reveal -toiminto, Razor Reveal -toiminto, jossa on useita muokkaajia, ja ilmaiskierrokset.

Välittömät palkinnot, korkeat kertoimet, bonusostot ja paljon muuta odottavat niitä, jotka uskaltautuvat tähän vedenalaiseen seikkailuun.

Tässä Razor Returns -kolikkopeliarvostelussa selvitämme vihdoin vedenalaisen aarteen mysteerin ja näytämme, miten saat sen.


Julkaistu: 04.07.2023
Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON
Maksimivoitto: X100000

Kirjoittanut: Kim Birch | Arvostelua päivitetty viimeksi: 11 toukokuu 2024 | Faktatarkistus, jonka on tehnyt: Jasmin Williams

SERTIFIOITU SERTIFIOITU
Kim Birch on voittanut ja hävinnyt maailman parhaita pokeriammattilaisia vastaan. Sen lisäksi, että Kim on pokerin ja blackjackin asiantuntija, hän on myös julkaissut kolme kirjaa. Tietoa toimijasta Kim Birch

BETO Slots -asiantuntijoiden arviot

Suosio

Luokitustähti
Luokitustähti

Uutuus

Luokitustähti
Luokitustähti

RTP %

Luokitustähti
Luokitustähti

Jackpotit

Luokitustähti
Luokitustähti

Tavat voittaa

Luokitustähti
Luokitustähti

Jännittävyys

Luokitustähti
Luokitustähti

Video: Pelattavuus & iso voitto

Pelaa nyt

Kolikkopeliominaisuudet

Bonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Hyödyt Hyödyt

Hyödyt

AvaaMaksimivoitto 100,000x panoksesi arvosta

AvaaKorkea RTP

AvaaProgressiivinen voittokerroin ilmaiskierroksilla

AvaaUseita hämmästyttäviä modifikaattoreita

AvaaPush Bet -ominaisuus

Haitat Haitat

Haitat

Sulje Korkea volatiliteetti

Kolikkopelin tiedot

Kolikkopelit Tarjoaja Push Gaming

Kolikkopelit Volatiliteetti Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON Volatiliteetti ON

Kolikkopelit RTP% 96.55

Kolikkopelit Pelityyppi Kolikkopelit

Kolikkopelit Jackpot Kyllä


Tekniset ominaisuudet

Kolikkopelit Minimipanos 0.10

Kolikkopelit Enimmäispanos 100.00

Kolikkopelit Rullat 5

Kolikkopelit Rivit 5

Kolikkopelit Voittolinjat 40

Peliteemat

Meri


Peliominaisuudet

Bonuspanos Satunnainen kertoja Osto-ominaisuus Mysteerisymboli Ilmaiskierrosten multiplier RTP-väli Uhka-/rahapeli Bonussymbolit Bonuspeli Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Kaikki voitot kerrotaan voittokertoimella ilmaiskierroksella.

Kaikki voitot kerrotaan voittokertoimella ilmaiskierroksella.

Tervetuloa Razor Returns Online Slot by Push Gaming

Razor Returns -kolikkopeli on jatkoa alkuperäiselle Razor Shark -kolikkopelille. Push Gaming on vienyt kaiken uudelle tasolle, erityisesti Razor Reveal -ominaisuuden. He ovat ottaneet käyttöön uusia ja jännittäviä muuntajia, kuten Converter- ja Nudge Up -symbolit. Periaatteessa tämä on seuraava askel tämän kolikkopelin kehityksessä, ja se on varmasti iso askel.

Tässä kolikkopelissä on 5 rullaa ja 5 riviä 40 voittolinjalla. He ovat lisänneet ylimääräisen rivin ja kaksinkertaistaneet voittolinjat tehdäkseen tästä kolikkopelistä entistä tehokkaamman. Mysteerisymboleilla on tärkeä rooli, ja ne auttavat käynnistämään hienoja toimintoja, kuten Nudge and Reveal ja Razor Reveal. Ilmaiskierrosominaisuudessa on tahmeat Mystery-symbolit, jotta jokainen kierros pystyy tuottamaan suuria voittoja.

Jos et ole vakuuttunut tämän kolikkopelin erikoisuudesta, kerrotaan sinulle, että maksimivoitto on 100 000x panoksesi. Jännittävintä on, että RTP on myös melko hyvä, joten sinun ei pitäisi joutua tinkimään tuotoista näin suuren Max Winin tavoittelun vuoksi.

Tämä kolikkopeli ei ole kaikessa parempi alkuperäiseen verrattuna, joten jatka tämän arvostelun lukemista saadaksesi selville, mitä siitä puuttuu.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Hai-teema ja parannettu grafiikka

Teema ja suunnittelu

Teema on samanlainen kuin alkuperäisessä, mutta nyt kaikki on päivitetty. Hait näyttävät vaarallisemmilta kuin koskaan, ja ne näyttävät myös rokkaavan joitakin päivityksiä, kuten kypärää ja taskulamppua. Taustalla on uudempia vedenalaisia kasveja ja se näyttää aiempaa yksityiskohtaisemmalta. Taustalla voi myös nähdä muutamia vaarallisia miinoja kellumassa.

Musiikissa on hieno tunnelma, ja se on tasapainossa jännityksen rakentamisen ja hauskuuden välillä. Ilmaiskierroksilla pääset vielä syvemmälle veden alle.

Symbolit

Korkeapalkkaiset symbolit ovat haita, jotka maksavat 2,5x - 7,5x panoksestasi, kun saat viisi voittoyhdistelmää. Matalapalkkaiset symbolit ovat sukelluskypärä, periskooppi, kompassi ja ankkuri. Sinulle maksetaan 0,8x - 1x panoksestasi, jos saat viisi voittoyhdistelmää matalapalkkaisten symbolien avulla.

Scatter-symboli on torpedo, ja Wild Shark -symboli on vaarallinen hai, jolla on mekaaninen alaleuka.

Nauti progressiivisesta voittokertoimesta ilmaiskierroksilla

Nauti progressiivisesta voittokertoimesta ilmaiskierroksilla

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Miten pelata ja voittaa Razor Returns Slot

Tässä ovat vaiheet, joita voit noudattaa pelataksesi tätä kolikkopeliä:

 • Odota, että peli latautuu.
 • Lue bonuskierroksista ja voitoista klikkaamalla valikkopainiketta (oikeassa yläkulmassa).
 • Aseta panoksesi 0,10 €:sta 100 €:aan kolikkopainikkeella.
 • Voit ottaa Push Bet -vaihtoehdon käyttöön, kun valitset panosarvoasi, jolloin voit lisätä panostasi 10 %. Vastineeksi mahdollisuutesi voittaa ilmaiskierroksia kasvavat.
 • Ota ääni käyttöön tai poista se käytöstä mieltymyksesi mukaan.
 • Aloita pelaaminen napsauttamalla spin-painiketta.

Kuinka voit voittaa

Samansuuntaisten symbolien (vähintään kolme) laskeutuminen vasemmalta oikealle riittää voittojen saamiseksi tässä pelissä. Sinulla ei siis pitäisi olla vaikeuksia ymmärtää, miten voitot myönnetään.

Nauti massiivisista voitoista ilmaiskierroksilla

Nauti massiivisista voitoista ilmaiskierroksilla

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Ilmiömäiset bonusominaisuudet

Razor Returnsin ominaisuuksissa on paljon katettavaa, joten aloitetaan niiden tutkiminen heti.

Mysteerisymbolit

Mysteerisymboleita voi esiintyä peruspelissä ja ilmaiskierroksilla viiden symbolin pinoissa. Kun Mystery-symbolit laskeutuvat, ne käynnistävät Nudge and Reveal -toiminnon.

Nudge and Reveal -ominaisuus

Kun Nudge and Reveal -toiminto on käynnistetty, Mystery-symbolit paljastavat maksavia symboleita, Wild Shark -symboleita tai Golden Shark -symboleita. Huomaa, että kaikki Mystery-symbolit paljastavat samoja symboleja ja antavat sinulle voiton, jos se on mahdollista.

Jokaisella yksittäisellä kierroksella Mystery-symbolit paljastavat uuden symbolijoukon ja tönäisevät yhden sijan alaspäin. Tämä jatkuu, kunnes kaikki Mystery-symbolit poistuvat kiekoilta.

Razor Reveal -ominaisuus

Jos Mystery-symboli paljastaa Golden Shark -symbolin, Razor Reveal -toiminto käynnistyy. Kaikki paikat, joissa on kultaisia haita, pyörivät tällöin ja paljastavat eri symboleja. Seuraavassa ovat symbolit, jotka Kultainen hai voi paljastaa:

 • Välitön palkintosymboli: Välittömät palkintosymbolit palkitsevat sinut niiden arvoilla, jotka ovat 1x-5 000x panoksesi suuruisia.
 • Kerroin-symboli: Kerroin-symboli kertoo kaikkien Instant Prize -symbolien ja Collector-symbolien arvon arvollaan. Multiplier-symbolien arvot voivat olla 2x, 3x, 5x tai 10x.
 • Kerääjäsymboli: Kerääjäsymboli kerää kaikkien Instant Prize -symbolien arvot ja muuttuu Instant Prize -symboliksi. Instant Prize -symbolit, joiden arvot on kerätty, poistetaan, ja niiden tyhjät paikat pyörivät uudelleen paljastaen muita palkintoja.
 • Muuntosymboli: Muuntosymboli valitsee satunnaisesti yhden rullilla olevista tavallisista symboleista ja muuttaa kaikki kyseisen symbolin esiintymät Kultainen hai -symboleiksi. Symbolit muunnetaan vain Razor Reveal -toiminnon ajaksi, ja ne muunnetaan takaisin alkuperäisiksi symboleiksi toiminnon päätyttyä.
 • Nudge Up -symboli: Nudge Up -symbolit voivat esiintyä vain ilmaiskierrosominaisuuden aikana. Nudge Up -symboli nostaa kaikkia Mystery-pinoja yhdellä sijalla ylöspäin.

Torpedo Scatter-symboli

Torpedo-symboli toimii tämän kolikkopelin scatter-symbolina. Kun vähintään 3 Torpedo Scatter -symbolia on saatu rullille tai Razor Reveal -toiminnon kautta, ilmaiskierrostoiminto käynnistyy. Näin se toimii:

 • 3 Torpedo-symbolia: Ilmaiskierrokset 1x aloituskertoimella.
 • 4 Torpedosymbolia: Ilmaiskierrokset 5x aloituskertoimella.
 • 5 Torpedo Scatter-symbolia: Ilmaiskierrokset 25-kertaisella aloituskertoimella.

Gamble-toiminto

Ennen kuin ilmaiskierrosbonus alkaa, näet uhkapelipyörän, jossa ei ole palkintosegmenttejä ja segmenttejä, joissa ilmaiskierrospalkinnot ovat korkeammat kuin mitä olet voittanut. Voit halutessasi pyöräyttää pyörää voittaaksesi päivitettyjä ilmaiskierroksia, mutta voit myös olla epäonninen etkä saa mitään.

Ilmaiskierrosominaisuus

Kun aktivoit ilmaiskierrosbonuksen, rullille 2 ja 4 ilmestyy Mystery-symboleita. Jokaisella pyöräytyksellä Mystery-symbolit siirtyvät yhden sijan alaspäin ja kasvattavat voittokerrointa yhdellä. Voittokerroin pätee luonnollisesti kaikkiin voittoihin, joita saat tämän bonuksen aikana. Ilmaiskierrokset jatkuvat niin kauan kuin kiekoilla on Mystery-symboleita.

Bonus Osta -toiminto

Voit ostaa seuraavat bonukset tämän toiminnon kautta:

 • 3 Torpedo-ilmaiskierrosta: 106x panoksesi
 • 4 Torpedo ilmaiskierrosta 5x alkukertoimella: 186x panoksestasi
 • 5 Torpedo Ilmaiskierrosta 25-kertaisella alkukertoimella: 550x panoksestasi
 • Satunnaiset ilmaiskierrokset: 200x panoksesi
 • Razor Reveal -ominaisuus: 500x panoksesi
Nauti mysteerisymboleista, Razor Reveal -toiminnosta ja ilmaiskierrosominaisuudesta.

Nauti mysteerisymboleista, Razor Reveal -toiminnosta ja ilmaiskierrosominaisuudesta.

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP, varianssi ja maksimivoitto

Tämän kolikkopelin palautusprosentti on 96,55 %, mikä on tarpeeksi korkea ollakseen sen arvoinen.

Volatiliteetti on korkea, joten sinun tulee olla valmis odottamaan voittoja ja pitämään saldoa silmällä.

Maksimivoitto palkitsee sinut 100 000-kertaisella panoksellasi, mikä on melko jännittävä arvo.

Nauti rajattomista ilmaiskierroksista Razor Returns -kolikkopelissä

Nauti rajattomista ilmaiskierroksista Razor Returns -kolikkopelissä

NuoliarrowTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Onko Razor Returns Online Slot sen arvoinen?

Razor Returns -kolikkopeli on valtava parannus alkuperäiseen kolikkopeliin verrattuna. Emme odottaneet sen olevan näin hyvä, mutta se on osoittautunut yhdeksi jännittävimmistä demokolikkopeleistä, joita olemme koskaan pelanneet.

Push Gaming on tehnyt mahdolliseksi lisätä seuraavan ilmaiskierroksen voittomahdollisuuksia progressiivisen voittokertoimen avulla. Teknisesti ottaen voit nauttia rajattomasti ilmaiskierroksista, ja me nautimme runsaasti kierroksista pelaamisemme aikana. Ilmaiskierrosten pelikierros taattuine Mystery-pinoineen on hieno juttu, joten sitä ei kannata jättää väliin.

Voit ostaa haluamasi bonukset tai käyttää Push Bet -vaihtoehtoa lisätäksesi mahdollisuuksiasi käynnistää ilmaiskierroksia. Maksimivoitto on massiivinen, ja myös RTP on todella korkea. Lyhyesti sanottuna, sinun ei kannata jättää käyttämättä tilaisuutta pelata tätä kolikkopeliä nettikasinoilla, joilla on korkea luokitus.

NuoliNuoliTAKAISIN SISÄLTÖÖN

Razor Returns Slot - usein kysytyt kysymykset

Kuinka suuri on maksimivoitto Razor Returns -kolikkopelissä? Nuoli Nuoli

Max Win antaa sinulle 100 000-kertaisen voiton panoksestasi, joten kuka tahansa olisi hurmioitunut voittaessaan sen.

Mikä on Razor Returns -videokolikkopelin RTP ja volatiliteetti? Nuoli Nuoli

Pelin RTP on 96,55 %, mikä on paljon korkeampi verrattuna keskimääräiseen 96 %:n RTP:hen. Tämä on korkean vaihtelun peli, joten älä odota voittojen tulevan nopeasti, vaan kärsivällisyytesi palkitaan.

Onko Razor Returns -kolikkopelissä ilmaiskierroksia? Nuoli Nuoli

Saa 3 tai useampi Torpedo-symboli käynnistääksesi ilmaiskierrosbonuksen. Ilmaiskierroksilla on Mystery-pinoja rullilla 2 ja 4, ja bonus jatkuu niin kauan kuin Mystery-symboleita on rullilla. Mysteerisymbolit työntyvät jokaisella kierroksella yhden sijan alaspäin ja lisäävät voittokerrointa 1:llä.

Miten Nudge and Reveal -toiminto toimii Razor Returns -nettikolikkopelissä? Nuoli Nuoli

Tämä toiminto käynnistyy, kun olet saanut Mystery-symboleita, ja Mystery-symbolit paljastavat tavallisia symboleita, Wild Sharks -symboleita tai Golden Shark -symboleita. Mystery-symbolit siirtyvät alaspäin yhdellä sijalla, kun pyörität rullia ja paljastavat uusia symboleja.

Onko Razor Returns -kolikkopeli huijaus? Nuoli Nuoli

Razor Returns -kolikkopeli ei ole huijaus, ja olemme 100-prosenttisen varmoja siitä, että tätä kolikkopeliä on turvallista pelata, koska sen takana on Push Gaming. Maltan peliviranomainen ja Yhdistyneen kuningaskunnan rahapelikomissio ovat myöntäneet lisenssin Push Gaming, joten he ovat reilu ja luotettava kolikkopelien kehittäjä.

Voinko pelata Razor Returns -kolikkopeliä ilmaiseksi? Nuoli Nuoli

Kyllä, voit nauttia mysteerisymboleista, voittokertoimista, ilmaiskierroksista, modifioinneista ja muusta pelaamalla Razor Returns -kolikkopelin demotilaa ilmaiseksi täällä BETOssa.