VALIKKO

Congo Cash -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Klikkaa tästä pelaamaan

Congo Cash toimijalta Wild Streak Gaming

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Congo Cash Arvostelu

Congo Cash

Congo Cash on viidakkoaiheinen moderni videokolikkopeli. Kolikkopelin on kehittänyt Wild Streak Gaming. Congo Cash on saatavilla Pragmatic Play -alustalla. Kolikkopelissä on laaja panostusalue, joka vaihtelee 0,1 ja 100 kolikon välillä per kierros. Kolikkopelissä on erinomainen 96,58 %:n RTP, jota pumpataan ylös monilla erikoisominaisuuksilla, kuten jättipotilla ja ilmaiskierroksilla.


Julkaistu: 10.01.2021
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X5500

Kirjoittanut: Kim Birch | Arvostelua päivitetty viimeksi: 16 Aug 2022

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Slotissa on hauska teema

Voit voittaa 5000-kertaisen jackpotin

Kolme erilaista jättipottia

Voita jopa 100 ilmaiskierrosta

Wildit tulevat ilmaislahjojen kanssa

Haitat

Korkea volatiliteetti

Ei kertoimia

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja Wild Streak Gaming

Volatiliteetti

RTP% 96.51

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Kyllä


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.20

Enimmäispanos 100.00

Rullat 5

Rivit 3

Peliteemat

Viidakko Luonto


Peliominaisuudet

Stack Progressiivinen jackpot Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Congo Cashin väririkas käyttöliittymä

Congo Cashin väririkas käyttöliittymä

Johdanto - Congo Cash

Congo Cash on erinomainen nimike Pragmatic Playltä, kuuluisalta pelintarjoajalta, jolla on todistetusti kokemusta jännittävien ja suosittujen kolikkopelien julkaisemisesta. Congo Cash seuraa ylpeästi tätä trendiä. Congo Cashin on luonut peliyhtiö nimeltä Wild Streak Gaming, mutta sen on tehnyt Pragmatic Play.

Congo Cashin teemana on voimakas viidakkoteema; unohdat kaiken muun, kun alat panostaa tämän kauniin kolikkopelin rullille. Kolikkopeli on täysin ladattu; slotin rullilla on 432 erilaista tapaa saada voitto. Pelissä on myös paljon erilaisia erikoistoimintoja ja bonuksia; ne tekevät pelikokemuksesta tällä kolikkopelillä melko jännittävän ja sähköisen.

Congo Cashin värikkäät grafiikat ja teema lumoavat sinut.

Video: Congo Cash -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Congo Cash -pelin pelinäyte

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Kongon käteisen visuaaliset elementit

Congo Cash -pelissä on erittäin jousipohjainen grafiikka; kolikkopelissä on värikylläinen ja näyttävä grafiikka. Peliruudun eri elementeillä on eloisat värimaailmat ja huomattavat ulkonäöt; tämä tekee kolikkopelistä erittäin houkuttelevan ja jännittävän pelattavaksi. Lisäksi pelissä on kaunis intro. Kun avaat kolikkopelin, se kertoo kolikkopelin eri erikoisominaisuuksista.

Kolikkopelin kaunis teema on täydellisesti synkronoitu videokolikkopelin mukaansatempaavan ääniraidan kanssa; nämä viileät afrikkalaiset biitit saavat sinut hyppimään istuimellasi; pelaa vain kolikkopeliä, niin ymmärrät. Pelisymbolit on suunniteltu kolikkopelin värikkään viidakkoteeman mukaisesti; kolikkopelin korttisymbolit on suunniteltu silmiinpistävän värikkäästi; tämä fontti on tärkein syy siihen, miksi rullat näyttävät niin kauniilta. Loput kolikkopelin tavallisista symboleista ovat korkeapalkkaisia symboleita; nämä korkeapalkkaiset symbolit ovat kuvasymboleita; nämä kuvasymbolit auttavat sinua saamaan korkeapalkkaisia voittoja.

Timanttisymboli on kolikkopelin wild-symboli ; se korvaa kolikkopelin muut tavalliset symbolit. Slotin scatter-symboli on kaunis, värikäs perhonen.

Voittaminen erittäin korkean tuoton Congo Cashissa

Voittaminen erittäin korkean tuoton Congo Cashissa

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Pelaaminen - Congo Cash

Sinun ei tarvitse lukea tai opetella mitään erityistä pelataksesi tätä kolikkopeliä; kuten kaikkia muitakin nimikkeitä, jotka ovat Pragmaattinen peli Congo Cash on myös helppo ymmärtää ja pelata. Perusasiat, jotka sinun täytyy tehdä, ovat samanlaisia lähes kaikissa kolikkopeleissä, sinun täytyy ensin asettaa panos Congo Cashissa, sitten pyöräytät rullia, ja saat käteisvoiton, kun saat voittavan kombon kolikkopelin rullille.

Yksi asia, joka tässä kolikkopelissä saattaa olla erilainen, on käytetyt symbolit; ne eivät ole klassisia hedelmäisiä symboleita, vaan Congo Cashin symbolit on suunniteltu erityisesti kolikkopelin estetiikan mukaisesti. Kong Gorilla on kolikkopelin tuottoisin symboli; se voi antaa sinulle 10-kertaisen voiton, jos saat viisi samanlaista symbolia sisältävän kombon. Leopardi on kolikkopelin toiseksi arvokkain symboli, jota seuraa paviaani, sitten lemuuri ja lopuksi myrkkysammakko.

Timantti toimii kolikkopelin wild-symbolina ; voit käyttää sitä voittavien yhdistelmien käynnistämiseen. Scatter-symboli on Perhonen-toiminto ; huomaa, että scatter-toiminto näkyy vain 1. ja 5. rullalla. Logosymboli on toinen scatter-symboli; se näkyy 2., 3. ja 4. rullalla.

Sinulle esitetään melko laaja panostusalue slotissa, pienin panos, joka sinun täytyy pelata rullilla, on 0,10, ja voit nostaa sen maksimipanokseen, jonka arvo on 100 kolikkoa per pyöräytys.

Ilmaiskierrosten voittaminen Congo Cash -pelissä

Ilmaiskierrosten voittaminen Congo Cash -pelissä

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP ja volatiliteetti

Paluu pelaajalle prosenttiosuus
Congo Cashin palautusprosentti pelaajalle on 96,58 %, RTP on keskiarvo voitoista, jotka tietyn kolikkopelin pelaajat saavat siitä. RTP 96,58 % tarkoittaa, että saat todennäköisesti takaisin noin 96,58 % sijoituksestasi kolikkopelin kautta. RTP on yksi tärkeimmistä parametreista kolikkopelien arvioinnissa; hyvä RTP takaa sijoitetun rahasi turvallisen palautuksen. Congo Cashin RTP on melko mahtava; saat lähes puoli prosenttia korkeamman RTP:n kuin vastaavien kolikkopelien teollisuusstandardi.

Volatiliteetti

Pragmatic Play on arvioinut Congo Cashin volatiliteetin keskinkertaiseksi . Keskisuuren volatiliteetin kolikkopelit ovat täydellisiä useimmille pelaajille; saat tasapainoisen pelattavuuden tässä kolikkopelissä; keskisuuren volatiliteetin kolikkopelit eivät ole aggressiivisia eivätkä tylsiä. Keskisuuri varianssi auttaa sinua myös saamaan jatkuvia palkintoja, mikä on erittäin tärkeää monille pelaajille.

Värikkäitä kiekkoja Congo Cashissa

Värikkäitä kiekkoja Congo Cashissa

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Vinkkejä voittamiseen Congo Cashissa

 • Pidä silmällä jalokivitaulua, joka on sijoitettu keskimmäisten rullien yläosaan.
 • Jalokivitaulu auttaa sinua käynnistämään slotin erilaisia erikoiselementtejä, kuten ilmaiskierroksia, pikavoittoja ja jättipotteja.
 • Perhoset ovat kolikkopelin scatter-symboli, jota tarvitset saadaksesi ilmaiskierroksia.
 • Kun saat tarpeeksi palkintoja jalokivitauluun, saat jackpotin, joka on sijoitettu suoraan logon scatter-symbolin yläpuolelle.
 • Kolikkopelin huippujättipotti on 2000-kertainen, se on erittäin palkitseva keskivakavaksi kolikkopeliksi.
 • Voit voittaa jopa 100 ilmaiskierrosta, pidä silmällä scatter-symboleita.
 • Congo Cashin ilmaiskierroksilla on mukana wildit.
Voittaminen valtava voitto Congo Cashissa

Voittaminen valtava voitto Congo Cashissa

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Bonusominaisuudet

Congo Cash on erittäin dynaaminen kolikkopeli; huomaat, että Congo Cashissa on useita erittäin palkitsevia bonuksia.

Alla on lueteltu joitakin Congo Cashin suosittuja erikoisominaisuuksia.

Jewel Board -ominaisuus

Huomaat, että 2., 3. ja 4. rullan yläreunaan on sijoitettu joukko palkintoja ja jättipotteja, nämä ovat jättipotteja, jotka voit voittaa Jewel Board -ominaisuudessa, mutta sinun on kerättävä joitakin Scatter-symboleita sitä varten. Kun saat tarpeeksi scattereita tätä erikoisbonusta varten, voit saada itsellesi yhden näistä jackpoteista.

Seuraavat ovat palkinnot, joita voit voittaa:

 • Suorat käteisvoitot arvoltaan 5x - 100x.
 • Voit saada mielettömän määrän ilmaiskierroksia; voit voittaa 8-100 ilmaiskierrosta.
 • Kolikkopelin pienin jackpot on Minor Jackpot; sen voitto on 25x.
 • Major Jackpot on keskikokoinen jackpot; se palkitsee sinut voitolla, jonka arvo on 100x panoksesi.
 • Kolikkopelin tuottoisin jättipotti on Grand Jackpot; siitä saat uskomattoman 200-kertaisen voiton panoksestasi.
Kaunis latausruutu in Congo Cashissa

Kaunis latausruutu in Congo Cashissa

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Ilmaiskierrokset Congo Cashissa

Congo Cash-pelissä on melko siisti ilmaiskierrosbonus; voit käynnistää sen saamalla Scatter-symboleita Congo Cashin rullille. Ilmaiskierrostoiminto ei ole kovin helppo käynnistää; sinun täytyy laskeutua symboleihin monien ilmaiskierroskuvien alle. Tämä johtuu siitä, että nyt, kun pyörität rullia, wild-symboli lisätään sille rullalle, joka itse asiassa käynnisti bonuskierroksen.

Ilmaiskierrosten määrä, jonka voit saada kolikkopelissä, on aivan uskomaton; voit voittaa 8-100 ilmaiskierrosta. Parasta ilmaiskierrosten bonuskierroksessa on se, että voit voittaa niillä slotin maksimijakopotin, jonka arvo on 5500x panoksesi.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Congo Cashin yleinen tuomio

Congo Cash on Pragmatic Playn asiantuntijakehittäjien loistava lisä kolikkopelien maailmaan. Kolikkopeli loistaa kaikissa onnistuneen kolikkopelin parametreissa; pelissä on hyvä grafiikka, tyydyttävä pelikokemus, upea, tyydyttävä ääniraita ja monia muita sisäänrakennettuja teemakolikkopeliominaisuuksia, jotka tekevät kokemuksestasi jännittävän ja jännittävän.

Congo Cashin tilastot ovat erittäin vakuuttavia; sinulla ei ole mitään ongelmia talletustesi turvallisuuden suhteen. Lisäksi RTP ja volatiliteetti ovat täydellinen yhdistelmä, joka sopii useimmille kolikkopelien pelaajille; useimmat pelaajat valitsevat vakaan kolikkopelin sen sijaan, että pelaisivat erittäin räjähdysalttiilla kolikkopeleillä; tämä on syy keskipitkän varianssin kolikkopelien valtavaan lisääntymiseen näinä päivinä.

Congo Cash on erittäin täynnä erikoisominaisuuksia; kolikkopelissä on hyvin ainutlaatuisia ja jännittäviä ominaisuuksia, kuten Wildit ja ilmaiskierrokset, tulet rakastamaan näitä bonuksia, ja sinulla on hauskaa pelaamista tällä kolikkopelillä. Saadaksesi ensikäden kokemuksen kolikkopelistä, sinun kannattaa kokeilla kolikkopelin demoversiota ; sen avulla voit tutustua erilaisiin ominaisuuksiin, jotka saattavat yllättää sinut reaaliajassa.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Congo Cash - FAQ

Mikä on Congo Cashin palautusprosentti pelaajalle?

Congo Cashin palautusprosentti pelaajalle on 96,58 %, mikä on erittäin korkea verrattuna vastaavien kolikkopelien standardiin.

Mikä on Congo Cashin volatiliteetti?

Kun luokitus volatiliteetti tämä hedelmäpeli on jossain välillä Keskisuuri ja Korkea.

Mitkä ovat Congo Cashin bonusominaisuudet?

Kolikkopelissä on monia ilmaiskierroksia ja jättipotteja, jotka ovat erittäin hyödyllisiä sijoittajan näkökulmasta.

Mikä on suurin voittosumma, jonka voit saada Congo Cash-pelissä?

Kolikkopelin huippujättipotti on 2000-kertainen panoksesi arvoon nähden.

Mikä on Congo Cashin Jewel Board -ominaisuus?

Jewel Board on Congo Cashin erikoisominaisuus, jonka avulla voit saada erilaisia palkintoja, kuten ilmaiskierroksia ja jättipotteja.

Onko Congo Cashissa ilmaiskierrosbonus?

Kyllä, voit voittaa jopa 100 ilmaiskierrosta Congo Cash -pelissä.

Voinko pelata Congo Cashia ilmaiseksi?

Kyllä, kolikkopelin ilmainen versio on saatavilla BETO: n sivustolla.