VALIKKO

Bonanza Megaways -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut

Klikkaa tästä pelaamaan

Bonanza Megaways toimijalta Big Time Gaming

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Bonanza Megaways Arvostelu

Bonanza Megaways

Toinen Big Time Gamingin trendikäs Megaways-peli on Bonanza-nettikolikkopeli. Se tuo sinulle useita mahdollisuuksia voittaa, yli sata tuhatta tapaa voittaa jotain suurta, suoraan sanottuna. Kansainvälisesti se on yksi eniten pelatuista peleistä nettikolikkopelien pelaajien kategoriassa. Tämä kaikki johtuu sen hauskoista bonusominaisuuksista ja selkeästä formaatista. Toinen houkutteleva tekijä tässä pelissä on sen ilmaiskierrokset.


Julkaistu: 07.12.2016
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X10000

Kirjoittanut: Julius De Vries | Arvostelua päivitetty viimeksi: 17 elokuu 2022 | Faktatarkistus, jonka on tehnyt: Kim Birch

SERTIFIOITU SERTIFIOITU
Julius de Vries arvioi kasinobonukset ja -ehdot täällä BETO™-sivustolla, jotta hämäräperäiset toimijat eivät huijaa lukijoitamme. Hän on myös todennettu peliasiantuntija. Tietoa toimijasta Julius De Vries

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Jännittävä Cascading reels -ominaisuus

Ilmaiskierrospelit, jotka auttavat sinua voittamaan enemmän

Voit voittaa 117,649 eri tavalla.

Tyylikäs muotoilu, joka tekee pelattavuudesta mielenkiintoista

Voita vähintään 12 ilmaiskierrosta jokaisella jättipotilla

Haitat

Joidenkin pelaajien mielestä se saattaa olla epävakaa

Jännitys voi olla tajunnanräjäyttävää

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja Big Time Gaming

Volatiliteetti

RTP% 96.00

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Ei


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.20

Enimmäispanos 500.00

Rullat 6

Rivit 7

Peliteemat

Kristallit Seikkailu Kultakaivos Kaivos


Peliominaisuudet

Megaways Ilmaiset lisäkierrokset Ryöpyvät/kasautuvat voitot Ilmaiskierrosten multiplier Multiplier Ilmaiskierrokset Wild


Ilmainen jännittävä Megaways-kolikkopeli

Ilmainen jännittävä Megaways-kolikkopeli

Teema ja grafiikka - Valmistaudu lumoutumaan!

Heti kun aloitat pelin, silmiäsi miellyttävä metsämaisema lumoaa sinut. Ensimmäinen asia, jonka huomaisit, on raikkaasti kukkiva ruoho ja jäykät kivet, jotka ovat täynnä söpöjä herkkiä kukkia. Sivussa näet puisen mökin jatkuvasti virtaavan veden vieressä pyörivässä pyörässä. Kaikki tämä saisi sinut arvostamaan valmistajan hienostunutta työtä tässä tyylikkäässä näytteessä.

Rullien maisema on kivimäisen näköinen, mikä antaisi vaikutelman kaivosaiheisesta kolikkopelistä. Joukko tuntuisi niin eläväiseltä, että voisit ajatella kaivavasi niiden läpi. Kuusi rullaa muistuttaisivat kuitenkin siitä, että pyöräytä voittaaksesi samalla, kun taustalla soi kantrimusiikki. Loppujen lopuksi löydät sen mukaansa tempaavana pelinä.

Pyöritä ja voita rullia isosti Bonanza Megaways -kolikkopelissä

Pyöritä ja voita rullia isosti Bonanza Megaways -kolikkopelissä

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Opas Bonanza Megaways kolikkopeli

Näyttää siltä, että Bonanza on hämmentävä kolikkopeli. Se johtuu kuudesta rullasta tavallisen viiden sijasta sekä erilaisista symboleista jokaisella rullalla. Päinvastoin, se on käyttäjäystävällinen kaikille.

Megawaysin mekaniikka perustuu jokaisen rullan erilaisiin symboleihin. Rullilla näkyy kahdesta symbolista aina seitsemään symboliin asti, ja yläreunassa on joukko pieniä rullia. Tämän pelin mekanismi on siis se, että se näyttää eri määrän symboleita. Näin ollen erilaisia tapoja voittaa. Näet aivan saman toimintatavan monien muiden Big Time Gamingin yksinoikeudellisten kolikkopelien taustalla.

Peli sopii erinomaisesti pienen ja keskisuuren budjetin pelaajille. Koska voit maksaa välillä 0,20 ja 200 per pyöräytys. Suuren budjetin pelaajat eivät myöskään pettyisi, koska suuren budjetin rullat saavat tiukkaa vastinetta pelikassaansa.

Tässä pelissä sinulla on automaattisen pelattavuuden säätömahdollisuus. Tämä ohjaus on voimassa jopa 100 kierroksen ajan, jolle voit asettaa tappiorajan tai yhden voiton rajan. Automaattista toistoa lukuun ottamatta muita säätöjä ei ole, mukaan lukien äänenvoimakkuuden ja rullan nopeuden asetukset.

Autopelitoiminnon yhden voiton raja on hedelmällinen pelaajille, jotka haluaisivat poistua, kun he ovat johdossa. Jos siis lyöt ison voiton. Peli pysähtyisi ja antaisi sinulle mahdollisuuden jatkaa tai olla jatkamatta. Sen jälkeen voit jatkaa pyörittämistä tai yksinkertaisesti kerätä voittosi ja lähteä.

Suositeltava autoplay-toiminto olisi tappioraja-asetus. Huomioi keskikokoisen budjetin pelaaja tai high roller. Rohkea päätös olisi olla tyhjentämättä pelikassaasi alle tietyn rajan. Tämä toiminto auttaa pitämään kirjaa menoistasi. Se auttaa sinua pelaamaan järkevästi, sillä voit arvioida uudelleen, kun saavutat tappiorajan.

Video: Bonanza Megaways -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut

Pelaa Bonanza Megaways kolikkopeliä ja voita jättipotti.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Bonanza Megaways -kolikkopelin Big Wins & Free Spins -ominaisuuden esittelyssä

Osoitteessa Bonanza Megaways, jos saavutat neljä symbolia, jotka avautuvat sanaksi "GOLD". Voittaisit ilmaiskierroksen. Saat 12 arvokasta ilmaiskierrosta. Voit jopa saada viisi lisää, jos onnistut jotenkin haravoimaan scatter-symboleita.

Tämän pelin rajoittamaton voittokerroin tekee pelistä entistäkin mukaansatempaavamman. Kun voitat tämän bonusspecialin, kerroin kasvaa. Ja kuten nimestä voi päätellä, se nousee odottamattoman korkealle, äärimmäiseen kertoimeseen.

Voita ylimääräisiä ilmaiskierroksia:

  • Saat viisi ylimääräistä ilmaiskierrosta kolmella scatterilla.
  • Nauti kymmenestä ylimääräisestä ilmaiskierroksesta neljästä scatterista

Toinen tämän pelin kiehtova ominaisuus on, kun se alkaa pursua voittoja. Voit voittaa rajattomasti kertoimia ja ilmaiskierroksia integroimalla kierrokset kaskadivoittoihin. Vain parhaat niistä voivat käynnistää Bonanza Megawaysin tarjoaman bonuskierroksen.

Sinun täytyisi osua kolmeen tai useampaan samanlaiseen symboliin peräkkäisillä voittolinjoilla, jotta voittaisit Bonanza Megaways-nettikolikkopelissä. Tästä syystä Bonanza on suositumpi kuin muut voittolinjapohjaiset pelit. Sen vuoksi voittomahdollisuudet ovat suuremmat Bonanza Megaways-pelissä.

Yhden rivin voitto Bonanza Megaways kolikkopeli tarjoaa 50x. Mutta tässä kolikkopelissä voit ansaita paljon enemmän kuuden eri rullan mekanismin ja rajattoman kertoimitarjonnan ansiosta. Nämä mahdollisuudet voivat nostaa voittosi 12000-kertaiseksi panoksesi.

Nauti ilmaiskierroksista ja voita enemmän Bonanza Megawaysissa

Nauti ilmaiskierroksista ja voita enemmän Bonanza Megawaysissa

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Bonanza Megaways -kolikkopelin RTP:n ja volatiliteetin käyttöönotto

Big Time Gamingin Bonanza Megaways -p elin palautusprosentti (RTP) on 96 %. Tämä vankka luku on se, mitä pelaajat voivat odottaa voittavansa keskimäärin.

Samalla se on kahden ääripään kolikkopeli. Voit ansaita liian suuria palkintoja tästä pelistä. Samalla saatat menettää muhkean summan rahaa, sillä valtavia voittoja on vaikea saada. Tämä peli on vastakohta pelille, jossa pelaajat ansaitsevat usein mutta pieniä voittoja.

Vaikka nettikolikkopeli Bonanza Megaways onkin huomionarvoinen pienen budjetin pelaajille. Jos olet pelaaja, jolla on suuri budjetti, voit ottaa Bonanza Megawaysista kaiken irti. Koska Bonanza Megawaysissa sen ailahteleva luonne johtaa harvinaisiin mutta megavoittoihin. Vaikka nettovoittosi on huomattavampi kuin vähän volatilissa kolikkopelissä.

Joskus kun pelaaja ajaa kylmää putkea muutaman voiton välillä. Mahdollisuudet ovat he voivat tyhjentää pelikassaansa. Pienellä budjetilla pelaavan pelaajan on syytä miettiä asiaa tarkkaan. Fiksu liike olisi mennä määrään ja käyttää vähemmän panoksia pelissä. Näin voit räätälöidä enemmän keskellä pelisessiota.

Löydä scatter-symbolit voittaaksesi ilmaiskierroksia.

Löydä scatter-symbolit voittaaksesi ilmaiskierroksia.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Bonanza Megaways Slot Ilmainen Play- Johdanto

Jos aiot pelata Bonanza Megaways -kolikkopeliä ensimmäistä kertaa. Kannattaa ehdottomasti kokeilla ensin Bonanzan ilmaispelidemoa. Se auttaisi sinua aloittelijana ymmärtämään pelin ja saamaan tuntumaa siihen. Sen sijaan, että menettäisit kaiken toivon kulutettuasi rahaa ilman voittoja.

Aloittelijan kannattaa pelata 150-200 kierrosta Bonanza Megawaysin ilmaispelidemolla. Ennen kuin sijoitat rahaa taskustasi mihinkään kolikkopeliin. Demon ajattelutavan ja pelirahan tulisi olla sama kuin varsinaisessa pelissä. Juuri siksi, että saat hyvän käsityksen siitä, onko kannattavaa jatkaa vai ei.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Esittelyssä Bonanza Megaways-Verdict

Big Time Gamingin Bonanza-nettikolikkopeli kiehtoo koko pelikokemuksen ajan. Melodinen musiikki taustalla sekä pyörivät rullat tekevät tästä todella ainutlaatuisen pelin. Tämä ainutlaatuinen ja mukaansatempaava peli saa sydämesi sykkimään jokaisen voiton puolesta jokaisella pyöräytyksellä.

Bonanza Megawaysin suurin huolenaihe on haastava ilmaiskierroskierros, joka voi olla melko vaikea murtaa. Tarvitset muutakin kuin pelkkää tuuria päästäksesi tuolle bonuskierrokselle. Sen lisäksi tuskin voi esittää mitään muita vastaväitteitä. Se on merkittävä peli, josta kaikki nauttivat.

Peli sijoittuu tyylikkääseen paikkaan, jossa on animaatioita ja hienostunutta grafiikkaa. Toinen lisätty plussa on maanalainen ominaisuus. Sinua kiehtoisivat räjähtävät kaivokset ja haluaisit katsoa sitä kerta toisensa jälkeen. Kehittäjät Big Time Gaming ovat ylittäneet Bonanza Megaways -kolikkopelin. Ei ihme, että tämä peli vetoaa niin moniin.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Usein kysytyt kysymykset Bonanza Megawaysista

Kerro meille lisää Bonanza Megaways -kolikkopelin RTP:stä?

Olisit hämmästynyt, jos tietäisit, että tämän pelin RTP-arvo on 96 %. Prosenttiosuus on todella hämmästyttävä, ja se on hyvin lähellä keskimääräistä voittoa. Lisäksi tämän pelin talon etu on vain 4 %.

Kuinka monta tapaa on voittaa Bonanza Megaways-peleissä?

Pelin nimi Megaways johtuu siitä, että voit voittaa 117 649 eri tavalla. Voitat, jos kaikilla 6 rullalla on enintään 7 symbolia.

Mikä on Bonanza Megawaysin volatiliteetti?

Yksi tämän pelin haittapuolista on, että se on erittäin epävakaa, ja sinun on hyväksyttävä monia kuolleita kierroksia pelatessasi. Mutta älä huoli, tämä tarjoaa mahdollisuuden voittaa suurempia palkintoja, jos olet tarpeeksi onnekas.

Sisältääkö Bonanza Megaways ilmaiskierrosominaisuuden?

KYLLÄ! Ilmaiskierrokset ovat Bonanza Megawaysin merkittävin ominaisuus. Et saa vain yhtä kierrosta, vaan pelissä on 1x kerroin, joka antaa sinulle uuden mahdollisuuden jokaisen voiton jälkeen. Kerroin tikittää niin kauan, kunnes bonuskierros on vielä käynnissä, ja arvaa mitä, taivas on rajana. Jos saat pelin aikana sanan GOLD, saat 12 ilmaiskierrosta ja jokaisesta scatterista 5 lisäkierrosta.

Voiko Bonanza Megaways -kolikkopeliä pelata ilmaiseksi?

Kyllä! Bonanza Megaways -p elejä voi pelata ilmaiseksi täällä BETOissa. Meillä on demo saatavilla tämän sivun yläosassa. Klikkaa vain play-painiketta, anna sen latautua ja pelaa demoa. Sen lisäksi voit löytää Bonanza Megawaysin myös joiltakin tunnetuilta kasinoilta.