VALIKKO

Blazing Mammoth -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2024]

Blazing Mammoth
Klikkaa tästä pelaamaan

Blazing Mammoth toimijalta PearFiction

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Blazing Mammoth Arvostelu

Blazing Mammoth

Blazing Mammoth -kolikkopeli vie sinut esihistorialliselle aikakaudelle, jolloin ihmisiä ei ollut olemassa ja vaaralliset eläimet hallitsivat maailmaa. PearFiction Studios on suunnitellut tämän kolikkopelin 5x3-asettelulla. Se tarjoaa sinulle jättipotteja ja ilmaiskierroksia tyydyttämään voittojen nälkääsi.

Tämän kolikkopelin pääpaino on hauskuudessa, ja siksi voit saada helposti voittoja. Tässä Blazing Mammoth -kolikkopeliarvostelussa näemme, kuinka kuumaksi asiat voivat käydä tätä kolikkopeliä pelatessa.


Julkaistu: 27.05.2021
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X2000

Kirjoittanut: Kim Birch | Arvostelua päivitetty viimeksi: 16 elokuu 2022 | Faktatarkistus, jonka on tehnyt: Jasmin Williams

SERTIFIOITU SERTIFIOITU
Kim Birch on voittanut ja hävinnyt maailman parhaita pokeriammattilaisia vastaan. Sen lisäksi, että Kim on pokerin ja blackjackin asiantuntija, hän on myös julkaissut kolme kirjaa. Tietoa toimijasta Kim Birch

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Värikäs ja hauska teema

Ilmaiskierrokset kertoimilla

Suuri määrä ilmaiskierroksia

Jackpotit, joiden arvo on jopa 2,000x panoksesi arvosta

Yksinkertainen pelattavuus

Haitat

Rajoitetut ominaisuudet

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja PearFiction

Volatiliteetti

RTP% 94.06

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Kyllä


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.20

Enimmäispanos 120.00

Rullat 5

Rivit 3

Peliteemat

Luolamies


Peliominaisuudet

Bonuspyörä RTP-väli Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Sijoita 3 tai useampi mammutti-symboli mihin tahansa saadaksesi voittoja Blazing Mammoth -kolikkopelissä.

Sijoita 3 tai useampi mammutti-symboli mihin tahansa saadaksesi voittoja Blazing Mammoth -kolikkopelissä.

Tervetuloa Blazing Mammoth Slot

PearFiction StudiosinBlazing Mammoth-kolikkopeli on yksinkertainen kolikkopeli, joka on täynnä toimintaa ja viihdettä. Siinä on 5 rullaa, 3 riviä ja 20 voittolinjaa, jotka palkitsevat sinut voitoilla. Mielenkiintoinen teema vie sinut aikakauteen, jossa sukupuuttoon kuolleet eläimet, kuten villamammutit ja sapelihammastiikerit, elivät villiintyneinä.

Kuten kolikkopelin nimi kertoo, mammuttisymboli on erityinen, ja se on avain jackpottien voittamiseen tässä kolikkopelissä. Tässä kolikkopelissä ei ole useita bonusominaisuuksia, ja se on suoraviivainen. Tänä korkean varianssin kolikkopelien hallitsemana aikakautena tässä pelissä pyritään matalaan varianssiin viihdyttääkseen ja palkitakseen sinua enemmän.

Se ei epäilemättä ole tyypillinen kolikkopelisi, ja on mukavaa nähdä ilmaiskierroksia kertoimilla matalan varianssin kolikkopelissä. Tiedämme, että haluat tietää, miten ominaisuudet toimivat, joten jatka lukemista.

Video: Blazing Mammoth -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2024]

Blazing Mammoth -videokolikkopelin pelattavuus

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Esihistoriallinen teema ja hieno grafiikka

Teema ja suunnittelu

Tämän kolikkopelin teema ja ulkoasu muistuttavat Ice Age -elokuvista. On hauska matkustaa ajassa taaksepäin ja katsella hurjia villieläimiä, jotka elivät jäisessä ympäristössä. He ovat onnistuneet teemassa ja suunnittelussa, sillä se vain vetää sinut mukaansa.

Taustalla näkyy jäisiä vuoria, jotka ovat vaarallisia ja kauniita. Oranssit pilvet ja värikäs taivas parantavat tämän kolikkopelin ulkoasua. Voittojen saamiseksi käytettävien symbolien animaatiot ovat fantastisia. On hauska nähdä voittosymbolien heräävän henkiin, eivätkä eläinsymbolit pelkää näyttää vihaisia puoliaan.

Kolikkopeli zoomaa rullille, kun olet käynnistämässä ilmaiskierroksia. Ilmaiskierroksilla taivas muuttuu upeaksi, joten älä pysähdy ennen kuin aktivoit ne.

Symbolit

Onnekkaat seiskat ovat korkeapalkkaisia symboleita, jotka maksavat sinulle 3,25x - 37,50x panoksesi, kun saat viisi samanlaista yhdistelmää. Toisaalta matalapalkkaisia symboleja ovat susi, sarvikuono, karhu ja sapelihammastiikeri. Matalapalkkaisten symbolien voitot ovat välillä 1x-3,25x panoksestasi.

Symboli, jossa on kultainen W ja punainen tausta, on Wild-symboli . Symboli, johon on kirjoitettu "Ilmaiskierrokset", on scatter .

Näytöksen tähti on Blazing Mammoth -symboli, jossa on kultainen villamammutti.

Saat satunnaisen määrän ilmaiskierroksia satunnaisella kertoimella varustettuna

Saat satunnaisen määrän ilmaiskierroksia satunnaisella kertoimella varustettuna

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Miten valloittaa Blazing Mammoth Slot

Älkäämme tuhlatko aikaamme, vaan tutustutaan tämän kolikkopelin pelaamisen perusteisiin.

 • Ensinnäkin voit pyörittää rullia klikkaamalla rullien alapuolella olevaa kaarevaa nuolta.
 • Pyöräytyspainikkeen vasemmalla puolella on automaattinen pelattavuuspainike, jossa on kaksi kaarevaa nuolta. Autoplay-painikkeen avulla voit tehdä 10, 25, 50 tai 100 kierrosta automaattiohjauksella.
 • Kolikkopainikkeesta on hyötyä panosarvosi asettamisessa, joka vaihtelee 0,20 € ja 50 € välillä. Voit myös säätää panostasi plus- ja miinuspainikkeilla.
 • Maksimipanos-painike asettaa panoksen arvon maksimiin (50 €).
 • Napsauta salamakuvaketta aktivoidaksesi pikakierrokset tai turbo kierrokset.
 • "i"-painikkeella voit avata voittotaulukon ja ominaisuuksien selitykset.
 • Valikkopainikkeella pääset asetuksiin, saavutuksiin ja voittotaulukkoon.
Voita suuria ilmaiskierroksilla

Voita suuria ilmaiskierroksilla

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Hauskat ja tehokkaat bonusominaisuudet

Blazing Mammoth -kolikkopeli ei hämää sinua useilla bonusominaisuuksilla. Bonusominaisuuksia on vain kaksi, ja voit käynnistää molemmat melko usein. Tutustutaan nyt ominaisuuksiin.

Ilmaiskierrosominaisuus

Scatter-symbolit voivat laskeutua vain kolmelle keskimmäiselle rullalle tai rullille 2, 3 ja 4. Kolmen scatterin saaminen maksaa sinulle 1x panoksesi ja käynnistää ilmaiskierrokset. On myös mahdollista käynnistää ilmaiskierrokset uudelleen samalla määrällä kierroksia, jotka sait alun perin.

Ilmaiskierrospyörä päättää saamiesi ilmaiskierrosten määrän ja kertoimen arvon. Ilmaiskierrosten määrä vaihtelee 10 ja 30 välillä. Toisaalta ilmaiskierrosten kerroin on joko 2x tai 3x. Kaikki voitot kerrotaan kertoimella lukuun ottamatta Instant Mammoth -jättipotteja.

Välittömät mammuttijättipotit

Voit saada 3 tai useamman mammuttisymbolin saadaksesi rahapalkintoja tai jättipotteja. Nämä symbolit voivat näkyä kaikilla rullilla, ja voit saada ne mihin tahansa voittaaksesi jackpotin.

Seuraavassa on lueteltu jättipotit, joita voit voittaa mammuttisymboleilla.

 • 3 symbolia = 1x panoksesi
 • 4 symbolia = 5x panoksestasi
 • 5 symbolia = 15x panoksestasi
 • 6 symbolia = 40x panoksestasi
 • 7 symbolia = 100x panoksestasi
 • 8 Symbolit = 500x panoksesi arvosta
 • 9 Symbolit = 2 000x panoksesi arvosta

Voit nauttia jättipotista peruspelin ja ilmaiskierrosten aikana. Koska kerroinarvo ei vaikuta jackpotteihin, voittosi ovat samat ilmaiskierroksilla ja peruspelissä.

Nauti moninkertaistajista Blazing Mammoth -kolikkopelin ilmaiskierroksilla.

Nauti moninkertaistajista Blazing Mammoth -kolikkopelin ilmaiskierroksilla.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP, varianssi ja maksimivoitto

RTP eli palautusprosentti pelaajalle on tämän kolikkopelin tapauksessa 96,24 %. Tämä on hyvä RTP, joka on mukavasti korkeampi kuin keskimääräinen 96 %:n RTP.

Tämän kolikkopelin varianssi on alhainen, joten voit nauttia voitoista usein ja pitää hauskaa.

Koska varianssi on alhainen, ei ole yllättävää, että maksimivoitto on 2 000 kertaa panoksesi suuruinen. Tämä maksimivoitto on melko hyvä matalan pelivarianssin kolikkopeliksi.

Voita jopa 2,000x panoksesi Blazing Mammoth -kolikkopelissä.

Voita jopa 2,000x panoksesi Blazing Mammoth -kolikkopelissä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Onko Blazing Mammoth Online Slot sen arvoinen?

Blazing Mammoth-nettikolikkopeli takaa hauskan ja nopeatempoisen toiminnan. Ilmaiskierrokset käynnistyvät helposti, ja jättipotteja voi voittaa milloin tahansa pelin aikana. PearFiction Studios on luonut tämän kolikkopelin todella hyvin.

Jos olet pelannut korkean varianssin videokolikkopelejä jo jonkin aikaa, tämä kolikkopeli saattaa tarjota tarvitsemasi tauon. Se rentouttaa sinua antamalla sinulle helppoja voittoja. Lisäksi värien käyttö tässä kolikkopelissä tekee siitä vaikeasti katsottavan. Siinä on kaikki, mitä matalan varianssin kolikkopelissä pitäisi olla.

Mahdollisuus voittaa Max Win perusslotin aikana on aliarvostettu. Älä unohda ilmaiskierroksilla olevia kertoimia, jotka lisäävät voittojasi ja joiden avulla voit ansaita 2 tai 3 kertaa enemmän kuin perusslotissa.

Lyhyesti sanottuna Blazing Mammoth-kolikkopeli on aikasi arvoinen. Jos pidät matalan varianssin kolikkopeleistä, tätä kolikkopeliä on pakko kokeilla.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Blazing Mammoth Slot - FAQ

Kuinka suuri on maksimivoitto Blazing Mammoth -nettikolikkopelissä?

Maksimivoitto on 2 000 kertaa panoksesi suuruinen, mikä on hyvä matalan varianssin kolikkopelille.

Kuinka korkea on Blazing Mammoth -videokolikkopelin RTP ja varianssi?

Tämän kolikkopelin RTP on 96,24 %, mikä on hyvä. Tämän kolikkopelin varianssi on alhainen, joten voit saada voittoja jatkuvasti, mutta potentiaali on rajallinen.

Onko Blazing Mammoth -kolikkopelissä ilmaiskierroksia?

Kyllä, voit nauttia jopa 30 ilmaiskierroksesta 2x tai 3x voittokertoimella. Sinun tarvitsee vain saada 3 scatteria keskimmäisille rullille käynnistääksesi ilmaiskierrokset.

Miten voin voittaa välittömiä Mammutti-Jackpotteja Blazing Mammoth -kolikkopelissä?

Voit voittaa välittömiä Mammutti-Jackpotteja saamalla 3 tai useamman mammutti-symbolin mihin tahansa rullille. Voit voittaa 1x - 2000x panoksesi riippuen rullilla olevien mammuttisymbolien määrästä.

Voinko pelata Blazing Mammoth -kolikkopeliä ilmaiseksi?

Kyllä, voit nauttia ilmaiskierroksista, joissa on kertoimia ja jättipotteja jopa 2 000-kertaisella panoksellasi pelaamalla ilmaista Blazing Mammoth -kolikkopelin demoa täällä BETOssa.