VALIKKO

Aztec Gold Megaways -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Klikkaa tästä pelaamaan

Aztec Gold Megaways toimijalta iSoftBet

Menossa oikeaan peliin? - Valitse bonus

Aztec Gold Megaways Arvostelu

Aztec Gold Megaways

Aztec Gold Megaways vie sinut atsteekkien viidakkoon, jossa voit käynnistää ilmaiskierrokset saamalla 5 scatteria. Tämä on Megaways-kolikkopeli, joten voit odottaa suuria voittoja ja nauttia kaskadoituvista kiekoista täysillä.

Vaikka kolikkopeli on näin tehokas, siinä on vain muutama yksinkertainen toiminto, jotka voivat tehdä sinusta hyvin rikkaan. Tarkastelemme tämän kolikkopelin ominaisuuksia ja maksimipotentiaalia tässä Aztec Gold Megaways -arvostelussa.


Julkaistu: 10.12.2019
Volatiliteetti
Maksimivoitto: X19200

Kirjoittanut: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Arvostelua päivitetty viimeksi: 16 Aug 2022

Kolikkopeliominaisuudet

Ostobonus

Ostobonus

Tuplaus

Tuplaus

Jackpotit

Jackpotit

Suosio

Uutuus

RTP %

Jackpotit

Tavat voittaa

Jännittävyys

Hyödyt

Kickass grafiikka ja teema

Megaways-moottori

Tehokkaat uudelleenpyöräytykset

Sun Disc Boost ja Max Megaways Reel Modifier (kelan muokkaaja)

3 voimakasta scatteria erityisten kertoimien kanssa

Haitat

Uudelleenpyöräytysten käynnistäminen vie aikaa

Kolikkopelin tiedot

Tarjoaja iSoftBet

Volatiliteetti

RTP% 95.99

Pelityyppi Kolikkopelit

Jackpot Kyllä


Tekniset ominaisuudet

Minimipanos 0.20

Enimmäispanos 20.00

Rullat 6

Rivit 7

Peliteemat

Muinaiset kulttuurit


Peliominaisuudet

Megaways Hold and Spin Ryöpyvät/kasautuvat voitot Uudelleenpyöritykset Progressiivinen jackpot Multiplier Scatter-symbolit Ilmaiskierrokset Wild


Aztec Gold Megaways -nettikolikkopeli

Aztec Gold Megaways -nettikolikkopeli

Tervetuloa Aztec Gold Megawaysiin

Aztec Gold Megaways on iSoftBetin ensimmäinen kolikkopeli, jossa on Big Time Gamingin Megaways-moottori. Kun Megaways-moottori yhdistetään kaskadoituviin kiekoihin, saadaan tappava yhdistelmä, joka on erittäin palkitseva. Atsteekkiteema on myös iso plussa, joka toimii hyvin tässä slotissa.

Siinä on 6 rullaa, ja rivejä voi olla 3-7. Tämä ei ole epätavallista Megaways-kolikkopelien mekaniikoille, joissa on jopa 117 649 tapaa voittaa.

Aztec Gold Megaways on täynnä yksinkertaisia mutta tehokkaita toimintoja, kuten uudelleenpyöräytyksiä ja Mini-, Major- ja Mega-kertoimia. Sinun tarvitsee vain saada 5 scatteria ja katsoa, kuinka onnekas voit olla. Voit voittaa useita tuhansia kertoja panoksesi, jos onni suosii sinua. Jopa perusslotti on kunnollinen kaskadoituvien rullien ja Megaways-moottorin ansiosta.

Video: Aztec Gold Megaways -kolikkopeli - Ilmainen pelaaminen ja arvostelut [2023]

Aztec Gold Megaways video pelattavuus

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Atsteekkien teema ja grafiikka

Aztec Gold Megaways -kolikkopelissä on elävä ja hauska teema. iSoftBet teki parhaan työnsä taustamusiikin ja grafiikan kanssa. Ääniraita on rauhoittava ja mukaansatempaava, ja siinä käytetään mielenkiintoisesti huilua ja rumpuja.

Voimme nähdä lohikäärmeen kaltaisia rakenteita rullien molemmin puolin, ja niiden suusta virtaa vettä. Värikäs viidakkotausta maagisella vedellä ja jännittävillä valoefekteillä on lumoava.

Symbolit ovat vaikuttavia ja ne on suunniteltu teemaan sopiviksi. Niissä on atsteekkien kuningas korkeimmin palkitsevana symbolina, joka palkitsee sinut 50-kertaisella panoksella, kun saat kuusi samanlaista yhdistelmää. Leopardi, käärme ja kotka erottuvat edukseen, ja niiden taustoissa on eri värejä.

Tästä kolikkopelistä on yritetty tehdä nautinnollinen lisäämällä siihen monia värejä ja kokeilemalla atsteekkiteemaa. Meidän on myönnettävä, että tämä strategia on toiminut hyvin, koska se näyttää erinomaiselta ja pelaa kuin unelma.

Supersuuri voitto Aztec Gold Megaways -videokolikkopelissä

Supersuuri voitto Aztec Gold Megaways -videokolikkopelissä

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Miten valloittaa Aztec Gold Megaways Slot

Tämän kolikkopelin perusohjaus on yksinkertainen. Näet rullien alapuolella vihreän spin-painikkeen, jolla voit pyörittää rullia. Voit pyörittää rullia myös painamalla näppäimistön välilyöntiä. Välilyöntinäppäimen tai spin-painikkeen painaminen tekee pikakierroksia ja säästää aikaa.

Voit valita kolikon arvon ja asettaa sen välille 0,01 € - 1 €. Säätämällä kolikon arvoa voit säätää panoksesi määrää. Jos olet hämmentynyt, näet panoksen määrän pienemmällä fontilla infopainikkeen alapuolella. Panosalue on 0,20 € - 20 €.

Autoplay-toiminto on käytettävissä kuten kaikissa huippuslottien kolikkopeleissä. Jos aiot pelata suuren määrän kierroksia autopilotilla, varmista, että asetat tappiorajan, joka sopii sinulle.

Keskitytään nyt siihen, miten voit saada voittoja tässä slotissa. Sinun tarvitsee vain saada 3 tai useampi samanlainen symboli vierekkäisille rullille vasemmalta oikealle saadaksesi voiton. Voit kuitenkin saada voiton laskeutumalla vain 2 atsteekkien kuningas-symbolia.

Nauti useista kertoimista Aztec Gold Cash Respins -pelissä

Nauti useista kertoimista Aztec Gold Cash Respins -pelissä

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Maagiset bonusominaisuudet

Tässä kolikkopelissä ei ole 7 tai 8 bonusominaisuutta kuten joissakin kolikkopeleissä, mutta tämän kolikkopelin rajoitetut bonusominaisuudet riittävät palkitsemaan ja sitouttamaan pelaajat. Tutustutaanpa bonusominaisuuksiin.

Kaskadoituvat rullat

Voittosymbolit katoavat aina, kun saat voiton, ja uudet symbolit putoavat ylhäältä täyttämään rullia. Tämä prosessi jatkuu, kunnes lopetat voittojen saamisen. Tämä on tehokas ominaisuus, koska sen avulla voit muuntaa yhden voiton useammaksi.

Max Megaways Reel Modifier

Aina kun tämä rullanmuokkain aktivoituu satunnaisesti, se avaa kaikki Megaways-voittomahdollisuudet ja tarjoaa sinulle 117 649 tapaa voittaa. Se on erinomainen lisäys, jonka avulla voit kokea Megawaysin täyden tehon.

Aztec Gold Cash Respins

Tämä on ominaisuus, jonka haluat aktivoida, kun pelaat tätä kolikkopeliä. Se aktivoituu laskeutumalla 5 tai useampi aurinkokiekko-scatteri rullille. Toiminnon aktivoineet scatterit pysyvät rullilla, ja loput symbolit häviävät. Jokainen vapautuva paikka pyörii, ja saat mahdollisuuden saada useita Sun Disc Scattereita, joilla on kertoimia.

Aloitat 3 kierrosta, ja ne nollautuvat 3:een aina, kun saat rullille Sun Disc Scatterin. Voit myös saada aurinkokiekko-scattereita, joilla on erikoiskertoimia nimeltä Mini, Minor ja Mega, jotka antavat sinulle vielä suurempia voittoja.

Jos onnistut täyttämään kokonaisen rullan, rullan yläpuolella oleva kerroin aktivoituu ja se kerrotaan rullilla olevien scatterien arvoilla. Aurinkokiekon scatter-arvot maksetaan, kun toiminto on lopullisesti ohi. Sun Disc Scatter -arvot kerrotaan kokonaispanoksellasi, jolloin saat lopullisen voittosi.

Sun Discs Boost -ominaisuus

Tämä toiminto aktivoituu satunnaisesti ja tehostaa rullilla olevien aurinkokiekkoskattereiden määrää. Se voi auttaa sinua aktivoimaan Aztec Gold Cash Respins -toiminnon ja tavoittelemaan suuria voittoja.

Aurinkokiekon scatter-kertoimet

Voit saada Sun Disc Scattereita myös erikoiskertoimilla, jotka maksavat panoksesi moninkertaisena. Katsotaanpa näiden scatterien arvoja.

Mini-kerroin: 30x

Major-kerroin: 100x

Mega-kerroin: 1,000x

Aztec Golld Cash Respins Aztec Gold Megaways -pelissä

Aztec Golld Cash Respins Aztec Gold Megaways -pelissä

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

RTP, varianssi ja maksimivoitto

Aztec Gold Megawaysin RTP on 95,99 %. Se on hieman alhaisempi kuin keskimääräinen RTP, joka on 96 %, mutta sen ei pitäisi vaikuttaa suuresti pelaamiseesi.

Tämän kolikkopelin varianssi on keskisuuri tai korkea, minkä pitäisi antaa sinulle hieman tasapainoa suurten voittojen ja tappioputkien välillä. Joudut kärsimään tappioputkista tai pienistä voitoista, mutta potentiaalia mielettömiin voittoihin on aina. Suosittelemme, että pelaat vähintään 100 kierrosta nähdäksesi hieman tämän kolikkopelin potentiaalia.

Sinun onoltava hieman varovainen, sillä keskisuuri tai suuri varianssi voi saada sinut nopeasti rahasi loppumaan. Olisi parasta, että sinulla olisi kunnollinen budjetti ennen kuin aloitat pelaamisen.

Tämän kolikkopelin maksimivoitto on 19 200 kertaa panoksesi, mikä saa kenet tahansa innostumaan. Tietojemme mukaan maksimivoittoa ei ole vielä voitettu, joten voit olla ensimmäinen, joka sen saa.

Nauti useista tehokkaista bonusominaisuuksista Aztec Gold Megaways -kolikkopelissä.

Nauti useista tehokkaista bonusominaisuuksista Aztec Gold Megaways -kolikkopelissä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Onko Aztec Gold Megaways Slot sen arvoinen?

Aztec Gold Megaways vie sinut hurjalle ajelulle, joka on täynnä käänteitä ja palkitsevia käänteitä. iSoftBetillä oli oikea ajatus tätä kolikkopeliä luodessaan.

Aztec Gold Cash Respins -videokolikkopelit ovat kauneusihanne. Bonuskierros on erittäin tehokas, koska se voi pinota scattereita ja palkita scattereita suurilla kertoimilla (jopa 7-kertaisina). Koska tämä on Megaways-kolikkopeli, voit saada mielettömän voiton, jos kaikki Megaways-kolikkopelit ovat aktiivisia respinssien aikana.

Maksimivoitto, joka on 19 200x panoksesi, on makea ja jotain, joka pitää sinut liikkeellä. Et ehkä saa maksimivoittoa, mutta se osoittaa, että tässä kolikkopelissä on paljon potentiaalia, ja se voi palkita sinut tarpeeksi, jotta voit muuttaa elämäsi. Rehellisesti sanottuna sinun ei tarvitse edes mennä lähellekään maksimivoittoa voittaaksesi isosti. Jopa perusslotissa on tarpeeksi potentiaalia antaa sinulle isoja voittoja Megawaysin ja kaskadoituvien rullien ansiosta.

Kaskadoituvia rullia ei kannata jättää huomiotta, sillä ne voivat muuttaa yhden voiton useammaksi ja auttaa sinua käynnistämään uudelleenpyöräytyksiä. Satunnaisominaisuudet, kuten Sun Discs Boost -ominaisuus ja Max Megaways Reel Modifier -ominaisuus, pitävät perusslotin nautinnollisena ja arvaamattomasti palkitsevana.

iSoftBet on tehnyt kaikkensa varmistaakseen, että heidän ensimmäinen Megaways-kolikkopelinsä on fantastinen. Se on palkitseva, siinä on erinomaiset grafiikat, siinä on paljon tehokkaita ominaisuuksia ja se pelaa sujuvasti. Siinä on kaikkea, mitä voit toivoa ja enemmänkin. Kaiken kaikkiaan olemme vaikuttuneita tästä kolikkopelistä ja suosittelemme kokeilemaan Aztec Gold Megaways-kolikkopeliä.

TAKAISIN SISÄLTÖÖN

Aztec Gold Megaways - FAQ

Kuinka suuri on maksimivoitto Aztec Gold Megaways -nettikolikkopelissä?

Maksimivoitto on 19 200 kertaa panoksesi, mikä riittää tyydyttämään high rollerit. Sinun on kestettävä sen keskisuuri tai korkea volatiliteetti, jotta sinulla on mahdollisuus saada maksimivoitto.

Kuinka korkea on Aztec Gold Megaways -kolikkopelin RTP?

Aztec Gold Megawaysin RTP on 95,99 %, mikä on noin keskimääräinen RTP. Sinun ei siis tarvitse pelätä menettäväsi liikaa rahaa pelatessasi tätä kolikkopeliä.

Voitko selittää, miten Aztec Gold Respins toimii Aztec Gold Megaways-pelissä?

Saat 3 uusintakierrosta, joissa jokainen tyhjä paikka pyörii ja antaa sinulle mahdollisuuden saada aurinkokiekon scattereita, joilla on kertoimia. Uusintakierrokset nollautuvat 3:een aina, kun saat aurinkokiekkoscatterin. Lopulta saat voittosi kokonaispanoksesi ja Sun Disc Scatterien arvojen perusteella.

Onko Aztec Gold Megaways -kolikkopelissä ilmaiskierroksia?

Tässä kolikkopelissä ei ole ilmaiskierroksia, mutta siinä on uudelleenpyöräytyksiä, jotka voivat olla yhtä palkitsevia kuin ilmaiskierrokset.

Onko mahdollista pelata Aztec Gold Megaways -kolikkopeliä ilmaiseksi?

Kyllä, voit pelata Aztec Gold Megaways -kolikkopeliä ilmaiseksi täällä BETOissa.